detalii despre siteul

simpaticu.ro

Scor de încredere (Page Authority)
25 /  100
Vârsta domeniului
506 zile
Distribuție Facebook
20.00 pagini
% Trafic din social media
97.02 %

Siteuri înrudite

Paginile de Facebook ce distribuie siteul simpaticu.ro

Articole distribuite în ultimele 30 de zile de pe siteul simpaticu.ro

simpaticu.ro
27 de zile în urmă 8.548

Peste 20.000 de oameni au semnat o petiție online pentru pedeapsa cu moartea în cazul criminalului în serie din Caracal. În mai puțin de 24 de ore, peste 20.000 de oameni au semnat online petiția pentru reintroducere pedepsei cu moartea în România. Pedeapsa cu moartea a fost abolită prin Decretul-lege nr. 6 din 7 ianuarie 1990 și decizia fiind cuprinsă în Constituția României din 1991, reconfirmată. De asta avem nevoie de pedeapsa cu moartea, pentru aceste creaturi profund defecte și ireparabile. Merită această bestie indulgență? Cerem modificarea codului penal prin inasprirea pedepselor pentru viol si crima. Modificare articolului 218, (1) introducerea pedepsei de 25-50 de ani de inchisoare pentru viol, in loc (3-10 ani) inchisoare cat este in prezentul cod si pedeapsa cu moartea pentru crime odioase comise de criminali care NU mai pot fi reintegrati in societate!, se arată în descrierea petiției online. Între timp, Gheorghe Dincă, bărbatul de 65 de ani suspectat că ar fi răpit, violat, ucis și apoi tranșat cel puțin două fete date dispărute, în casa sa din Caracal, a fost pus sub acuzare de DIICOT pentru trafic de minori și viol. În această după-amiază, criminalul în serie din Caracal a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
23 de zile în urmă 5.929

Un arădean, fost angajat şi partener de afaceri al italianului cu care fiica lui Gheorghe Dincă a avut o relaţie de concubinaj şi afaceri, susţine că o ştie bine pe femeie, care le-a spus partenerilor săi de afaceri italieni că, dacă vor, le poate face rost de fete. Nicolae Cilan susţine că partenerii lui din Italia sunt gata să depună mărturie în faţa autorităţilor în acest sens. Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a fost cercetată pentru furt după ce a delapidat farmacia veterinară din Timişoara în care lucra, apoi a plecat în Italia, unde a avut grijă de o bătrână, l-a cucerit pe fratele acesteia, un prosper om de afaceri italian cu care a venit în România, şi-a rezolvat problema dosarului penal pentru furt, iar după moartea italianului care a cumpărat în România un domeniu de vânătoare şi peste 2.500 de hectare de teren, femeia a preluat afacerea din România a italianului. Omul de afaceri arădean susţine că fiica lui Gheorghe Dincă a ajuns administrator al domeniului de vânătoare Artemis Montana, postură din care se ocupa să le livreze fete italienilor care veneau la vânătoare pe domeniul din judeţul Arad. „Sută la sută vor să depună mărturie” „Mi-au spus asociaţii mei că Daniela le-a propus ca dacă au nevoie de ceva să apeleze tot timpul cu încredere că le găseşte tot ce le trebuie. Chiar am discutat problema cu ei şi mi-au spus că sută la sută vor să depună mărturie. Unul dintre asociaţi mi-a confirmat că în ultimul timp a văzut-o cu fete tinere prin Italia. Nu ştiu în ce scop. Am auzit şi mi s-a confirmat că la diverşi italieni care veneau la vânătoare (n.r. în judeţul Arad) li se aduceau fete. Vă spun sincer. Italienii când vin în România vin să facă afaceri şi la fete”, a declarat Nicolae Cilan pentru „Adevărul”.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
3 luni în urmă 5.322

Drama unui tată a cărui fiică a fost răpită, batjocorită şi ucisă în anul 2014 a condus la schimbarea totală a Codului Penal, în Serbia, în ciuda opoziţiei Consiliului European. Legea poartă numele fiicei lui Igor Juric, Tijana, şi a fost adoptată în urmă cu câteva zile de Parlamentul de la Belgrad. Astfel, Codul Penal din Serbia a fost modificat şi prevede pedeapsa cu închisoarea pe viaţă fără posibilitatea eliberării condiţionate pentru infracţiuni deosebit de grave, precum violul sau crima, atunci când victimele sunt copii sau femei însărcinate. Legea Tijana este rezultatul unei campanii purtate de Igor Juric, un sârb a cărui fiică a fost victima unui criminal odios care a răpit-o, violat-o şi apoi ucis-o. Iniţiativa legislativă a tatălui a fost sprijinită de peste 160.000 de persoane, printre care şi numeroşi parlamentari. Dunja Mijatovic, Comisarul pentru drepturile omului din cadrul Consiliului Europei, a cerut la începutul acestei luni Belgradului să nu voteze amendamentul lui Igor Juric, deoarece regulile europene în domeniu cer ca o condamnare pe viaţă să includă şi posibilitatea eliberării condiţionate. Povestea tristă a Tijanei, fata care a schimbat legea în Serbia Tijana Juric avea numai 15 ani atunci când a fost ucisă fără milă. Fata locuia, alături de familia ei, în Subotica, Vojvodina (Serbia). Pe 25 iulie 2014, Tijana a mers în satul Bajmok, la bunici, acolo unde obişnuia să îşi petreacă vacanţa de vară, alături de numeroşi prieteni, notează index.hr. În seara de 25 iulie, Tijana a fost răpită, la miezul nopţii, în timp ce se afla pe o stradă din sat. Dragan Djuric (34 de ani) a fost arestat, 13 zile mai târziu, şi a recunoscut că a răpit-o pe fată, a batjocorit-o şi apoi a ucis-o în maşina sa. Trupul neînsufleţit al fetei de 15 ani a fost găsit îngropat la marginea unei păduri.

Distribuit de paginile:
2 2 2 2 2

simpaticu.ro
24 de zile în urmă 5.340

Flavius Toarga provine dintr-o familie modestă, cu posibilități financiare reduse, care și-a dorit încă de mic să studieze la Academia Forțelor Aeriene. De aceea el a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și îndeplini acest vis.Băiatul a studiat primele clase în satul natal, Mărășeștu, din Baia de Aramă, după care a mers la liceu, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul„ din Alba Iulia, unde a terminat ca șef de promoție. Băiatul a învățat din greu, în timp ce mergea cu vitele la păscut, îți lua cărțile și nu uita de visul său. S-a înscris mai apoi la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coanda” din Brașov la secția controlor trafic aerian și a dat examenul de admitere. La afisașarea rezultatelor, Flavius a fost în capul listei, primul admis, cu nota cea mai mare. Băiatul care învăța împreună cu vitele a reușit să-și transforme visul în realitate. Imediat ce au apărut rezultatele, Flavius a fost felicitat și de reprezentanții Ministerului Apărării Naționale. Băiatul a luat nota maximă la examen, 10 curat, iar în final a avut o medie de 9,99, cea mai mare la această secție de controlor trafic aerian. Mama lui, o femeie simplă, povestește cum băiatul pleca la păscut cu vitele lor și cu cărțile în plasă. Ea mai povestește că a avut întotdeauna încredere că el o să ajungă un om mare, deoarece era foarte ambițios și și-a dorit foarte mult să învețe și să reușească. „De fiecare data cand pleaca la scoala, suferim ca parinti. Aici mergea cu vitele, cu cartea in mana. Il trimiteam cu vitele, pe aici, pe aproape si isi lua si cartea cu el”, a povestit mama lui Flavius, Maria Toader, pentru Libertatea. Flaviu este foarte mândru că și-a îndeplinit visul. „In mare parte am invatat singur, dar am primit si ajutor de la un domn profesor, m-a sprijinit. Sincer, nu ma asteptam sa am cea mai mare nota, dar ma asteptam, oarecum sa intru, pentru ca m-am pregatit pe tot parcursul anului pentru admitere. Visul meu este sa ajung un controlor foarte bun, sa fiu printre cei mai buni. Este si o responsabilitate foarte mare, este vorba despre viata oamenilor, dar eu sper sa fie bine si o sa ma descurc, pentru ca daca iti doresti un lucru, cu siguranta vei fi bun.”, a spus Flavius Toarga, pentru sursa citata.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
18 zile în urmă 2.542

Peste 40.000 de români au semnat, în ultima săptămână, o petiţie prin care au cerut introducerea unei noi legi în Codul Penal: legea Alexandra, în memoria Alexandrei Mâceşanu, fata răpită, violată şi ucisă la Caracal. Oamenii au cerut ca legea să prevadă introducerea pedepsei cu închisoarea pe viaţă, fără posibilitatea eliberării condiţionate pentru infracţiuni grave precum viol şi crimă, înfăptuite asupra copiilor sau femeilor însărcinate. Până în prezent, 42.027 de persoane au semnat petiţia deschisă online şi care poate fi accesată AICI. Petiţia a fost inspirată de drama unui tată din Serbia a cărui fiică a fost răpită, violată şi ucisă, la fel ca şi în cazul Alexandrei Mâceşanu. În Serbia, legea Tijana a fost adoptată de Parlamentul de la Belgrad, în ciuda opoziţiei şi intervenţiilor reprezentanţilor Consiliului European.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
4 zile în urmă 1.835

Sfârşit tragic pentru o cunoscută cântăreaţă de muzică populară din Maramureş. Anamaria Pop a murit în maşină, în drum spre un eveniment la care urma să cânte. Avea doar 37 de ani şi, când nu cânta, salva vieţi ca voluntar la Ambulanţă. Pentru ea, medicii n-au mai putut face nimic. Maşina a ieşit de pe asfalt şi s-a izbit de un copac. Nu se ştie încă dacă oboseala la volan sau o problemă neştiută de sănătate ar fi ucis-o. La 19 ani, Alex Pop şi-a pierdut mama. A aflat la telefon că Anamaria Pop a murit în drum spre evenimentul la care era aşteptată să cânte. ALEX POP, fiul cântăreței: Era cea mai frumoasă femeie. Am avut senzaţia că ea încă se mai afla în casă, îi mai simţeam mirosul. Am închis ferestrele şi am început să plâng. ”Nu mi-a venit să cred” Băiatul a fost chemat la locul accidentului să adune lucrurile mamei din maşină. Rămas fără tată când avea 11 ani, acum va trebui să aibă grijă de fratele mai mic. ALEX POP, fiul cântăreței: M-a întrebat poliţistul că cine sunt eu. Am spus că sunt băiatul doamnei care a provocat accidentul. A luat aer în piept şi mi-a spus condoleanţe. În momentul acela, eu... Nu mi-a venit să cred! Colegii de scenă s-au anunţat unul pe celălalt că Anamaria a făcut accident. IONICĂ ARDELEANU, interpret de muzică populară: A sunat un băiat, Bogdan, care cânta cu ea mai demult. M-a sunat, zice: Anamaria a avut accident. Am crezut că e o glumă. Pe urmă am aflat că a murit. Cum s-a produs tragedia Duminică după-amiaza, Anamaria Pop plecase din Baia Sprie spre locul unde urma să cânte. La mai puţin de 30 de kilometri de casă, pe un drumul national din Maramures, aproape de Cicârlău, tânăra a pierdut controlul volanului. Într-o fracţiune de secundă, maşina a intrat pe contrasens, s-a izbit de un copac de pe marginea drumului şi s-a oprit într-un şanţ. ”Dacă ar fi să mi se întâmple ceva...” Anamaria Pop şi un tânăr artist de 15 ani, care se afla la prima colaborare cu ea, au rămas prinşi între fiare. Băiatul a scăpat cu viaţă. Pentru ea, medicii n-au mai putut face nimic. LARISA COSTIN, cumnata cântăreței: Tot timpul mă întreba, Larisa, dacă ar fi să mi se întâmple ceva, ai avea grijă de Denis şi de Alex ca şi de copiii tăi? Mă punea să-i promit. ”A leșinat și prin casă” Nu se ştie dacă oboseala la volan sau o problemă de sănătate i-a adus sfârşitul. Anamaria Pop împlinise în urmă cu câteva zile 37 de ani. (Flaviu Costin, fratele cântăreței): Era pasionată de muzică de mică. (Reporter): Avea multe nunţi în perioada asta? (Flaviu Costin, fratele cântăreței): Zilnic! Zi de zi. ALEX POP, fiul cântăreței: De multe ori a leşinat şi prin casă. Noroc că ne aflam acolo, că altfel se putea întâmpla şi mai... De opt ani, de când i-a murit soţul, Anamaria Pop îşi creştea singură cei doi băieţi. LARISA COSTIN, cumnata cântăreței: Era veselă, deşi, de multe ori, în sufletul ei erau multe, dar ieşea tot timpul cu zâmbetul pe buze. SÂNZIANA TOADER, cântăreață de muzică populară: Dureros, foarte dureros, îmi pare sincer rău. Voluntar la ambulanţă Anamaria a vrut mereu să ajute. Când nu cânta, salva vieţi, ca voluntar la Serviciul de Ambulanţă din Maramureş. LIGIA MICLE, manager SAJ Maramureș: A fost un suflet cald, bun, liniştită, s-a implicat. Anchetatorii nu exclud ca, pe drum, artistei să i se fi făcut rău la volan. La locul accidentului nu sunt urme de frânare.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
3 luni în urmă 1.287

Conform studiilor, aproximativ 25% dintre adulți sunt afectați de varice. Aceste vene umflate, de culoare violet sau albastru, pot fi rezultatul stării prelungite în picioare, sarcinii, dezechilibrului hormonal, greutății excesive, deficiențelor nutriționale sau factorilor genetici. Este important să se abordeze chiar și cele mai mici simptome ale venelor varicoase înainte ca acestea să fie însoțite de durere, greutate și mâncărime. Unele ingrediente care pot fi găsite cu ușurință chiar în bucătăria dvs. pot deveni remedii grozave pentru tratamentul lor și îmbunătățirea circulației sângelui.În continuare vom prezenta 8 metode simple, dar eficiente pentru tratarea și prevenirea progresiei varicelor. 1. Oțet de mere. Datorită proprietăților sale anti-inflamatorii, otetul de mere este un tratament excelent pentru varice. Ajută la reducerea umflăturilor și îmbunătățirea fluxului sanguin. Înmuiați o bucată de pânză în oțet de mere diluat cu o cantitate egală de apă.Puneți pe venele afectate și lasați timp de 20 de minute pana la 30 să acționeze. Clătiți apoi zona cu apă.Repetați procedura de două ori pe zi.Faceți acest lucru în fiecare zi înainte de a merge la culcare și din nou în dimineața următoare, până când veți vedea rezultate pozitive. Evitați să aplicați presiune prea mare pe zonă. 2. Usturoi, suc de portocale și ulei de măsline. Usturoiul contine un compus numit allicina, care ajuta la prevenirea inflamarii vaselor de sange. De asemenea, este folosit pentru a elimina toxinele dăunătoare din corpul dumneavoastră și pentru a vă îmbunătăți starea generală de sănătate. Usturoiul lucrează ca o minune în combinație cu sucul de portocale și ulei de măsline.Zdrobiți 6 căței de usturoi și amestecați cu suc proaspăt stors din 3 portocale. Adăugați 2 linguri de ulei de măsline la soluție.Lăsați să acționeze timp de 12 ore înainte de utilizare. Aplicați amestecul pe vene pentru aproximativ 15 minute în mișcări circulare până când este complet absorbit în piele.Repetați acest lucru zilnic. 3. Pătrunjel. Acesta este unul dintre cele mai benefice produse naturale pentru tratarea venelor varicoase. Pătrunjelul este ambalat cu vitamina C și rutină, care ajută la restabilirea și întărirea capilarelor, reducând astfel durerea și disconfortul cauzat de venele varicoase.Se taie o mână de patrunjel și se pune într-o oală.Se fierbe timp de 5 – 7 minute și se lasă să se răcească.Adăugați un pic de ulei esențial și aplicați amestecul peste zonele afectate cu o cârpă de bumbac.Faceți acest lucru de două ori pe zi, până când nu mai vedeți acele linii albastre și roșii pe picioare.Încercați să faceți un obicei pentru a adăuga pătrunjel la masele dvs. pentru a vă stimula sistemul imunitar 4. Varza. Frunzele de varza sunt o sursa minunata de vitamine, fibre, magneziu, calciu si potasiu, care sunt foarte benefice pentru sanatatea ta. Aceste componente extrem de hrănitoare pot, de asemenea, să reducă umflarea venelor.Tăiați frunzele de varză și amestecați-le într-un blender.Adăugați puțină apă pentru a face o pastă fină.Aplicați pasta pe zonele umflate.Acoperiți aceste părți cu o cârpă de bumbac și lăsați-le timp de 2 ore.Spălați-le cu apă.Repetați procesul timp de o lună. 5. Ghimbir. Ghimbirul este un alt agent uimitor pentru tratarea varicelor. Datorită naturii sale antioxidante, ajută la minimizarea riscului de apariție a venelor varicoase. Ghimbirul dizolvă, de asemenea, proteina din sânge numită fibrină și îmbunătățește circulația. Consumul de ceai de ghimbir frecvent poate contribui semnificativ la recuperarea rapidă a venelor. Taiați ghimbirul proaspăt în bucăți.Adăugați-le într-o oală cu apă clocotită și lasați-le la fiert timp de 10 minute.Adăugați niște miere apoi, după gust. Bucurați-vă de ceaiul dvs. de 2-3 ori pe zi. 6. Uleiul de măsline și vitamina E. Utilizarea combinată a acestor ingrediente va ușura senzațiile de greutate și vă va face pielea moale și elastică.Se amestecă proporții egale de ulei de măsline și vitamină E.Se încălzește ușor amestecul la căldură scăzută.Aplicați-o pe piele și masați câteva minute într-o mișcare ascendentă.Repetați acest lucru o dată sau de două ori pe zi timp de aproximativ 2 luni. 7. Aloe vera, morcov și oțet de mere. Aloe Vera este cunoscut pentru proprietățile nutriționale bogate și calitățile antiinflamatorii. Amestecul de Aloe Vera, morcov și oțet de cidru de mere este probabil unul dintre cele mai eficiente remedii naturale de casă pentru a micsora vene și a ușura durerea. Veți avea nevoie de 3 frunze de Aloe Vera, un morcov și o jumătate de oțet de oțet de cidru de mere. Pentru început, extrageți gelul din frunzele de Aloe Vera.Treceți morcovul printr-un blender și amestecați-l cu gel de Aloe Vera.Adăugați o lingură de oțet de mere pentru a obține o pastă netedă, omogenă.Aplicați pasta peste varice, lăsați-o timp de 30 de minute și spălați.De asemenea, este recomandat să o aplicați înainte de a merge la culcare și să o lăsați peste noapte pentru a obține efectul dorit. Clătiți-l cu apă rece în dimineața următoare.


simpaticu.ro
5 zile în urmă 1.068

Cântăreața de muzică populară Anamaria Pop a murit într-un grav accident la Cicârlău, în Maramureș. Tânăra avea 37 de ani. Mașina sa s-a izbit de un copac. O altă persoană a fost rănită în impact. Accidentul s-a produs duminică pe DN1C, pe raza localității Cicârlău din Maramureș. Cântăreața Anamaria Pop era la volanul mașinii Volkswagen, iar în automobil mai era un pasager. Potrivit anchetatorilor, mașina a ieșit de pe drum și s-a izbit de un copac, iar apoi a fost proiectată într-un șanț din apropiere. Nu există urme de frânare, spun surse din anchetă. De altfel, unii martori spun că, foarte probabil, cântăreața ar fi adormit la volan. ”În legătură cu accidentul de circulație mortal produs pe D.N.1C, pe raza localității Cicârlău, echipa de cercetare se află la fața locului și desfășoară verificări. Primele informații au relevat că o femeie de 37 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, conducătoare auto a decedat, iar un pasager a fost rănit. Cercetările continuă”, au transmis polițiștii din Maramureș, într-un comunicat. În vârstă de 37 de ani, Anamaria Pop era cântăreață de muzică populară, dar era şi voluntar al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Maramureş. Potrivit Adevărul, tânăra era văduvă și era mamă a doi copii.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
2 zile în urmă 769

O româncă de 26 de ani, care a fost răpită și sechestrată de un individ în Spania, a fost salvată în mai puțin de 6 ore din momentul în care captiva a reușit să își contacteze familia. Tânăra a fost eliberată într-o operațiune a poliției spaniole. Românca a fost răpită și sechestrată de către un bărbat într-un apartament din localitatea Monzon, în provincia Huesca, din nord-estul Spaniei. Tânăra captivă a reușit să contacteze familia din România Potrivit ziarului spaniol 20 Minutos, vineri, pe 16 august, în timp ce era în captivitate, tânăra de 26 de ani a reușit să contacteze familia din România și să spună că este prizoniera unui individ. Rudele au alertat poliția română, care, la rândul său, a transmis informațiile către poliția spaniolă. Guardia Civil a lansat imediat o operațiune de căutare și, în mai puțin de 6 ore, a reușit să identifice apartamentul în care era sechestrată românca. Polițiștii au intrat în forță și au reușit să o elibereze. Conform ziarului El Caso, tânăra prezenta răni pe un antebraț, provocate, foarte probabil, de un cuțit. Imagini de la operaţiunea de salvare Într-o cameră încuiată din locuință, cei din Guardia Civil au găsit și actele de identitate ale româncei. Tot acolo au fost găsite și droguri care ar fi aparținut răpitorului (18 grame de cocaină și două grame de marijuana), plus niște bancnote care totalizau 80 de Euro. Bărbatul care a sechestrat victima, un tânăr de 36 de ani din Monzon, a fost găsit și săltat în aceeași operațiune. O înregistrare video cu acțiunea polițiștilor spanioli a fost dată publicității chiar de Guardia Civil. Cercetat în libertate Răpitorul româncei a fost dus cu mandat la tribunalul din localitate. Suprinzător, judecătorul de instrucție a decis ca el să fie cercetat în libertate.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
4 zile în urmă 863

Guvernul a adoptat modificările la Codul Rutier pentru prevenirea accidentelor provocate de șoferi care folosesc telefonul mobil în timp ce conduc un mijloc de transport, acestea sunt deosebit de restrictive şi vor deveni active la 60 de zile după publicare în Monitorul Oficial. Astfel, se interzice chiar şi simpla ţinere în mână a telefonului mobil sau a oricărui dispozitiv prevăzut cu funcţia de înregistrare ori redare text, foto sau video, în timpul conducerii pe drumurile publice. Permisul auto suspendat pentru simpla ţinere în mână a telefonului mobil la volan Nerespectarea noilor prevederi din Codul Rutier se va sancţiona cu 4 puncte de penalizare şi amendă cuprinsă între 6 si 8 puncte. De asemenea, vor fi sancţionaţi cu amendă şi conducătorii de vehicule pentru care nu este prevăzută obligativitatea deţinerii permisului de conducere, adică cei care folosesc biciclete ori trotinete, tractoriștii ori cei care merg pe drumurile forestiere. În plus, șoferul care circulă cu un mijloc de transport în timp ce ţine în mână sau foloseşte telefonul, va fi sancţionat cu 4-5 puncte-amendă şi suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile. Potrivit autorităţilor, folosirea telefonului mobil şi a altor dispozitive electronice de comunicare sau divertisment, în timpul condusului, reprezintă unul dintre principalii factori de distragere a atenţiei pentru conducătorii de vehicule. De asemenea, autorităţile vor demara o campanie de conştientizare a noilor măsuri printre şoferi, înainte să înceapă să împartă amenzi şi să suspende permise.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
18 zile în urmă 876

Apa cu lămâie are multiple beneficii, nu mai este un secret pentru nimeni. Numeroase diete au inclus-o în ritualul zilnic, chiar dacă nu vrei să slăbești, apa cu lămâie îți va da energie și hidratare, dacă o vei consuma imediat după trezire. Apa cu lămâie are un secret care te poate ajuta cu adevărat să slăbești un număr impresionant de kilograme, fără efort sau foame. Dacă slăbitul este totuși obiectivul tău, trebuie să știi că apa cu lămâie are o schemă care te poate ajuta să dai jos kilograme bune într-o lună de zile. Dacă ai probleme cu greutatea, dar nu ai timp sau vointa de a merge la sala, dacă dietele nu funcționează, uite cum poți scăpa de 10 kilograme în 30 de zile. Această dietă este foarte simplu de ținut. Tot ce trebuie sa faci este ca, in fiecare zi, sa bei un amestec de suc de lămâie cu apa, inainte de prima masa a zilei. Cantitatea celor doua lichide variaza, conform graficului de mai jos. Retine ca, dupa ce ai facut acest lucru, nu ai nicio restrictie pe tot parcursul zilei, poti manca orice. Ziua 1: sucul de la o lămâie cu un pahar de apa Ziua 2: sucul de la o lămâie cu 2 pahare de apa Ziua 3 sucul de la o lămâie cu 3 pahare de apa Ziua 4: sucul de la o lămâie cu 4 pahare de apa Ziua 5: sucul de la 2 lămâi cu 5 pahare de apa Ziua 6: sucul de la 2 lămâi cu 6 pahare de apa Ziua 7: sucul de la 3 lămâi cu 10 pahare de apa Ziua 8: sucul de la 2 lămâi cu 6 pahare de apa Ziua 9: sucul de la 2 lămâi cu 5 pahare de apa Ziua 10: sucul de la o lămâie cu 4 pahare de apa Ziua 11: sucul de la o lămâie cu 3 pahare de apa Ziua 12: sucul de la o lămâie cu 2 pahare de apa Ziua 13: sucul de la o lămâie cu un pahar de apa Ziua 14: sucul de la 3 lămâi cu 10 pahare de apa Apa calda cu lămâie bauta pe stomacul gol are proprietati diuretice puternice si accelereaza metabolismul! Asta inseamna ca te scapa de retentia de apa din organism, iti pune metabolismul in functiune si iti ajuta corpul sa se detoxifice. Iar aceste efecte se resimt si pe cantar. Iata cum te ajuta apa calda cu lămâie sa scapi de kilogramele in plus: Îți detoxifiază pielea și corpul – Apa cu lămâie iti curata sistemul digestiv de toxinele acumulate peste noapte in corpul tau. Lămâia este un diuretic natural si iti ajuta corpul sa se detoxifice. Continutul mare in vitamina C ajuta si el la eliminarea impuritatilor din sange si contribuie la o pielea mai curata si mai sanatoasa. Îți alcalinizează corpul – Desi lămâia este un aliment acid, cand ajunge in corp devine unul din cele mai puternice alimente cu efect alcalinizator. Contine atat acid citric cat si acid ascorbic, ambele foarte usor de metabolizat, care favorizeaza absorbtia mineralelor in sange. Stimulează digestia – lămâia este un tonic digestiv. Iti ajuta stomacul la digestie si stimuleaza intreg tractul gastrointestinal si chiar are un impact pozitiv bacteriei Helicobacter pylori. Daca bei o apa plata cu lămâie in fiecare dimineata, te vei simti mai energic, vei scapa de constipatie si de toate neplacerile care vin la pachet cu problemele digestive.

Distribuit de paginile:
2 2 2

simpaticu.ro
3 zile în urmă 595

Câinele unui tânăr bolnav de cancer din Scoția a murit la doar 15 minute după decesul stăpânului său. Era un câine loial, care mereu i-a fost alături, spun rudele bărbatului. După 8 ani de luptă cu o tumoare la creier, Stuart Hutchinson a murit pe 11 august, la doar 25 de ani. După doar câteva minute, a murit și Nero, câinele preferat al tânărului. Stuart a murit în jurul orei 13.15 în acea zi, iar Nero a murit cu aproximativ 15 minute mai târziu. Avea trei câini, dar el și Nero erau foarte apropiați, spune mama tânărului, Fiona Conaghan. Scoțianul a fost diagnosticat cu cancer la creier în 2011 și, după îndelungi tratamente, a crezut că a învins boala. În ianuarie 2019, tânărul se căsătorise cu iubita sa, Danielle. Cuplul creștea 3 câini, însă Nero, un buldog francez în vârstă de 2 ani, era foarte atașat de Stuart. În luna mai, la doar 4 luni de la căsătorie, în timp ce era în vacanță cu soția în Spania, tânărul a început să aibă dureri la o mână, care s-a extins la nivelul întregului braț. S-a dus la medic convins că nu e ceva foarte grav. În urma analizelor însă, doctorii i-au transmis că tumoarea revenise. Cancerul i-a afectat din nou creierul și s-a extins și la oase. În ultimele zile, când starea sa s-a agravat, Stuart Hutchinson a fost dus la casa mamei sale, pentru a fi mai bine supravegheat. Câinii au rămas în schimb acasă. Potrivit ziarului Metro, pe 11 august, în ziua tragică, tatăl scoțianului s-a dus la casa fiului său, unde a descoperit că Nero se simte foarte rău. L-a dus la veterinar. Câteva ore mai târziu, a venit vestea că Stuart a murit. După aproximativ 15 minute, s-a stins și câinele său loial. Spre surprinderea familiei, veterinarul a spus că Nero ar fi avut o ruptură la coloană. Nero era câinele care era mereu alături de el. Soția lui, Danielle, e foarte afectată că i-a pierdut pe amândoi, a mai spus Fiona Conaghan.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
5 zile în urmă 799

Destin tragic pentru Anamaria Pop. Cu fix o săptămână în urmă, familia şi prietenii îi erau alături la cei 37 de ani pe care tânăra cântăreaţă îi împlinea. A fost ultima zi de naştere pe care a mai sărbătorit-o. La şapte zile distanţă, cei dragi se pregătesc să o conducă pe ultimul drum. Anamaria Pop a murit, artista se afla la volanul unui autoturism, iar într-un moment de neatenție a ieșit de pe șosea si s-a izbit violent de un copac din stânga direcției de mers. Pasagerul din dreapta a suferit fracturi la nivelul membrului inferior. Polițiștii au transmis primele date despre felul în care a murit Anamaria Pop: ”În legătură cu accidentul de circulație mortal produs pe D.N.1C, pe raza localității Cicârlău, echipa de cercetare se află la fața locului și desfășoară verificări. Primele informații au relevat că o femeie de 37 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, conducătoare auto a decedat, iar un pasager a fost rănit. Cercetările continuă”. Anamaria Pop a murit. Medicii care au ajuns la fața locului au încercat din răsputeri să o salveze pe artistă, însă manevrele de resuscitare nu au avut niciun efect. Doctorii de pe Ambulanță nu au avut altceva de făcut decât să constate decesul, informează Baiamare24.ro.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
5 zile în urmă 785

Te-ai întrebat vreodată de ce Racul este o zodie atât de perfectă? Racul este foarte complex si are multe trasaturi si caracteristici unice care nu sunt mereu evidente momentul în care îi întâlniți.Deci, pentru a vă oferi un sentiment mai plăcut despre ceea ce înseamnă cu adevărat să te naști sub semnul Racului, noi vă vom prezenta câteva dintre cele mai comune trăsături și caracteristici care îl fac cel mai puternic semn al Zodiacului, el fiind foarte aproape de perfectiune. Racul este incredibil de intuitiv și uimitor de bun la citirea oamenilor. El are un sentiment de intuiție unic, care îi permite să observe tot în jurul său. El este înzestrat în mod natural cu citirea oamenilor și poate spune aproape întotdeauna când cineva acționează neobișnuit. Ar trebui să învețe să aibă mai multă încredere în instinctele lor. Onestitatea este o specialitate unică găsită doar în cazurile racilor. Un rac va spune întotdeauna adevărul fie că vă doare sau nu. El nu vă va face niciodată rău.Conversațiile de la inimă la inimă sunt cele mai bune pentru ei. Fii sincer cu ei sau lăsați-i în pace! Onestitatea este înrădăcinată într-un rac. Racul este un iubit intens și pasionat. Ei doresc relații profunde și semnificative.Ca cel mai sensibil semn al zodiacului, un Rac face totul cu dragoste in minte si in inima. Din acest motiv, ei sunt cei mai buni iubitori.Fiind iubit de un rac este diferit de orice altceva și are puterea de a face o persoană să se simtă în viață.Ei pot să-și petreacă timpul pentru a găsi persoana potrivită, dar odată ce fac ei tind să formeze o legătură extrem de profundă cu acea persoană și să dea relației tot ce au. Racul poate fi extrem de generos uneori. Ei au o inimă plină de compasiune și empatie.Racul este una dintre cele mai dăruitoare personalități pe care le veți întâlni vreodată. Ei nu fac asta pentru că simt că au și ei … ei doresc cu adevărat să pună un zâmbet pe fețele celor dragi. Racul este foarte bun la luarea deciziilor. În timp ce racii iubesc să exploreze și să fie aventuroși, ei sunt, de asemenea, extrem de raționali și atenți atunci când vine vorba de deciziile lor. Racul este întotdeauna acolo pentru prietenii lui. El îi protejează instinctiv pe cei dragi.Există foarte puține lucruri pe care racul le merită mai mult decât prieteniile lor și vor face aproape orice pentru a ajuta un prieten apropiat.Sunt ascultători grozavi și când cineva căruia îi pasă este la necaz, ei sunt adesea dispuși să renunțe la toate pentru a-și oferi sprijinul. Ei au instincte materne puternice și sunt empatici prin natura lor. Racul este puternic și rezistent. În timp ce nu sunt la fel de încăpățânați ca Taurul, rezistența lor este cum obțin pasiunea și entuziasmul chiar și atunci când șansele sunt împotriva lor. Deși în interior poate fi fragil, la suprafață este foarte rezistent.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
5 zile în urmă 767

Cântăreaţa de muzică populară Anamaria Pop a murit într-un accident rutier violent, în timp ce se îndrepta spre Baia Sprie, unde era aşteptată la un concert. Tânăra şi îndrăgita cântăreaţă abia împlinise 37 de ani, pe 14 august. Familia, prietenii şi fanii Anamariei Pop şi-a exprimat durerea şi nu înţeleg cum s-a putut petrecere accidentul. O cauză clară nu a fost încă stabilită, însă la faţa locului nu ar fi fost identificate urme de frânare, iar o ipoteză este că tânăra cântăreţă de muzică populară ar fi adormit la volan. Lacrimi de durere pentru cântăreaţa de muzică populară Anamaria Pop, moartă într-un accident rutier Anamaria Pop, o îndrăgită cântăreaţă de muzică populară a murit după ce maşina, la volanul căreia se afla, a lovit violent un copac şi apoi a ieşit pe câmp. În maşină se mai afla un pasager, care ar fi fost transportat la spital cu multiple fracturi. Potrivit unor surse din anchetă, o primă ipoteză se conturează în privinţa oboselii la volan, speculându-se că şoferiţa a adormit la volan, având în vedere lipsa urmelor de frânare de la locul accidentului. Familia, prietenii şi cunoscuţii artistei au reacţionat cu adâncă tristeţe la tragedia rutieră, mulţi dintre fanii artistei precizând că au izbucnit în lacrimi la aflarea veştii. Zeci de mesaje de condolenaţe au fost publicate pe pagina de Facebook a artistei. Anamaria Pop abia împlinise 37 de ani, pe 14 august.

Distribuit de paginile:
2

simpaticu.ro
25 de zile în urmă 1.386

Fostul șef al Poliției Caracal, Nicolae Mirea, demis din funcţie în urma intervenţiei defectuoase în cazul Alexandrei Măceşanu, a declarat într-o emisiune TV că fata de 15 ani i-ar fi indus în eroare pe polițiști în privința localizării acesteia. Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal, a declarat că Alexandra Măceșanu, adolescenta de 15 ani răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, i-a indus în eroare pe poliţişti pentru că i-a spus ofițerului la 112 că vede o poartă roşie și niște brazi în curtea criminalului. Prima dată când a sunat fata, am sunat înapoi pe acel număr şi nu ne-a mai răspuns. Peste o jumătate de oră a sunat ea din nou. Atunci a apucat să le spună că vede un brad, că vede un nuc, că sunt nişte câini. Dar ne-a indus în eroare cu o poartă roşi care nu era la drum. Am căutat cu toată poliţia. Brazii erau doi mici, nici nu depăşeau gardul. Toate acest aspecte sunt în jurul orei 12.00. Fata, atunci când a vorbit cu noi, cred că atunci a fost surprinsă la telefon. Noi am aflat la ora 1 noaptea, la 2, dar nu mai puteam face nimic. Îmi pare rău că nu am putut face nimic pentru copilul ăsta, a spus Nicolae Mirea. Fostul şef al Poliţiei Caracal spune că nimeni nu i-a informat că adolescenta de 15 ani se află în cartierul Bold. STS ne-a dat o triangulație greșită, într-un cartier în partea dreaptă. Nimeni nu ne-a spus că este în cartierul Bold. Nu a venit nimeni la mine să îmi spună treaba asta. Fata nu ne-a spus niciodată de Bold, că nu eram nebuni să căutăm într-un cartier la 2 km distanță. Atunci, întrebați-l pe agentul de la Slatina, că văd că știe prea multe. Eu am coordonat toată acțiunea și am făcut ce trebuie, a mai spus Mirea. Alexandra a vorbit de cinci ori la 112 Noi detalii terifiante au ieşit la iveală în legătură cu crimele de la Caracal. Potrivit unor informaţii ce apar în raportul ministerului de Interne reiese că Alexandra a vorbit de cinci ori cu anchetatorii, nu doar de trei ori, aşa cum s-a anunţat iniţial. Tânăra a dat detalii despre locul unde era ţinută captivă şi a precizat că a fost violată. La al treilea apel, victima era deja disperată că poliţia nu a ajuns, iar poliţistul de la IPJ Olt a liniştit-o spunânu-i că oamenii legii sunt pe drum. În faţa comisiei de apărare din Parlament, reprezentantul STS a dat vina pe poliţie pentru eşecul localizării exacte a Alexandrei. Iar şeful STS a demisionat din funcţie, însă nu recunoaşte că ar fi avut vreo vină pentru modul în care a acţionat instituţia pe care a condus-o.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
25 de zile în urmă 1.301

Actrița Carmen Tănase se numără printre nenumăratele vedete care au luat atitudine după ce criminalul în serie din Caracal a îndoliat nu numai familiile victimelor, ci și o țară întreagă. Iată ce mesaj dur a avut actrița pentru autoriți, care și-au dovedit încă o dată neputința. „Deci, o fetiță sună la 112 de trei ori și spune că e răpită. STS, cu mare buget, nu reușește să o localizeze, încurcă și poliția dând trei adrese greșite. Poliția găsește adresa, dar nu intră în forță, pentru că nu are mandat de la procuror și o freacă pe la poartă până la șase dimineață, că să nu încalce procedurile, bagă-mi-aș picioarele în ele de proceduri. Timp în care fetița este măcelărită dincolo de poartă. Suntem mulți părinți pe-aici? Ne punem puțin în situație? Că mie îmi vine să-mi smulg părul din cap! Nenorociților, ne obligați să trăim în mânie! Aveți grijă!”, este mesajul dur transmis de actriță. Ulterior, actrița a avut mai multe reacții în mediul online: „Citesc pacostea asta de Facebook şi nu-mi vine a crede! S-au dezlănţuit frustrările personale, a început jihadul politic”, a comentat actrița, care este de părere că, în acest moment, răspunderea este pasată de la un partid la altul, de la un personaj politic la altul: „Atât ştim. Să aruncăm pisica moartă dintr-o curte în alta. De la un partid la altul, de la un personaj politic la altul. De la dreapta la stânga şi invers”. După aceea, actrița s-a referit și la drama unei mari actrițe a României, care, dacă nu ar fi fost ignorată, poate ar mai fi avut o șansă: „Ştiţi, Stela Popescu a făcut accident vascular cerebral nu lângă pesedei, nici lângă iohanei, ci lângă nişte cetăţeni care probabil acum sunt indignaţi de ce i s-a putut întâmpla Alexandrei şi care nu au nicio problemă cu ei înşişi, e ok ce văd în oglindă. Oameni buni, cangrena s-a instalat de mult şi ştiţi de ce? Pentru că a găsit loc. Buba asta oribilă se hrăneşte cu ipocrizie, cu prostie, cu lipsă de informaţie, cu lipsă de educaţie, cu ură. Mmmmmm, ce-i mai place ura! Şi obedienţa. De care parte o fi, stăpân să fie”, a mai comentat actrița. Carmen Tănase nu este singura personalitate din România care a luat atitudine în acest caz în care indolența și nepăsarea autorităților, și cele 19 ore în care nimeni nu a mișcat un deget au făcut diferența între viață și moarte. Sursă: Viva.ro

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
4 zile în urmă 540

Un român, în vârstă de 32 de ani, a lăsat opinia publică din Italia cu gura căscată, după ce a fost arestat pentru că şi-a bătut cu cureaua fetiţa de un an, băieţelul de 3 ani şi soţia. Carabinierii au spart uşa apartamentului şi l-au găsit pe român cu cureaua în mână, baricadat în casă, în timp ce îl pedepsea pe copilul de 3 ani. Român din Italia arestat, după ce şi-a bătut cu cureaua fetiţa de 1 an, băieţelul de 3 ani şi soţia Un român a fost arestat în Italia, după ce şi-a bătut crunt, cu cureaua, toată familia. Fetiţa de un an, băieţelul de 3 ani şi soţia au fost pedepsite cu o bătaie groaznică de tânăr, care s-a baricadat în casă cu copilul de 3 ani, după ce soţia a fugit cu fetiţa în braţe la sediul carabinierilor să ceară ajutor, potrivit romatoday.it. Ajunşi la apartamentul celor doi români, carabinierii au spart uşa şi l-au găsit cu cureaua în mână, pedepsindu-şi băieţelul de 3 ani. Bărbatul a fost imobilizat rapid de forţele de ordine, care l-au transportat apoi în arest. Copiii au fost duşi imediat la spital, pentru asistenţă medicală, la fel şi soţia bărbatului. Tânărul de 32 de ani, arestat sub acuzația de abuz în familie, a fost dus în închisoarea Regina Coeli în așteptarea unei audieri.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
8 zile în urmă 770

O mămică din Mangalia a tras un semnal de alarmă, prin intermediul unei postări pe Facebook, cu privire la un bărbat care a fost la un pas să îi răpească copilul, în parc. Femeia a explicat că, în timp ce se afla în parcul Tosca din Mangalia împreună cu soţul ei şi copilul lor, un tânăr dădea târcoale copiilor. Mai mult, tânărul suspect ar fi avut mâna băgat în pantaloni în timp ce se juca cu copiii. Aveti grija cand iesiti in parc cu copiii!! Tocmai am avut o experiență total neplăcută in parcul vis-a-vis de Profi! Umbla un tânăr înalt,slab,cu mana băgata in pantaloni pana la cot,dând târcoale copiilor!! Noi (Eu si sotul) l'am lăsat,l'am urmarit cum se comporta si ce are de gând să facă, copiii mei se jucau cu mingea, el a început să se joace cu ei (cu mana in pantaloni), pasau mingea de la unul la altul,hi hi hi,iti place sa te joci cu mingea,cateva mangaieri pe capul celui mic al meu,încă o tură de hahaha, si încet încet ii pasa mingea din ce in ce mai departe de noi....l-am lăsat,l'am urmarit.....pana mi l'a luat de mână și plecau...se îndrepta cu el spre ieșire!! Bineinteles ca sotul meu era deja în spatele lui si cand a vazut ca da sa se aplece sa il ia in brate,l'a luat la bătaie si l'a gonit!, a scris mămica pe Facebook. În aceeaşi postare, femeia a explicat că alte persoane din parc au explicat că l-au mai văzut pe tânăr în zona bisericii, în timp ce se juca cu copiii şi încerca să le dea saleuri. Trezirea,oameni buni! Cu saleuri ii ia de lângă voi! Noi suntem de vina! Cu lasă mă,ca il cunosc din vedere,lasa ma ca vine la biserica,lasa ma ca nush ce... cu lasa ma isi face treaba!! Daca va întrebați de ce l'am lăsat sa ajunga asa departe,ete tocmai de asta! Sa vedem cum si in ce fel,sub ce pretexte si cat de usor ii poate lua! Intr-adevar,in cazul nostru situatia era sub control,însă sunt atatia cu lasa ma,ca se trezesc la o bucată de noapte ca isi strigă copiii in parc si nimic! Niciun răspuns! Aveti grija! Vorbiti in parc una cu alta,dar cu ochii pe copii! Nimic nu e prea safe pt copiii noștri!, a mai scris femeia din Mangalia.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
1 zi în urmă 306

Horoscop 23 august 2019. O zi cu posibilităţi nenumărate de a atinge succesul, însă totul depinde de voinţa şi curajul de care daţi dovadă în faţa situaţiilor neprevăzute. Aveţi grijă de sănătatea voastră şi nu vă avântaţi în poziţii care nu sunt prea favorabile. Horoscop 23 august 2019 Berbec Berbeci, concentraţi-vă pe principalele voastre dorinţe şi prioritizaţi-vă sarcinile în aşa fel încât să le puteţi rezolva fără nicio problemă, pe rând. Rămâneţi pozitivi şi creativi, iar Universul va aduce doar surprize frumoase în viaţa voastră. În relaţia de cuplu toate lucrurile merg bine. Horoscop 23 august 2019 Taur Tauri, există o situaţie care s-ar putea să creeze o anumită presiune în jurul vostru. Este totuşi o oportunitate excelentă pentru a vă testa abilităţile în situaţii de criză, stresante. Dacă aveţi însă nevoie de ajutor nu ezitaţi să cereţi acest lucru celor din jur. În viaţa personală astrologii anunţă surprize din partea partenerului/partenerei. Horoscop 23 august 2019 Gemeni Chiar dacă vă place să rămâneţi în zona voastră de confort, mai ales în ultima vreme, dragi Gemeni, faceţi o schimbare. Dacă aveţi anumite idei, dorinţe şi aşteptări pe care nu le puneţi în practică din cauza unor frici, ar trebui să vă luaţi inima în dinţi şi să faceţi paşi înainte, spre succesul vostru. Horoscop 23 august 2019 Rac Dragi Raci, sunteţi deosebit de pricepuţi să câştigaţi inimile din jurul vostru, să faceţi conexiuni şi să formaţi prietenii. Folosiţi-vă abilităţile pentru a cunoaşte o anumită persoană care v-a atras atenţia recent. S-ar putea să dezvoltaţi amândoi sentimente profunde, iar o relaţie amoroasă nu este exclusă. Horoscop 23 august 2019 Leu O zi plină de inspirație pentru nativii din zodia Leu. Nu lăsa micile obstacole și conflicte să te îndepărteze de scopul tău sau să-ți spulbere entuziasmul. E unul dintre acele momente în care faci într-o zi cât alții într-o lună. Pune-ți ordine în gânduri și acționează curajos, mereu cu gândul la cel mai bun deznodământ. Pentru a reuși trebuie să crezi în propriile forțe. E uluitor câte poți face, dacă îți dorești cu adevărat. Horoscop 23 august 2019 Fecioară Norocul este de partea Fecioarelor astăzi. Profită de orice ocazie ivită și nu te închide între patru pereți. Nicio iubire ca-n povești nu a sosit ca prin minune de prin bucătărie, sună câțiva prieteni și ieși orice îți face plăcere. Nu poți ști niciodată de unde se ivește persoana potrivită. Și nu uita să zâmbești și să fii cu ochii în patru. Un simplu schimb de priviri îți poate schimba viața. Și se poate întâmpla chiar astăzi. Horoscop 23 august 2019 Balanţă Balanțele ar face bine să amâne o discuție decisivă, mai ales în probleme de ordin sentimental, în special dacă sunt iritate sau au chef de ceartă. Nu au intra zilele în sac, profită de această zi pentru a-ți pune ordine în gânduri. Gândește-te cu atenție la ceea ce îți dorești cu adevărat, s-ar putea să ai niște surprize nu tocmai plăcute. Horoscop 23 august 2019 Scorpion Scopronii care visează cu ochii deschiși sunt sfătuiți să mai dea o tură prin lumea reală. E interesant și acolo, chiar dacă iubirile nu-s tocmai ca în povești. Înainte de dragostea perfectă se obișnuiește o cafea, o plimbare, lucruri simple și frumoase. Și, de obicei, persoana respectivă află că este plăcută. Așa că nu mai pierde timpul și încearcă un prim pas. Se vor deschide oportuități la care nici nu visai. Horoscop 23 august 2019 Săgetător Din păcate pentru Săgetător, astăzi nu toată lumea este la fel de înţelegătoare care şi tine. Nu este o lume perfectă, așadar, fiți prudent înainte de a împărtăși informații personale cu cineva care nu are interesele dvs. Nu puteți avea încredere în toată lumea, dar există unele persoane pe care le puteți considera prietni, astfel încât să știți pe cine puteţi conta şi pe cine nu. Horoscop 23 august 2019 Capricorn Capricorul lucrează la un obiectiv de viaţă astăzi, iar asta îi consumă tot timpul. Trebuie să ştiţi că faceţi ce trebuie şi doar aşa veţi ajunge la linia de sosire. Continuă să te concentrezi pe planul tău de viitor, chiar dacă uneori crezi că acesta este un dezavantaj. Nu uita, că cele mai mari puncte slabe ale tale se pot transforma în cele mai mari puncte forte, dacă priveşti imaginea de ansamblu. Horoscop 23 august 2019 Vărsător Vărsătorul adoptă astăzi o stare pozitivă, menită să îi aducă numai lucruri bune. Stare de azi este înlesnită şi de prietenii tăi, pe care oricine şi-ar dori să-i aibă. Ține-ți prietenii apropiape, deoarece ei sunt o parte importantă a vieții tale şi contribuie activ la bunăstarea ta emoțională. Nu uita să fii la fel de prieten cu ei, pe cât sunt ei prieteni cu tine. Horoscop 23 august 2019 Peşti Peştii au azi un plan important. E bine să ai unul, dar nu trebuie să uiţi şi ce faci dacă planul nu iese, dintr-un mortiv sau altul. Eşti sigură pe tine şi poate există un anumit confort în respectarea planului și prezicerea rezultatului, dar imprevizibilitatea este prezentă și va fi întotdeauna. Învață să te adaptezi la schimbări și să îți adaptezi planul pentru a-ți îndeplini cel mai importante obiectivele pe care le ai astăzi.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
1 zi în urmă 303

În Olanda exista drone tip defibrilatoare, capabile să zboare cu 100km/h și să ajungă la pacient într-un minut de la producerea stopului cardiac! Portabilitatea și pliabilitatea dronei o face să poată fi utilizată oriunde. Primul prototip se concentrează pe livrarea unui defibrilator automat (DEA) care să poate fi ușor de utilizat de către cei aflați în pericol de moarte. Poate preveni decesele și poate accelera recuperarea inimaginabil de mult! Tehnologiile de salvare, precum Defibrilatorul extern automatizat (DEA), medicamentele și aparatele de resuscitare cardiopulmonară pot fi proiectate suficient de compact pentru a fi transportate de o dronă în cazurile extreme! În Uniunea Europeană, aproximativ 800.000 de persoane pe an suferă de stop cardiac, un număr îngrijorător de mare, având în vedere că doar 8% supraviețuiesc acestui incident. Motivul principal pentru acest număr mare de victime este timpul de răspuns relativ lent al serviciilor de urgență (10 minute). Moartea cerebrală și moartea permanentă încep să apară de la 4 până la 6 minute de la stopul cardiac.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
25 de zile în urmă 1.393

Fiica lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a făcut primele declarațiile după grozăviile făcute de tatăl său. Aceasta s-a declarat revoltată de atitudinea autorităților și nu și-a condamnat tatăl pentru ceea ce a făcut. Fiica lui Gheorghe Dincă locuiește în Timișoara și nu era la curent cu ceea ce face tatăl său. Aceasta a acceptat să vorbească, dar nu a condamnat grozăviile pe care le-a făcut. Totuși, aceasta a criticat atitudinea autorităților după ce tatăl său a fost reținut. “Anchetatorii nu ne-au lăsat (n.r. – pe ea și pe mama ei, Elena) să intram în curte. Nu ne-au lăsat să hrănim animalele de acolo, care, practic, mor de foame. Ei nu le dau nimic și nici pe noi nu ne lasă să le dăm mâncare. Unde este Protecția Animalelor?”, a declarat D. Dincă pentru Cancan. Sâmbătă, mama sa și doi dintre băieți au fost audiați de anchetatori. Aceștia au declarat că bărbatul nu era un om violent și au fost mirați de faptele pe care le-a comis.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
28 de zile în urmă 1.309

Alexandra Măceşanu, una dintre fetele dispărute la Caracal şi despre care se presupune că a fost ucisă de un criminal în serie, era nepoata lui Alexandru Cumpănaşu. Preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României a avut o reacţie virulentă într-o intervenţie la Antena 3. Alexandra, o tânără de numai 15 ani, a dispărut de miercuri, din apropiere de municipiul Caracal. Alexandru Cumpănaşu, preşedintele CNMR, solicită demisii în cazul fetelor dispărute la Caracal S-a spus că ar fi fost luată de un şofer la ocazie. Ulterior, au apărut informaţii conform cărora tânăra ar fi fost ucisă cu o cruzime de neimaginat de un bărbat de 65 de ani. În casa omului au fost descoperite rămăşiţe umane, iar analizele de specialitate urmează să stabilească dacă printre victime se află şi Alexandra. Au apărut informaţii care arată şi că Alexandra ar fi sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi ar fi solicitat ajutor, dar autorităţile au identificat cu întârziere locaţia de unde ar fi sunat tânăra. Într-o intervenţie avută la Antena 3, Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei pentru Modernizarea României, a recunoscut că Alexandra era nepoata lui şi a avut un atac virulent la adresa autorităţilor: Nu pot să funcționez normal la ora asta. Am hotărât să ies public dintr-un singur motiv. Oamenii trebuie să plătească. De când am aflat, nu funcționez deloc la capacitate normală. Judecătorul, procurorul care i-a ținut pe polițiști la poartă, polițiștii care au ascultat, șeful Poliției Române, domnul Buda, care doarme liniștit, ei trebuiau să facă localizarea și să-și facă treaba la timp, alături de STS. Au dat trei adrese greșite în timp ce un copil murea. Nepoata mea a spus că avea picioarele legate cu sârmă, a fost violată și oamenii aceștia au stat atâtea ore. În ce țară trăim? Indivizii aceștia își bat joc de sufletul unui copil. Stau afară în timp ce fata era omorâtă în casă. Nu mă las până nu vor plăti, să simtă că au făcut un lucru rău. Fata a sunat de trei ori și acești nemernici au fost atât de proști și neprofesioniști încât nu au făcut confruntarea între fată și tatăl ei decât foarte târziu Cer demisia șefului Poliției şi șefului STS, care au băgat miliarde în echipamente. Unde sunt banii aceia? Nepoata mea a sunat de trei ori, a spus că e legată cu sârmă, că a fost violată. Oamenii ăștia au stat de la 3 jumătate până la 6 că nu era flagrant. Intrăm peste indivizii care au furat o găină cu mascații, iar indivizii ăștia își bat joc de sufletul unui copil în timp ce se aud țipete. Eu unul nu mă las până când fiecare dintre ei nu vor intra în pușcărie sau vor plăti cu funcția. Nu știu să vă spun ora exactă, dar au fost contactați de mai multe ori. Fata asta a sunat la 112 de pe alt număr. Acești nemernici, la 12 noaptea i-am rugat să îl confrunte pe tată. Ei nu și-au pus problema dacă este Alexandra. Faci identificare. Ce au făcut? Nu au făcut nimic. Au stat lângă poartă, în timp ce era masacrată în casă cu polițiștii la poartă. Vă puteți imagina asta? Da, aveau dubii dacă era Alexandra. Spuneau că nu știu dacă este vocea ei sau dacă este ea. Pur și simplu au fost atât de proști, amatori, neprofesioniști, nu au făcut confruntare decât foarte târziu, ca să meargă pe această pistă.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
19 zile în urmă 1.017

Fata pe care poliţiştii au lăsat-o să sângereze pe stradă, la Galaţi, tocmai fusese abuzată. Copila e la doi metri de maşina Poliţiei în care se află o agentă. Poliţista nici nu se uită la ea. O fată de 14 ani, plină de sânge, a fost văzută pe o stradă din Galați. Polițiștii au fost filmați în timp ce o privesc din mașină, fără să coboare să o ajute. Potrivit martorilor, agenții au sunat la 112 la insistențele trecătorilor. Copila de 14 ani, care provine dintr-un centru de plasament, fusese abuzată sexual cu câteva minute înainte, sângele provenind de la rănile provocate de violator. Fata a fost dusă la spital după ce oamenii care au vzut-o i-au forţat practic pe poliţiştii care se uitau impasibili să sune la 112. Copila a fos toperată, iar poliţiştii au demarat o anchetă. Scena teribilă în care fata de 14 ani stă lângă maşina de Poliţie, iar agenţii, printre care o femeie, nu o bagă în seamă, a fost filmată de o trecătoare, pe Bulevardul George Coșbuc din Galați. Ea spune că a oprit o mașină de poliție care trecea în zonă și a semnalat că e o fată plină de sânge, pe stradă. Femeia îi acuză însă pe polițiști că ar fi vrut să plece mai departe și să o lase acolo pe copilă. ”La un moment dat zărim o masina de poliție,o oprim și ii arătam fata plină de sânge!!!!!‼ Atenție acum, polițista a vorbit cu fata și cică fata ar fi zis “nu vrea sa vina ambulanta”(fata fiind minora 14 ani). Ce credeți ca face poliția? Voiau sa plece mai departe ca și cum nu sa întâmplat nimic! La insistențele soțului meu polițista a chemat ambulanta”, a scris femeia pe Facebook. Înregistrarea video atașată mesajului arată, de altfel, că polițiștii au stat în mașină, la distanță de fata plină de sânge și nu au coborît pentru a o ajuta.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
28 de zile în urmă 1.240

Șeful Poliției Române a susținut vineri că procurorul nu a permis polițiștilor să intre mai devreme polițiștilor în casa lui Gheorghe Dincă, suspectul în cazul crimelor din Caracal. Polițiștii au intervenit abia la 06.00 dimineața. Aflat la Caracal, împreună cu Ministrul de Interne, șeful Poliției Române a încercat să explice de ce polițiștii au intrat atât de târziu pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, deși erau acolo de câteva ore. Ioan Buda a susținut că procurorul de pe lângă Judecătoria Caracal nu a permis polițiștilor să intre. Aceștia au intervenit astfel abia la 6 dimineața, la 19 ore după ce Alexandra Măceșanu a sunat la 112, cerând ajutor. ”Îmi pare rău că a murit această fetiță”, a declarat Ioan Buda. Șeful Poliției a spus că foarte probabil, Alexandra Măceșanu a murit la scurt timp după ce a sunat la 112, de trei ori, cerând ajutor, în cursul dimineții de joi. Ioan Buda a spus că suspectul de crimă, Gheorghe Dincă, se declară nevinovat. ”Nu are recunoscut nimic, nu a spus nimic”, a declarat Ioan Buda. De asemenea, Ioan Buda a aflat că este demis, în cursul vizitei din Caracal. Premierul Viorica Dăncilă i-a cerut demisia, iar ministrul de interne, aflat chiar lângă el, a spus că a propus demiterea sa, în aceleași declarații de presă.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
2 zile în urmă 291

Legume modificate și injectate, realitatea crudă și tristă a agriculturii românești. Suntem lăsați de izbeliște. Bolile și dăunătorii mișună în lungul și în latul țării. Companiile mari fac teste cu fermierii noștri… Situația este alarmantă în agricultura românească. Am observat cu toții că este o loterie să îți cumperi legume netratate. Avem roșii, castraveți și pepeni injectați. Florian Saiu, redactor Evenimentul Zilei, a discutat într-un interviu bombă cu cercetătorul-preot Constantin Vânătoru, doctor în Horticultură și coordonator al Laboratorului de Genetică și Ameliorare din cadrul Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare Legumicolă Buzău. Constantin Vânătoru subliniază importanța unei alimentații sănătoase, cu fructe și legume care să ne aducă nutrienții atât de vitali. „Circula o vorbă, poate o mai circula, nu știu… «Vrem spitale, nu catedrale». Poate ar fi mai bine să ne dorim oameni sănătoși. Pentru aceasta însă este nevoie de mâncare sănătoasă și aici ar trebui să ne dăm mâna cu toții. Leguma, de exemplu, n-are doar un rol alimentar, ci și unul medicinal. Nu întâmplător medicii recomandă consumul ridicat de legume și fructe, pentru că acestea sunt izvor de sănătate. Dar, atenție!, dacă sunt obținute corect, pe baza unei tehnologii prietenoase cu mediul, și nu pe baza unui exces care poate genera pericole pentru sănătatea omului. Cum s-a întâmplat și încă se mai întâmplă, din păcate, în România… Oricum, consumatorul a simțit asta, a simțit că este păcălit și a început să ceară din nou, la piață, legume românești. Cultivatorii, la rândul lor, presați de consumatori, bat iar la poarta Stațiunii, în căutare de semințe și răsaduri neaoșe. Iată că rezistența și aspectul – principalele calități ale hibrizilor de afară – vor fi, până la urmă, lăsate de o parte pentru a face loc nevoii primare a omului de a se delecta cu gusturi și arome adevărate”. Așa să fie! „Domnule, nu te joci cu mâncarea unui popor!” Constantin Vânătoru nu se îmbată cu apă rece. Nu mai mult de câteva secunde. „Sigur, pașii sunt mici, iar importurile de semințe, legume și fructe – copleșitoare. În afară de o bancă de gene serioasă, mai trebuie pusă la punct linia de producție, tehnologizarea, una adaptată condițiilor din țară. Apoi, construirea unor depozite unde să păstrăm corespunzător producția de legume sau fructe, pentru a nu fi nevoiți să le chimizăm, să le modificăm genetic. E nevoie de o strategie foarte bine pusă la punct pe care să și-o asume toate formațiunile politice și s-o ducă la bun sfârșit”. ”Rămânem pe perfuzii, visând resuscitări care n-or să vină niciodată de la alții” Cercetătorul Constantin Vânătoru mă privește atent și ridică degetul arătător: „A nu se confunda siguranța alimentară a unui popor – care se referă la o producție sănătoasă, cu scopul de a avea o populație sănătoasă – cu securitatea alimentară a unui popor, care face trimitere la cantitatea de hrană necesară unui popor într-o perioadă de timp limitată. Ambele trebuie să fie optime”. „Dar România cum stă la capitolul siguranță/securitate alimentară?” – mă pomenesc întrebând, prizând pur și simplu o curiozitate. Răspunsul cade ca o secure: „România este țara tuturor posibilităților. De fapt, suntem lăsați de izbeliște. Bolile și dăunătorii mișună în lungul și în latul țării. Companiile mari fac teste cu fermierii noștri…”.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
1 zi în urmă 278

Povestea lui Petronel, băiatul de 16 ani dispărut de mai mult de o săptămână de acasă, se încheie cu un final fericit. După ce Agrointeligența – AGROINTEL.RO a publicat povestea băiatului și articolul n s-a viralizat, în mai puțin de 24 de ore, Petronel a fost găsit în noaptea de miercuri spre joi, iar acum se află în siguranță, acasă. Tatăl băiatului a fost sunat în jurul orei 2.00, de către un șofer care i-a spus că baiatul i-a dat numărul de telefon și l-a rugat să-l sune. Nicolae Trocan spune că fiul său este bine și acum se află acasă. Petronel Trocan, în varstă de 16 ani, a fost descoperit la circa 40 de kilometri de casă, în localitatea Făget, județul Timiș. Adolescentul nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost predat de politiști familiei. „Sunt bucuros că l-am găsit, azi noapte, într-o parcare la un magazin din Făget. Ne-a sunat un domn, în jurul orei două. Copilul s-a dus la el și avea numărul de telefon scris pe o hârtie. L-a rugat să ne sune și a stat omul cu el până am ajuns noi. Nu am vorbim foarte multe cu el, pentru că este destul de abătut. Doar atât ne-a spus că, în toată această perioadă, a stat la un om care avea animale. E bine, nu e rănit. Acum e acasă”, a declarat Nicolae Trocan, potrivit www.lugojeanul.ro. Povestea lui Petronel a devenit ieri, miercuri 21 august, virală pe internet după ce Agrointeligența-AGROINTEL.RO a făcut-o cunoscută și a făcut un apel pentru găsirea băiatului de 16 ani. La nici 24 de ore după publicarea textului nostru, băiatul a fost găsit și a ajuns acasă în siguranță! Sursa:agrointeligenta.ro

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
6 ore în urmă 18

Berbec. Experiente inedite undeva la drum: observati obiceiuri ale locului, vedeti cum se face si poate ca participati si voi direct, invatati si va distrati. Fragilitate fizica in aceasta perioada: ar trebui sa evitati diferentele mari de temperatura, consumul fizic excesiv. Taur. Gesturi mici sau cadouri simbolice pot avea un efect remarcabil asupra fiintei iubite, va ajuta sa consolidati o relatie de prietenie sau de colaborare. Zile grozave pentru cei mici: pe langa bucuria jocului isi descopera calitati, pasiuni, primesc incurajari, laude. Gemeni. Va bucurati de revederea unor rude sau prieteni vechi, aveti parte de o primire speciala daca sunteti intr-o vizita, isi aduce aminte cineva de preferinte ale voastre si va ofera un cadou adecvat. Ar putea sa va caute cineva care inca mai crede ca este posibil un viitor comun. Rac. Alt aer sau alte peisaje va pot reincarca bateriile ori poate ca va fac sa retraiti amintiri si emotii de demult. Ar fi de evitat traseele aglomerate sau excesul de viteza; inainte de a porni la drum este bine sa verificati ca aveti tot ce va trebuie, inclusiv acte, documente. Leu. Neasteptat de multe telefoane: isi aduc aminte de voi prieteni cu care nu v-ati auzit de ceva vreme sau poate ca perioadele de concediu nu v-au permis sa va intalniti. Si se prea poate sa organizati din scurt o intalnire, sa ajungeti impreuna la un eveniment, la un spectacol. Fecioara. Nerabdare in asteptarea demararii unei afaceri sau proiect profesional, ganduri legate de o intalnire sau negociere la care ati participat recent. Preocupare pentru tinuta, pentru infatisare; poate ca este o prima intalnire cu cineva care si-ar dori sa va cunoasteti mai bine. Balanta. Poate ajungeti sa vedeti la fata locului peisaje vazute intr-un documentar sau intr-un pliant turistic si care v-au captat interesul, v-au aprins imaginatia. Sufletul vostru are nevoie de liniste, de maretia muntilor sau de vuietul valurilor marii. Scorpion. Noutati in sfera sociala: prieteni ai prietenilor vostri se pot dovedi oameni interesanti, deosebiti si poate ca veti interactiona mai des o perioada. Sau poate ca prin intermediul lor aflati despre o pozitie apropiata de aspiratiile voastre profesionale. Sagetator. Volubilitate, farmec: vor fi apreciate cu siguranta de catre cei cu care intrati acum in contact pentru prima oara. Sunteti o surpriza placuta pentru public sau un juriu si, in plus, ati putea avea norocul incepatorului daca luati parte la un concurs. Capricorn. Satisfactii intelectuale, placeri artistice, apreciati noutatile observate cu ocazia unei excursii, multumire sufleteasca profunda daca va aflati intr-un pelerinaj. Veti remarca cu aceasta ocazie si o imbunatatire oarecare a starii de sanatate, nu simtiti cum se aduna oboseala. Varsator. O zi buna pentru socializare cu oameni cu care veti colabora in perioada urmatoare, strangeti niste relatii. Sau poate ca gasiti acum prilejul sa va exprimati sentimentele pentru persoana care v-a facut de curand sa va bata inima mai tare. Pesti. Idee surprinzatoare a partenerului de viata referitoare la programul acestei zile; poate ca abia astazi va dezvaluie surpriza pe care v-a promis-o. Sau, daca v-ati obisnuit cu singuratatea in ultima perioada, va mirati ca apare mai mult decat un curtezan.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
12 zile în urmă 770

O elevă din Iaşi a câştigat medalia de aur la Olimpiada Balcanică de Fizică din Grecia. În urmă cu câteva luni tot ea a obţinut argintul la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe a Uniunii Europene. Mălina Constantinescu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional din Iaşi, a câştigat medalia de aur la Olimpiada Balcanică de Fizică de la Salonic. La olimpiada din Grecia, desfăşurată în această săptămână, au participat elevi pasionaţi de fizică din 12 ţări, România având patru reprezentanţi în concurs. Potrivit conducerii Colegiului Naţional Iaşi, este al doilea premiu internaţional obţinut de elevă în acest an. În luna mai, Mălina Constantinescu a reprezentat România în Portugalia, la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe a Uniunii Europene, de unde s-a întors cu medalia de argint. Mălina Constantinescu este pregătită de profesorul Andu Ouatu.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
27 de zile în urmă 1.129

Sute de oameni s-au strâns sâmbătă seară în București, la un protest în Piața Victoriei, după crimele de la Caracal. Protestatarii au pornit în marș către Ministerul de Interne, strigând sloganuri antiguvernamentale. Protestul a început în Piața Victoriei, acolo unde s-au strâns sute de oameni. Manifestanții și-au arătat nemulțumirea față de modul cum au gestionat autoritățile cazul Alexandrei Măceșanu, adolescenta răpită și ucisă la Caracal. Din Piața Victoriei, protestatarii au pornit în marș către sediul Ministerului de Interne. ”Demisia, demisia”, au scandat manifestanții. Pe drum au fost scandate și sloganuri antiguvernamentale: Jos Guvernul și PSD, ciuma roșie. Manifestații după crimele de la Caracal au fost și în alte orașe, precum Craiova și Iași.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
2 zile în urmă 206

Horoscop 22 august 2019. O zi interesantă din multe puncte de vedere. Gândiţi-vă cu atenţie la ceea ce vă doriţi de la voi, dar şi de la cei din jur. Astrologii anunţă schimbări la serviciu, dar şi în sfera emoţională. Horoscop 22 august 2019 Berbec Nativii Berbec vor realiza în această zi că inima lor aparţine unei anumite persoane. Aveţi curaj şi lăsaţi ambiţiile, orgoliul, încăpăţânarea şi acceptaţi adevărul din faţa voastră. Discutaţi deschis şi puneţi la un loc toate problemele pentru a le putea rezolva împreună. La serviciu veţi avea parte de surprize frumoase şi de noroc în afaceri. Toate lucrurile merg bine. Horoscop 22 august 2019 Taur O zi destul de monotonă se anunţă pentru Tauri. Fiţi liniştiţi şi rezolvaţi toate treburile pas cu pas. Nu vă avântaţi în proiecte complicate pentru care trebuie să cereţi ajutor. Spre seară aţi putea ieşi alături de prieteni sau de persoana iubită în oraş, la o plimbare sau la un film. Veţi avea ocazia să vă reîncărcaţi bateriile şi să vă relaxaţi. Horoscop 22 august 2019 Gemeni Gemenii vor fi nevoiţi să renunţe la planurile stabilite anterior. S-ar putea ca un coleg de serviciu să părăsească ehipa. Dacă vă simţiţi trişti, nu este obligatoriu să ţineţi totul în sufletul vostru. Exteriorizaţi-vă, aveţi nevoie să vă descărcaţi. Fiţi aproape de cei dragi, iar ei vă vor oferi sprijinul cuvenit. Horoscop 22 august 2019 Rac După multe zile în care v-aţi simţit depăşiţi ori trişti, astăzi vă veţi reveni incredibil. Vă întoarceţi în zona voastră de confort şi veţi reuşi să câştigaţi teren în ceea ce înseamnă o afacere sau relaţiile cu prietenii. Aţi putea întâlni pe cineva din trecutul vostru, însă este recomandat să vă concentraţi pe prezent şi pe viitor. Este momentul ideal să cumpăraţi un cadou creativ pentru persoana iubită. Horoscop 22 august 2019 Leu Leii vor reuşi, astăzi, să rezolve o mulţime de probleme supărătoare. Împreună cu familia ori cu câţiva prieteni apropiaţi, veţi avea ocazia unică de a desluşi anumite aspecte iritante din viaţa voastră. La sfârşitul zilei trebuie să petreceţi şi să le mulţumiţi tuturor celor care au pus umărul în rezolvarea problemelor. O ieşire în aer liber, o petrecere în club sau o excursie în afara oraşului sunt principalele lucruri pe care le puteţi face. Horoscop 22 august 2019 Fecioară Nativii din Fecioară vor afla, astăzi, un secret înfiorător despre un prieten apropiat. Deşi credeaţi că ştiţi totul despre această persoană, veţi primi anumite informaţii care vă vor dovedi contrariul. Nu este datoria voastră să judecaţi, însă trebuie să luaţi o decizie rapidă despre viitorul relaţiei voastre. Această problemă vă va ocupa întreaga zi, însă nu uitaţi să şi trăiţi. Evitaţi astfel de subiecte negative şi încercaţi să înlăturaţi din viaţa voastră toate persoanele toxice. Horoscop 22 august 2019 Balanţă Balanțele nu trebuie să pice pradă nostalgiei sau gândurilor negre. Sunt suficiente motive pentru a fi entuziasmat cu privire la viitor, iar micile neplăceri pe care le resimți în prezent vor dispărea la fel de repede precum au apărut. Ai grijă de propria sănătate, este necesar să te pui pe primul loc. Doar ajutându-te pe tine vei putea să fii un sprijin pentru cei dragi. Și nu te judeca prea aspru dacă anumite lucruri nu ies așa cum ți-ai propus. Horoscop 22 august 2019 Scorpion Scorpionii au toate motivele pentru sărbători. Se infiripă o frumoasă poveste de iubire cu o persoană din cercul de amici sau de la serviciu, iar sentimentele devin tot mai puternice. Nimic complicat sau tensionat în această nouă relație. Totul decurge cu o simplitate care cucerește, specifică doar acelor oameni care se înțeleg din priviri. Profită de aceste clipe, sunt unice. De altfel, este o perioadă bună și pentru cei aflați deja într-o relație de durată. Un mic gest făcut la momentul potrivit ar putea reprinde într-o clipă scânteia iubirii. Horoscop 22 august 2019 Săgetător Săgetătorii ar face bine să nu ma amâne rezolvarea unor probleme de ordin sentimental. Mâine nu va fi mai ușor, ci mai greu, iar această povară nu va dispărea de la sine. Ascultă-ți cu atenție instincul și procedează atent, dar ferm. Îți va spune exact ceea ce trebuie să faci. În orice caz, astfel de probleme nu se rezolvă cu logica, ci folosind intuiția. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Horoscop 22 august 2019 Capricorn Capricornii astăzi s-ar putea simți inconfortabil, din cauza unei alinieri nefavorabile a planetelor. Dacă trebuie să participați la un eveniment important, să ţineţi un discurs, sau să participați la o întâlnire importantă cu șefii dvs., amânați-le pentru o altă zi. Este esențial ca astăzi să vă dedicați timp aspectelor care necesită o atenție minuțioasă pentru detalii. Ar fi un moment bun pentru a vă pune în ordine gândurile şi planurile de viitor. Horoscop 22 august 2019 Vărsător Unii Vărsătorii trebuie să fie astăzi extrem de rezervaţi în privinţa cuvintelor pe care le folosesc. Încercaţi să nu vă certaţi cu persoane importante şi să nu daţi ocazia interpretării a ceea ce spuneţi. Alegerea cuvintelor cu atenție vă va ajuta să obțineți rezultate impresionante. Tot ce a fost programat pentru ziua de azi va merge bine datorită concentrării crescute. Seara, ar trebui să privești spre cei dragi. Găsiți cuvintele pentru a susține un prieten apropiat sau alocaţi timp pentru a vizita o rudă bolnavă. Horoscop 22 august 2019 Peşti Pentru Pești, ziua de azi va trece destul de monoton. Există riscul ca melancolia emanată de cei din jurul tău să îți provoace supărarea și iritarea. Încercați să nu-i lăsați să vă deranjeze. Este mai bine să vă gândiți la modalități de a vă face ziua mai vie și mai dinamică. Faceți-vă timp pentru a face ceva distractiv, pentru artă sau pentru hobby-ul dvs. preferat. Pe tărâmul sentimentelor, exercitați prudență maximă. Nu ar trebui să vă apropiați prea mult de cineva, doar pentru că încearcă să vă acopere cu complimente.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
9 zile în urmă 606

Preşedintele Klaus Iohannis a dat dovadă de o lipsă gravă de reacţie şi empatie, astăzi, în timpul discursului susţinut la Ziua Marinei 2019. O femeie, soldat american şi membru al detaşamentului care se afla în garda de primire a oaspeţilor, a leşinat în timpul discursului susţinut de preşedintele Iohannis pe faleza Cazinoului din Constanţa. Aflată la numai câţiva metri de preşedinte, femeia s-a simţit rău şi a leşinat, fiind ajutată de colegii săi. În acelaşi timp, deşi toate acestea se întâmplau în apropierea sa, preşedintele Iohannis a continuat să citească de pe foaie discursul pregătit pentru Ziua Marinei şi nu a schiţiat niciun gest. Lipsa de reacţie şi empatie faţă de o femeie aflată în dificultate în apropierea sa a fost aspru criticată de români pe reţelele sociale. 'Iohannis este operatorul care a flituit-o pe Alexandra şi şi-a văzut de seminţele lui', este numai unul dintre numeroasele mesaje postate pe Facebook, după gestul incredibil al preşedintelui.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
17 zile în urmă 916

O doamnă de 81 de ani a fost amendată că a traversat prea încet şi s-a făcut roşu când era la mijlocul străzii. Un tânăr a filmat momentul şi doamna a explicat că poliţiştii o sancţionează pentru că trece pe roşu. Un video postat pe mai multe grupuri de Facebook a devenit viral şi a fost distribuit de sute de ori, în el fiind surprins un echipaj de poliţie care amendează o doamnă de 81 de ani, pentru că a fost surprinsă de culoarea roşie a semaforului pentru pietoni la jumătatea străzii. Doamna îi spune tânărului ce vârstă are, în timp ce poliţistul scrie procesul verbal, în maşină. Femeia explică faptul că a început traversarea când semaforul pentru pietoni arăta verde, dar pentru că merge încet, când a ajuns la jumătatea străzii s-a schimbat culoarea, în roşu. [video width=224 height=400 mp4=https://simpaticu.ro/wp-content/uploads/2019/08/1565164582613.mp4][/video] Poliţiştii au aşteptat-o pe trotuar şi au sancţionat-o. Cu mult bun simţ, doamna nu a încercat să îi convingă pe agenţi că nu au dreptate şi a acceptat sancţiunea.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
11 zile în urmă 252

Atunci când eu voi muri, cred că mama mea va fi cuprinsă de nostalgie, dar nu-mi este frică de moarte. Nu m-am născut pentru această viață!” (de Dr. Rogério Brandão, oncolog) „Ca și medic specialist în oncologie, cu 29 de ani de experiență profesională, pot afirma că am fost crescut și schimbat de dramele trăite de pacienții mei. Nu ne putem cunoaște dimensiunea reală până când, în mijlocul adversitățiilor, nu descoperim că suntem capabili să mergem mult mai departe. Îmi amintesc cu emoție Spitalul Oncologic din Pernambuco (Brazilia), unde am făcut primii pași ca și profesionist. Am asistat la drama pacienților mei, mici victime nevinovate afectate de cancer. Odată cu nașterea primului meu copil, am început să mă simt inconfortabil, văzând suferința celorlalți copii. Toate acestea, până în ziua în care un înger a venit lângă mine! Am văzut acel înger în chipul unei fetițe de 11 ani, epuizată de diferite tratamente care au implicat programe chimice și radiații, timp de 2 ani. Dar nu am văzut renunțare în acel mic înger. Am văzut-o plângând de multe ori, am văzut teamă în ochii ei, dar acest lucru este uman! Într-o zi am ajuns mai devreme la spital și mi-am găsit îngerașul singur în cameră. Am întrebat-o unde este mama ei. Nici chiar astăzi nu reușesc să spun răspunsul pe care mi l-a dat fără a mă emoționa profund”. „Uneori, mama iese din cameră pentru a plânge în ascuns pe hol. Atunci când eu voi muri, cred că mama mea va fi cuprinsă de nostalgie, dar nu-mi este frică de moarte. Nu m-am născut pentru această viață!”. „Ce reprezintă moartea pentru tine, dragă? Am întrebat-o”. „Câteodată, când suntem mici, mergem la culcare în patul părinților noștri, iar a doua zi ne trezim în patul nostru, nu-i așa?”. „În acel moment mi-am amintit de fiicele mele, care în acea perioadă aveau 6 respectiv 8 ani, și exact acest lucru se întâmpla cu ele”. „Așa este și moartea. Într-o zi voi dormi, iar Tatăl meu va veni să mă ia. Mă voi trezi în casa Sa, în adevărata mea viață!”. „Am rămas șocat, neștiind ce să mai spun. Am rămas uimit de maturitatea cu care suferința a accelerat spiritualitatea acelui copil. „Iar mama mea va fi cuprinsă de nostalgie”, a adăugat. „Emoționat, cu greu stăpânindu-mi lacrimile, am întrebat-o: „Ce este nostalgia pentru tine, dragă?” „Nostalgia este iubirea care rămâne!” „Astăzi, la 53 de ani, îi provoc pe toți să dea o definiție mai bună, mai directă și mai simplă a cuvântului „nostalgie”: este iubirea care rămâne! Îngerașul meu a plecat în urmă cu mulți ani, dar mi-a lăsat o mare lecție care m-a ajutat să-mi îmbunătățesc viața, să încerc să fiu mai uman, mai afectuos cu pacienții mei și să-mi reconsider valorile. Noaptea, când cerul este senin și văd o stea, o numesc „îngerul meu”, care strălucește și luminează în cer. Mulțumesc, îngeraș, pentru viața pe care am avut-o, pentru lecțiile și pentru ajutorul pe care mi le-ai dat. Ce frumos este că există nostalgia! Iubirea care a rămas este eternă!”

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
7 zile în urmă 389

Alexandru Cumpănașu a avut o reacție dură după ce au apărut noi ipoteze despre candidatura sa la prezidențiale. ”Pt toți cretinii care au TEAMĂ că aș putea candida la prezidențiale: NU VOI CANDIDA. NU voi fi încă un prizonier al unui sistem infect care să-mi dirijeze viață și acțiunile. Ba mai mult am văzut un articol astăzi că am răspuns cu jumătate de gură în emisiunea Cătălinei Porumbel că nu voi candida. Niște manipulatori penibili. Cătălina mai avea 1 minut din emisiune și m-a rugat să răspund foarte scurt la întrebări. M-a întrebat dacă voi candida. Am răspuns simplu NU, am o altă misiune în viață. Trebuie să lupt împotriva crimei organizate. Alte aiureală greu de imaginat este că cineva mi-a strâns semnăturile... și că în octombrie ...chiar dacă nu vreau, voi fi forțat să candidez. Eu am impresia că aceia care au scris acest articol chiar nu mă cunosc: nu mă poate obligă NIMENI să fac NIMIC în viață asta. Iar de strâns semnături cred că bagă din burtă de frică. Despre ce dracu vorbesc oamenii ăștia? Că să nu mai spun că vorbesc despre mine ca un pericol pt Iohanis. Adică să mă pună prin gura lor în conflict cu toți decidenții României, inclusiv cu Iohanis. O astfel de reacție disperată mi-a fost rar dat să văd. Sunt BĂRBAT nu gânganie precum majoritarea liderilor noștri de azi care mint întruna și fac doar jocuri de culise. Dacă îmi doream, o spuneam eu. Dar NU voi candida. V-ați liniștit lichelelor?” a scris Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
6 zile în urmă 450

Zerul este o zeama acra, gălbuie si usor tulbure, care ramane din prepararea diferitelor tipuri de brânzeturi. In aceasta stare, nefiert, zerul este un leac din bătrâni extrem de valoros. E folosit la hainirea animalelor, dar la oameni are efecte tămăduitoare deosebite. Italienii au un proverb care s-a păstrat inca din secolul XVI: „Daca toata lumea ar fi hranita cu zer, doctorii ar da faliment„. Dar cine mai bea astăzi zer? Acest preparat de stana si-a pierdut întrebuințarea, dar nu si valoarea curativa. Zerul conține substanțe hrănitoare, aceleași pe care le are si laptele, însă mai puține grăsimi. Este bogat în vitaminele din complexul B, calciu, potasiu si iod. Proteinele din zer conțin cea mai mare concentratie de lanturi de aminoacizi. Productia de anticorpi se realizează numai sub acțiunea aminoacizilor, unul dintre cei mai importanți fiind cisteina. Medicament tradițional. Zerul e cunoscut inca din vremurile Greciei Antice. Se spune ca Afrodita obișnuia sa se scalde in bai cu zer. Hipocrate il recomanda ca pe un mijloc eficient in lupta cu tuberculoza, hepatita si afectiuni ale pielii. in secolul XVIII, in Europa au fost infiintate institutii speciale de invatamint, unde se studiau capacitatile terapeutice ale acestui produs. Insa zerul a fost dat uitarii pentru multa vreme, ramanand doar in retetele populare. Tarancile utilizau lichidul ramas dupa obtinerea branzei de vaci pentru curatarea tenului, ca lichid de dilutie pentru clatite, la acrirea ciorbelor sau il foloseau pentru prepararea diverselor bauturi racoritoare ori a deserturilor. Proteinele din zer precum beta-lactoglobulina, albumina, lactoferina sunt foarte bogate in glutamil-cisteina, unul dintre cei mai puternici antioxidanti celulari, un mecanism defensiv important impotriva radicalilor liberi. Aminoacizii din zer constituie o adevarata sursa de energie pentru cei implicati in exercitii fizice prelungite, solicitante si permit atletilor un antrenament mai intens pe o perioada mai indelungata de timp. Proteina din zer obliga ficatul sa sintetizeze alti acizi biliari, consumand astfel rezervelor de colesterol hepatic. Zerul stimuleaza imunitatea prin continutul de lactoferina. Protejeaza impotriva demineralizarii tesuturilor dentare. O terapie pentru toți. Toate substanțele din zer sunt foarte repede asimilate si acționează rapid. Zerul terapeutic trebuie sa fie proaspăt. Se obtine prin strecuratul laptelui după ce s-a prins, alegându-se de coagulul care servește la fabricatul brânzei. Se poate gasi si sub forma de praf in majoritatea magazinelor naturiste. Cura de zer are o vechime de milenii si e folosita mai ales in scop diuretic. in realitate, insa, beneficiile zerului sunt infinite. Este un bun adjuvant in tratamentul cancerului, virusului HIV, hepatiei B, bolilor cardiovasculare si osteoporozei. Zerul de lapte este eficace in tuberculoza pulmonara, in bolile de stomac si intestine, in cazuri de obezitate, constipatie, chiar si pentru sugari. intareste unghiile si parul, netezeste pielea si o catifeleaza. Elimina problemele de tranzit interstinal. in plus, zerul este tolerat de majoritatea persoanelor care au alergie la lactate. Concentratul de proteine din zer contine 90% sau chiar mai multe proteine, putine grasimi sau chiar de deloc lactoza. intr-un cuvant, cura cu zer este buna pentru oricine, inclusiv pentru oamenii sanatosi. Controlează greutatea. Una dintre calitățile de baza ale zerului este faptul ca este sarac in calorii. El ajuta la eliminarea reziduurilor din organism, potoleste foamea si, de aceea, este un component din ce in ce mai des intilnit in tot felul de diete si cure de slabire. Zerul topeste grasimile. Un pahar de zer contine doar 48 kilocalorii si il puteti bea in locul unui pahar cu apa, deoarece îndepărtează si setea. Proteinele din zer stimuleaza corpul in producerea colecistokininei, un hormon care apare dupa masa si care da senzatia de satietate si poate ajuta la pierderea in greutate. Studii recente au facut legatura intre consumul de produse lactate si controlul greutatii, iar, dintre toate celelalte proteine, proteinele din zer ajuta cel mai mult la cresterea muschilor scheletici. Ajuta la recapatarea fortei in cazul femeilor diagnosticate cu HIV. Cura cu zer are efect depurativ, ajutand astfel in unele afectiuni precum guta. Se fac cure de 2-3 luni, in care se beau 3 cani de zer pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. Zerul contine acid orotic (vitamina B13), care s-a dovedit valoros in tratarea sclerozei multiple. Acest acid fixeaza magneziul la nivel celular si creste valoarea energetica a celulelor muschiului inimii, marind astfel rezistenta la efort si stres. Doua-trei pahare de zer consumate zilnic reduc valoarea colesterolului din sange, scad procentul de colesterol din ficat si protejeaza sistemul cardio-vascular. Jumatate de litru de zer consumat zilnic creste capacitatea de aparare a organismului si distruge bacteriile. Consumul zilnic de urda, 100 de grame minimum, creste in timp capacitatea naturala de aparare a organismului, care devine mult mai rezistent la infectiile virale si bacteriene. Urda este un preparat obtinut din separarea zerului de branza si i se mai spune extract de proteina de zer. Procedeul e cunoscut de mii de ani doar in Romania si Corsica. in mai multe cazuri de cancer (de san cu metastaze, cancer de pancreas si cancer de ficat), 30 de grame de concentrat de proteine din zer (echivalentul a un litru de zer) administrate zilnic, timp de 6 luni, a dus la regresia tumorilor, normalizarea hemoglobinei si a numarului de limfocite. Un tratament de o luna, in care se bea cate o jumatate de litru de zer pe zi, rezolva anemia. Bun pentru memorie, ficat, plamani si stomac. Ca agent microbian, zerul ajuta la reducerea rezistentei celulelor canceroase, in timp ce creste imunitatea. Zerul este bogat in aminoacidul L-triptofan, care poate ajuta la imbunatatirea frunctiilor cognitive in cazul persoanelor stresate si care a fost asociat cu scaderea starilor de insomnie. Proteinele din zer imbunatatesc absorbtia calciului si ajuta la prevenirea osteoporozei. Tot zerul activeaza un protector al celulelor numit glutation, care neutralizeaza efectele daunatoare ale radicalilor liberi. Studiile arata ca zerul contribuie la reducerea tensiunii arteriale. Zerul imbunatateste functionarea rinichilor si a ficatului, stimuleaza tranzitul intestinal, contribuie la refacerea florei gastrointestinale, normalizeaza functionarea sistemului nervos, ajuta in cazurile de reumatism, hipertensiune, imbunatateste circulatia sanguina, previne aparitia aterosclerozei. La raceala, un pahar de zer in care ati adaugat si fructe proaspete va face minuni. De asemenea, zerul creste densitatea minerala osoasa. Este colagog (stimuleaza lactatia la femeile care alapteaza), diuretic, stimuleaza activitatile intestinelor (de doua ori pe zi, se recomanda consumul unei cesti de zer indulcit cu putina miere). Este bine ca sugarilor, inainte de alaptare, sa li se dea 2-3 lingurite de zer. Poate fi folosit tranzitoriu, dupa dieta hidrica la copiii cu tulburari acute de nutritie. Frumusete garantata. In aplicatii externe, sub forma de comprese, ajuta in afectiuni ale pielii, cum ar fi eczemele sau degeraturile. Pentru eczeme, se pun comprese cu zer pe zonele afectate, se lasa vreme de 60 de minute, dupa care se indeparteaza si se lasa zona tratata sa se usuce. Tratamentul se repeta zilnic, vreme de doua saptamani. In degeraturi, zonele afectate se invelesc in tifon inmuiat abundent in zer. Se lasa astfel invelite vreme de o ora, dupa care se spala cu apa. Calitatile antioxidante ale zerului (capacitatea de a proteja pielea impotriva radicalilor liberi, cei care intensifica procesul de imbatranire) au fost de curand remarcate si exploatate si de catre marii producatori de produse cosmetice. A aparut o serie intreaga de preparate cosmetice bioactive pe baza de zer. Acasa, zerul poate fi utilizat cu succes ca baza pentru mastile de regenerare si de albire a tenului, de asemenea, ca lotiune pentru intarirea firului de par. Stati 15-20 de minute in cada cu apa calda in care ati adaugat doi litri de zer. Efectul va fi pur si simplu incredibil, pielea va fi catifelata si elastica. Spalati-va pe fata cu zer de doua ori pe săptămână. Veti constata ca aratati cu 10 ani mai tinara. Iar daca adaugati in el si fulgi de ovaz, nu veti gasi un produs natural mai bun pentru peeling. Persoanele care au un ten sensibil si se inrosesc frecvent, trebuie sa stie ca zerul este bogat in albumina, calmează iritațiile si ajuta celulele in procesul de regenerare. Puteti amesteca trei lingurite de zer cu o lingurita de zeama de lamaie, aplicati masca pe fata si masati usor cu varful degetelor. Dupa câteva minute, spalati fata cu apa călduța. Daca aveti mâinile aspre, puteți folosi același truc, insa trebuie sa stati cu mâinile unse timp de10 minute. Laptele acru se încălzește pe foc pana cand se încheagă, iar apoi masa obținuta se strecoară printr-o bucata de tifon împăturită in mai multe straturi. Rezultatul va fi o brânza de vaci proaspata si un lichid tulbure, usor verzui: zerul din lapte. Administrat pe stomacul gol, provaca o secretie biliara abundenta si este in același timp diuretic. Cura cu zer e recomandata dimineata pe nemancate, cu cel putin jumatate de ora inainte de cafea. Se consuma 200 ml de zer proaspăt. Cura dureaza 3-4 saptamani. Incercati zerul in bauturile de fructe sau ca ingrediente in reteta preferata de shake, cu lapte degresat, lapte de soia, băuturile cu lapte de migdale sau ovaz. incercati zerul in bauturile de fructe sau ca ingrediente in reteta de shake, cu lapte degresat sau lapte de soia. Extractul proteic din zer, ceva foarte asemănător cu urda, o branza extrem de bogata in proteine si fara grasimi. Zerul se pastreaza in recipiente uscate si răcoroase.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
4 zile în urmă 286

Horoscop 20 august 2019. O zi plină de surprize pentru anumiţi nativi. Bucuraţi-vă şi preţuiţi acele persoane care vă sunt aproape în momentele frumoase, dar mai ales în cele grele. În afaceri, astrologii anunţă venituri considerabile, mai ales pentru cei care lucrează pe cont propriu. Horoscop 20 august 2019 Berbec Dragi Berbeci, luaţi astăzi decizii cu inima. Gândiţi-vă bine la ceea ce este cu adevărat în sufletul vostru şi nu acţionaţi impulsiv, altfel tindeţi să răniţi pe cineva apropiat vouă. Bucuraţi-văd e timp împreună şi planificaţi anumite activităţi care să vă ajute să vă destindeţi şi să scăpaţi de orice presiuni interioare sau de stresul acumulat la serviciu. Horoscop 20 august 2019 Taur Taurii astăzi au mare noroc în dragoste. S-ar putea să vă măriţi veniturile sau să primiţi o veste foarte bună în dragoste. Fiţi însă raţionali, prioritizaţi-vă sarcinile şi misiunile, atât în ceea ce priveşte serviciul, cât şi în relaţiile personale. Nu excludeţi o mini-vacanţă, alături de prieteni sau de persoana iubită. Poate fi o idee foarte bună care vă poate ajuta să găsiţi soluţii pentru problemele voastre. Horoscop 20 august 2019 Gemeni Gemenii refuză să asculte sfaturile prietenilor lor. Din respect ar trebui să ascultaţi şi să apreciaţi ajutorul din partea celor care ţin la voi, chiar dacă nu veţi pune nimic din toate acestea în aplicare. Evitaţi achiziţiile inutile, cel mai bine ar fi să mergeţi însoţiţi la cumpărături, pentru a nu vă avânta fără să analizaţi cât de folositoare sau nefolositoare pot fi anumite obiecte pentru voi. Horoscop 20 august 2019 Rac Racii au nevoie de o pauză sau de un nou hobby. Încercaţi să ieşiţi mai mult, să vă distraţi şi să cunoaşteţi persoane noi, ori de ce nu, să ieşiţi la întâlniri romantice. Dacă aveţi o problemă de cuplu în schimb, indicat ar fi să purtaţi o conversaţie serioasă pentru a ajunge la un numitor comun. Orice neînţelegere vă poate afecta ziua. Horoscop 20 august 2019 Leu Nativii din Leu îşi vor rezolva, astăzi, o mare problemă cu care se confruntă de mult timp. Veţi renunţa la propriul confort pentru a începe un nou capitol în viaţa voastră, cel puţin pe plan profesional. Un nou loc de muncă va veni cu noi provocări, dar şi cu numeroase satisfacţii. Independenţa financiară vă va aduce echilirul după care tânjiţi de mult timp. Daţi tot ce aveţi mai bun, dovediţi că sunteţi demni de noua poziţia şi veţi câştiga respectul colegilor şi al şefilor. Horoscop 20 august 2019 Fecioară Nativii din Fecioară vor fi puşi, astăzi, în faţa unei tentaţii irezistibile. Există riscul să fiţi puşi să alegeţi între ceea ce aveţi acum, respectiv o relaţie sau chiar o familie şi o nouă pasiune din viaţa voastră. Deşi preferaţi să petreceţi timpul cu noua persoană iubită, există riscul să pierdeţi foarte mult. Analizaţi foarte bine atât cu mintea, cât şi cu sufletul şi fiţi sinceri cu voi înşivă. Este foarte important să aflaţi ceea ce vă doriţi de la viaţă şi de la viitor. Horoscop 20 august 2019 Balanţă Astăzi veţi simţi că plutiţi, veţi fi cu capul în nori şi veţi dori ca totul să treacă repede pentru a putea ajunge acasă. Aţi putea suferi o pierdere importantă, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal, dacă nu reveniţi foarte repede. Coborâţi cu picioarele pe pământ şi mobilizaţi-vă pentru a da tot ce aveţi mai bun de oferit. Nu vă temeţi să acţionaţi instinctual pentru că s-a dovedit că aţi avut dreptate în numeroase alte ocazii. Horoscop 20 august 2019 Scorpion Astăzi veţi fi în centrul atenţiei şi trebuie să profitaţi din plin de acest lucru. Faptul că sunteţi foarte sensibili, însă vreţi să păreţi altceva nu vă va aduce decât dezavantaje. Lăsaţi oamenii din jurul vostru să vă cunoască exact aşa cum sunteţi şi nu veţi avea decât de câştigat. Totodată, tot astăzi ar trebuie să vă dedicaţi o parte din timp pentru a vă odihni. Ultimele zile au fost foarte aglomerate şi aveţi mare nevoie să vă restabiliţi echilibrul fizic. Horoscop 20 august 2019 Săgetător Săgetătorul astăzi va risca să intre în contact cu o persoană nepoliticoasă. Este posibil ca un e-mail, un sms sau un apel telefonic din partea acestei persoane să vă strice starea de spirit. Este indicat să ignoraţi cuvintele și faptele persoanei care aduce această veste. De asemenea, ar trebui să rămâneţi ca şi până acum, o persoană respectuoasă şi atentă cu cei din jur pentru că pădure fără uscături nu există. Horoscop 20 august 2019 Capricorn Mulți Capricorni se vor găsi suficient de norocoși pentru a fi la locul potrivit, în momentul potrivit. Ziua va fi plină de noroc şi voie bună, aşa că nu luaţi prea tare în considerare reacțiile dvs. instinctuale și încercați să mergeți cu valul de bună dispoziţie. Singurul lucru care nu vă va aduce mult noroc astăzi este, din păcate, în plan financiar. Nu vă aruncați banii pe idei neverificate de investiții ale unui prieten sau în jocuri de noroc. Seara, persoana care v-a oferit întotdeauna sfaturi financiare poate solicita atenție. Ajută cât şi cum poţi, te vei bucura mai târziu. Horoscop 20 august 2019 Vărsător Vărsătorul ar trebui să funcționeze astăzi într-un ritm moderat. Dacă reuşiţi să lucrați într-un ritm constant și să nu faceți prea multe pauze, aşa cum probabil veţi fi tentată să faceţi, veți cuceri ziua. De asemenea, va fi foarte util să faceți un plan detaliat pentru ziua respectivă și să-l urmați în consecință. Este esențial să nu vă abateți de la acest itinerar planificat, deși puteți întâlni circumstanțe care îngreunează lucrurile, cum ar fi lipsa de sprijin din partea celor pe care vă bazați și alți factori negativi. De asemenea, tot astăzi ar trebui să evitați să petreceți mult timp pe rețelele de socializare și pe alte site-uri web asemănătoare. Horoscop 20 august 2019 Peşti Peștii astăzi riscă să se retragă în ei înșiși. Însă, fuga în lumea interioară ar fi o greșeală pentru orice nativ căruia i se încredințează un proiect de echipă, activităţi cu copiii sau îngrijirea unei persoane în vârstă. De asemenea, unii nativi din Peşti încep o legătură romantică serioasă. Există șanse ca, undeva în rutina ta zilnică, să întâlnești o persoană care este ideală pentru a fi partenerul tău de viață. Evitați să puneți întrebări inutile și nu vă lăudați cu realizările voastre inexistente.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
3 zile în urmă 392

Peste 1.300 de posturi disponibile în Armată sunt scoase la concurs, până pe 23 august, de Ministerul Apărării Naționale. MApN organizează o campanie de recrutare și selecție pentru cetățenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în calitate de rezervist voluntar în Armata României, potrivit site-ul oficial recrutare.mapn.ro, acolo unde sunt făcute publice toate informațiile privind procesul de înscriere. Pentru anul 2019 sunt disponibile peste 1.300 de locuri de rezervişti voluntari (ofițeri, maiștri militari, subofițeri, gradați și soldați), în unităţi militare din 20 de judeţe . Pentru înscriere, cetăţenii se pot prezenta atât la sediul centrului militar zonal/judeţean sau de sector pe a cărui rază de responsabilitate îşi au domiciliul, cât şi la oricare alt centru militar zonal/judeţean sau de sector, în situaţia în care locul de muncă sau reşedinţa temporară diferă de localitatea de domiciliu, a transmis MApN, într-un comunicat de presă. Cetăţenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în calitate de rezervist voluntar în Armata României vor completa o cerere de înscriere. Documente necesare înscrierii: a) actul de identitate, în original şi în copie; b) certificatul de cazier judiciar, eliberat cu maxim şase luni înainte de data depunerii; c) acte de studii şi/sau alte documente care atestă alte competenţe dobândite în viaţa civilă, în original şi în copie; d) permisul de conducere, în original şi în copie, dacă este cazul, pentru candidaţii fără pregătire militară, dacă îndeplinirea atribuţiilor postului pentru care candidează presupune conducerea tehnicii specifice; e) livretul militar, în original şi în copie, dacă este cazul, numai pentru cei care deţin calitatea de rezervist. La prezentarea la centrul militar, persoanele vor fi informate cu privire la etapele pe care le presupune procesul de recrutare şi selecţie, respectiv unitatea militară în care urmează să susţină probele de selecţie, unitatea sanitară militară unde urmează să susţină examinarea medicală și unitatea militară/centrul de instruire în care se va executa programul de instruire iniţială, în cazul candidaţilor proveniţi din rândul cetăţenilor fără pregătire militară. De asemenea, candidaţii proveniţi din rândul cetăţenilor fără pregătire militară vor fi consiliaţi în ceea ce priveşte exprimarea opţiunilor, în sensul orientării către arme/servicii şi specialităţi militare pentru care aceştia prezintă abilităţi şi aptitudini. Recrutările se fac pentru locuri disponibile în Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Iași, Ilfov, Prahova, Tulcea, Vaslui, Vrancea şi municipiul Bucureşti.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
12 zile în urmă 782

Mii de oameni au plâns la înmormântarea părintelui Marius Gabriel Bărăscu, ucis de un şofer intrat pe contrasens, de ziua lui. Preotul se întorcea de la o mănăstire şi a fost victima unui accident teribil. Preotul Marius Gabriel Bărăscu, de la Parohia Parava, a murit miercuri spre joi noaptea, în urma rănilor suferite în accidentul de miercuri, 7 august, de pe E85. Ar fi împlinit 35 de ani chiar în noaptea în care s-a stins. A lăsat în urmă o soţie şi patru copii, toţi cu vârste sub zece ani. Un şofer de 61 de ani, aflat la volanul unui Duster, a intrat într-o depășire neregulamentară, a acroşat un alt autoturism care circula din sens opus, ulterior izbindu-se pe contrasens cu alte dou maşini. În urma accidentului, şoferul de 61 de ani a murit pe loc, iar alte trei persoane rănite au fost transportate la spital. Printre ele se afla şi preotul Marius Gabriel Bărăscu de la Parohia Parava. Părintele a fost operat, însă, în cursul nopţii, a încetat din viaţă. Peste 1500 de inimi înlăcrimate și-au însoțit părintele drag pe drumul spre înviere, scrie site-ul oficial al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului. În data de 11 august 2019, mulțime de credincioși din Parohia Parava, Protopopiatul Sascut, a condus pe ultimul drum pământesc, cu nădejdea în dragostea milostivă a Mântuitorului Hristos, pe părintele Marius Gabriel Bărăscu, cel care le-a fost îndrumător spiritual timp de 5 ani, având în mijlocul lor pe Părintele Arhiepiscop Ioachim și un impresionant sobor de preoți. Sfântul lăcaș de cult închinat Sfinților Arhagheli și curtea bisericii s-au dovedit a fi neîncăpătoare pentru mulțimea fiilor și fiicelor duhovnicești care au dorit să aducă un ultim omagiu celui care a fost părinte duhovnicesc pentru această comunitate. Alături de familia îndoliată, preoți din protopopiat, colegi de seminar și de facultate au înălțat rugăciuni pentru părintele Marius către preamilostivul Dumnezeu., scrie sursa citată.

Distribuit de paginile:

simpaticu.ro
25 de zile în urmă 1.001

Sora Aurei Ion, studenta la Medicină care a murit înghețată în urma accidentului aviatic din Munții Apuseni, așteptând să fie salvată de autoritățile române, a transmis o scrisoare emoționantă familiei Alexandrei Măceșanu, adolescenta pe care nimeni nu a putut s-o salveze, chiar dac...

Distribuit de paginile: