ebihoreanul.ro
12 ore în urmă 231

Sportivii bihoreni au obţinut rezultate foarte bune la întrecerile celei de-a treia etape a Campionatului Naţional de Karting CNKS, competiţie desfăşurată la Târgu Secuiesc. Antonio Cohuţ şi Ivan Indrieş au ocupat locul I la categoria 125 cm KFJ, respectiv la grupa Mini junior cu motoare de 60 cm, în timp ce, la doar 5 ani, Raul Secară a fost al doilea în cadrul categoriei Promo BB cu motoare de 50 cm.

Distribuit de paginile:

ziaruldeiasi.ro
13 ore în urmă 203

Preşedintele Curţii de Conturi şi-a publicat declaraţia de avere aferentă anului 2018. El menţionează că deţine o casă de 1.688 de metri pătraţi pe care a achiziţionat-o într-una din cele mai bune zone din Bucureşti – Corbeanca. Mai deţine o clădire de 88 mp în Bucureşti pe care a cumpărat-o în anul 2003.

Distribuit de paginile:

turnulsfatului.ro
12 ore în urmă 54

CJ Sibiu va formula o plângere penală pentru depistarea celor responsabili de dispariția unor telefoane în valoare de aproape 100.000 de lei.

Distribuit de paginile:

viata-libera.ro
12 ore în urmă 28

Propunerile reprezentanţilor Guvernului privind intenţia limitării drepturilor studenților la transportul gratuit cu trenul și renunţarea la acordarea...

Distribuit de paginile:

oradesibiu.ro
12 ore în urmă 136

Un băiețel de 10 ani din Avrig a fost lovit de o autoutilitară pe strada Cânepii. Micuțul a trecut strada neregulamentar. Șoferul, în vârstă de 54 de ani, localnic, nu a mai putut evita impactul. Un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență la fața locului pentru…

Distribuit de paginile:

ziaruldeiasi.ro
17 ore în urmă 594

„Ziarul de Iaşi” prezintă astăzi, în exclusivitate, culisele plecării din ţară, din UMF şi de la Spitalul „Sf. Spiridon” a unuia dintre chirurgii ieşeni cunoscuţi din “noul val”. Doctorul Florin Grecu, cu 28 de ani vechime în spitale, „taie” efectiv cu bisturiul în sistemul medical ieşean, aducând acuze grave. Devenise cunoscut pentru că prelua cazuri pe care mulţi colegi le refuzau. Medicul a detaliat pentru „Ziarul de Iaşi” motivele deciziei sale: incompetenţă, numiri pe criterii politice, găşti care controlează totul în spital, decizii discreţionare ale şefilor şi, nu în ultimul rând, lipsa de moralitate din sistem. Doctorul spune că picăturile care au umplut paharul au fost două acţiuni disciplinare înscenate. „Am avut sentimentul că sunt trecut pe linie moartă”, ne-a spus Grecu. Managerul spitalului recunoaşte că, în ultima perioadă, au existat tensiuni între medic şi conducere

Distribuit de paginile:

bihon.ro
14 ore în urmă 436

Viorica Dăncilă a fost desemnată, marţi de către social-democraţi, să fie candidatul formaţiunii, la alegerile prezidenţiale au declarat surse din PSD.

Distribuit de paginile:

botosaneanul.ro
14 ore în urmă 377

 Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) au transmis statistica înainte de contestații cu rezultatele la examenul de titularizare.

Distribuit de paginile:

observatorulph.ro
12 ore în urmă 45

Marți dimineață polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 8 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism. Descinderile

Distribuit de paginile:

aradon.ro
15 ore în urmă 823

O arădeancă a fost amendată cu 1.500 de lei pentru că mânca semințe în trenulețul turistic. Polițiștii locali au văzut-o și au amendat-o.

Distribuit de paginile: