detalii despre siteul

tvr.ro

Scor de încredere (Page Authority)
51 /  100
Vârsta domeniului
7233 zile
Distribuție Facebook
1.00 pagini
% Trafic din social media
8.26 %

Siteuri înrudite

Paginile de Facebook ce distribuie siteul tvr.ro

Articole distribuite în ultimele 30 de zile de pe siteul tvr.ro

stiri.tvr.ro
5 zile în urmă 2.226

Handbalista Cristina Neagu a anunțat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, că ultimul test făcut pentru Covid a ieșit negativ, astfel că se poate întoarce la antrenamente. Cristina Neagu spune că nu a avut probleme mari de sănătate și le-a mulțumit celor care i-au trimis mesaje de susține...

Distribuit de paginile:

stiri.tvr.ro
5 zile în urmă 1.032

Judecătoria Sectorului 1 a validat, joi, mandatul pentru funcţia de primar al Sectorului 1 Bucureşti, obţinut de Clotilde Armand, candidata Alianţei USR-PLUS. Armand a postat decizia pe Facebook, cu haștagul #touche.

Distribuit de paginile:

stiri.tvr.ro
1 zi în urmă 848

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a anunţat că Institutul Cantacuzino va scoate pe piaţă, până la sfârşitului anului, un medicament imunomodulator dezvoltat de propriii cercetători. Este vorba despre un supliment alimentar cu proprietăţi biostimulatoare şi antioxidante.

Distribuit de paginile:

stiri.tvr.ro
22 de zile în urmă 1.637

Laura Codruţa Kovesi a depus jurământul în calitate de şef al Parchetului European și devine primul conducător al instituției înființate de UE. În prezent, la Parchet se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea activității.

Distribuit de paginile:

stiri.tvr.ro
1 zi în urmă 317

Călin Popescu-Tăriceanu și alți membri ai ALDE au demisionat din formațiunea politică, potrivit unui comunicat remis presei luni seara de ALDE. Demisiile sunt motivate de pregătirile pentru fuziunea partidului cu Pro România.

Distribuit de paginile:

stiri.tvr.ro
10 ore în urmă 89

Constantin Brâncuși conduce detașat Topul celor 100 Mari Maeștri ai Artei Românești , el fiind primul sculptor modern a cărui lucrare, „La Jeune fille sophistiquée”, a fost adjudecată pentru 52,9 milioane de euro. Pictorul contemporan Adrian Ghenie este și el în top, datorită lucrăr...

Distribuit de paginile:

stiri.tvr.ro
29 de zile în urmă 1.608

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA, favorită nr. 1), a câștigat finala turneului de la Roma, dotat cu premii totale în valoare de 1.692.169 euro, după ce Karolina Pliskova din Cehia, (28 de ani, 4 WTA, favorită 2), s-a retras la scorul 6-0, 2-1 pentru româncă. Pliskova era campioana de anul trec...

Distribuit de paginile:

stiri.tvr.ro
4 zile în urmă 453

Șeful executivului, Ludovic Orban, a declarat joi seara că, în opinia sa, creșterea numărului de cazuri de coronavirus poate fi oprită în termen de 7-10 zile, ca urmare a măsurilor luate de autorități.

Distribuit de paginile:

stiri.tvr.ro
4 zile în urmă 397

Iniţial sărbătorită în SUA, Canada şi Lituania, Ziua Şefului a devenit, în ultimii ani, o sărbătoare internaţională care dă angajaţilor ocazia să-şi felicite şeful, dacă el s-a dovedit a fi cumsecade pe parcursul anului.

Distribuit de paginile:

stiri.tvr.ro
18 ore în urmă 99

Municipiul Cluj-Napoca a depăşit ponderea de 3 persoane la mia de locuitori infectate cu COVID-19 şi urmează să fie analizate măsurile care se vor lua.

Distribuit de paginile:

stiri.tvr.ro
16 ore în urmă 33

Restaurantele şi magazinele din Uniunea Europeană ar putea să nu mai aibă voie să promoveze produse precum burger vegetarian sau cârnaţi vegetarieni, dacă fermierii vor avea câştig de cauză într-o dezbatere care va avea loc săptămâna aceasta în Parlamentul European, transmite agenți...

Distribuit de paginile: