detalii despre siteul

click.ro

Scor de încredere (Page Authority)
54 /  100
Vârsta domeniului
4477 zile
Distribuție Facebook
1.00 pagini
% Trafic din social media
2.82 %

Siteuri înrudite

Paginile de Facebook ce distribuie siteul click.ro

Articole distribuite în ultimele 30 de zile de pe siteul click.ro

click.ro
24 de zile în urmă 9.032

Marea noastră actriță Valeria Seciu împlinește joi, 1 august, 80 de ani. La mulți ani, distinsă doamnă! Românii vă iubesc și vă respectă cariera de excepție pe cele mai importante scene din țară.

Distribuit de paginile:

click.ro
6 zile în urmă 7.857

Mariana Zaharescu, una dintre vocile „Teleenciclopediei“, cea mai longegivă emisiune din România, a murit la vârsta de 87 de ani.

Distribuit de paginile:

click.ro
25 de zile în urmă 4.792

Florina Cercel a murit marţi dimineaţă. Actriţa avea 76 de ani, împliniţi în 28 ianuarie. A fost o prezenţă extrem de discretă şi nu a vrut să facă cunoscute problemele ei de sănătate. Se pare că suferea de cancer pulmonar.

Distribuit de paginile:

click.ro
2 zile în urmă 2.688

Leo Iorga se luptă cu cancerul din 2011, iar pe 12 august 2019 s-a operat la picior într-o clinică din Germania. Boala a recidivat pe parcursul anilor în zone diferite ale corpului. Tot anul acesta, Leo Iorga a mai suportat o intervenție la plămâni în Germania, dar artistul speră să revină pe scenă până pe 20 septembrie, la aniversarea trupei Compact.

Distribuit de paginile:
2

click.ro
6 zile în urmă 2.988

Cunoscutul actor de comedie, care ani întregi a prezentat împreună cu partenerul său de scenă, Cornel Palade, concursul Bingo, la Antena 1, a publicat, zilele trecute, pe conturile sociale, o fotografie în care apare alături de măicuţa lui, Nadia Ţociu.

Distribuit de paginile:

click.ro
5 luni în urmă 1.186

Daniel Buzdugan este foarte apropiat de biserică. Face parte dintr-o familie de oameni credincioși, iar în copilărie și-a dorit să fie preot. Drumul vieții l-a dus, însă, spre altă direcție. A ajuns vedetă de radio și televiziune, dar asta nu l-a făcut să-și piardă mințile. A păstrat legătura cu Divinitatea și doar Rugăciunea inimii l-a salvat de la moarte de două ori.

Distribuit de paginile:
3

click.ro
2 zile în urmă 1.291

Unde putea fi mai potrivit pentru Paul Surugiu, alias Fuego, să-și serbeze ziua de naștere dacă nu chiar alături de colegii lui de la TVR 2, cu care a realizat, toată vara, emisiunea ”Drag de marea mea”.

Distribuit de paginile:

click.ro
15 zile în urmă 1.451

A trecut o lună de când Elena Udrea a ajuns în ţară, iar România pare să-i priască de minune. Este în formă maximă şi întoarce din nou toate privirile pe unde trece. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondină la cumpărături, elegantă şi sexy. Are aceeaşi siluetă apetisantă de dinainte de a deveni mămică.

Distribuit de paginile:
3

click.ro
3 zile în urmă 1.032

O tânără din Argeș a luat cea mai mare notă la examenul de admitere de la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti. Absolventă a Colegiului Naţional “Zinca Golescu” din Piteşti, Ruxandra-Maria Gondoiu a obţinut media 9,90 la Ordine şi Siguranţă Publică, acolo unde a fost cea mai mare concurenţă – 1.412 candidaţi pe 234 de locuri.

Distribuit de paginile:

click.ro
15 ore în urmă 639

Zi mare pentru cuplul Gabriela Cristea-Tavi Clonda. Cei doi şi-au unit destinele sâmbătă (24 august) într-o ceremonie religioasă emoţionantă. Deşi prezentatoarea şi cântăreţul sunt împreună cu acte oficiale din 2015, la patru ani distanţă de la momentul cununiei civile, cei doi au vrut să devină soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu.

Distribuit de paginile:

click.ro
13 zile în urmă 1.310

Paul Surugiu - Fuego (42 ani) a vizitat-o pe celebra actriță Tamara Buciuceanu-Botez sâmbătă, de ziua ei, când a împlinit 90 de ani. Interpretul i-a dăruit un tort și o distincție.

Distribuit de paginile:

click.ro
1 lună în urmă 789

Rugăciunea de dimineaţă este cel mai potrivit mod prin care un creştin cu dragoste de Dumnezeu îşi poate începe ziua. Momentul nu doar că te încarcă spiritual, îți limpezește mintea și sufletul, dar te conectează cu Divinitatea și te pregătește pentru ceea ce urmează să faci peste zi. Iată de ce rugăciunea de luni este importantă, iar preoții spun că, dacă o vei rosti, vei avea spor toată săptămâna.

Distribuit de paginile:
6

click.ro
24 de zile în urmă 1.373

Îndrăgitul solist, actor şi cantautor Tudor Gheorghe împlineşte astăzi 74 de ani de viaţă, dar şi 53 de ani de căsnicie cu actriţa şi poeta Georgeta Luchian Tudor. Cei doi soţi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, unindu-i pe viaţă pasiunea pentru muzică şi pentru teatru.

Distribuit de paginile:

click.ro
1 zi în urmă 344

Ne este dor de Păcală. Marele actor Sebastian Papaiani ar fi împlinit vârsta de 83 de ani, pe 25 august, dar ne-a părăsit la data de 27 septembrie 2016. Avea 80 de ani, dar mintea îi era tot ascuțită și își păstrase umorul.

Distribuit de paginile:

click.ro
5 zile în urmă 605

Pe 19 august se împlinesc 138 de ani de la naşterea muzicianului român George Enescu. O mare personalitate: a fost compozitor, violonist, pedagog, pianist şi dirijor. Maria Cantacuzino, considerată pe drept cea mai frumoasă prinţesă aristocrată a vremii, a fost soția sa. De dorul lui, Maruca și-a turnat acid pe față.

Distribuit de paginile:

click.ro
16 zile în urmă 2.548

”Păpușa Barbie de la Next Star”, Nina Manolache, în vârstă de 10 ani, a lansat în ianuarie piesa ”Marea e iubirea mea”, scrisă de Mihai Alexandru. Acum revine pe piața muzicală cu o nouă compoziție a lui Mihai Alexandru, melodie care beneficiază și de un videoclip filmat pe litoralul românesc.

Distribuit de paginile:

click.ro
3 zile în urmă 296

Anul 1977 ne-a lăsat fără unul dintre cei mai mari actori pe care i-a avut vreodată ţara noastră: Toma Caragiu. Cutremurul incredibil care a lovi atunci România l-a ucis pe maestru la vârsta de 51 de ani. Pe 21 august, marele actor ar fi împlinit 94 de ani. Ultima zi din viața lui Toma Caragiu, minut cu minut.

Distribuit de paginile:

click.ro
19 ore în urmă 109

O nouă zi, o nouă controversă în interiorul familiei regale britanice! Mai mulți admiratori ai Casei Regale din Marea Britanie au comentat cu ochi critici pretențiile Ducilor de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, de a se deplasa doar cu avioane private, având în vedere că în decursul a doar 11 zile, cei doi soți au solicitat 4 avioane doar pentru transportul lor și al fiului lor, micuțul Archie Harrison..

Distribuit de paginile:

click.ro
4 zile în urmă 343

Două tinere au grijă ca elicopterele Ministerului de Interne (MAI) să plece în misiuni în deplină siguranță. Carmen și Daniela fac față cu succes în meserii despre care se crede că sunt destinate bărbaților. Zi de zi ele verifică aeronavele şi când pleacă să salveze vieți, dar şi când se întorc la bază.

Distribuit de paginile:
2

click.ro
8 ore în urmă 40

A trecut prin câteva probleme de sănătate, dar asta nu i-a știrbit din energie. Cătălin Botezatu s-a ocupat trup și suflet de ținutele prezentatorilor de la Cerbul de Aur 2019. Elvin Dandel, Eda Marcus și Alina Ionescu (ea a prezentat Agenda Cerbului - n.r.) au arătat impecabil la evenimen...

Distribuit de paginile:

click.ro
1 oră în urmă 6

Solistul Cristian Caloeanu (46 de ani), din trupa ”Haiducii lui 7 Cai”, a reuşit să-şi împlinească marele vis, acela de a petrece vacanţele în rulotă, în cele mai frumoase zone ale ţării. El ne-a povestit despre investiţiile făcute pentru a nu se mai caza la hotel şi pentru a dormi...

Distribuit de paginile:

click.ro
11 ore în urmă 4

Nunta Gabrielei Cristea a reușit să le pună în prim plan pe cele două protagoniste importante ale evenimentului: mireasa și nașa. Cele două parcă s-au duelat în ținute la ceremonia din biserică, fiind care mai de care mai sexy și mai doritoare de privirile invitaților.

Distribuit de paginile:
2

click.ro
14 ore în urmă 45

Nominalizarea Danei Gîrbovan pentru postul de ministru al Justiţiei este ciudată, spune la RFI judecătorul Cristi Danileţ. El acuză lipsa de transparenţă în desemnarea şefei Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România de către PSD.

Distribuit de paginile:

click.ro
2 ore în urmă 0

Un pensionar american a câştigat recent la loterie 1 milion de dolari. Asta nu ar fi ceva nemaiîntâlnit, dacă norocul nu ar fi venit la numai câteva luni după ce a mai câştigat la loterie alte premii de 5.000 de dolari şi de 10.000 de dolari.

Distribuit de paginile:

click.ro
10 ore în urmă 28

Cinci mari cântăreţe, care au făcut carieră şi peste hotare, au fost premiate în perioada 1968-1971 la Festivalul ”Cerbul de Aur” de la Braşov, ele păstrând la loc de cinste trofeele şi diplomele primite pentru interpretarea ireproşabilă. Click! vă prezintă fotografii şi amintiri...

Distribuit de paginile:

click.ro
3 ore în urmă 1

Artiştii adoră adrenalina, iar sporturile extreme le oferă senzaţii tari din belşug. Gino Manzotti (47 de ani), de la DJ Project şi actorul Denis Hanganu (25 de ani), din serialul „Sacrificiul” (Antena 1), au ales activităţi la mare înălţime, la fel ca aspiraţiile lor. Gino adoră ac...

Distribuit de paginile:

click.ro
4 ore în urmă 2

Bianca Drăguşanu (37 de ani) a debutat în lumina reflectoarelor în urmă cu 20 de ani, la emisiunea ”Din dragoste”, de la Antena 1, unde voia să se împace cu iubitul ei, însă la acea vreme era chiar dolofană.

Distribuit de paginile:

click.ro
5 ore în urmă 3

Atunci când vorbim de femei care nu mai au chef de sex, plictisite în pat, imediat ne întrebăm: a cui este vina? Însă, în realitate, nu putem vorbi de vină, ci de responsabilitate.În momentul în care ne confruntăm cu această situaţie, responsabilitatea este a ambilor parteneri.

Distribuit de paginile:

click.ro
6 ore în urmă 4

Loredana Chivu (29 de ani) şi-a petrecut întreaga vacanţă pe litoralul românesc. În timp ce alte dive huzuresc prin străinătate şi se pozează prin locuri exotice, iată că senzuala blondină preferă să îşi etaleze corpul pe plaja milionarilor din Mamaia.

Distribuit de paginile:

click.ro
7 ore în urmă 4

Solista Ruby (30 de ani) şi vedeta radio Daniel Buzdugan (44 de ani) se răcoresc, la greu, vara aceasta, cu pepe rece, la care solista adaugă însă şi puţină brânză.

Distribuit de paginile:

click.ro
15 ore în urmă 11

Au mai rămas câteva ore până vom afla câştigătorii trofeelor Festivalului Concurs Internaţional Cerbul de Aur 2019. Organizatorii anunţă o seară încărcată de emoţie şi un spectacol de zile mari. Pe scenă vor urca starul irlandez Ronan Keating, artişti din celebrul musical “We will rock you”, cu hituri din repertoriul trupei Queen, Viktor Laslo - membru al juriului şi Corina Chiriac - pentru a marca un moment aniversar.

Distribuit de paginile:
2

m.click.ro
1 zi în urmă 109

O nouă zi, o nouă controversă în interiorul familiei regale britanice! Mai mulți admiratori ai Casei Regale din Marea Britanie au comentat cu ochi critici pretențiile Ducilor de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, de a se deplasa doar cu avioane private, având în vedere că în decursul a doar 11 zile, cei doi soți au solicitat 4 avioane doar pentru transportul lor și al fiului lor, micuțul Archie Harrison..

Distribuit de paginile:

click.ro
1 zi în urmă 31

Kim Kardashian West (38 ani) a postat miercuri, pe Instagram, o poză înduioșătoare de familie în care apare alături de cei patru copii ai ei: cele două fete, North (6 ani) și Chicago (1 an), și cei doi băieți, Saint (3 ani) și Psalm (3 luni). Din imagine lipsește doar capul familiei, rapperul Kanye West (42 ani).

Distribuit de paginile:
2

click.ro
1 zi în urmă 23

Alexandru Papadopol își retrăiește parcă povestea de dragoste pe care a avut-o cu fosta soție, Ioana Ginghină, cu noua parteneră! El și Adriana Irimescu, fostă Titieni, petrec mult timp împreună și în afara programului de lucru, dar și în timp ce își exercită meseria de actori, ambii făcând parte din distribuția aceluiași serial, așa cum cu ceva ani buni în urmă, Papi trăia alături de Ioana, pe vremea când jucau în telenovela românescă „Numai iubirea”.

Distribuit de paginile:

click.ro
1 zi în urmă 91

Este scump, dar face toţi banii! Joi seară, la ”Festivalul Cerbul de Aur”, Ştefan Bănică Jr a cântat şi a dansat, timp de aproape două ore, ca un adolescent, în aplauzele celor peste 5.000 de spectatori care au fredonat alături de el fiecare refren, de la ”Ani de liceu” la ”Cum am ajuns să te iubesc”. Efortul i-a fost însă răsplătit pe măsură, echipa sa, formată din dansatori, solişti şi instrumentişti, încasând un onorariu de 25.000 de euro.

Distribuit de paginile:

click.ro
9 ore în urmă 1

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost salvată de la înec, la Vama Veche, de către un turist. Bărbatul a povestit pe Facebook momentul în care s-a aruncat în apă să o salveze, în timp ce un echipaj SMURD aflat pe mal a refuzat să intervină pe motiv că nu au în fișa postului salvarea unui om din apă.

Distribuit de paginile:

click.ro
26 de zile în urmă 1.007

29 iulie a fost o zi normală pentru mulți. Pentru Alessandra Stoicescu a fost totul. Realizatoarea TV a devenit mamă pentru prima oară, iar tăticul Sergiu Constantinescu ne-a și oferit, pe Instagram, prima poză cu micuța Sara Maria.

Distribuit de paginile:

click.ro
10 ore în urmă 1

Pentru a-și arăta dragostea față de mezina familiei, Gabriela Cristea a ales ca la nunta sa să poarte un buchet de mireasă alcătuit din iriși, flori care au fost sursa de inspirație pentru numele ales pentru cea de-a doua ei fetiță, Thea Iris Selena.

Distribuit de paginile:

click.ro
2 zile în urmă 29

Bogdan Drăghici, președintele Asociației T.A.T.A., este acuzat că, în urmă cu câțiva ani, și-a violat fiica vitregă în vârstă de 10 ani. După ce Drăghici a fost reținut de procurori, a fost audiată și victima acestuia, fetița care a povestit cu lux de amănunte cum a reușit tatăl ei vitreg să „scape” cu abuzurile, fără ca ea să spună nimic despre aceste lucruri ani la rând.

Distribuit de paginile:
2

click.ro
11 ore în urmă 0

De o săptămână şi jumătate a venit pe lume cel de-al şaselea copil al cuplului Anca Serea - Adrian Sînă, iar casa lor s-a transformat într-o adevărată creşă, grădiniţă, şcoală generală şi chiar liceu. Celebra mămică a povestit pentru Click! cum este atmosfera într-o familie atât de numeroasă, cum reuşeşte să îi împace pe toţi şi, totodată, să arate atât de bine după toate sarcinile.

Distribuit de paginile: