detalii despre siteul

click.ro

Scor de încredere (Page Authority)
54 /  100
Vârsta domeniului
4265 zile
Distribuție Facebook
1.00 pagini
% Trafic din social media
1.37 %

Siteuri înrudite

Paginile de Facebook ce distribuie siteul click.ro

Articole distribuite în ultimele 30 de zile de pe siteul click.ro

click.ro
15 zile în urmă 8.909

Mihai Sturzu a cântat în trupa Hi-Q, a fost moderator, politician, dar azi îşi duce colegii de breaslă peste hotare. Paul Surugiu-Fuego a avut surpriza să constate că pilotul aeronavei cu care a zburat în Israel, la Eilat, era nimeni altul decât Mihai Sturzu.

Distribuit de paginile:

click.ro
17 zile în urmă 7.037

Viaţa bate filmul, iar povestea de viaţă a actorului Vladimir Găitan întrece orice scenariu de telenovele. Maestrul a fost diagnosticat în urmă cu mai bine de 30 de ani cu o formă de cancer al sângelui, iar de atunci fiecare zi trăită a fost o luptă câştigată. Pe 2 februarie, actorul va împlini 72 de ani, însă a fost aniversat şi omagiat pe scena Teatrului de Comedie pe 5 ianuarie, când instituţia a împlinit 58 de ani.

Distribuit de paginile:
2

click.ro
21 de zile în urmă 3.932

Interpretul șlagărelor “Hai, vino, iar în gara noastră mică” și “Să nu vii iar să mă cauți” împlinește azi, 3 ianuarie 2019, 66 de ani. Discret cu viața personală, dar deschis atunci când vine vorba despre muzică, Gabriel Dorobanțu este o prezență rară la mondenități, declarându-se fericit și mulțumit în oaza lui de liniște de la Cornu, unde și-a ridicat o căsuță frumoasă. În interviurile date de-a lungul timpului, rare ce-i drept, artistul a dezvăluit și câteva picanterii despre familie, copilărie și viața privată. Cel mai recent interviu amplu este consemnat în februarie 2017, pentru publicația de peste Prut, www.sputnik.md. Iată 10 lucruri mai puțin știute despre solistul născut la București, pe 3 ianuarie 1953.

Distribuit de paginile:

click.ro
15 zile în urmă 3.486

Una dintre cele mei îndrăgite actriţe din serialul american „Dallas”, Victoria Principal, s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor. Acum, vedeta care a interpretat rolul celebrei pe Pamela Ewing locuieşte la o fermă şi e foarte activă pe reţelele sociale. Victoria Principal a fost rugată să revină în „Dallas”, dar a refuzat să mai facă parte din distribuție.

Distribuit de paginile:
2 2

click.ro
16 zile în urmă 2.916

Nadia Comăneci s-a numărat printre vedetele care au făcut furori pe covorul roșu la Globurile de Aur. Foarte multe nume mari ale filmului au vrut să aibă o amintire cu ea.

Distribuit de paginile:

click.ro
29 de zile în urmă 2.591

Crăciunul le-a strâns pe vedetele noastre în jurul mesei de Crăciun, prilej și pentru fosta prezentatoare Pro Tv, Olivia Steer, să o vedem înconjurată de cei doi copii, de 10 și respectiv 12 ani, pe care îi are din mariajul de 14 ani cu Andi Moisescu. Bruneta nu mai publicase imagini cu băieții de când erau foarte mici, așa că fanii s-au mirat să vadă că micuții s-au transformat în adolescenți în toată regula.

Distribuit de paginile:
2

click.ro
16 zile în urmă 2.120

Marea noastră cântăreață Doina Badea era în culmea carierei sale și avea o familie fericită când totul s-a sfârșit. Pe 4 martie 1977, avea 37 de ani, iar marele cutremur a ucis-o împreună cu soțul și cei doi băieți ai lor. A fost identificată după verighetă. Pe 6 ianuarie ar fi împlinit 78 de ani.

Distribuit de paginile:

click.ro
15 zile în urmă 1.914

Ai comis-o! Ai făcut 60 de ani! Mulți ani să ne trăiești. Mi-e dor de tine. Nu ne-am mai văzut de ani buni. Asta e viața… Tu ai fost prin spitale și acum - cred, sper - că ești bine mersi, eu din vara lui 2018 la fel, tot prin spitale în vizite lungi. Dar eu nu mai am 60 de ani…

Distribuit de paginile:

click.ro
5 zile în urmă 1.496

Le place să strălucească în lumina reflectoarelor, dar la fel de bine le prinde şi rolul de mămici. Click! vă prezintă fotografii cu superbele familii ale celor două vedete, Raluca Blejuşcă (33 de ani) şi Anca Serea, care au împreună zece copii frumoşi-foc, buni de reclame.

Distribuit de paginile:

click.ro
6 zile în urmă 1.500

La vârsta de 85 de ani, actorul Ion Dichiseanu este în mare vervă. Are chef de muncă, aşa că îşi va consuma energia într-un proiect educativ alături de familia sa: fiica Ioana, fosta soţie Simona şi ginerele Adrian. ”Dichiseanu Art Academy” este o şcoală unde copiii cu vârste între 7 şi 17 ani învaţă să devină artişti!

Distribuit de paginile:

click.ro
9 zile în urmă 1.567

Monica Davidescu (46 ani) şi Aurelian Temișan (46 ani) au sărbătorit duminică, 13 ianuarie, 24 de ani de când s-au cunoscut şi îndrăgostit iremediabil. Cei doi au o minunăție de fetiță, pe nume Dora, în vârstă de 8 ani.

Distribuit de paginile:

click.ro
26 de zile în urmă 1.789

Laura Bretan (16 ani), câştigătoarea competiţiei ”Românii au talent” (Pro TV), va concura pentru prima dată la selecţia naţională a concursului Eurovision cu melodia ”Dear Father”, compusă de Mihai Alexandru.

Distribuit de paginile:

click.ro
15 zile în urmă 1.582

Marea actriță Ioana Bulcă a împlinit 86 de ani în ziua de Sfântul Ion, pe 7 ianuarie. Din păcate, doar apropiații i-au fost aproape, nu ca pe vremuri când românii o iubeau pentru talentul ei. La mulți ani, distinsă doamnă!

Distribuit de paginile:
2

click.ro
18 ore în urmă 843

Stela Enache, interpreta celebrei melodii ”Ani de liceu”, compusă chiar de regretatul ei soţ, Florin Bogardo, împlinește vârsta de 69 de ani, pe 24 ianuarie. Trecerea anilor nu se cunoaște: ne uimeşte de fiecare dată cu frumuseţea şi cu rafinamentul ei. La mulți ani, distinsă doamnă!

Distribuit de paginile:

click.ro
20 de zile în urmă 1.607

Sergiu Nicolaescu a realizat 54 de filme, în 51 de ani, vizionate de peste un miliard de spectatori. Marele regizor și actor român a murit într-o zi friguroasă, joi, 3 ianuarie 2013, la 82 de ani. A iubit o femeie mai tânără decât el cu 47 de ani, pe care a întâlnit-o în 1996, dar pe care a luat-o de soție abia în 2005. Este vorba despre Dana Nicolaescu.

Distribuit de paginile:
2

click.ro
22 de zile în urmă 1.484

Nu este darnic cu imaginile din intimitatea sa, dar atunci când o face primește "un potop" de like-uri și de inimioare pe rețelele sociale. Pavel Bartoș, personaj carismatic și iubit de public, ne-a arătat ce mari și frumoase s-au făcut fetele lui.

Distribuit de paginile:

click.ro
13 ore în urmă 629

Este căsătorită cu medicul Cristian Georgescu de 22 de ani şi au un băiat pe nume Radu care va împlini peste câteva luni 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 1997 în SUA, unde ea concerta, iar el îşi făcea profesia.

Distribuit de paginile:

click.ro
1 zi în urmă 619

Milioane de copii și părinți au aplaudat-o pe Daniela Anencov, ”mama” lui Așchiuță, păpușa simpatică din anii ʼ60. Actrița a bucurat generații de copii și pe scenele teatrelor Ion Creangă și Excelsior, iar mai apoi a fost clovnul Hapciu în formatul de televiziune “Ba da, Ba nu!”. Daniela Anencov a împlinit pe 19 ianuarie frumoasa vârstă de 77 de ani. La mulți ani, distinsă doamnă!

Distribuit de paginile:

click.ro
24 de zile în urmă 1.358

În primăvara lui 2018, Irinel Columbeanu ne dezvăluia, în exclusivitate, că a luat în considerare mutarea fiicei lui în SUA, acolo unde locuiește mama acesteia și fosta lui soție, Monica. Iată că Irinuca se află din nou peste Ocean, pentru a petrece Sărbătorile de iarnă în noua ei familie, iar mutarea definitivă pare că a devenit doar o chestiune de timp.

Distribuit de paginile:
2

click.ro
19 zile în urmă 1.246

Consul al României în Africa de Sud, la Cape Town, Andrei Zaharescu (58 de ani) a petrecut Sărbătorile la căldură, alături de soţia lui, Cosmina Ionescu (38 de ani), şi de băieţelul lor de 4 ani.

Distribuit de paginile:
2

click.ro
1 zi în urmă 485

Competiţia «Chefi la cuţite» i-a lăsat un gust amar lui Silviu Nedelea, care a fost eliminat chiar înainte de actul final. Bucătarul, al căruit parcurs în bucătărie a fost presărat cu multe obstacole, a povestit prin ce a trecut în concurs şi le-a adus acuzaţii grave juraţilor. Concurentul a răbufnit pe contul lui de socializate la scurt timp după ce Mihai Munteanu a fost desemnat câştigător.

Distribuit de paginile:

click.ro
15 zile în urmă 465

Antena 1 a încheiat filmările pentru sezonul 6 al emisiunii gastronomice „Chefi la cuțite” și s-a stabilit cine a câștigat. Click! a aflat care dintre chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu a ieșit victorios, după ce bonus cardurile primite de cei trei jurați au produs mişcări de trupe.

Distribuit de paginile:
3

click.ro
28 de zile în urmă 1.285

Corina Dănilă își ține viața personală departe de ochii curioșilor, prezentatoarea fiind foarte discretă atunci când vine vorba despre familie. Recent, însă, vedeta a acceptat să pozeze pe coperta Revistei Unica alături de Rianna, fiica ei, care azi, 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, a împlinit 26 de ani.

Distribuit de paginile:

click.ro
5 zile în urmă 691

Cosmin Seleşi şi-a rupt mâna la schi şi are nevoie de îngrijiri nu doar de specialitate, ci şi acasă. Soţia prezentatorului "Te cunosc de undeva" este cea care a preluat toate sarcinile în familie. Irina Seleşi este o prezenţă extrem de rară în paginile ziarelor. Click! îşi spune cine este şi cu ce se ocupă soţia lui Cosmin Seleşi.

Distribuit de paginile:

click.ro
26 de zile în urmă 1.141

2018 a fost un an greu, cu multe decese în rândul vedetelor. Artiști de calibru ne-au părăsit, lăsând mai săracă lumea scenei, a televiziunii, dar și a radioului.

Distribuit de paginile:
3

click.ro
5 zile în urmă 659

Celebra solistă Marina Voica este o norocoasă. Cântăreşte şi acum tot 46 de kilograme, mai puţin chiar decât un fotomodel de top, așa că toate hainele vin pe ea ca turnate. Poate și de aceea, solista adoră să fie cochetă și să facă paradă cu ținute extravagante, pe care mulți le consideră poate prea îndrăznețe pentru o doamnă de 82 de ani. Noi o felicităm însă pe Marina Voica și îi spunem un “bravo” uriaș pentru curaj.

Distribuit de paginile:

click.ro
7 zile în urmă 865

Silvia Pencu (24 de ani) a plecat dintr-o comună din Ialomița, la 8.000 km depărtare. A fost un vis care s-a transformat în realitate. Românca este studentă în Coreea de Sud și prezintă știri la un post TV.

Distribuit de paginile:

click.ro
1 zi în urmă 376

În spatele ropotelor de aplauze şi al lacrimilor de râs obţinute pe orice scenă de Alexandru Arşinel (79 de ani) stă de ani buni o dramă. În culise, fostul partener de scenă al Stelei Popescu trăieşte un coşmar de când soţia lui, Marilena, a suferit un accident şi a rămas paralizată. Împreună şi la bine, şi la greu, soţii Arşinel au rezistat 50 de ani şi au fost sărbătoriţi de Primăria Capitalei.

Distribuit de paginile:

click.ro
16 zile în urmă 993

E una dintre cele mai apreciate soliste din România, dar Loredana Groza (48 de ani) nu uită de unde a plecat şi cui trebuie să-i fie recunoscătoare. Pentru vedetă, părinţii sunt fiinţele cele mai dragi, alături de fiica ei, Elena. Şi, cu fiecare prilej, diva demonstrează cât îi iubeşte.

Distribuit de paginile:
2

click.ro
28 de zile în urmă 1.196

Asta da poză de familie! Eddie Murphy şi cei zece copii ai săi s-au fotografiat de Crăciun. Actorul de 57 de ani stă în centrul imaginii, cu logodnica Paige Butcher şi băiatul lor de trei luni Max Charles.

Distribuit de paginile:

click.ro
16 zile în urmă 901

Marea noastră gimnastă Nadia Comăneci este o prezență spectaculoasă și este invitată la marile gale. În weekend, a fost prezentă la Premiile Globurile de Aur și a fost însoțită de fiul său Dylan, pentru prima dată pe covorul roșu.

Distribuit de paginile:
3 2

click.ro
2 zile în urmă 335

Familia s-a mărit pentru fosta prezentatoare tv. Melania Medeleanu a născut un băieţel perfect sănătos. Aşteptat în preajma Crăciunului, bebeluşul vedetei a venit ceva mai târziu, dar nu în urmă cu doar câteva zile aşa cum aţi crede, ci la începutul anului. Melania Medeleanu a făcut târziu anunţul sarcinii şi după acelaşi model a procedat şi cu vestea naşterii copilului.

Distribuit de paginile:

click.ro
9 zile în urmă 702

Răsfăţată odinioară ca o regină, trăieşte acum ca o Cenuşăreasă. Cristina Spătar a fost obligată să plece din palatul de lux în care locuia alături de fostul ei soţ şi de cei doi copii ai lor. De aproape o lună, artista şi micuţii stau într-un apartament cu două camere pentru care achită lunar o chirie de 300 de euro.

Distribuit de paginile:

click.ro
7 zile în urmă 625

Andreea Bălan și-a serbat soțul pe 15 ianuarie. Actorul George Burcea a împlinit 31 de ani chiar de ziua poetului Mihai Eminescu, iar cântăreața l-a surprins cu un tort inedit.

Distribuit de paginile:

click.ro
7 zile în urmă 576

Solista Irina Loghin (79 de ani) pare a se fi născut în „zodia norocului”. Se bucură şi acum de succes pe plan muzical, are doi copii frumoşi, care îi sunt dragi ca lumina ochilor, şi un soţ iubitor, care a sprijinit-o mereu la greu, în cele peste patru decenii de căsnicie. Click! vă prezintă povestea lor de dragoste, ca de basm.

Distribuit de paginile:

click.ro
1 an în urmă 1.011

Se apropie Sărbătorile și deja îți faci liste de cumpărături. Nu uita să treci acolo și vâscul! Potrivit tradiției, această plantă „magică” nu trebuie să ne lipsească din casă nici de crăciun, nici de Anul Nou. Se spune că vâscul îţi va aduce în anul următor bucurie, linişte şi noroc. Uite cum poţi să-ţi ornezi locuinţa!

Distribuit de paginile:
4

click.ro
21 de ore în urmă 149

Mihai Munteanu (32 de ani), alias Munti, concurentul care a câştigat sezonul şase din „Chefi la cuţite” (Antena 1), se pregătește de însurătoare și intră în afaceri. Elevul lui Sorin Bontea e mai bogat cu 30.000 de euro, valoarea premiului de la „Chefi la cuțite”.

Distribuit de paginile:

click.ro
23 de zile în urmă 987

Ce roluri uriașe, cât talent actoricesc! Marele actor Gheorghe Dinică ar fi împlinit 84 de ani, pe 1 ianuarie. A fost un boem și se împrietenise cu paharul, până a întâlnit-o pe Gabriela, iubirea vieții lui.

Distribuit de paginile:

click.ro
22 de zile în urmă 941

Eliberată din arest pe 24 decembrie, după 82 de zile petrecute în inchisoarea din Costa Rica, Elena Udrea îți afișează bucuria pe Facebook, unde deja a bifat a doua postare de când se află în libertate. Fostul ministru ne-a arătat cum a petrecut de Revelion.

Distribuit de paginile:

click.ro
2 zile în urmă 255

Stabilită de peste 8 ani în India, Iulia Vântur (38 de ani) a început o carieră ca actriţă, cântăreaţă şi model, avându-l alături pe actorul indian Salman Khan (52 de ani). Vedeta munceşte acolo, iar când primește vizita prietenilor din țară, ea se simte fericită.

Distribuit de paginile: