detalii despre siteul

ampress.ro

Scor de încredere (Page Authority)
40 /  100
Vârsta domeniului
6393 zile
Distribuție Facebook
11.00 pagini
% Trafic din social media
83.82 %

Siteuri înrudite

Paginile de Facebook ce distribuie siteul ampress.ro

Articole distribuite în ultimele 30 de zile de pe siteul ampress.ro

ampress.ro
4 luni în urmă 113.027

Mesajul unei tinere din România de origine maghiară a devenit viral pe Facebook, datorită îndemnului pe care l-a transmis conaționalilor săi care trăiesc in Romania. „Va rog sa ma iertati anticipat. Numele meu de familie este Gecse, si imi permit sa-mi exprim o parere fara a fi banuita de xenofobie. Ca eu insami sunt direct […]


ampress.ro
4 luni în urmă 88.419

Se spunea ca are o forță egală cu a soarelui și de asta romanii au botezat-o „Chelidonium”, „darul cerului”, iar vracii o culegeau numai în crucea zilei, când soarele era în zodia Leului. Rostopasca este recomandată ca remediu în peste 150 de afecțiuni, de la dermatoze banale, la temutul cancer sau la infecțiile virale, …

Distribuit de paginile:
2

ampress.ro
5 luni în urmă 69.512

Medicul Teofil Lungu de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială Cluj face apel către doctori să nu mai prescrie chimioterapie în cazurile de cancer la cap sau la gât, pentru că nu au rezultate, tumorile se extind, iar efectele sunt "catastrofale", el spunând că sunt sute de astfel de cazuri.ampress.ro
5 luni în urmă 63.599

Tamaia este rasina unui arbore numit boswellia sacra si este utilizata de secole intregi pentru proprietatile sale antiinflamatorii. Studiile au dovedit ca aceasta distruge celulele canceroase de la nivelul ovarelor.


ampress.ro
6 luni în urmă 52.707

Dacă victima întâmpină dificultăţi în efectuarea oricărei dintre aceste cerinţe, trebuie chemată imediat salvarea.


ampress.ro
23 de zile în urmă 45.159

  Nu era în 4 iunie, ci în 4 mai 1955, dar , și cu întârziere de o lună și o veșnicie, e bine să ne aducem aminte. GeorgeEnescu, cel mai mare compozitor pe care l-a dat nația română, deceda, singur, fara lumânare, la etajul patru al unui hotel parizian, acolo unde-si trăise ultimele c...

Distribuit de paginile:

ampress.ro
11 luni în urmă 32.321

Creierul se îmbolnăvește din cauza noastră, pentru că nu știm să protejăm această „bijuterie”. Îmbolnăvirea creierului apare și atunci când ne izolăm în tabletă, în Facebook și în telefon, dar și pentru că nu facem câteva exerciții simple de respirație imediat după trezire. Creierul suferă și dacă avem un mic dejun agitat, dacă mâncăm …

Distribuit de paginile:
4

ampress.ro
5 luni în urmă 22.915

Un medic clujean spune ca tratamentele oncologice clasice nu sunt decat o afacere iar o mare parte dintre medici fac jocurile industriei. Doctorul Teofil Lung ii roaga sa renunte la aceste practici si sa se concentreze pe chirurgia care a dat rezultate certe.

Distribuit de paginile:

ampress.ro
21 de zile în urmă 22.848

Lotul olimpic de juniori al României a obţinut cinci medalii de aur şi o medalie de argint la cea de a XXIII-a ediţie a Olimpiadei Balcanice de Matematică pentru Juniori, desfăşurată în perioada 20 - 25 iunie, în Cipru (Agros).

Distribuit de paginile:

ampress.ro
3 luni în urmă 14.193

MIhai Ionac (45 de ani), şeful Clinicii de Chirurgie Vasculară din Spitalul Judeţean Timişoara şi unul dintre cei mai buni doctori în microchirurgie din ţară, este de părere că doctorii care primesc şpagă de la bolnavi ar trebui să plece din spitalele de stat în cele private.

Distribuit de paginile:
2 2 2

ampress.ro
1 an în urmă 15.107

Nuca este un aliment delicios care are si niste calitati terapeutice de invidiat.

Distribuit de paginile:
2

ampress.ro
6 luni în urmă 11.427

Fiecare vedetă visează să strălucească pe coperta revistei „People”, iar Julia Roberts (50 ani) a înfrumusețat-o a doua oară, după o perioadă de 26 ani. În acest an, după versiunea uneia dintre cele mai influente surse mass-media din lume, titlul „Cea mai frumoasă femeie din lume” a fost acordat acestei actrițe adorate de toți și neafectate de trecerea timpului.

Distribuit de paginile:
2

ampress.ro
19 zile în urmă 8.759

Blamat adesea că ar face ulcer, când el, dimpotrivă, cicatrizează rănile ulceroase, ardeiul iute conține bunuri de care sănătatea ta se poate folosi ieftin. Dacă nu-ți place ardeiul iute, ia-l ca…dulceață. Știai că în timp ce savurezi o felie de pâine prăjită cu unt și cu dulceața de ardei iute aceasta poate avea cel puțin 19 beneficii miraculoase asupra organismului tău? Iată care sunt acelea:

Distribuit de paginile:

ampress.ro
5 luni în urmă 11.954

Cu cât îți îmbrățișezi mai mult copilul, cu atât mai bine își dezvoltă creierul, spun autorii unui studiu recent al Spitalului Nationwide pentru Copii din Ohio.

Distribuit de paginile:
2 2 2

ampress.ro
23 de zile în urmă 10.710

Deficitul de medici este din ce în ce mai accentuat în România în urma emigrării masive a personalului din domeniul sănătății. Plecarea medicilor dar și a asistentelor a creat un deficit numai în București de 6700 de medici, posturi care sunt de multă vreme neocupate. În țară, conform datelor Ministerului Sănătății, în multe zone deficitul este evaluat la 50 la sută. ”Tragedia, spune Luminița Dima, doctor primar mulți ani la Spitalul Polizu din București, azi în domeniul privat, este lipsa de performanță a celor care ne înlocuiesc. Mi-e groază să mă gândesc la faptul că noi, deveniți pacienți, vom fi la mâna unor urmași cu o pregătire precară. E trist, dar mulți, foarte mulți din cei care devin acum medici nu au atingere cu profesia”, a declarat dr. Dima pentr AMPress. Opinii similare au fost exprimate și de alți grei ai medicinei românești, nemulțumiți nu doar de lipsa personalului, ci și de calitatea slabă a pregătirii noilor medici. Prof.dr. Daniela Bartoș, fost ministru al Sănătății, a fost și mai tranșantă: ”N-am întâlnit niciodată atâția proști în spitale”, cu referire la unii reprezentanți ai noilor generații de medici. ”Sunt și unii pasionați să învețe meserie, a mai completat Bartoș, dar îi înnumeri pe degete”.

Distribuit de paginile:

ampress.ro
10 luni în urmă 5.982

Toate părțile componente ale gutuiului se folosesc în scopuri terapeutice: frunzele, fructele, sâmburii, cotorul fructului și chiar scoarța de pe crenguțele tinere ale gutuiului. Cu un conţinut ridicat de apă (70-72%), zaharuri (6-13%), vitamine (A, B, PP) şi minerale (calciu, fier, fosfor, potasiu), gutuile aduc beneficii sănătăţii dacă sunt consumate ca atare, sub formă …

Distribuit de paginile:
2 2 2 2

ampress.ro
5 luni în urmă 7.700

Cel mai probabil ai auzit de acupunctură? Reflexologia este asemănătoare cu acupunctura. Aceasta foloseşte capacitatea naturală a corpului de a se vindeca, folosind o cantitate concentrată de energie în anumite puncte.

Distribuit de paginile:

ampress.ro
23 de zile în urmă 5.719

Ce rol are o mătușă în viața unui copil? Incredibil de important!

Distribuit de paginile:
2

ampress.ro
1 an în urmă 7.076

Prof. Ihor Huk, Șeful Departamentului de Chirurgie de la Wiener Privatklinik, doctor în medicină și om de știință apreciat cu peste 300 de lucrări, publicate în jurnale medicale valoroase, a dezvăluit pentru Doctorul Zilei, care sunt ultimele descoperiri în sănătate. ”Recomandările medicilor de acum sunt învechite, sunt din secolul al XVII-lea, iar noi trăim …

Distribuit de paginile:
2 2 2 2 2

ampress.ro
21 de zile în urmă 12.591

Noduli la san, chisturi ovariene, cancer de ficat, de stomac, de piele, de rinichi, vezica urinara sau colon, artrite reumatoide, reumatism cronic... Iata doar cateva dintre afectiunile care isi gasesc inamic intr-o singura planta: cimisirul. Acesta este un arbust ornamental, cunoscut si cu alte denumiri (merisor turcesc, simisir, banulet, cletaica) si isi dovedeste eficienta si in tulburari de coagulare, leucemie, parazitoze intestinale, boala Dupuytren, insuficienta hepato-biliara, veruci, seboree, plagi infectate sau eczeme pustuloase.

Distribuit de paginile:

ampress.ro
18 zile în urmă 4.544

 

Distribuit de paginile:

ampress.ro
16 zile în urmă 3.846

O eclipsă totală de Soare se va produce pe 2 iulie 2019. O oculație solară se produce atunci când Luna trece între Pământ și Soare prin fața Soarelui, iar văzut de pe Pământ, discul Lunii, care e, de obicei, mai mare decât cel al Soarelui, se va interpune între privitor și Soare, ”blocând” lumina, acoperind Pământul cu umbră preț de câteva minute.

Distribuit de paginile:

ampress.ro
8 luni în urmă 4.437

Loading poll...  O categorie nouă de copii care ajung în ultima vreme la neurologie pediatrică sunt copiii cu autism light, mai precis cei care privesc mult la televizor, ei nefiind, de fapt, autişti, ci „autizaţi” de mediul în care stau, precizează medicul neurolog dr. Raluca Teleanu, şefa secţiei de Neurologie pediatrică de la Spitalul de Copii …

Distribuit de paginile:
2

ampress.ro
4 luni în urmă 5.131

De exemplu, descântecele, care au o bază reală, funcționează în acest fel. Și preoții au această putere de a influența. De aceea, dacă preotul îi citește unui bolnav, sistemul imunitar al acestuia începe să devină tot mai puternic, el începe să se simtă mai bine.

Distribuit de paginile:
2

ampress.ro
5 luni în urmă 6.163

Mujdeiul de usturoi este bun, este formidabil în bucătăria românească și nu doar, dar el, pentru a fi și un foarte eficient medicament natural, trebuie preparat într-un anumit fel,. Iatîărețeta pe care ne-o transmite renumitul farmacist si fitoterapeut Ovidiu Bojor . El recomandă o rețetă proprie de mujdei de usturoi pentru combaterea si tratarea parazitozelor intestinale. Mujdeiul de usturoi pregătit astfel trebuie consumat de trei ori pe saptamana.:

Distribuit de paginile:

ampress.ro
28 de zile în urmă 6.670

O zicală românească spune că cine nu are un bătrân să-şi cumpere. Un bărbat ajuns la venerabila vârstă de 90 de ani a scris 45 de lucruri pe care le-a învățat de-a lungul vieții. Conform expunere.com acestea sunt:

Distribuit de paginile:

ampress.ro
20 de zile în urmă 2.669

Timp de preparare: sub 60 minute

Distribuit de paginile:

ampress.ro
18 zile în urmă 3.031

Poarta acest nume pentru ca prima data a fost recomandata de catre un terapeut chinez unui bolnav de cancer, iar in numai 3 luni de consum zilnic al acestei bauturi bolnavul s-a vindecat. Astfel ca aceasta bautura a ramas in traditie, insa nu se mai cunoaste tipul cancerului tratat ori alte detalii.

Distribuit de paginile:

ampress.ro
2 zile în urmă 3.598

„Ca urmare a performanței extraordinare obținute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum și în semn de recunoaștere și apreciere pentru întreaga activitate, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis acordarea celei mai înalte distincții a statului român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, sportivei Simona Halep”, anunță un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Distribuit de paginile:

ampress.ro
5 luni în urmă 2.601

Îți recomandăm o rețetă potrivită pentru zilele de post și nu numai. Chitelele din legume sunt mult mai gustoase decât cele din carne. Iată cum le prepari!

Distribuit de paginile:

ampress.ro
3 zile în urmă 2.707

”Fata cu părul de foc”, atât de iubită de public, cea care s-a dedicat scenei cu o dragoste nemărginită, încă de la 15 ani, și-ar fi serbat astăzi ziua de naștere. A ales, acum niște ani, ca ziua de naștere să-i fie și ziua despărțirii de lume, de cântec, de copilul pe care și l-a dorit enorm și, într-un târziu, l-a avut.

Distribuit de paginile:


ampress.ro
23 de zile în urmă 5.725

Nu există persoană care să nu fi cules măcar o dată această plantă de pe câmp sau din grădină şi să nici nu ştie că ţină în mână o "bombă" de sănătate. Folosit în special în salate, smoothie-uri sau ciorbe, acest aliment are proprietăţi extrem de benefice pentru organism: este aliatul glandei tiroide, al ficatului şi al rinichilor, însă alungă şi bolile de inimă sau pe cele de piele.

Distribuit de paginile:

ampress.ro
5 luni în urmă 14.164

Mai demult, era mâncarea de bază a românilor. Acum este dispreţuită de mulţi, fiind ignorată în favoarea unor bucate mai alese, deşi nu la fel de sănătoase. Specialiştii o consideră "prietenul intestinului subţire", şi de bună dreptate. Mai mult, este un veritabil elixir al tinereţii.

Distribuit de paginile:

ampress.ro
1 lună în urmă 1.692

A.M. Press va ofera cele mai noi stiri in domeniu economic, politic, sanatate, educatie, intern si extern. Citeste stirea din surse credibile!

Distribuit de paginile:
2

ampress.ro
12 zile în urmă 2.737

Continuarea interviului pe loon.ro

Distribuit de paginile:

ampress.ro
5 luni în urmă 2.266

Interviu realizat de Vartan Arachelian Pe Petre Ţuţea îl ştiam din ieşirile la o cafea, invitat de domnii Leon Kalustian şi Nicolae Carandino, la Athenée Palace. Era un bărbat înalt, cu un cap alungit, perfect modulat, sărăcăcios îmbrăcat, singur mai întotdeauna, suferind de bulimie, ajutându-se doar de gingii să morfolească îndelung dumicaţi rupţi dintr-o chiflă, […]

Distribuit de paginile:

ampress.ro
19 zile în urmă 6.042

Dacă în Japonia, ministrul Transporturilor cerea scuze poporului pentru întârzierea, cumulată timp de un an, a tuturor trenurilor de călători, cu TREI minute, în România calea ferată s-a prăbușit cu totul, la propriu și la figurat. Întârzierile ating o zi, zguduitoare fiind călătoria cu trenul spre mare a unui grup de copii care trebuiau să ajungă în tabără azi și au ajuns mâine, ocolind România.

Distribuit de paginile:

ampress.ro
16 zile în urmă 2.464

O furtună cu grindină a lăsat în urmă un oraş acoperit de un strat de gheaţă cu o grosime de un metru şi jumătate. Fenomenul este incredibil fiiindcă la o temperatură de plus 30 de grade Celsius, stratul de greață a atins o asemenea grosime.

Distribuit de paginile: