detalii despre siteul

zf.ro

Scor de încredere (Page Authority)
57 /  100
Vârsta domeniului
4518 zile
Distribuție Facebook
1.00 pagini
% Trafic din social media
17.59 %

Siteuri înrudite

Paginile de Facebook ce distribuie siteul zf.ro

Articole distribuite în ultimele 30 de zile de pe siteul zf.ro

zf.ro
28 de zile în urmă 50.457

Din 26 ianuarie 2020, a intrat în vigoare noua lege care prevede sancţiuni mult mai dure pentru cei care deranjează în mod repetat vecinii.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
23 de zile în urmă 15.143

Un seism puternic s-a resimţit în această dimineaţă, la ora 03:26:46, în România. Potrivit INFP, seismul ar fi avut magnitudinea de 5,4 grade pe scara Richter şi epicentrul în Vrancea.

Distribuit de paginile:

zf.ro
5 zile în urmă 4.697

Federaţia Sindicală Metal cere guvernului României să intre în acţionariatul Doosan IMGB ca să salveze compania cu afaceri de 250 mil. lei şi 400 de angajaţi

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
17 zile în urmă 8.339

Dan Barna a anunţat că USR-PLUS îl propune pe Dacian Cioloş pentru funcţia de premier. Liderul USR a precizat că va discuta acest aspect Klaus Iohannis, la consultările care au loc joi, la Cotroceni.

Distribuit de paginile:

zf.ro
11 zile în urmă 5.872

Alex Bugariu, un antreprenor cu 12 ani de experienţă ca barman, a creat în Caran­se­beş conceptul de „limonădă­rie“, un business care are ca direcţie principală prepararea şi vânzarea de limonade şi sucuri de fructe.

Distribuit de paginile:

zf.ro
20 de zile în urmă 4.090

Ordonanţa de urgenţă a Guvernului 5/2020 ce modifică codul de procedură fiscală şi regimul popririlor a fost publicată vineri în Monitorul Oficial, iar de luni popririle pe conturile bancare ar trebui ridicate în termen de câteva ore de la plata sumelor, în mod electronic.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
24 de zile în urmă 4.012

Ministrul susţine două legi privind coplata în sistemul privat care scot din ilegalitate practica furnizorilor privaţi de a primi bani în plus de la pacienţi

Distribuit de paginile:

zf.ro
14 zile în urmă 3.078

Specialiştii în migraţie spun că exodul tinerilor nu se va opri prea curând dacă nu vor fi luate măsuri. Aproximativ jumătate dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 34 de ani şi-au făcut deja planuri să plece din România, explică sociologii.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
24 de zile în urmă 10.664

Kaufland România va majora de la 1 martie venitul minim brut în companie, la 3.650 lei, de la 3.300 lei, şi vrea să angajeze peste 1000 de persoane, parte a planurile de extindere prevăzute pentru acest an.

Distribuit de paginile:

zf.ro
6 zile în urmă 2.295

Primitiv Foods, afacerea din api­cul­tură dezvoltată de familia Cristina şi Mihai Negoţ în jude­ţul Buzău, a pornit de la cinci stupi de albine pe care cei doi tineri i-au primit ca dar de nuntă în 2014.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
8 ore în urmă 2.297

Regatul Unit îşi va închide graniţele în faţa muncitorilor necalificaţi şi celor care nu vorbesc limba engleză, ca parte a unei schimbări fundamentale în ceea ce priveşte legile de imigraţie menite să renunţe aproape în totalitate la forţa de muncă ieftină din fabrici, depozite, h...

Distribuit de paginile:

zf.ro
4 zile în urmă 2.978

Daniela Alecse a lucrat 18 ani în industria asigurărilor de viaţă, iar în urmă cu şase ani a descoperit că are into­le­ranţă la gluten şi a fost ne­voită să îşi schimbe regimul alimentar. Născută în Bucovina, avea în ADN pasiunea pentru gătit, în special pentru prăijturi, astfel a hotărât să deschid…

Distribuit de paginile:

zf.ro
21 de zile în urmă 6.025

Există puţine lucruri la fel de satisfăcătoare ca renunţarea la o slujbă proastă. În fiecare lună, începând cu anul 2000, Biroul de Statistică a Muncii din SUA publică cifre cu privire la numărul angajaţilor care au renunţat la locul de muncă (denumit adesea „rata renunţării”). În august 2019, un nu…

Distribuit de paginile:

zf.ro
21 de zile în urmă 2.806

Ce are coronavirusul cu dezindustralizarea Romaniei, va veti intreba? Se pare ca are, pentru ca din cauza ca s-au inchis fabrici care produceau masti si echipamente de protectie, dezinfectanti si vaccinuri, Romania nu-si poate asigura stocuri necesare de astfel de produse decat apeland la importuri…

Distribuit de paginile:

zf.ro
24 de zile în urmă 2.796

Banca Transilvania (TLV) a devenit a doua cea mai valoroasă societate de la bursa românească în contextul în care pe 30 ianuarie 2020 a depăşit în termeni de capitalizare bursieră producătorul şi furnizorul de gaze naturale Romgaz (SNG), arată datele agregate de ZF.

Distribuit de paginile:

zf.ro
11 zile în urmă 1.403

România a suferit în decembrie 2019 cea mai mare cădere a producţiei industriale din Uniunea Europeană (minus 8,9%), în vreme ce, pe întreg anul, cădere a fost de 2,3%, primul rezultat cu minus din 2010 (an de criză) încoace, un lucru deloc de neglijat, având în vedere că industria înseamnă 23% din…

Distribuit de paginile:
3

zf.ro
12 zile în urmă 3.146

Ford România a comunicat oficial în premieră faptul că în uzina de la Craiova va atinge anul acesta un record al volumului de asamblare zilnic: peste 1000 de unităţi Puma şi EcoSport, astfel că o maşină este produsă la fiecare 67 de secunde şi un motor la 42 de secunde.

Distribuit de paginile:

zf.ro
11 zile în urmă 4.142

Comisia Europeană a transmis că a activat, miercuri, procedura de infringement pentru ţara noastră, din cauza legislaţiei defectuoase care nu permite gestionarea şi verificarea de către autorităţile române a cantităţilor mari de lemne tăiate ilegal din pădurile României.

Distribuit de paginile:

zf.ro
11 zile în urmă 1.979

Zece edituri, printre care Polirom, Rao Distribuţie, Nemira Publishing House şi Humanitas, şi asociaţia Editorilor din România au dat în judecată biblioteca pentru corporatişti Bookster pentru concurenţă neloială, printre „pârâţi“ numărându-se şi Ministerul Culturii, instituţia care oferă avizele de…

Distribuit de paginile:

zf.ro
5 zile în urmă 1.011

Gigantul chinez Haier, unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice din lume, cu afaceri anuale de 35 mld. euro, va investi peste 50 mil. euro într-o fabrică de frigidere în localitatea Ariceştii Rahtivani din Prahova. Această unitate de producţie va crea peste 500 de locuri de muncă şi va…

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
1 zi în urmă 1.055

10 oraşe din nordul Italiei, mai exact din provincia Lombardia, sunt în carantină din cauza coronavirusului, potrivit RT. Autorităţile locale au închis întreprinderile, magazinele şi şcolile, iar 42 de meciuri de fotbal din ligile inferioare au fost amânate.

Distribuit de paginile:

zf.ro
13 zile în urmă 2.628

Datele oferite de serviciul de meteorologie Windy.com arată cantităţi mari de dioxid de sulf (SO2) - un gaz incolor, iritant al mucoaselor, cu un miros înţepător şi gust acrişor - deasupra oraşului Wuhan.

Distribuit de paginile:

zf.ro
26 de zile în urmă 1.796

Curs BNR. Cursul valutar al zilei de marţi, 28 ianuarie 2020. Euro a rămas stabil la 4,77 lei de la începutul anului, a declarat, marţi, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu. Acesta a spus că delegaţiile FMI vor sta în România două-trei săptămâni.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
22 de ore în urmă 964

Jucătoarea de tenis din România, Simona Halep, locul 2 WTA, a câştigat, sâmbătă, trofeul turneului de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6. Este pentru a doua oară când românca este campioană la Dubai.

Distribuit de paginile:

zf.ro
12 zile în urmă 1.707

România va intra, cel mai devreme în luna martie, în procedura de deficit excesiv, a declarat ministrul demis al Finanţelor, Florin Cîţu. Declanşarea procedurii de către Comisia Europeană e „încă un cadou lăsat României de PSD", iar deficitul va veni sub 3% în 2022, spune Cîţu.

Distribuit de paginile:

zf.ro
6 zile în urmă 840

Un sondaj CURS, realizat în perioada 23 ianuarie - 6 februarie, arată că Gabriela Firea, actualul primar, are cea mai mare cotă de încredere pentru un nou mandat la Primăria Bucureşti, fiind urmată de Traian Băsescu (29%) şi Nicuşor Dan.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
25 de zile în urmă 3.675

Operatorul de servicii medicale private Medlife, controlat de familia Marcu, anunţă achiziţia unei suprafeţe de teren de 9.500 metri pătraţi si a unor clădiri în suprafaţă construită de 5.000 de metri pătraţi, concomitent cu închirierea unei suprafete adiacente de teren de 2.500 metri pătraţi, respe…

Distribuit de paginile:

zf.ro
17 zile în urmă 2.961

Leul s-a întărit cu 0,3% în raport cu moneda euro după căderea Guvernului Orban, cea mai semnificativă apreciere faţă de moneda unică europeană din acest an. Un euro a fost cotat joi de Banca Naţională a României la 4,7651 lei, acesta fiind cel mai redus curs euro/leu din ultimele 4 săptămâni.

Distribuit de paginile:

zf.ro
16 zile în urmă 2.487

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat că este uimită de faptul că preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat din nou ca premier pe Ludovic Orban şi a subliniat că, prin această decizie, şeful statului demonstrează că sfidează Parlamentul, adică „îi desconsideră pe români”.

Distribuit de paginile:

zf.ro
16 zile în urmă 1.703

Aproape toată lumea vorbeşte despre cultura organizaţională: consultanţii de-abia aşteaptă să explice ce înseamnă acest lucru, iar directorii de HR de-abia aşteaptă să plătească câteva sute de mii de euro ca să afle răspunsul şi să bifeze o nouă activitate.

Distribuit de paginile:

zf.ro
18 zile în urmă 2.064

Motivul principal pentru care PSD a pierdut alegerile din 2019 a fost acela că societatea a simţit că a părăsit calea moralei.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
2 zile în urmă 598

Italia a anunţat primele şase cazuri de infectare cu coronavirus, înregistrate în regiunea Lombardia. Sute de persoane care au intrat în contact cu bolnavii vor urma să fie testate. Coreea de Sud şi Iranul au confirmat la rândul lor noi cazuri de infectare cu coronavirus.

Distribuit de paginile:

zf.ro
8 zile în urmă 573

Un virus nou a luat naştere anul trecut în oraş chinez Wuhan, cauzând o epidemie uneori fatală care a devenit ulterior o urgenţă la nivel global. 2019-nCoV aparţine unei familii de virusuri care se pot manifesta prin simple răceli până la sindroame respiratorii acute precum SARS, virus care a izbucn…

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
2 zile în urmă 1.039

Compania americană Tesla a primit aprobare de la justiţia germană să continue tăierea pădurii din apropierea Berlinului, acolo unde producătorul auto îşi construieşte prima uzină din Europa, conform Reuters.

Distribuit de paginile:

zf.ro
17 zile în urmă 1.250

Viitoarea maşină electrică de la Dacia ar putea costa circa 15.000-20.000 de euro pentru a veni în concurenţă directă cu VW e-Up! Sau Skoda citigo e iV, care însă promit o autonomie de 270 km, faţă de circa 250 km în cazul modelului Renault K-ZE pe care va fi bazat viitorul model Dacia.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
11 zile în urmă 742

Câştigul salarial mediu net a crescut în luna de­cembrie 2019 cu 13% faţă de aceeaşi lună a anului anterior, astfel că salariul mediu net a fost de 3.340 lei.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
3 zile în urmă 475

Companiile au obligaţia de a notifica Registrul Comerţului cine este beneficiarul real al persoanei juridice, respectiv acţionarii care deţin minim 25% din capital, printr-o declaraţie depusă la înmatricularea firmei, anual şi ori de câte ori intervine o modificare, lipsa acesteia fiind sancţionată…

Distribuit de paginile:

zf.ro
2 zile în urmă 507

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu îşi exprimă o apreciere deosebită pentru persona­litatea fostului ministru de finanţe Decebal Traian Remeş într-un panegiric publicat în presă marţi, 18 februarie 2020, la dispariţia acestuia.

Distribuit de paginile:

zf.ro
2 zile în urmă 600

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat, vineri, într-o filmare postată pe contul de Facebook, că a primit până acum peste 15.000 de mesaje pe canalul de socializare, iar aproximativ 90% din cei care i-au scris îi solicită să renunţe la vinieta Oxigen.

Distribuit de paginile:

zf.ro
7 ore în urmă 235

IKEA îşi va lăsa clienţii să plătească pentru produsele pe care le doresc cu simpla prezenţă a acestora în magazin. La începutul lunii, IKEA Dubai a lansat o campanie prin care le oferă posibilitatea clienţilor să îşi folosească timpul drept monedă de schimb. Pentru a putea benefic...

Distribuit de paginile: