detalii despre siteul

profit.ro

Scor de încredere (Page Authority)
48 /  100
Vârsta domeniului
5032 zile
Distribuție Facebook
1.00 pagini
% Trafic din social media
18.30 %

Paginile de Facebook ce distribuie siteul profit.ro

Articole distribuite în ultimele 30 de zile de pe siteul profit.ro

profit.ro
10 zile în urmă 10.844

Marii comercianți de produse alimentare nu vor mai fi obligați ca, pentru categoriile carne, ouă, legume, fructe, miere de albine, produse lactate și de panificație, să achiziționeze aceste produse în proporție de cel puțin 51% din volumul de marfă pe raft din lanțul alimentar scurt, adică de la producători români autohtoni, relevă date Profit.ro.

Distribuit de paginile:

profit.ro
25 de zile în urmă 4.121

Termenul până la care poate fi depusă în acest an Declarația Unică a fost extins astăzi de Guvern, prin ordonanță. Astfel, formularul va putea fi depus până la data de 25 mai 2020. Decizia de extindere a termenului până la care poate fi transmisă către ANAF Declarația Unică a fost luată ca urmare a mesajelor transmise de contribuabilii nemulțumiți de termenul încă în vigoare, de 15 martie 2020. Pentru a intra în vigoare, Ordonanța Guvernului trebuie publicată și în Monitorul Oficial.

Distribuit de paginile:

profit.ro
3 zile în urmă 6.886

Lucrările de modernizare a complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, achiziționat de omul de afaceri Mohammad Murad în 2017 de la Josef Goschy, tranzacție anunțată în premieră de Profit.ro, vor fi încheiate în jurul datei de 15 iunie, după o investiție de circa 15 milioane euro, printre cele mai mari de pe litoralul românesc.

Distribuit de paginile:

profit.ro
8 luni în urmă 1.684

Baza informațiilor de business, subiecte cu relevanță mare despre și pentru mediul de afaceri. Profit.ro vă oferă știri economice și din mediul de afaceri

Distribuit de paginile:

profit.ro
23 de ore în urmă 569

Simona Halep, locul 2 WTA, a câștigat turneul de tenis de la Dubai, câștigând finala în fața Elenei Ribakina (Kazahstan), numărul 19 mondial.

Distribuit de paginile:

profit.ro
11 zile în urmă 2.104

Dosarul vizând casele deținute de familia Iohannis a fost clasat de Parchetul General la începutul acestei luni.

Distribuit de paginile:

profit.ro
6 ore în urmă 35

Autoritățile române au decis ca toate persoanele care vin în România din zonele Veneto și Lombardia din Italia, unde sunt confirmate multe cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, sau care au călătorit acolo în ultimele două săptămâni, să fie plasate în carantină. Vor fi suplimentate ...

Distribuit de paginile:

profit.ro
3 zile în urmă 781

Autoritățile lucrează la o platformă online care va avea scopul de a face cunoscute românilor din străinătate ofertele de muncă din România, a declarat șeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, în deschiderea conferinței ”Piața muncii, între criză și reinventare”, organizată de Profit.ro. Platforma va fi lansată în premieră în Italia și urmărește facilitarea reîntoarcerii în țară a românilor plecați la muncă în străinătate, pe fondul crizei de muncă tot mai accentuate din România.

Distribuit de paginile:

profit.ro
2 zile în urmă 375

Exodul tinerilor spre alte țări a generat o problemă de resurse umane pe piața locală, dar lucrurile sunt clare în orice domeniu - Dacă vrem calitate, ni se măresc costurile, a transmis Octavian Moldovan, Director General Palatul Suter, cel mai luxos hotel din România, la conferința "Piața muncii, între criză și reinventare", organizată joi de Profit.ro.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 236

Restructurarea Telekom România din ultimii doi ani a fost un proces dificil, s-au pierdut clienți și peste 20% dintre salariați au fost disponibilizați, dar la capătul acestui proces rezultatele s-au văzut în cifrele financiare și operaționale, performanța s-a îmbunătățit și se resimte și în starea de spirit generală din grup. Ultimul trimestru al anului 2019 "a fost fantastic", a declarat Miroslav Majoros, șeful Telekom Româma, însă îl compară cu un trimestru slab din 2018.

Distribuit de paginile:

profit.ro
6 zile în urmă 625

Premierul Ludovic Orban a adresat vicepreședintelui Google Kent Walker invitația de a lua în considerare stabilirea unei prezențe a companiei în România, anunță Executivul.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 164

Producătorului german de componente auto Dräxlmaier vrea să-și extindă activitatea de la Timișoara prin construcția unei fabrici de baterii pentru mașini electrice și a unui centru de dezvoltare.

Distribuit de paginile:

profit.ro
2 ore în urmă 56

Liberalizarea pieței gazelor de la 1 iulie 2020, dar și producția din Marea Neagră sunt în real pericol, deputatul PSD Iulian Iancu transmițând joi seară un mesaj categoric: în opinia sa, dacă prețurile vor fi liberalizate, acestea vor crește cu 45%. Iancu este șeful Comisiei de Industr...

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 168

Huf Group, furnizor în domeniul sistemelor de închidere și acces pentru industria de automotive, a inaugurat oficial noul sediu destinat centrului său de dezvoltare și cercetare din Timișoara.

Distribuit de paginile:

profit.ro
8 ore în urmă 32

Guvernul vrea să vândă, pe 25 februarie, obligațiuni denominate în monedă europeană în valoare de 200 de milioane de euro, a declarat ministrul interimar de Finanțe Florin Cîțu, potrivit Reuters.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 oră în urmă 5

Cei șase români de pe nava Diamond Princess care au cerut să fie repatriați au fost aduși în țară, sâmbătă dimineață, cu o aeronavă militară care a aterizat la Baza Aeriană 90. Aeronava C-27J Spartan este configurată pentru misiuni de evacuare medicală și are instalată o cameră ...

Distribuit de paginile:

profit.ro
2 ore în urmă 3

Comisia parlamentară de cultură a acceptat majorarea de la 2% la 4% a procentului alocat cinematografiei din sumele colectate la buget de la operatorii jocurilor de noroc. După votul final din Camera Deputaților, proiectul mai trebuie doar promulgat de șeful statului pentru a intra în vigoare.

Distribuit de paginile:

profit.ro
3 ore în urmă 5

Divizia de autovehicule comerciale a Volkswagen a lansat „cel mai digital Caddy al tuturor timpurilor”, noua generație care utlizează platforma MQB și cele mai noi tehnologii regăsite pe modele populare precum Golf sau Polo.

Distribuit de paginile:

profit.ro
10 ore în urmă 32

Perspectiva alegerilor anticipate este deja prinsă în prețul curent al obligațiunilor suverane românești în proporție de peste jumătate și noul Guvern va fi obligat să adopte măsuri de consolidare fiscală, arată Ciprian Dascălu, economist-șef al BCR.

Distribuit de paginile:

profit.ro
4 ore în urmă 4

Ducele și ducesa de Sussex, Harry și Meghan, nu vor mai folosi eticheta “Sussex Royal” din primăvara acestui an, informează bbc.com.

Distribuit de paginile:

profit.ro
4 ore în urmă 4

Un prim deces al unui european cauzat de coronavirus s-a înregistrat vineri seară, în Italia, unde un pensionar în vârstă de 78 de ani, Adriano Trevisan, a murit la Veneția. În China, numărul noilor contaminări a scăzut, dar în Coreea de Sud aproape s-a dublat relatează AFP.

Distribuit de paginile:

profit.ro
5 ore în urmă 6

Raluca Baran, fondator Anagram, la Profit TV: Business cu bere artizanală românească pe o piață care crește.

Distribuit de paginile:

profit.ro
7 ore în urmă 11

Patruzeci și două de meciuri au fost amânate sau anulate în Italia din cauza temerilor legate de coronavirus, după ce în regiunile Lombardia și Veneto s-au înregistrat cel puțin 25 de cazuri de infectare, relatează Football Italia, citată de News.ro.

Distribuit de paginile:

profit.ro
6 ore în urmă 4

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a retras de la turneul Qatar Open, de la Doha, cu premii de 3,2 milioane de dolari, a anunțat WTA Insider, relatează News.ro.

Distribuit de paginile:

profit.ro
6 ore în urmă 4

Meteorologii au emis o atenționare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă de duminică dimineață, pentru zona montană, însă începând de duminică seară cea mai mare parte a țării va intra sub incidența acestui cod. Tot de atunci, în zona de munte va fi Cod portocaliu...

Distribuit de paginile:

profit.ro
24 de zile în urmă 2.095

Angajatul nu va mai avea nevoie de o adeverință de angajator pentru decontarea serviciilor asigurate de Casa de Asigurări de Sănătate sau în relația cu Casa de Pensii, ca măsură de simplificare administrativă pentru mediul de afaceri, a declarat joi premierul Orban, după o discuție cu conducerea Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

Distribuit de paginile:

profit.ro
8 ore în urmă 8

Ministrul afacerilor Externe anunță constituirea unui grup operativ la Ambasada României la Roma, după apariția mai multor cazuri de coronavirus în Lombardia și Veneto, unde sunt mulți cetățeni români. În zonă, autoritățile au decis închiderea localurilor publice, anularea activită....

Distribuit de paginile:

profit.ro
9 ore în urmă 12

Bernie Sanders, candidatul democraților la alegerile prezindențiale din SUA din noiembrie, a avertizat Rusia să nu se amestece în alegerile pentru Casa Albă, după ce oficiali i-au spus că Moscova ar încerca să îl ajute în campanie, relatează Reuters.

Distribuit de paginile:

profit.ro
10 ore în urmă 7

L Brands pregătește vânzarea unei participații de 55% din Victoria's Secret către fondul de private equity Sycamore Partners, într-o tranzacție care evaluează brandul la 1,1 miliarde de dolari, potrivit surselor Wall Street Journal (WSJ).

Distribuit de paginile:

profit.ro
11 ore în urmă 12

Tranzacția prin care gigantul american Google vrea să cumpere producătorul de brățări și ceasuri inteligente Fitbit prezintă riscuri pentru confidențialitatea și protecția datelor utilizatorilor, potrivit Comitetului european pentru protecția datelor.

Distribuit de paginile:

profit.ro
10 ore în urmă 3

Un incendiu s-a produs, duminică dimineață, la un fast-food din Aeroportul Otopeni.

Distribuit de paginile:

profit.ro
23 de ore în urmă 46

Inteligența artificială și adoptarea roboților la scară largă de către companii va îmbunătăți calitatea vieții angajaților, consideră șeful UiPath, primul unicorn înființat de antreprenori români, evaluat anul trecut la 7 miliarde de dolari.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 59

Politică și Delicatețuri e un nou restaurant al lui Mircea Dinescu, deschis acum câteva luni în spatele Halei Traian. O casă veche, fără etaj, însă destul de mare, cu mansardă și subsol amenajate și funcționale. Au mai fost restaurante acolo. Primul de care îmi aduc aminte a fost Bucureștiul Insular, cu oarecare succes la început, apoi intrat în umbră.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 19

Străzile celui de-al patrulea mare oraș din Coreea de Sud, Daegu, erau pustii joi, locuitorii preferând să rămână în case după ce zeci de oameni au luat coronavirusul chinez ”într-un super-eveniment de transmitere” într-o biserică, relatează Reuters.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 10

Peugeot a prezentat un nou pickup, Landtrek, pe care însă nu-l va vinde pe toate piețele pe care marca este prezentă.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 7

Persoanele cărora Agenția Națională de Integritate le-a comunicat, prin raport oficial, cu mai puțin de 3 ani înainte de data alegerilor că au săvârșit fapte de natura conflictului de interese sau a stării de incompatibilitate, nu vor putea candida pentru funcții de consilier local, prim...

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 28

Garda Națională de Mediu a desfășurat acțiuni de control începând cu data de 14 februarie 2020, ca urmare a informațiilor apărute în mass-media referitoare la tăierile de arbori din zona Parcului Herăstrău, și a aplicat Administrației Domeniului Public Sector 1 o amendă contravențională în cuantum de 50.000 lei, conform unui comunicat al instituției postat pe Facebook.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 7

Defender, antivirusul care face parte de mai mulți ani din Windows, va fi disponibil în curând și pe platformele mobile.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 7

Locuitorii unui oraș din centrul Ucrainei s-au ciocnit joi cu poliția, au ars cauciucuri și au aruncat cu proiectile într-un convoi de autobuze care transportau la un sanatoriu persoane evacuate din provincia chineză Hubei plasate în carantină, relatează Reuters.

Distribuit de paginile:

profit.ro
1 zi în urmă 19

Angajații din HoReCa pot câștiga în România la fel ca în țările din Vest, unii ospătari având venituri ce depășesc lejer 2.000 euro pe lună, a declarat Daniel Mischie, CEO City Grill ieri, în cadrul la conferinței ”Piața muncii, între criză și reinventare”, organizată de Profit.ro.

Distribuit de paginile: