detalii despre siteul

startupcafe.ro

Scor de încredere (Page Authority)
42 /  100
Vârsta domeniului
1670 zile
Distribuție Facebook
1.00 pagini
% Trafic din social media
15.63 %

Paginile de Facebook ce distribuie siteul startupcafe.ro

Articole distribuite în ultimele 30 de zile de pe siteul startupcafe.ro

startupcafe.ro
22 de zile în urmă 3.909

În cadrul etapei globale a Campionatului Mondial Microsoft Office Specialist 2019, desfășurat în această săptămână la New York în SUA, doi elevi români au câştigat medalii de aur la categoriile Specialist World Championship la Word și Excel, iar un alt elev a primit medalia de bronz la categoria PowerPoint!

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
29 de zile în urmă 1.391

Majoritatea patronilor de firme mici și mijlocii din România se plâng cel mai mult de probleme la angajarea, pregătirea şi menţinerea personalului, relevă un sondaj publicat joi de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

Distribuit de paginile:
2

startupcafe.ro
1 zi în urmă 429

Taxiurile din Cluj-Napoca vor fi dotate obligatoriu cu GPS și POS pentru plata cu cardul, începând de anul viitor, potrivit unei noi propuneri de regulament de funcționare al acestora, supus consultării publice, scrie Mediafax.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
14 zile în urmă 207

Trotinetele electrice sunt mai puțin ecologice decât au susținut inițial companiile care operează aplicații de închiriere, potrivit unui nou studiu care arată că o călătorie cu un e-scooter este, în general, mai poluantă decât una cu alte tipuri de mopede electrice sau chiar într-un autobuz cu motor diesel standard. Impactul real al acestor vehicule depinde foarte mult de modul în care sunt fabricate, ce alt mijloc de transport înlocuiesc când sunt folosite și de durata lor de viață.

Distribuit de paginile:
2

startupcafe.ro
4 zile în urmă 590

După o prezență de mai bine de un an și jumătate pe platforma de e-commerce a eMag Marketplace, Altex a decis să parasească magazinul online, motivul acestei decizii fiind creșterea semnificativă a comisioanelor practicate de eMag, potrivit reprezentanților firmei.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
8 ore în urmă 101

Lansat în urmă cu trei ani la Cluj, Deveo Studio, un studio de animaţie 3D, creat de doi tineri IT-işti, încearcă să aducă prin intermediul realităţii augmentate, lumea poveştilor şi tehnologia în acelaşi loc pentru a da viaţă celor mai simpatice personaje animate. Unul dintre ele es...

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
7 ore în urmă 41

În perioada aceasta se fac deja înscrieri online pentru fondurile europene cu limite maxime de la 600.000 de euro până la 1,5 milioane de euro destinate firmelor românești, de la microîntreprinderi până la cele mari, organizate ca SRL, PFA și în alte forme, pentru afaceri cu procesarea fr...

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
3 ore în urmă 22

O firmă americană care a realizat o aplicație prin care șoferii găsesc, rezervă și plătesc locuri de parcare a obținut joi o nouă investiție, de 50 de milioane de dolari, scrie TechCrunch.com.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
5 ore în urmă 20

O nouă mare tranzacție în domeniul business-ului IT s-a anunțat vineri în SUA: o companie americană de software pentru întreprinderi cumpără două firme IT mai mici, pentru care va plăti 4,8 miliarde de dolari, în total.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
12 ore în urmă 40

Fintech-ul Revolut angajează experți în trei poziții cheie: Trezorier, CFO Adjunct și Director de Risc Infracțional Financiar şi ia oameni din companii precum Goldman Sachs, ClearBank şi fintech-ul concurent N26.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
6 ore în urmă 17

Australianul Dion Weisler a demisionat din funcțiile de președinte și director general (CEO) al companiei americane de tehnologie HP, fiind înlocuit cu un manager spaniol din corporație.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
9 ore în urmă 20

Zece startup-uri se vor lupta într-o competiție de idei de afaceri în domeniul alimentației, cu premii de până la 10.000 de euro, care va avea loc la București, în luna septembrie, au anunțat organizatorii.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
10 ore în urmă 17

Cameron și Tyler Winklevoss sunt cunoscuți de mult timp pentru bătălia lor cu șeful Facebook - Mark Zuckerberg, pe care îl acuză că le-a furat ideea. Asta se întâmpla acum mai bine de un deceniu. Astăzi, frații și-au făcut nume ca antreprenori în industria criptomonedelor cu o compani...

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
10 ore în urmă 16

O firmă de recrutare de personal se plânge că în numele său au fost postate anunuri false de angajare pe platforme online, prin care românii erau apoi ademeniți să-și trimtă datele personale prin Facebook și WhatsApp.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
12 ore în urmă 16

Numărul de căutări online pentru destinațiile clasice a scăzut în 2019 față de 2018 cu un procent cuprins între 15% și 20%, însă au crescut pe destinații mai noi. Aceste cifre arată că românii încep să-și diversifice vacanțele, aleg destinații noi și sunt mai informați în materie de turism, arată o analiză realizată de o agenţie de SEO.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
1 zi în urmă 127

Peste 8.700 de noi afaceri românești au fost înființate cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile în actuala perioadă de programare (2014-2020), prin proiecte în cadrul schemelor de ajutor de minimis România Start-up Plus și Diaspora Start-up.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
1 zi în urmă 163

Trei din patru angajați spun că pierd zilnic până la două ore din timpul programului din cauza unor lucruri care le distrag atenția de la ceea ce au de făcut. Printre cele mai deranjante sunt discuțiile telefonice zgomotoase purtate de colegi în birou sau telefonul de serviciu care sună prea des, zgomotul ambiental specific birourilor de tip open space, colegii cu chef de vorbă sau ședințele prea lungi, la care se adaugă și timpul petrecut pe rețelele de socializare sau pauzele de cafea și țigară, relevă un sondaj realizat de platforma de recrutare online BestJobs.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
1 zi în urmă 43

Un startup cu sediul declarat în Los Angeles, a obținut deja peste 200.000 de dolari pe Indiegogo cu o campanie de finanțare pentru o cameră spion plasată într-un încărcător USB pentru telefonul mobil.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
1 zi în urmă 39

Dacă pentru marile companii care își permit să angajeze asistență juridică de specialitate, procesul de conformare cu dispozițiile GDPR reprezintă o procedură asumată, problema cu adevarat majoră se poate identifica la nivelul societăților mici și medii care nu beneficiază de resurse de timp și financiare pentru întelegerea și respectarea noilor dispoziții, explică avocatul Daniel Moreanu. Iată un scurt bilanț al GDPR, la un an de la intrarea în vigoare.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
3 zile în urmă 488

Remus Cernea susține că va deschide primul proiect antreprenorial "green-vegan" din România, finanțat prin Start-Up Nation. Activistul român spune că proiectul antreprenorial pe care l-a demarat împreună cu sora lui, Magda Cernea, care este doctor în științe medicale și psiholog, va oferi street food 100% vegetal, în cadrul unor puncte de vânzare fixe ori mobile alimentate prin panouri fotovoltaice.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
7 zile în urmă 317

Firmele românești, universitățile și alte entități grupate în clustere inovatoare vor putea obține noi fonduri europene de câte 500.000 - 7 milioane de euro pe proiect, printr-o linie de finanțare scoasă în pregătire de stat.

Distribuit de paginile:
2

startupcafe.ro
1 zi în urmă 16

Atunci când te pregătești să deschizi o afacere toată lumea te va sfătui să-ți alegi un contabil de încredere, să cauți angajați cu experiență, să folosești aplicații de management ca să-ți ușurezi treaba sau să nu întârzii cu plata taxelor, însă majoritatea uită un detaliu de care vei avea nevoie încă din prima zi - o imprimantă. Am testat o multifuncţională din gama Epson Ecotank - modelul M2170 - și am vrut să vedem cât de ușor e de folosit, conectat și ce precizie are imprimanta pe care Epson o recomandă antreprenorilor și afacerilor mici și mijlocii.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
2 zile în urmă 41

Declarația privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate (Declarația 112) va fi modificată pentru a putea fi adaptată legislației fiscale, anunţă Ministerul Finanțelor Publice. Iată ce stabileşte proicetul de oridin al MFP.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
2 zile în urmă 33

La nivelul întregii țări, venitul net anual disponibil pe cap de locuitor a crescut cu 18% în 2018, ajungând la 5.083 euro, de la 4.556 euro în 2017 și 4.181 euro în 2016. Județele Botoșani, Vaslui, Călărași și Giurgiu reprezintă polii extremi, cu cea mai mică putere de cumpărare.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
2 zile în urmă 48

Platforma pentru startup-uri Startarium din România demarează un proiect dedicat finanțării prin crowdfunding - Startarium Crowdfunding Makeathon. Antreprenorii la început de drum care au o idee, dar le lipsește validarea sau finanțarea, primesc astfel acces la resursele de care au nevoie pentru a-și lansa produsul sau serviciul prin crowdfunding.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
2 zile în urmă 34

"Off-Facebook Activity" sau "activitatea din afara Facebook" este o nouă funcţionalitate lansată de reţeaua de socializare prin care utilizatorii vor putea să îşi stearga toate datele pe care diverse aplicaţii sau site-uri le au despre ei şi despre activitatea lor online şi le-au folosit pentru a le trimite recleame pe Facebook.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
2 zile în urmă 17

Open Banking Hackathon este o competiţie dedicată celor pasionaţi de IT, banking şi antreprenoriat, unde echipele vor trebui să dezvolte soluţii tehnologice pentru domeniul bancar. Organizatorii pun la bătaie un premiu de 7000 de euro, din care 2.000 euro cash şi un grant de la Google Cloud ...

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
2 zile în urmă 21

Facebook se confruntă cu o altă anchetă antitrust - de data aceasta referitoare la criptomoneda pe care compania de social media plănuiește să o lanseze - Libra. Potrivit Bloomberg, Comisia Europeană a intervievat persoane și organizații cu privire la moneda digitală Libra, spunându-le că „în prezent investighează un posibil comportament anticoncurențial”.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
2 zile în urmă 23

Mai mult de 87.000 de joburi au fost scoase în piață de la începutul anului de angajatorii care fac parte din categoria companiilor mici și mijlocii, numărul fiind în creștere cu peste 60% față de aceeași perioadă a anului trecut (ianuarie – august). În total, aproape 12.500 de IMM-ur...

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
10 zile în urmă 169

Grupul românesc City Grill, care deține Hanu' lui Manuc, Caru' cu Bere, Pescăruș, Hanu' Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill și alte restaurante populare din București, și-a raportat marți veniturile pe primele 6 luni ale anului 2019.

Distribuit de paginile:
2

startupcafe.ro
9 zile în urmă 288

Agenția Națională de Adminsitrare Fiscală (ANAF) a oferit, miercuri, câteva explicații privind obligațiile de utilizare a caselor de marcat electronice de către cei care câștigă bani din transport prin intermediul aplicațiilor ca Uber, Bolt sau Yango, din închirieri auto sau din închirierea locuinței în regim hotelier.

Distribuit de paginile:
2

startupcafe.ro
3 zile în urmă 39

Românii cumpără cu precădere haine, încălţăminte şi accesorii din magazinele fizice. 63% dintre cumpărăturile realizate online sunt influențate de un preț mai bun față de prețul din magazinul fizic, iar până la 52% dintre cumpărături sunt realizate când sunt reduceri, arată un studiu prezentat de o platformă de eCommerce.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
3 zile în urmă 30

Google organizează la Bucureşti unul dintre cele mai mari eveniemente dedicate antreprenorilor din retail, Retail Academy, prin care îşi propune să îi pregătească pe comercianți pentru cea mai „intensă” perioadă a retailului: Black Friday și Crăciun.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
3 zile în urmă 26

Facebook, compania care deţine si aplicaţia de mesagerie WhatsApp, se află în discuţii cu autorităţile din Indonezia pentru a lansa plăţile mobile, o funcţionalitate testată deja pe piaţa din India şi care ar urma să fie lansata treptat în mai multe pieţe emergente, scrie Reuters.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
17 zile în urmă 826

Impozitarea bacșișului lăsat de clienți la restaurant sau la hoteluri este tot mai aproape să fie introdusă și în România, după ce, marți, reprezentanți ai patronilor din domeniul HoReCa au ajuns la o înțelegere cu președinta ANAF și cu Ministerul Finanțelor pentru o astfel de reglementare.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
3 zile în urmă 22

Consumatorii sunt asaltați zilnic cu mii de mesaje publicitare, atât în online, cât și în offline. Cum tot mai mulți oameni folosesc unelte de adblocking, este evident faptul că încearcă să găsească soluții pentru a se feri de astfel de mesaje, arată specialiştii în marketing digital.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
29 de zile în urmă 863

Echipe comune de la ANAF și Inspecția Muncii vor începe în luna august 2019 o campanie de controale la firmele din toată România, pentru combaterea evaziunii fiscale și a muncii „la negru”, a avertizat, vineri, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Distribuit de paginile:
2

startupcafe.ro
4 zile în urmă 86

Clienții Băncii Transilvania au la dispoziție 10 opțiuni de self-banking pentru principalele operațiuni bancare. Gestionarea banilor se poate face prin aplicații, internet banking, mobile banking, chatboți şi bancomate multifuncționale. Toate acestea simplifică relația cu banca atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru companii.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
4 zile în urmă 11

Cel mai mare magazin online din China - Alibaba - şi-a depus, în luna iunie, în mod confidenţial, documentele pentru listarea la Bursa din Hong Kong, potrivit unor surse apropiate situației citate de Reuters. Totuși, din cauza protestelor din Hong Kong, compania care deține și platforma de comerţ electronic Aliexpress are o problemă în privința stabilirii momentului în care să listeze 15 miliarde de dolari în oraş.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
9 zile în urmă 86

Guvernul vrea să introducă anumite restricții în cazul firmelor care distribuie trimestrial de dividende, cu amenzi de cel puțin 5.000 de lei pentru administratorii societăților care încalcă viitoarele restricții, potrivit unui proiect de ordonanță publicat miercuri de Ministerul Finanțelor.

Distribuit de paginile:
2