detalii despre siteul

news.ro

Scor de încredere (Page Authority)
49 /  100
Vârsta domeniului
4457 zile
Distribuție Facebook
1.00 pagini
% Trafic din social media
16.14 %

Paginile de Facebook ce distribuie siteul news.ro

Articole distribuite în ultimele 30 de zile de pe siteul news.ro

news.ro
1 zi în urmă 2.477

Primarii Nicolae Robu (Timişoara), Emil Boc (Cluj- Napoca), Gheorghe Falcă (Arad) şi Ilie Bolojan (Oradea) au semnat sâmbătă, la Timişoara, documentele de înfiinţare a Alianţeu Vestului, iniţiativă prin care se doreşte atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea economică a zonei de vest a ţării.

Distribuit de paginile:

news.ro
8 zile în urmă 2.717

Naţionala de handbal feminin a României a debutat cu o victorie la Campionatul European, de Ziua Naţională, scor 31-28 (17-11), cu Cehia. Cristina Neagu, de Centenar: ”La mulţi ani, România! Astăzi sărbătorim 100 de ani! Iubesc ţara în care m-am născut, iar pentru mine aici este acasă...

Distribuit de paginile:

news.ro
4 zile în urmă 1.054

Naţionala de handbal feminin a României a învins miercuri, la Brest, campioana europeană en-titre, Norvegia, scor 31-23 (18-12), în ultimul meci al grupei D preliminare, la CE din Franţa. Tricolorele încheie pe primul loc grupa şi merg mai departe cu maximum de puncte, 4.

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 613

O zi unică la Cluj-Napoca, sâmbătă, când au avut loc finalele primei ediţii a Jr. NBA League Romania, cu participarea a 400 de copii care au reprezentat fiecare echipă din NBA pe durata a două luni. Ghiţă Mureşan a venit special de la Washington, pentru a fi prezent la finalele competiţiei şi s-a declarat încântat de atmosfera creată de echipele de pitici, de părinţii lor, de profesorii-antrenori, care au făcut voluntariat şi, mai ales de bucuria existentă în BT Arena, unde în 2017 jucau 11 vedete din NBA la EuroBasket.

Distribuit de paginile:

news.ro
7 zile în urmă 837

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a afirmat, luni, că Direcţia Naţională Anticorupţie are drept competenţă anchetarea „inculpaţilor de rang înalt”, scopul instituţiei fiind combaterea corupţiei „la nivel de mijloc şi înalt”.

Distribuit de paginile:

news.ro
26 de zile în urmă 1.343

Premierul finalndez Juha Sipilä a exprimat luni seară disponibilitatea ţării sale de a prelua preşedinţia Consiliului UE având în vedere tensiunile de la Bucureşti, însă oficialii români au spus că România îşi poate asuma această sarcină, conform programului deja stabilit. Finlanda ar urma să asigure preşedinţia Consiliului din iulie 2019.

Distribuit de paginile:

news.ro
8 ore în urmă 252

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă, într-o postare pe Facebook, că, dacă după o „Primăvară Arabă” vrem să nu ne surprindă o „Primăvară Europeană”, politicienii europeni trebuie să înceapă guvernarea pentru cetăţenii europeni, aceasta fiind concluzia sa după o analiză pe tema mişcărilor de stradă din mai multe state europene, care, în opinia sa, "arată un potenţial ridicat pentru o apropiată negare a ordinii sociale şi uneori chiar a ordinii constituţionale".

Distribuit de paginile:

news.ro
1 oră în urmă 9

Minerii de criptomonedă, ransomware, atacurile avansate asupra băncilor şi imixtiunile în alegerile europarlamentare reprezintă principalele ameninţări cibernetice în 2019, au avertizat, luni, specialişti din cadrul producătorului român de soluţii de securitate cibernetică Bitdefender.

Distribuit de paginile:

news.ro
3 ore în urmă 6

Şeful Poliţiei Capitalei Mihai Marius Voicu va fi schimbat din funcţie şi înlocuit cu unul dintre adjuncţii inspectorului IGPR, susţin surse din Poliţie.

Distribuit de paginile:

news.ro
5 ore în urmă 7

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) a stabilit luni că Regatul Unit are dreptul să revină în mod unilateral asupra deciziei de a părăsi Uniunea Europeană (UE), fără ca măcar să consulte celelalte state membre UE, relatează Reuters.

Distribuit de paginile:

news.ro
9 ore în urmă 16

Parlamentul European discută luni un raport în favoarea admiterii României şi Bulgariei în spaţiul Schengen, marţi fiind programat votul, însă decizia finală pe acest subiect revine Consiliului UE. Documentul a fost adoptat în noiembrie de Comisia pentru Libertăţi Civile din PE.

Distribuit de paginile:

news.ro
6 ore în urmă 4

Populaţia României a continuat scăderea din cauze demografice, dar declinul a încetinit în octombrie, când s-au pierdut 5.112 de locuitori, faţă de 6.103 în aceeaşi lună a anului trecut, în principal datorită creşterii natalităţii, arată datele publicate, luni, de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Distribuit de paginile:

news.ro
7 ore în urmă 1

Carmen Iohannis este aşteptată luni la Parchetul General pentru a fi audiată în urma unei plângeri vizând casele deţinute împreună cu soţul său, preşedintele Klaus Iohannis.

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 81

Primăria Capitalei vrea să acorde elevilor gratuitate la transportul în comun, fiind vizaţi de această măsură elevii din învăţământul preuniversitar obligatoriu acreditat sau autorizat care freceventează cursurile unei instituţii de învăţământ din Bucureşti, conform unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a CGMB.

Distribuit de paginile:

news.ro
10 ore în urmă 6

Regizorul, scenaristul şi producătorul Florin Şerban vorbeşte într-un interviu acordat News.ro despre cel mai nou proiect al său, trilogia „Dragoste”, care a debutat pe marile ecrane cu „Câine”, despre finanţări şi egalitatea de şanse, despre public şi maturizarea profesională.

Distribuit de paginile:

news.ro
16 ore în urmă 23

Fostul deputat, Sebastian Ghiţă, a declarat la România TV că a făcut o plângere penală pe numele fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi. Fosta şefă a DNA a fost reclamată de Ghiţă la Secţia Specială pentru anchetarea magistraţilor. Sebastian Ghiţă susţine că Laura Codruţa Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.

Distribuit de paginile:

news.ro
11 ore în urmă 1

Finladezul Kimi Raikkonen, locul 3 în clasamentul piloţilor în ediţia recent încheiată a Campionatului Mondial de Formula 1, a apărut, sâmbătă, la Gala Premiilor Federaţiei Intrernaţionale de Automobilism, vizibil afectat de consumul de băuturi alcoolice.

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 61

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în mesajul transmis duminică, de Ziua Internaţională Anticorupţie, că cinstea şi integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societăţii, corupţia fiind o boală care macină democraţia. "Un NU hotărât corupţiei trebuie să devină un mod de a fi", afirmă preşedintele, care spune că rămâne alături tuturor magistraţilor care luptă împotriva corupţiei.

Distribuit de paginile:

news.ro
12 ore în urmă 1

Samantha Cohen, consiliera personală a lui Meghan Markle, va renunţa la postul său după ce ducesa de Sussex va naşte în primăvara anului viitor.

Distribuit de paginile:

news.ro
13 ore în urmă 3

Tricolorele au pierdut primul meci la CE de handbal, 24-29 cu Olanda, iar căpitanul naţionalei, Cristina Neagu, spune că nu a ieşit ”nimic” în această partidă, dar şi că sistemul competiţional, cu trei zile libere de la ultimul meci, a afectat jocul de duminică.

Distribuit de paginile:

news.ro
20 de ore în urmă 29

Liderul PMP Eugen Tomac i-a adresat duminică scrisoare deschisă vicepremierul uiItaliei Matteo Salvini în care îi transmite că recentele modificări ale Codului Rutier italian, care interzic persoanelor ce au rezidenţa în Italia de mai mult de 60 de zile să circule cu un vehicul înmatriculat în străinătate, sunt profund discriminatorii şi îngrădesc libera circulaţie a cetăţenilor europeni, aceasta fiind, în opinia sa, o politică profund greşită, care nu are nimic de-a face cu secolul în care trăim. "Cetăţenii români care trăiesc în Italia trebuie să fie protejaţi, nu sancţionaţi într-o manieră greu de înţeles", îi transmite el lui Salvini, cerându-i să găsească soluţii urgente.

Distribuit de paginile:

news.ro
14 ore în urmă 3

„Inimi cicatrizate”, de Radu Jude, şi „Fotbal infinit”, de Corneliu Porumboiu, au fost incluse pe lista celor mai bune filme ale anului 2018 întocmită de criticul Richard Brody pentru The New Yorker.

Distribuit de paginile:

news.ro
15 ore în urmă 5

Ministru Afacerilor Interne Carmen Dan a declarat duminică, la România Tv, că preşedintele Klaus Iohannis şicanează activitatea Guvernului, calificând drept "dovadă clară de imaturitate politică" refuzul acestuia de a semna decretele de revocare a miniştirlor Transporturilor şi Dezvoltării şi de numire a unor înlouitori.

Distribuit de paginile:

news.ro
19 ore în urmă 15

Naţionala de handbal feminin a României a suferit duminică, la Nancy, prima înfrângere la CE din Franţa, scor 24-29 (10-11), cu reprezentativa Olandei, în primul meci din grupa principală a II-a. Olanda face 6 puncte, tricolorele rămân cu 4.

Distribuit de paginile:

news.ro
17 ore în urmă 5

Un cutremur cu magnitudinea 3,8 a avut loc, duminică seară în judeţul Buzău, conform Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 49

Virgil Ianţu, prezentatorul emisiunii „Câştigă România” de la TVR2, vorbeşte într-un interviu acordat News.ro despre credinţă şi Biserică, instituţie care nu ar trebui să cheltuiască sute de milioane de euro pentru a-şi arăta măreţia şi puterea, despre Centenarul pe care îl vede ca fiind „împotriva Unirii şi a românilor”, despre potenţialul pe care nu ştim să îl valorificăm, dar şi despre televiziune şi calitatea programelor.

Distribuit de paginile:

news.ro
22 de ore în urmă 4

Secretarul Comisiei pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deptaţilor, liberalul Marius Bodea, susţine că ministrul Transporturilor Lucian Şova aruncă "petarda" autostrăzii Bacău-Braşov din ambiţie, "ca să-i treacă autostrada prin faţa casei lui", dar că prioritară este autostrada Iaşi-Târgu Mureş. Bodea mai susţine că "potentaţii PSD din Bacău" au cumpărat terenuri pe traseul viitoarei autostrăzi în perspectiva exproprierilor şi implicit a despăgubirilor.

Distribuit de paginile:

news.ro
5 zile în urmă 304

Jurnalismul este mai periculos în prezent decât în oricare punct din ultimii 10 ani, conform unui raport al organizaţiei pentru drepturile omului Articolul 19, care relevă că 78 de jurnalişti au fost ucişi în 2017. În România există un declin substanţial privind capacitatea jurnaliştilor de a-şi face treaba, scrie în raportul citat de The Guardian.

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 8

MAE precizează duminică, referitor la nemulţumirea provocată în rândurile românilor din Italia de aplicarea unui nou Cod Rutier, că ambasada şi consulatele acţionează pentru a preveni eventuale discriminări ale românilor, fiind făcute de asemenea verificări pentru a stabili dacă măsurile luate sunt în deplină conformitate cu legislaţia UE.

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 0

Un bărbat a murit după ce a fost surprins de o avalanşă, duminică, pe un traseu din Masivul Bucegi, trupul său fiind descoperit de mai mulţi turişti care au încercat să-l resusciteze însă fără succes. Salvamontiştii au constatat că pe acel traseu există două urme de paşi de om, prin urmare nu exclud posibilitatea unei a doua victime.

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 8

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat duinică, într-o conferinţă de presă, că membrii Opoziţiei nu a discutat cu parlamentarii Pro România despre susţinerea unui moţiuni de cenzură, Ponta spunând că, în acest context, nu poate susţine „ceva ce nu cunoaşte”. Victor Ponta a mai spus că nu ar vota moţiunea dacă în locul guvernului condus de Viorica Dăncilă ar veni un guvern condus de Ludovic Orban.

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 4

Actorul Robert De Niro a apărut în rolul procurorului special Robert Mueller, „bau-bau din dulap”, la emisiunea „Saturday Night Live” de la NBC.

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 6

Noul Mers al Trenurilor intră în vigoare duminică, urmând să fie valabil până în 14 decembrie 2019. Zilnic, vor fi în circulaţie peste 1.200 de trenuri, în funcţie de perioada din an, fiind suplimentate unele rute sau introduse trenuri noi.

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 10

Asociaţiile civice care militează pentru autostrada Iaşi-Târgu Mureş susţin că PSD vrea să dinamiteze dezvoltarea Moldovei, prin promovarea autostrăzii Bacău-Braşov, pe motiv că ar fi mai scurtă şi mai ieftină.

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 12

Scriitorul Mihai Şora, actriţa Medeea Marinescu, scriitoarea Ana Barton, sociologul Claudiu Crăciun, desenatoarea Roxana Soare şi Ştefan Floroaica, fost concurent la emisiunea „Exatlon”, au participat sâmbătă la evenimentul „Ora de caligrafie”, alături de copii din familii de refugiaţi.

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 9

Cântăreaţa americană Beyonce va cânta la nunta fiicei celui mai bogat om din India, Mukesh Ambani, alături de staruri de la Bollywood, iar invitaţii vor fi aduşi la ceremonie cu 100 de zboruri charter.

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 3

Scena naşterii Domnului din Piaţa Sf. Petru din Vatican este creată din 720 de tone de nisip, are 5,5 metri înălţime şi 16 metri lăţime.

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 15

Românii din Italia sunt nemulţumiţi de modificările Codului rutier care interzic persoanelor care au rezidenţa în Italia de mai mult de 60 de zile să circule cu un vehicul înmatriculat în străinătate, presa relatând cazuri în care şoferi având maşini cu numere de înmatriculare româneşti au fost opriţi de poliţie şi sancţionaţi. Ambasada României la Roma a postat pe pagina sa Facebook modificările Codului Rutier, iar comentariile sunt diverse, unii români considerând că trebuie să fie respectate legile statului în care se află, alţii invocând principiul liberei circulaţii, iar alţii solicitând intervenţia ambasadei.

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 3

Procuratura spaniolă va face plângere zilele următoare împotriva cântăreţei Shakira pentru evaziune fiscală, potrivit La Vanguardia.

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 3

Fostul rutier Lance Armstrong a declarat, într-un interviu pentru CNBC, că o investiţie în compania Uber i-a salvat familia de la faliment.

Distribuit de paginile: