detalii despre siteul

profit.ro

Scor de încredere (Page Authority)
48 /  100
Vârsta domeniului
4906 zile
Distribuție Facebook
1.00 pagini
% Trafic din social media
18.30 %

Paginile de Facebook ce distribuie siteul profit.ro

Articole distribuite în ultimele 30 de zile de pe siteul profit.ro

profit.ro
2 zile în urmă 656

După ce la începtului lunii nu mai puțin de 22 de proiecte de lege au fost lăsate pentru adoptare tacită de către senatori, acum au trecut fără dezbatere peste 100 de proiecte, care vor fi transmise astfel, fără modificări, deputaților. Printre acestea se numără zeci de ordonanțe de u...

Distribuit de paginile:

profit.ro
3 zile în urmă 1.102

Andrei Pitiș, fondator al Vector Watch, business vândut americanilor de la Fitbit cu 15 milioane de dolari, și fost acționar Clever Taxi, companie preluată de gigantul Daimler, tranzacție anunțată în premieră de Profit.ro, a înființat o companie prin intermediul căreia și-a propus să contribuie la creșterea numărului de antreprenori care să ajungă milionari în euro din startup-uri în tehnologie.

Distribuit de paginile:

profit.ro
2 zile în urmă 585

ANAF a scos la concurs, potrivit unui document analizat de Profit.ro, 58 de posturi de directori de regională, printre care directori juridici, directori de colectare, de servicii interne și șefi de administrații județene fiscale. Campania de ocupare de posturi este, ca amploare, fără precedent în ANAF, au declarat pentru Profit.ro persoane avizate. Momentul este unul deloc oportun. Guvernul a fost demis iar președintele a desemnat un nou premier pentru formarea de guvern, astfel că asupra unui concurs de asemenea amploare planează o suspiciune justificată că este doar un efort de ultim moment al guvernului PSD de a umple posturile de conducere vacante din ANAF cu oameni apropiați partidului.

Distribuit de paginile:

profit.ro
3 zile în urmă 429

România a avut, și în septembrie, cea mai mare creștere a prețurilor de consum din Uniunea Europeană, deși rata anuală a inflației a scăzut la 3,5%, potrivit datelor biroului european de statistică, Eurostat.

Distribuit de paginile:

profit.ro
8 ore în urmă 87

Comisia economică din Senat are pe ordinea de zi din 22 octombrie un proiect de modificare a statutului Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, care prevede trecerea controlului instituției din subordinea Guvernului în cea a Parlamentului și înăsprirea regimului amenzilor, prin aplicarea acestora ca procent în cifra de afaceri. Proiectul a fost inițiat în legislatura trecută și de trei ani a rămas nedezbătut la Senat.

Distribuit de paginile:

profit.ro
2 ore în urmă 36

Primarul Gabriela Firea susține că toți consilierii municipali ar trebui să voteze proiectul de Hotărâre prin care se introduce o vinietă pentru circulația autovehiculelor în București în funcție de norma de poluare, dar se așteaptă ca Opoziția să voteze împotrivă, ceea ce în opinia sa reprezintă un vot împotriva bucureștenilor.

Distribuit de paginile:

profit.ro
7 ore în urmă 38

Bogdan Glăvan, profesor de economie și consilier pe probleme economice al premierului-desemnat Ludovic Orban, susține că vinieta propusă de Primăria București pentru autovehicule este o taxă pe proprietate și nu una pe poluare, așa cum este prezentată. „Taxa Firea-Oxigen va duce la scăderea poluării ca un efect colateral, la fel cum a dus și supra-acciza la combustibil”.

Distribuit de paginile:

profit.ro
11 ore în urmă 46

Johnson & Johnson retrage de pe piață peste 30.000 de flacoane de pudră de talc din cauza unei posibile contaminări cu arsenic dar, potrivit unui nou raport, acesta nu este singurul motiv de îngrijorare pentru părinți, teste de laborator indicând că 95% din alimentele pentru bebeluși testate în laborator conțineau urme a cel puțin unul din patru metale grele, relatează MarketWatch.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 oră în urmă 198

Premierul Viorica Dăncilă afirmă că ia în calcul varianta suspendării președintelui Klaus Iohannis, pe motiv că nu respectă Constituția. "Avem acest instrument, o să discut cu colegii mei, luăm în calcul și suspendarea președintelui pentru că atâta timp cât ceri fiecărui cetățean să respecte Constituția, nu poate ca cel care trebuie să fie un exemplu pentru ceilalți să încalce legea fundamentală", susține Dăncilă.

Distribuit de paginile:

profit.ro
4 ore în urmă 11

Aproximativ 150 de persoane au protestat, duminică după-amiază, în cartierul ieșean Tătărași, nemulțumiți că în zonă va fi ridicat un bloc cu șapte etaje. Un bărbat care s-a declarat susținător al proiectului i-a stropit cu apă pe participanți, fiind luat ulterior din mulțime de către polițiști și amendat pentru tulburarea liniștii publice.

Distribuit de paginile:

profit.ro
3 ore în urmă 6

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat că a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea PSD, dar și pentru a mobiliza parlamentarii. ”În condițiile în care partenerii care au fost alături de noi la moțiunea de cenzură vor merge până la capăt, sunt încrezător că avem șanse foarte mari să obținem învestitura din prima”, a spus, duminică, Ludovic Orban, reclamând că este ”stare de necesitate”.

Distribuit de paginile:

profit.ro
6 ore în urmă 7

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că a discutat cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, despre situația de la Tarom și acuzele care îi sunt aduse de fosta directoare a companiei, Mădălina Mezei, spunând că ministrul a negat toate lucrurile legate de întârzierea avioanelor. Dăncilă consideră că acest lucru nu era posibil, deoarece, dacă s-ar fi întâmplat așa ceva, atunci ea ar fi fost socotită vinovată și nu crede că Răzvan Cuc ar fi pus-o într-o situație neplăcută.

Distribuit de paginile:

profit.ro
10 ore în urmă 9

Într-o procedură parlamentară complicată, adversari ai Brexitului au determinat o întârziere a deciziei. Deși chiar după votul pierdut în Parlament premierul Boris Johnson afirmase că păstrează ca dată a ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, guvernul său a trimis o scrisoare nesemnată la Bruxelles în care solicită amânarea termenului. Paradoxul este că acordul său a avut ostilitate atât din partea celor care nu vor Brexit, cât și a partizanilor unei rupturi totale.

Distribuit de paginile:

profit.ro
12 ore în urmă 14

Renault a anunțat că a încheiat un parteneriat cu Regiunea Ile-de-France/Paris, pentru a dezvolta un serviciu de transport autonom între aeroportul Charles de Gaulle și cartierul de afaceri La Defense, până la Jocurile Olimpice din 2024.

Distribuit de paginile:

profit.ro
12 ore în urmă 8

Grupul Huawei Tehnologies, aflat pe o listă neagră a guvernului american, se află în negocieri preliminare cu mai multe companii americane pentru licențierea tehnologiei sale 5G, a declarat vineri un oficial al celui mai mare producător de echipamente de profil din lume, transmite Reuters.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 55

Deficitul bugetar va depăși limita de 3% din produsul intern brut în acest an și se va plasa în jurul a 4% din PIB, spune Ionuț Dumitru, economist-șef al Raiffeisen Bank și fostul președinte al Consiliului Fiscal. Dumitru adaugă că nu mai e timp pentru noul guvern, ce se va instala abia în noiembrie, să corecteze suficient situația, în condițiile în care încasările sunt sub programări și cheltuielile sunt peste cu o diferență ce depășește un miliard de euro și se apropie de două miliarde de euro.

Distribuit de paginile:

profit.ro
13 ore în urmă 9

Un pilot specializat în teste tehnice al Boeing a recunoscut că ar fi indus în eroare autoritățile de reglementare, în mod neintenționat, printr-o serie de mesaje interne din 2016 referitoare la siguranța avioanelor 737 MAX care au fost făcute publice vineri, provocând o nouă criză, transmite Reuters.

Distribuit de paginile:

profit.ro
14 ore în urmă 5

Primăria Sector 6 (PS6) a anulat licitația pentru realizarea lucrărilor de demolare și reconstruire a fostului cinematograf bucureștean Giulești, proiect estimat la 15,3 milioane de lei, fără TVA, pentru doi ani. Sinugura ofertă, depusă de o firmă din Capitală cu afaceri de 1,6 milioane de lei în 2018, Manelli Impresa SRL, a fost respinsă de comisia de evaluare pe motiv că este inacceptibilă sau neconformă cu documentația.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 15

Un amendament la Legea privind stupefiantele propus de Consiliul Federal în Elveția a fost aprobat în majoritate, în această săptămână, în cadrul procedurii de consultare parlamentară, scrie publicația TheLocal.ch.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 238

Consiliul General al Municipiului București a publicat un nou proiect de hotărâre prin care vrea să introducă o vinietă pentru autoturismele care circulă în București și sunt încadrate în norma de poluare non-euro până la Euro 4, inclusiv. Prețul unei vinete anuale este între 500 și 1.900 de lei. Vehiculele cu motorizări sub Euro 3 nu vor avea, însă, acces ziua în Centru, în timpul săptămânii de lucru, chiar dacă plătesc vinieta. Măsura ar urma să se aplice inclusiv rezidenților și nu face discriminări în privința județului de pe plăcuța de înmatriculare, precum precedentul proiect.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 67

Instanța a admis o cerere a First Bank prin care a solicitat deschiderea procedurii de insolvență a Electro Mobile SRL Baia Mare, compania prin intermediul căreia aveau loc vânzările Quickmobile.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România. În septembrie 2018, Electro Distribution, compania de distribuție a Quickmobile.ro, a intrat direct în faliment, prin procedură simplificată, având datorii totale de peste 34,4 milioane lei.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 18

Vaticanul a lansat o brățară eRosary, o versiune electronică de rozariu, care costă 109 dolari, informează BBC.

Distribuit de paginile:

profit.ro
4 zile în urmă 331

Era pe vremea în care Ludovic păstorea Ministerul Transporturilor dintr-o țară în care autostrăzile erau lungi cât un teren de fotbal și...

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 21

Comisia Europeană a aprobat, vineri, un sprijin bugetar de 14,35 milioane de euro acordat Republicii Moldova, pentru susținerea reformei Poliției, a luptei împotriva corupției și a spălării banilor, precum și pentru modernizarea sectorului energetic și eficientizarea și transparentizarea finanțelor publice.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 9

Deputații britanici au decis, sâmbătă, să amâne decizia cu privire la acordul de Brexit dintre Londra și Bruxelles, ei aprobând un amendament depus de parlamentarul Oliver Letwin conform căruia o eventuală aprobare a înțelegerii este suspendată până când legislația necesară pentru punerea în aplicare a acordului este analizată și votată.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 14

România se numără printre cele mai în vogă destinații turistice, potrivit unui clasament realizat de Airbnb pe baza rezervărilor înregistrate pe platforma proprie.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 5

Enjoy Coffee and Lounge e deschis de două luni într-o clădire din spatele lui Tucano, de pe Calea Dorobanților, vizavi de ASE. E foarte posibil ca acesta să fi fost vreun corp utilitar al marii case, să facă parte dintr-un fost ansamblu imobiliar.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 11

Mikkeller Bar, sau Mikkeller Bucharest, cum se cheamă oficial, ca să sublinieze apartenența la un concept global, și-a construit un brand distinctiv pe piața localurilor bucureștene. Chiar dacă, aparent cel puțin, pe niște atribute contraintuitive: ambianța austeră, întunecată, meniu scurt și simplu, mâncare nesănătoasă. Occidental septentrional, bacovian, genul de pub în care bei mai degrabă de unul singur, ca să uiți una sau alta, și nu te duci ca să faci hărmălaie cu prietenii. Barul din care pleci mai trist decât ai intrat. Bucureștiul e mare, e loc pentru de toate, și Mikkeller a profitat de atracția pentru noutate a oamenilor. Și-au făcut clientela lor, din câte mi-am dat seama. Dar, cu cât mai multe și mai diferite restaurantele și puburile în oraș, cu atât mai bine pentru toată lumea…

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 34

Președintele chilian Sebastian Pinera a declarat stare de necesitate în Santiago de Chile după ce o serie de revolte violente și incendii s-au produs la metroul din capitala țării, în contextul unor majorări de prețuri.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 21

Potrivit Asociației Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), care a susținut intervenția autorităților de la București în proces, măsura riscă să ducă la prăbușirea cu până la 20 miliarde euro a cifrei de afaceri a industriei autohtone de profil (cu tot cu producția de componente) și să pună în pericol până la 120.000 de locuri de muncă.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 7

Casa circulară din Arizona, ultima proiectată de arhitectul Frank Lloyd Wright înainte de moartea sa, a fost vândută miercuri pentru aproape 1,7 milioane de dolari, potrivit The Guardian.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 14

Barcelona, capitala Cataloniei, a fost, vineri, scena celor mai violente proteste din ultimul deceniu. Un milion de oameni au manifestat împotriva pedepsei cu închisoarea primită de liderii separatiști și pentru independență. Au avut loc confruntări violente între protestatari și forțele de ordine. Centrul orașului a fost paralizat și devastat, iar oficialii de la Madrid califică acțiunile drept „terorism stradal”. Partidele pro-separatiste sunt acuzate de implicare și susținere a situației tensionate. Platforma online Tsunami Democràtic este investigată pentru instigare și, potrivit presei, serverul care o găzduiește se află în România.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 6

Celebrul artist stradal Banksy a deschis un magazin on-line care le oferă admiratorilor șansa de a se înregistra și de a-i cumpăra creațiile, printre acestea vesta antiglonț cu steagul Regatului Unit purtată anul acesta de Stormzy pe scena Festivalului de la Glastonbury, potrivit Press Association.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 7

Premierul britanic Boris Johnson prezintă astăzi înțelegerea pentru Brexit pe care a convenit-o cu UE, și este așteptat un vot care dacă va fi favorabil va deschide calea ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană până la finalul lunii.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 19

DNA s-a autosesizat în uma declarațiilor fostei directoare a Tarom Mădălina Mezei referitoare la solicitarea ministrului Răzvan Cuc de a ține avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură, Mezei urmând să fie audiată luni

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 9

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus contestație în anulare pentru a scăpa de condamnarea în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman în care a fost condamnatla trei ani și jumătate de închisoare.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 3

Circulația pe DN 7 Pitești - Râmnicu Vâlcea este intensă, sâmbătă dimineață, în zona orașului Călimănești din județul Vâlcea fiind formate coloane de mașini de aproximativ doi kilometri, în ambele sensuri, din cauza lucrărilor pentru dislocarea stâncilor instabile de pe versant.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 11

Nicio companie românească nu a fost anul acesta inclusă în clasamentul Technology Fast 50 Central Europe al Deloitte, care cuprinde jucătorii din domeniul tehnologiei cu cel mai rapid ritm de creștere din regiune. Polonia are 11 companii în Topul din acest an, Ungaria - 3, iar Bulgaria este prezentă cu o companie.

Distribuit de paginile:

profit.ro
2 zile în urmă 1.536

Numărul românilor care cumpără cel puțin o carte într-un an nu depășește 1,3 milioane, potrivit unei statistici Eurostat citată de Asociația Editorilor din România, al cărei director executiv susține într-o discuție cu Profit.ro că nici studenții și nici măcar profesorii nu sunt interesați de citit, iar mulți dintre politicieni au rămas blocați, în ceea ce privește lectura, la nivelul gimnaziului.

Distribuit de paginile:

profit.ro
3 zile în urmă 288

Bătălia pentru cei 1 miliard de euro ai VW Group, care ar trebui investiți într-o nouă uzină, a atins în doar două zile cote ridicate. O uzină VW, care ar putea produce aproximativ 300.000 de autovehicule anual, ar genera venituri uriașe pentru țara în care va fi plasată, dincolo de investiția uriașă, de 1 miliard de euro, și de numărul mare, câteva mii, de locuri de muncă. Pentru a smulge contractul, guvernanții români au fost în Germania, spun surse Profit.ro.

Distribuit de paginile: