detalii despre siteul

zf.ro

Scor de încredere (Page Authority)
57 /  100
Vârsta domeniului
4184 zile
Distribuție Facebook
1.00 pagini
% Trafic din social media
11.25 %

Paginile de Facebook ce distribuie siteul zf.ro

Articole distribuite în ultimele 30 de zile de pe siteul zf.ro

zf.ro
4 luni în urmă 9.264

O stradă din Cluj-Napoca va deveni prima arteră „smart” din România, cu stâlpi de iluminat cu wifi şi camere video şi bănci cu încărcare prin USB a telefoanelor mobile. Modernizarea străzii a fost aprobată luni de CL, finanţarea fiind asigurată din fonduri europene de 1,3 milioane de euro.

Distribuit de paginile:
2 2

zf.ro
1 lună în urmă 9.820

Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori, duce venitul lucrăto­ri­lor comerciali la aproape 2.000 de lei net, cu 54% peste salariul minim la ni­vel naţio­nal începând cu data de 1 martie 2019.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
1 lună în urmă 5.599

Execuţia bugetului general consolidat, pe baza datelor operative de execuţie, în luna ianuarie a anului 2019 s-a încheiat cu un excedent de 0,7 miliarde de lei, respectiv 0,07% din PIB, potrivit datelor prezentate marţi de Ministerul Finanţelor Publice (MFP).

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
22 de zile în urmă 6.239

Tineretul PSD vrea să lanseze în dezbatere publică o serie de proiecte printre care legalizarea prostituţiei, intorducerea cotei progresive de impozitare, lansarea unor campanii naţionale privind protejarea spaţiilor publice şi legalizarea drogurilor uşoare.

Distribuit de paginile:

zf.ro
4 zile în urmă 3.616

Datele de la Institutul Naţional de Statistică arată că numărul laboratoarelor medicale private a ajuns la 1.980 de unităţi în 2016, faţă de doar 397 în anul 2000. În ultimii cinci ani, decontările de la CNAS pentru analize medicale şi in­vestigaţii paraclinice (ecografii, RMN, altele) s-au dublat,…

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
11 zile în urmă 3.669

PSD a anunţat, pe Facebook, demararea proiectului Autostrada Moldovei, iar ministrul Transporturilor Răzvan Cuc va participa la începerea lucrărilor, la ora 12.30. Tot vineri va avea loc un protest în care mai mult angajaţi din privat şi de la stat vor întrerupe 15 minute activitatea, la ora 15.00.

Distribuit de paginile:

zf.ro
15 zile în urmă 3.537

România ar fi fost vizată de ingerinţe ale Administraţiei Vladimir Putin similare cu cele din Ucraina dacă nu ar fi devenit membră a Uniunii Europene, a afirmat luni, la SNSPA, Frans Timmermans, prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene.

Distribuit de paginile:

zf.ro
27 de zile în urmă 3.193

Laura Codruţa Kovesi a primit cele mai multe voturi în comisia LIBE, şi anume, 26 de voturi. Jean-François Bohnert a primit 22 de voturi şi un vot Andres Ritter.

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 lună în urmă 2.762

Laura Codruţa Kovesi a obţinut 12 voturi în Comisia pentru Control Bugetar (CONT) din Parlamentul European, care a votat marţi seara candidatul pentru funcţia de procuror şef al Parchetului European. Pe locul doi a fost Francois Bohnert- 11 voturi, iar Andres Ritter a primit un vot.

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 zi în urmă 1.504

Patru licee din România vor participa la campionatul mondial de robotică din Detroit, SUA, după ce au câştigat competiţia naţională de Robotică „BRD First Tech Challenge”.

Distribuit de paginile:

zf.ro
25 de zile în urmă 2.223

Economiştii susţin la unison că diferenţele de standard de viaţă dintre ţări sunt explicate de decalajele de productivitate, adică de capacitatea de a produce o anumită cantitate de bunuri şi servicii de către un lucrător sau într-o oră lucrată.

Distribuit de paginile:

zf.ro
6 zile în urmă 1.987

Germania intenţioneaza ca, până la sfârşitul anului 2019, să promulge o lege ce ar asigura cadrul creării unui fond de stat care să protejeze companiile cheie împotriva preluării de către firme străine, potrivit unor surse guvernamentale citate de Reuters.

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 zi în urmă 1.247

Pentru că era foarte frig afară, bătea şi vântul, am intrat într-o sală de jocuri care se afla lângă bancă (modelul actual stradal), să mă încălzesc, nu să joc. Sala de jocuri era deschisă de la ora 7.00, că m-am uitat pe programul de funcţionare.

Distribuit de paginile:

zf.ro
20 de zile în urmă 1.740

Ministerul Transporturilor (MT) anunţă că a fost desemnat câştigătorul lotului 1 Boiţa – Sibiu, parte integrantă a autostrăzii Piteşti – Sibiu, iar documentaţia aferentă lotului 4 Curtea de Argeş – Tigveni a fost transmisă spre validare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice - ANAP.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
1 zi în urmă 1.151

Judecătorii instanţei supreme au respins recursul Inspecţiei Judiciare şi au decis, luni, că Laura Codruţa Kovesi nu a săvârşit abatere disciplinară prin neprezentarea în faţa comisiei parlamentare. Decizia e definitivă. Acesta este al doilea proces cu IJ pe care Kovesi îl câştigă.

Distribuit de paginile:

zf.ro
21 de zile în urmă 1.618

Lidl continuă procesul de majorare a salariilor angajaţilor, cel mai mic venit brut lunar ajungând din martie la 3500 lei, respectiv 2.180 lei net, sumă care include salariul şi tichete de masă, bonusuri anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi alte tipuri de bonusuri. La acesta se adaugă şi alte sp…

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
1 lună în urmă 1.769

În România, noţiunea de „profit” a fost luată cu asalt de opinia publică şi a devenit un „cuvânt urât”, apreciază Omer Tetik, CEO, Banca Transilvania în cadrul Romanian Stock Market Summit.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
16 zile în urmă 1.886

Pentru generaţiile mai vechi, Optimef este un brand de ceasuri din anii ’70 – ’80, unul dintre primele nume româneşti din domeniu. Pentru generaţiile tinere, acelaşi nume Optimef este asociat cu un ceas cool, tot românesc, plămădit de două minţi creative – un actor şi un arhitect – acum un an. Care…

Distribuit de paginile:

zf.ro
22 de zile în urmă 2.307

Liviu Dragnea a declarat că i-a cerut ministrului transporturilor Răzvan Cuc să discute cu reprezentanţii CNAIR şi CFR Infrastructură pentru ca aceştia să înceapă să lucreze în regie proprie, precizând că durează foarte mult procedurile pentru construirea autostrăzilor şi a liniilor de cale ferate.

Distribuit de paginile:

zf.ro
9 zile în urmă 1.373

Pământul este mai verde decât era acum 20 de ani, potrivit descoperirilor NASA. India şi China sunt reponsabile pentru acestă transformare pozitivă prin care trece planeta. Ambele naţiuni au implementat programe ce presupun plantarea de copaci pentru a combate efectele exploatării excesive a resurse…

Distribuit de paginile:

zf.ro
19 ore în urmă 607

Angajarea cu contract de muncă pe pe­rioa­dă nelimitată la o singură companie este pe cale să devină istorie, iar trendul care se pre­fi­gurează în următorii ani este ca angajaţii să de­vină parte­neri sau furnizori pentru mai multe proiecte.

Distribuit de paginile:

zf.ro
8 zile în urmă 1.199

Constructorul auto american Ford, care deţine uzina de la Craiova, va investi 200 de milioane de euro în fabrica din România, ţinta companiei fiind de a produce 250.000 de maşini anual pe piaţa locală.

Distribuit de paginile:

zf.ro
26 de zile în urmă 2.321

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, includerea pe lista proiectelor strategice pentru a fi dezvoltate în parteneriat public-privat a unei căi ferate de mare viteză Ploieşti-Suceava, pe o distanţă de 505 km.

Distribuit de paginile:

zf.ro
12 ore în urmă 405

Creditele în derulare nu vor beneficia de noua formulă de calcul pentru indicele ROBOR, iar clienţii vor trebui să îşi refinanţeze împrumuturile pentru a beneficia de modificarea dobânzilor, a declarat marţi ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici. 

Distribuit de paginile:

zf.ro
14 zile în urmă 2.566

Facilităţile fiscale acordate secto­rului construcţiilor prin preve­derile OUG 114/2018 duc la ma­jo­rarea cu 30% a sa­la­riilor mun­ci­to­ri­lor, însă doar pentru cei cali­fi­caţi

Distribuit de paginile:

zf.ro
15 zile în urmă 982

Premierul britanic Theresa May părăsind reşedinţa oficială. May este unul dintre cei 3,7 milioane de diabetici din Marea Britanie care au nevoie de insulină, importată aproape în totalitate din Europa continentală

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
18 zile în urmă 1.909

Două camere sterile au fost inaugurate la Clinica de Pediatrie II din Cluj-Napoca, investiţia de peste 100.000 de euro fiind finanţată de festivalul Untold şi de fani. Camerele au rolul de a asigura pacienţilor tratamentul corespunzător în cazul leucemiilor şi a altor tipuri de cancer.

Distribuit de paginile:

zf.ro
4 zile în urmă 721

Compania MAM Bricolaj, brand sub care funcţionează două magazine de bricolaj în Bucureşti, a obţinut în 2018 afaceri de 26 mil. lei, în creş­tere cu 24% faţă de 2017. Firma este deţinută de Cristian şi Petruţa Găvan.

Distribuit de paginile:

zf.ro
16 zile în urmă 1.498

Fostul deputat Sebastian Ghiţă va fi primul candidat pe lista PRU pentru alegerile europarlamentare, el fiind urmat de preşedintele partidului, Bogdan Diaconu. Ghiţă afirmă că va candida ”pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat”.

Distribuit de paginile:

zf.ro
5 zile în urmă 980

Registrul Auto Român lansează aplicaţia gratuită  „ISTORIC VEHICUL” prin intermediul căreia orice persoană care deţine sau intenţionează să achiziţioneze un vehicul poate verifica istoricul acestuia (condiţia fiind ca maşina să fi trecut cel puţin o dată pe la RAR).

Distribuit de paginile:

zf.ro
4 zile în urmă 502

Este o estimare educata anume ca in fiecare moment 1 milion de romani stau la coada undeva, atat de mare este entuziasmul natiei de a cheltui banii din salariile si pensiile crescute in ultimii ani.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
4 zile în urmă 676

Peste 50 de fermieri din Petriş, ju­de­ţul Arad, s-au adunat sub brandul Zarand – Bun ca pe vremuri să producă şi să comercializeze produsele din zonă pe piaţa regională.

Distribuit de paginile:

zf.ro
27 de zile în urmă 2.405

Retailerul este unul dintre cei mai mari jucători din comerţul local, cu afaceri anuale de peste 1 mld. euro şi circa 10.000 de salariaţi.

Distribuit de paginile:

zf.ro
9 ore în urmă 266

O propunere legislativă iniţiată de Mihai Fifor, fostul ministru al Apărării, care a fost pusă în dezbatere la Senat, prevede reducerea vârstei de pensionare pentru mai multe categorii funcţionari publici cu statut special, militari şi poliţişti.

Distribuit de paginile:

zf.ro
8 zile în urmă 1.246

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) suţine că are date suplimentare privind mita de 2,1 milioane de euro (dintr-un total de 20 mil. euro cu care o companie austriacă i-ar fi mituit pe funcţionarii români) pe care a primit-o fostul ministru al finanţelor, liberalul Sebastian Vlădescu.

Distribuit de paginile:

zf.ro
3 zile în urmă 459

"Rog guvernul să înceapă discuţii de exemplu cu Fondul Proprietatea că poate statul vrea să răscumpere acţiuni pe care fondul le are la unele companii în România. Poate sunt interesaţi să vândă. Poate se analizează şi cum au fost divizate anumite companii. La calea ferată a fost bine sau rău că a fo…

Distribuit de paginile:

zf.ro
21 de zile în urmă 2.371

Două firme din Câmpina, judeţul Prahova, au decis să se alăture protestului omului de afaceri din Ştefan Mandachi, din Suceava, care a construit un metru de autostradă, şi vor suspenda activitatea, pentru 15 minute, în 15 martie, la ora 15.00, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Distribuit de paginile:

zf.ro
4 zile în urmă 822

♦ Din 2014, Aramis Invest este cel mai mare exportator cu capital privat românesc ♦ În 2018, producătorul a intrat pentru prima dată în top 50 la nivel de economie, clasament condus de Dacia, Ford şi Daimler ♦ Exporturile Aramis Invest sunt estimate de ZF la 220 mil. euro în 2018.

Distribuit de paginile:

zf.ro
25 de zile în urmă 1.427

Regina Crimhilda l-a omorât pe frate-su, regele Gunther, ca să-şi răzbune iubirea pierdută şi să-şi recapete comoara - aurul nibelungilor. Poveştile nibelungilor nu sunt toate la fel. Ascuns pe fundul Rinului, mereu bănuit, niciodată găsit aurul e acolo.

Distribuit de paginile:

zf.ro
2 zile în urmă 357

USR a depus la Senat un proiect legislativ care prevede închisoare până la zece ani pentru promovarea ideilor şi doctrinelor comuniste. De asemenea, iniţiativa prevede desfiinţarea de drept a organizaţiilor cu caracter comunist.

Distribuit de paginile: