detalii despre siteul

zf.ro

Scor de încredere (Page Authority)
57 /  100
Vârsta domeniului
4123 zile
Distribuție Facebook
1.00 pagini
% Trafic din social media
13.51 %

Paginile de Facebook ce distribuie siteul zf.ro

Articole distribuite în ultimele 30 de zile de pe siteul zf.ro

zf.ro
9 zile în urmă 10.342

CITR, administrator judiciar al Clujana, brandul românesc cu o istorie de peste 100 de ani, a anunţat că a fost aprobat planul de reorganizare a companiei de adunarea generală a creditorilor şi estimează că într-o perioadă de trei luni de la confirmarea planului de către judecătorul-sindic, producăt…

Distribuit de paginile:

zf.ro
5 zile în urmă 4.839

Simona Halep s-a impus în turul al treilea de la Australian Open, în faţa lui Venus Williams, în două seturi, 6-2, 6-3, după o oră şi 18 minute de joc.

Distribuit de paginile:

zf.ro
13 zile în urmă 5.475

"Aş vrea să fac un apel la toţi românii, să apere în România şi în Europa , fundamentele civilizaţiei noastre politice, libertatea, integritatea, respectarea adevărului în viaţa publică, statul de drept şi Constituţia, să le apere cu aceeaşi hotărâre cu care Helmuth Duckadam a apărat acele patru pen…

Distribuit de paginile:

zf.ro
7 zile în urmă 5.015

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România după fuziunea cu Bancpost, a transmis, la solicitarea Ziarului Financiar, prima reacţie, foarte critică, faţă de decizia guvernului a impozita suplimentar băncile.

Distribuit de paginile:

zf.ro
18 zile în urmă 4.630

Energia eoliană a asigurat vineri 20% din consumul de electricitate, ceea ce plasează România pe locul 4 în Europa, după Danemarca (81% din consum), Germania (37%) şi Austria (23% din consum).

Distribuit de paginile:

zf.ro
4 zile în urmă 3.435

Începând de mâine, 20 ianuarie, va intra în vigoare Legea 30/2019 prin care orice vânzare de locuinţă de maximum 120 m2 şi cu o valoarea de maximum 450.000 de lei (exclusiv TVA, dar cu tot cu teren) va avea cotă de TVA de 5% dacă aceasta va fi achiziţionată de o persoană fizică.

Distribuit de paginile:

zf.ro
10 zile în urmă 3.218

Cei mai mari fermieri români producători de porumb sunt Mihai Anghel, Ioan Nicolae şi Ioan Popa (Transavia), care produce pentru consumul propriu.

Distribuit de paginile:

zf.ro
30 de zile în urmă 3.182

Persoanele care beau alcool regulat au şanse mai mari să trăiească mai mult decât cei care nu beau alcool deloc, conform unui nou studiu, relatează Business Insider, care citează Times.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
12 zile în urmă 2.956

Donald Tusk, preşedintele Consilului European, a uimit toată România cu discursul său susţinut într-o română impecabilă joi seară, la preluarea oficială a preşedinţiei Consilului Europei de către România.

Distribuit de paginile:

zf.ro
18 zile în urmă 2.535

Opt companii au fost înfiinţate de familii sau tineri s-au întors în ţară, după câţiva ani de muncă în Italia, Franţa sau Norvegia, să producă acasă ceea ce au învăţat în afară, iar Ziarul Financiar a adunat poveştile acestora.

Distribuit de paginile:

zf.ro
13 zile în urmă 2.618

Gigantul elveţian Nestle, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală a bunurilor de larg consum, va închide singura fabrica pe care o deţine în România, la Timişoara, unde produce napolitane

Distribuit de paginile:

zf.ro
7 zile în urmă 1.942

Oradea devine al doilea oraş din România, după Sibiu, în care călătoriile cu mijloace de transport în comun pot fi plătite prin intermediul cardurilor contactless Mastercard şi Visa emise oriunde în lume, în baza unei soluţii implementate de BCR, în colaborare cu Telekom România.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
26 de zile în urmă 2.566

În mod cert Banca Transilvania şi Simona Halep au ceva în comun: sunt născute, crescute şi educate în România. Recent, numărul unu mondial în tenisul feminin, Simona Halep, şi a doua bancă locală după active au semnat un parteneriat prin care BT îşi propune să crească încrederea şi optimismul români…

Distribuit de paginile:

zf.ro
13 zile în urmă 2.195

Joi seară, la Ateneul Român, spre stupoarea unei întregi săli şi a milioanelor de români privitori la televizor, polonezul Donald Tusk, preşedintele Consiliului Europei, şi-a susţinut discursul de inaugurare a preşedinţiei Consiliului Europei de către România în limba română.

Distribuit de paginile:

zf.ro
5 zile în urmă 2.052

Băncile din România prin asociaţiile lor ARB şi CPBR, au ieşit vineri public pentru a critica taxa bancară (taxa pe lăcomie, cum a denumit-o ministrul Finanţelor), iar ca reacţie au anunţat că vor reduce investiţiile şi vor schimba politicile de creditare.

Distribuit de paginile:

zf.ro
12 zile în urmă 1.913

În luna decembrie 2018, au fost vândute, la nivelul întregii ţări, 36.190 de imobile, cu 22,2% mai puţine (-10.323) faţă de luna noiembrie, potrivit datelor transmise vineri de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI).

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
20 de zile în urmă 2.088

În suplimentul realizat anual de prestigioasa publicaţie britanică The Economist, intitulat „Lumea în 2019”, România se situează pe locul doi în ceea ce priveşte perspectivele de creştere economică pentru anul viitor, cu o estimare de 3,7%.

Distribuit de paginile:

zf.ro
6 zile în urmă 1.587

Grand Hotel Italia, hotelul de cinci stele din Cluj-Napoca, parte a lanţului italian Select Hotels Group, cu afaceri de 25 de milioane de lei anul trecut, a iniţiat procedura pentru aducerea a opt cameriste din Venezuela pentru a acoperi deficitul de forţă de muncă pe această categorie de angajaţi.

Distribuit de paginile:

zf.ro
8 zile în urmă 1.822

Astăzi voi scrie despre socialism si cererile socialismului, deoarece ne vom lovi de ele în anii ce vor urma şi e bine să ştim de acum ce urmări vor avea asupra societăţii. Deşi aceste ideile sunt larg răspândite în mediul online* şi offline, am hotărât să le centralizez şi să le explic în detaliu.

Distribuit de paginile:

zf.ro
26 de zile în urmă 1.880

România se află pe primul loc la producţia de floarea soarelui şi porumb şi pe locul patru la producţia de grâu din Uniunea Europeană, a spus Viorica Dăncilă, premierul României, în şedinţa de guvern din 28 decembrie, pe baza datelor de la Eurostat.

Distribuit de paginile:

zf.ro
23 de zile în urmă 1.785

Salariul minim pe economie creşte cu 10% începând de astăzi, până la 2.080 de lei brut pe lună. Oficial, peste 2,1 milioane de salaraţi vor primi salarii mai mari. Salariul minim net a ajuns astfel la 1.263 de lei, ceea ce înseamnă că în prima lună din 2019 angajaţii români plătiţi la nivelul minim…

Distribuit de paginile:

zf.ro
13 zile în urmă 1.836

La 31 decembrie 2018 a expirat prevederea privind acoperirea de către stat a reducerii cu 6% a salariului net al IT-iştilor prin mutarea contribuţiilor sociale în 2017 şi nu a fost reînnoită. Mai mult

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 zi în urmă 942

Moneda naţională continuă să se deprecieze, cotaţiile de miercuri dimineaţă de pe piaţa valutară anunţând un curs de 4,757 lei/euro, faţă de nivelul oficial de 4,71 lei/euro anunţat ieri de BNR.

Distribuit de paginile:

zf.ro
19 zile în urmă 1.705

Tensiunea este la cote maxime în Ministerul de Finanţe, după ce primele calcule au arătat un deficit bugetar de 4,98% din PIB pentru proiectul de buget consolidat în 2019, în condiţiile încetinirii creşterii economice şI a majorării salariilor bugetarilor.

Distribuit de paginile:

zf.ro
7 zile în urmă 1.175

În anii de după criza financiară, oraşele globale precum Londra, Hong Kong şi New York păreau să iasă din tiparele ciclului pieţei imobiliare, datorită concentrării ridicate de locuri de muncă în industria financiară şi a unei credinţe răspândite în masă – conform căreia aceste oraşe oferă un paradi…

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
20 de zile în urmă 1.682

Sogefi Suspensions Eastern Europe, o companie din grupul Sogefi, parte a holdingului industrial CIR, cu afaceri de 2,8 mld. euro şi peste 15.000 de angajaţi, va construi o fabrică de componente pentru sistemul de suspensii auto la Oradea, o investiţie totală de 255 de milioane de lei. Compania a pri…

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 zi în urmă 949

Paradoxul din economie: cum ajung românii să plătească mii de lei în plus pe un apartament, de la o lună la alta, fără să crească preţul.

Distribuit de paginile:

zf.ro
17 zile în urmă 1.387

Ministerul Apelor şi Pădurilor a precizat, într-un răspuns la o interpelare, că în perioada octombrie 2014 - noiembrie 2018, au fost înregistrate 55.380 de apeluri la 112 privind transporturile de lemne, dintre care 11.001 au fost cazuri de transporturi ilegale.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
8 zile în urmă 1.274

UPDATE: Partidul Laburist britanic, aflat în opoziţie, a depus marţi seară, în contextul respingerii Acordului Brexit de către Camera Comunelor, un proiect privind organizarea unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului Theresa May.

Distribuit de paginile:

zf.ro
13 zile în urmă 1.560

Din businessul Tei s-a desprins şi brandul Bebe Tei, un supermarket cu articole pentru copii, cu vânzări de 60 de milioane de euro în 2018.

Distribuit de paginile:

zf.ro
2 zile în urmă 823

Producătorul de electrocasnice Arctic, controlat de grupul turc Arcelik, va porni în acest an pro­ducţia de maşini de spălat în noua fabrică a companiei din localitatea Ulmi, judeţul Dâmboviţa.

Distribuit de paginile:

zf.ro
22 de zile în urmă 1.421

Numeroase schimbări legislative intră în vigoare de la 1 ianuarie 2019. Majoritatea vizează Codul fiscal şi le-a introdus cea de-a doua Revoluţie fiscală, ironizată şi „Ordonanţa lăcomiei”, iar altele au fost intens discutate în această toamnă, dar forma finală s-a aflat doar din Monitorul Oficial.

Distribuit de paginile:

zf.ro
12 zile în urmă 1.208

Brutăria Prospero, cu afaceri anuale ce se învârt în jurul a 5 milioane de euro, produce în fiecare săptămână pâine din 22 de tone de făină, cumpărată direct de la moară. Prospero este una dintre cele mai cunoscute firme din Timişoara şi operează în oraş 15 magazine şi cinci cafenele. Pâinea care aj…

Distribuit de paginile:

zf.ro
9 zile în urmă 866

În acest moment, Detroit-ul ar trebui să se bucure de cel mai mare boom economic din acest secol, cu şomajul la minimul ultimei jumătăţi de secol, cu preţuri ieftine la combustibil şi cu cifre record pe vânzările de autoturisme în 2018.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
18 ore în urmă 561

Lucian Azoiţei, dezvoltator imo­bi­liar şi acţionar al Forty Ma­nage­ment & Investments, derulează în prezent un proiect de 200 de apar­tamente în zona par­cului Titan, dintre care a vândut deja 42 în prima lună, într-o piaţă imo­bi­lia­ră în care, spune acesta, nu există niciun argument care să duc…

Distribuit de paginile:

zf.ro
12 zile în urmă 1.714

Conflictul comercial, încetinirea creşterii economice şi a consumului în piaţa din China şi furtuna de pe pieţele bursiere au dus la un rezultat negativ: perspectivele de business au devenit mai slabe pentru multe companii gigant, potrivit Bloomberg.

Distribuit de paginile:

zf.ro
19 zile în urmă 1.313

Grupul Renault, care deţine uzina Dacia de la Mioveni, a demarat în uzina de motoare de pe platforma industrială producţia unui nou motor pe benzină, de 1,0 litri cu numele de cod IG-T100 şi este un motor complet nou. În prezent motorul IG-T 100 de 1,0 litri şi 100 CP se regăseşte pe modelul Nissan…

Distribuit de paginile:

zf.ro
16 zile în urmă 1.103

Anul 2019 ar trebui să aducă României un număr dublu de kilometri de autostradă faţă de 2018, potrivit promisiunilor Ministerului Transporturilor.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
24 de zile în urmă 1.359

Suntem la final de decembrie. An de an, lună de lună, ştiam că în 25 ale lunii, după ora şase după-amiază, apare pe site-ul Ministerului de Finanţe “execuţia bugetului general consolidat”.

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 zi în urmă 495

Peste 4.600 de companii au parteneriate cu şcolile pentru a-i susţine pe tineri să înveţe o meserie, iar acestea primesc în practică zeci sau sute de elevi cu vârste între 15 şi 18 ani. Companiile îşi formează astfel viitori sudori, instalatori sau electricieni.

Distribuit de paginile: