detalii despre siteul

zf.ro

Scor de încredere (Page Authority)
58 /  100
Vârsta domeniului
4690 zile
Distribuție Facebook
1.00 pagini
% Trafic din social media
12.33 %

Siteuri înrudite

Paginile de Facebook ce distribuie siteul zf.ro

Articole distribuite în ultimele 30 de zile de pe siteul zf.ro

zf.ro
11 zile în urmă 5.068

Raluca Pârvu, BPI Group: Vom vedea dacă informatizarea registrului zilierilor, foarte recentă, va aduce informaţii noi şi modificări de comportament din partea celor care contractează lucrători.

Distribuit de paginile:

m.zf.ro
25 de zile în urmă 2.950
  

Distribuit de paginile:

zf.ro
25 de zile în urmă 2.947

Preşedintele american nu va mandata o lege prin care să facă obligatorie purtarea măştii în spaţiile publice. Donald Trump susţine că decizia sa are la bază respectarea drepturilor individuale. Statele Unite resimt, în continuare, valuri de îmbolnăviri cauzate de noul coronavirus. 

Distribuit de paginile:

zf.ro
2 zile în urmă 2.213

România s-a împrumutat de pe pieţele străine şi intern cu 13 miliarde de euro în perioada martie-iulie 2020, pentru a acoperi deficitul bugetar suplimentar provocat de creşterea cheltuielilor şi scăderea veniturilor.

Distribuit de paginile:

zf.ro
2 zile în urmă 967

Un virucid care combate COVID-19 este produs în România. Substanţa, produsă la uzinele Chimcomplex, a fost certificată de un laborator internaţional din Polonia. Reprezentanţii companiei au solicitat Ministerului Sănătăţii, completarea avizului de punere pe piaţă, dar încă nu au primi...

Distribuit de paginile:

zf.ro
13 zile în urmă 1.254

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că va propune colegilor din conducerea ALDE semnarea unui acord politic cu PSD, în vederea alegerilor locale, care să fie „o alternativă serioasă la incompetenţii din PNL, neomarxiştii din USR şi turnătorii din PMP”.

Distribuit de paginile:

zf.ro
10 zile în urmă 526

Economiştii estimează că cheltuielile companiilor din SUA pe echipamente s-au contractat cu până la -36% în ritm anualizat în al doilea trimestru. Este o scădere record.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
9 ore în urmă 150

Mă gândesc uneori, amuzat, la senti­mentul de frustrare pe care l-am avut atunci când pediatrul mi-a spus, în calitate de proas­păt tătic: „părintele trebuie să citea­scă, să simtă, starea bebelu­şului“ sau când gă­team ceva şi primeam sfa­tul următor: „făină cât cu­prinde, cât cere aluatul, după cum simţi la mâ­nă“ sau la pescuit, când mi se spunea că „trebu­ie să ai simţul apei“.

Distribuit de paginile:

zf.ro
16 ore în urmă 90

România îşi doreşte reţele 5G sigure, care nu sunt sub controlul unor state cu alte interese decât cele declarate, a declarat, miercuri,  preşedintele Klaus Iohannis.

Distribuit de paginile:

zf.ro
15 ore în urmă 88

Rebalansarea economiei spre consum şi ex­portul de bunuri cu valoare adău­gată mare, războiul comercial dez­lănţuit de Trump, geopolitica, pan­demia şi perturbările din lanţurile de aprovizionare creează în China un context în care tot mai multe companii străine, mari şi mici, părăsesc ceea ce până nu de mult era considerată fabrica pla­netei.

Distribuit de paginile:

zf.ro
18 ore în urmă 101

Spania cele mai mari cifre de infectare cu coronavirus din Europa, după ce a comunicat luni, o medie de 4.923 de cazuri noi zilnice, în ultimele şapte zile, mai mult decât Franţa, Regatul Unit, Germania şi Italia. Guvernul spaniol spune că numărul cazurilor creşte odată cu înmulţirea tes...

Distribuit de paginile:

zf.ro
20 de ore în urmă 76

Ministrul german al sănătăţii, Jens Spahn, a declarat că vaccinul dezvoltat de cercetătorii ruşi pentru a combate coronavirusul nu a fost testat suficient, transmite Reuters.

Distribuit de paginile:

zf.ro
18 ore în urmă 67

Preşedintele Klaus Iohannis susţine că în cazul interlopilor există la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) o preocupare reală, fiind vorba de o problemă care nu se poate „rezolva peste noapte”.

Distribuit de paginile:

zf.ro
26 de zile în urmă 1.534

Legea privind carantina şi izolarea a fost promulgată, sâmbătă, de preşedintele Klaus Iohannis. Actul normativ urmează să fie publicat în Monitorul Oficial, moment din care va începe să îşi producă efectele.

Distribuit de paginile:

zf.ro
3 ore în urmă 8

Locuitorilor din Auckland li se va cere să rămână acasă, vor fi interzise adunările mari, vor fi închise întreprinderile neesenţiale şi vor fi reintroduse unele restricţii de distanţare socială şi în restul ţării.

Distribuit de paginile:

zf.ro
4 ore în urmă 9

Fermierii care procedează la arderea miriştilor şi a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum şi a vegetaţiei pajiştilor permanente riscă sancţiuni administrative sub forma unor reduceri sau a unor excluderi din cuantumul total al plăţilor efectuate sau care urmează să fie efectuate...

Distribuit de paginile:

zf.ro
5 ore în urmă 7

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a iniţiat o in­vestigaţie în contextul în care în luna mai din 2020 o singură tranzacţie de 286 de lei cu acţiuni ale SIFI Imo­biliare, societate controlată în pro­­porţie de 99,9997% de SIF1 Banat Crişana, a majorat activul net al SIF1 c...

Distribuit de paginile:

zf.ro
6 ore în urmă 10

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează dobânzile variabile pentru creditele în lei, a scăzut miercuri la 2%, după ce luni şi marţi s-a situat la nivelul de 2,04%. Această scădere vine ca urmare a deziciei CA al BNR, care a decis miercurea trecură reducerea ratei de do...

Distribuit de paginile:

zf.ro
7 ore în urmă 41

Preşedintele Klaus Iohannis spune că respingerea OUG de creştere etapizată a alocaţiilor copiilor denotă o totală lipsă de responsabilitate a PSD. El susţine că „o respingere nemotivată, populistă din partea PSD ne arată că acest partid are treabă cu propriile manevre electoralist-p...

Distribuit de paginile:

zf.ro
7 ore în urmă 10

Preşedintele american Donald Trump anunţă că guvernul Statelor Unite a încheiat un acord cu gigantul farmaceutic Moderna pentru 100 de milioane de doze de vaccin anticoronavirus, care se află în prezent în fazele finale ale studiilor clinice, scrie CNBC.

Distribuit de paginile:

zf.ro
6 zile în urmă 273

Testele pentru a depista dacă pacienţii au dezvoltat imu­ni­tate la noul coronavirus încep să se prefigureze ca o ade­vă­rată industrie, impor­tatorii acestor produse promovându-le în mediul online, dar şi în rândul farmaciştilor şi al distribuitorilor.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
8 ore în urmă 22

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea elimină închisoarea pentru diverse investiţii de infrastructură realizate fără o autorizaţie de construire.

Distribuit de paginile:

zf.ro
2 zile în urmă 232

România s-a înscris pe lista ţărilor care vor primi vaccin ani COVID-19, atunci când acesta va fi pus pe piaţă. Precomanda noastră este de 10 milioane de doze, cantitate care ne va fi asigurată printr-un mecanism pus la punct de Comisia Europeană.

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 zi în urmă 125

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, că va propune CGMB un proiect care să îi stimuleze pe cei care au suferit de Covid-19 să doneze plasmă, aceştia urmând să primească tichete în valoare de 1000 de euro.

Distribuit de paginile:

zf.ro
15 ore în urmă 17

Cercetătorii spun că au găsit dovezi care sugerează că există apă pe planeta pitică Ceres, situat în centura de asteroizi dintre Marte şi Jupiter. Dacă Ceres are un ocean vast sub crusta sa glaciară, există şansa ca acesta să găzduiască viaţă într-o anumită formă.

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 zi în urmă 113

Inspec'ia Muncii a controlat 4.438 de angajatori în intervalul 3 – 8 august 2020 şi a aplicat amenzi în valoare de peste 4,4 milioane de lei.

Distribuit de paginile:

zf.ro
17 ore în urmă 14

Un număr de 122 de îm­prumuturi de peste 1 mi­lion de lei au fost acordate de investitorii persoane fizice statului român prin programul de titluri de stat Fidelis, în timp ce alte 23 de subscrieri de mai mult de 1 milion de euro au fost înregistrate pe emisiunea în euro, arată datele centr...

Distribuit de paginile:

zf.ro
2 zile în urmă 166

Traian Băsescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Anunţul a fost făcut de liderul PMP Eugen Tomac, luni seara, pe Facebook.

Distribuit de paginile:

zf.ro
19 ore în urmă 11

Emisiunea online "La Taclale şi Parale", realizată pe platforma #DreptulLaBanking, are forma unui concurs de cunoştinţe generale pe teme financiare. Gradul de dificultate al întrebărilor a crescut, dar şi cel al pregătirii participanţilor.

Distribuit de paginile:

zf.ro
14 zile în urmă 576

Masca reutilizabilă care „ucide” coronavirusul se numeşte MoxAdTech şi a fost testată cu succes până acum în Franţa şi Portugalia. Ea este realizată din mai multe materiale textile impermeabile, care sunt tratate cu o substanţă protectoare.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
20 de ore în urmă 14

Deşi pandemia a afectat puternic opţiunile românilor în materie de hobby-uri şi petrecere a timpului liber, limitând interacţiunea socială, cei mai mulţi au ales să stea în siguranţa şi confortul propriului cămin pentru a urmări mai multe filme şi seriale, pentru a-şi petrece mai mu...

Distribuit de paginile:

zf.ro
2 zile în urmă 169

Toţi membrii Guvernului Libanului au demisionat luni după-amiază, anunţă ministrul Sănătăţii, Hamad Hassan, în contextul intensificării presiunilor internaţionale după explozia de la Beirut.

Distribuit de paginile:

zf.ro
4 zile în urmă 853

Ministrul Sănătăţii a anunţat sâmbătă că a cerut oficialilor Uniunii Europene 10 milioane de vaccinuri anti Covid 19, în momentul în care vaccinul va intra pe piaţă.

Distribuit de paginile:

zf.ro
5 zile în urmă 505

Secretarul de stat colonel medic Ionel Paul Oprea va coordona Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a Bucureştiului, în urma unei decizii a ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Distribuit de paginile:

zf.ro
7 zile în urmă 1.885

Beirutul şi-a pierdut demult statutul de fratele levantin al Parisului. Viaţa sa vibrantă de noapte şi zgârie-norii săi au dispărut în beznă. Zilele sunt animate de proteste şi de cozile la pâine. Foto> Hepta

Distribuit de paginile:

zf.ro
2 zile în urmă 85

Victoriabank, a treia bancă din Republica Moldova, unde Banca Transilvania şi BERD sunt acţionari, este prinsă în mijlocul unui imens scandal în urma unor evenimente petrecute acum 6 ani.

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 zi în urmă 3

INSP a actualizat definiţiile de caz pentru sindromul respirator acut cu noul coronavirus şi recomandă testarea cu prioritate a 13 categorii de persoane. 

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 zi în urmă 32

Decizia Turciei de a relua explorările de petrol şi gaze în Mediterana de est este „extrem de îngrijorătoare“, au declarat oficialii UE după ce Grecia şi Egiptul au creat o zonă economică exclusivă în regiune, relatează Euractiv.

Distribuit de paginile:

zf.ro
15 zile în urmă 2.350

Stupăritul este unul din sectoarele agriculturii cu cele mai vechi tradiţii la nivel naţional, România aflându-se pe locul doi în topul celor mai mari crescători de albine din Uniunea Europeană, după Spania, cu un efectiv de aproape 2 milioane de stupi, arată datele de la Comisia Europeană.

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 zi în urmă 32

Lucian Isac, director general al Estinvest, una dintre cele mai vechi societăţi de brokeraj de la bursa românească, consideră că programul de titluri de stat Fidelis, prin care Ministerul Finanţelor a atras 2 miliarde de lei de la persoanele fizice, a fost un succes.

Distribuit de paginile: