sport.hotnews.ro
16 hours ago 53

Comisia Centrală a Arbitrilor a făcut delegările pentru meciul dintre FCSB și Rapid, contând pentru etapa a cincea din play-off-ul SuperLigii României la fotbal.


sport.ro
14 hours ago 22

Zinedine Zidane (51 de ani) este foarte aproape de revenirea în fotbal, la trei ani distanță după despărțirea de Real Madrid.


gsp.ro
18 hours ago 35

Primele două echipe din clasamentul Ligii Florilor, CSM București și Rapid, joacă sâmbătă de la ora 12:30 la Brăila în prima semifinală din Cupa României. Partida va fi transmisă în direct de televiziunea Pro Arena.


gsp.ro
11 hours ago 49

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul de la FC Botoșani, a fost extrem de dezamăgit la finalul remizei cu Hermannstadt, scor 1-1, din runda cu numărul #5 din play-out-ul din Superliga.


sport.ro
13 hours ago 33

Mircea Lucescu (78 de ani) a revenit în țară după ce a fost plecat în Grecia, la Salonic, pentru a fi alături de fiul său.


gsp.ro
19 hours ago 16

Leonardo Bonucci (36 de ani), stoperul lui Fenerbahce, a intrat ieri la gazde în minutul 120+2, iar execuția italianului a fost intuită de portarul Konstantinos Tzolakis și echipa greacă s-a calificat dramatic în semifinalele Conference League (1-0, 3-2 la loviturile de departajare), unde o va întâlni pe Aston Villa, pe 2 și 9 mai.


sport.ro
12 hours ago 48

Urmărim și comentăm împreună meciul dintre FC Hermannstadt și FC Botoșani pe www.sport.ro și pe Facebook Sport.ro.


gsp.ro
8 hours ago 19

Farul a învins-o pe CFR Cluj, scor 5-1, în runda cu numărul 5 din play-off. Rezultatul contribuie la scenariul prin care FCSB poate deveni matematic campioană încă de duminică. FCSB a dominat Superliga de la un capăt la celălalt și mai are nevoie doar de confirmarea matematică în privința titlului. Acest lucru s-ar putea întâmpla chiar la capătul rundei cu numărul 5 din play-off. Cum poate deveni FCSB campioană încă de duminică Primul pas a fost îndeplinit. ...



sport.ro
15 hours ago 29

FCSB - Rapid, duel în etapa cu numărul cinic din play-off-ul Superligii, programat pe Arena Națională.