detalii despre siteul

zf.ro

Scor de încredere (Page Authority)
57 /  100
Vârsta domeniului
4335 zile
Distribuție Facebook
1.00 pagini
% Trafic din social media
18.11 %

Paginile de Facebook ce distribuie siteul zf.ro

Articole distribuite în ultimele 30 de zile de pe siteul zf.ro

zf.ro
15 zile în urmă 7.696

Cristina Săvuică, preşedinte şi director general, Lugera: ”Avem clienţi din sectorul medical privat care s-au confruntat cu problema migrării angajaţilor la stat, au pierdut multe asistente medicale care s-au angajat la stat pe salarii mult mai mari şi pe program mai lejer”.

Distribuit de paginile:
3

zf.ro
26 de zile în urmă 2.842

Merlin’s Beverages, un business fondat în 2011 de trei tineri din judeţul Neamţ, Eduard Alexianu, Ruxandra Alexianu şi Alexandru Melinte, a ajuns anul trecut la afaceri de 4,5 milioane de euro din vânzarea de apă cu vitamine şi minerale, infuzii de ceai şi limonadă.

Distribuit de paginile:

zf.ro
11 zile în urmă 2.765

O bancă daneză oferă credite ipotecare cu dobândă negativă, ceea ce înseamnă că clienţii sunt plătiţi pentru cumpărarea de proprietăţi cu bani împrumutaţi, relatează Huffington Post.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
6 zile în urmă 1.871

În mai puţin de de 2 săptămâni, adică de la 1 septembrie 2019, intră în vigoare noua lege a pensiilor care prevede că valoarea punctului de pensie şi pensia minimă să crească faţă de nivelul actual.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
16 zile în urmă 2.226

Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj şi cea mai puternică afacere antreprenorială din România, a intrat în acţionariatul Antibiotice Iaşi (ATB), principalul producător de medicamente generice din România, cu o participaţie de 0,333%, potrivit raportului semestrial al ATB publicat joi la bursă.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
7 zile în urmă 2.147

„Am început un business cu pantofi din dorinţa de a oferi posibilitatea bărbaţilor să îşi personalizeze încălţămintea după preferinţele şi nevoile lor.“

Distribuit de paginile:

zf.ro
20 de zile în urmă 3.300

Ministerul Justiţiei, printr-un proiect de ordin, propune suplimentarea banilor pentru normele de hrană ale persoanele private de libertate. Potrivit legii, sumele de bani alocate pentru hrana deţinuţilor se modifică dacă, prin inflaţie, preţul alimentelor depăşeşte 5% de la ultima actualizare.

Distribuit de paginile:

zf.ro
11 zile în urmă 5.286

Începând cu 15 august, Lidl scoate complet de la vânzare produsele de plastic de unică folosinţă, cum ar fi pahare, farfurii adânci şi întinse, dar şi tacâmuri şi paie, şi testează alternative pentru pungile de la raioanele de legume şi fructe şi brutărie, informează compania.

Distribuit de paginile:

zf.ro
26 de zile în urmă 2.405

Cazul „Larisa” a şocat o ţară întreagă în 2005. Fata de 8 ani a fost dată dispărută în luna octombrie, iar două luni mai târziu trupul i-a fost găsit chiar în tomberonul de lângă blocul în care locuia. Tânărul de 17 ani care a ucis-o a fost condamnat la 20 de ani închisoare, iar acum este liber.

Distribuit de paginile:

zf.ro
17 zile în urmă 2.097

Universitatea ”Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca se află în Top 10 la nivel mondial în domeniul cercetării tehnologiilor de captare şi stocare a carbonului, în cadrul unei ierarhii care cuprinde peste 700 de instituţii de cercetare din întreaga lume, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Distribuit de paginile:

zf.ro
9 zile în urmă 2.407

♦ Economiile din Europa Centrală şi de Est au fost principalele motoare ale creşterii economice europene ♦ Economia Germaniei suferă, iar cea a Italiei se clatină.

Distribuit de paginile:

zf.ro
27 de zile în urmă 4.393

Banca online fondată de Jack Ma, fondatorul Alibaba, conduce pas cu pas o revoluţie în creditarea businessurilor mici.

Distribuit de paginile:

zf.ro
2 zile în urmă 1.136

Taximetrele din Cluj-Napoca vor fi dotate obligatoriu cu GPS şi POS pentru plata cu cardul, începând de anul viitor, potrivit noului regulament de funcţionare al acestora, supus consultării publice. Maşinile vor trebui să aibă un grad redus de poluare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Distribuit de paginile:

zf.ro
23 de zile în urmă 2.144

„Banul se câştigă riscând. Fără risc nu există progres. Iar progresul costă enorm. Nu numai averi materiale, ci şi nervi, zile şi nopţi de nesomn, muncă, inteligenţă, simţ al anticipaţiei, curaj etc.“

Distribuit de paginile:

zf.ro
24 de zile în urmă 2.756

Consiliul de Administraţie al BNR a decis, în şedinţa din 30 iulie, lansarea în circulaţie, în cursul anului 2020, a unei bancnote care va avea pe una dintre feţe portretul Ecaterinei Teodoroiu, eroina născută în Târgu-Jiu, căzută în luptă în timpul Primului Război Mondial, potrivit informaţiilor tr…

Distribuit de paginile:

zf.ro
15 zile în urmă 1.889

Ioana şi Andrei Ciucă, doi medici din Alba Iulia, au pus pe piaţă clinica Prevent, specializată în domeniul cardiologiei, după o investiţie de 320.000 de euro, bani proveniţi din programe de finanţare Start-Up Nation şi surse proprii. Până în prezent, circa 1.800 de pacienţi au trecut pragul clinici…

Distribuit de paginile:

zf.ro
5 zile în urmă 1.901

Producţia de fructe a crescut cu 40% în ul­timul deceniu, de la 1,3 milioane de tone în 2009 la 1,8 milioane de tone în 2018, conform datelor de la Institutul Naţional de Statistică (INS). Pro­ducţia a crescut odată cu apariţia programelor de finanţare europene, care au stimulat înfiinţarea de noi l…

Distribuit de paginile:

zf.ro
25 de zile în urmă 2.212

Actriţa Florina Cercel a murit la vârsta de 76 de ani, marţi, a anunţat Teatrul Naţional Bucureşti (TNB), din echipa căruia aceasta a făcut parte.

Distribuit de paginile:

zf.ro
3 zile în urmă 1.242

Producătorul de îngheţată Ice Dyp Balas, din Cărpiniş, judeţul Timiş, investeşte 5,7 milioane de euro într-o nouă fabrică în aceeaşi localitate şi vrea să îşi dubleze capacitatea de producţie după deschiderea unităţii.

Distribuit de paginile:

zf.ro
25 de zile în urmă 7.044

Petre Daea, ministrul agriculturii, şi Adrian Izvoranu, preşedintele Casei de Comerţ Agroalimentar „Unirea“: În prezent, în România, nu avem nici centre de colectare a lânii, nici de spălare, nici de procesare.

Distribuit de paginile:

zf.ro
6 zile în urmă 1.366

Nu ştiu dacă a interesat pe cineva din guvern că producţia industrială a scăzut cu 6% în iunie, cel mai prost rezultat de la criză încoace, sau că în marile economii bate vântul scăderii economice, care a devenit deja o certitudine.

Distribuit de paginile:

zf.ro
5 zile în urmă 1.096

Ce prevede un proiect de ordonanţă: „La societăţile la care activul net a scăzut sub jumătate din capitalul social, datoriile către acţionari se transformă în capital social“.

Distribuit de paginile:

zf.ro
16 zile în urmă 985

În anul financiar 2018 (cuprins între 1 sep­tembrie 2017 şi 31 august 2018), Ikea România a avut vânzări de 609 milioane de lei, în creştere cu 11% faţă de anul anterior, cu un singur magazin funcţional pe piaţa locală, deschiderea celui de-al doilea având loc în iunie 2019

Distribuit de paginile:

zf.ro
25 de zile în urmă 2.739

Legislatorii din Scandinavia au decis că 15 zile pe an pur şi simplu nu sunt suficiente pentru ca populaţia activă să rămână sănătoasă şi productivă.

Distribuit de paginile:

zf.ro
12 zile în urmă 2.451

Când Milton Friedman, laureat al Premiului Nobel pentru economie, a fundamentat conceptul “bani din elicopter” pentru a relansa economia, probabil, nu s-a gândit nicio clipă că în România se va abuza din plin de acestă idee, dar nu în varianta pe care gândit-o fondatorul  conceptului. Banii ”aruncaţ…

Distribuit de paginile:

zf.ro
2 zile în urmă 550

Claudiu Năsui a afirmat că banii proveniţi în urma exploatării gazelor din Marea Neagră ar trebui să meargă la Pilonul II de pensii. Deputatul USR a precizat că, în cazul în care banii ar ajunge la bugetul de stat, atunci oamenii politici i-ar folosi în interes propriu.

Distribuit de paginile:

zf.ro
14 zile în urmă 1.323

Premierul a declarat, joi, că vor aproba mai multe măsuri pentru ca toţi pacienţii să aibă acces la medicamente şi servicii performante. Viorica Dăncilă a mai declarat ca pacienţii cu afecţiuni grave care nu pot fi tratate în sistemul public să beneficieze de decontarea tratamentelor în străinătate.

Distribuit de paginile:

zf.ro
5 zile în urmă 726

Marea Britanie va institui controale stricte la frontiere imediat după ieşirea din Uniunea Europeană, programată pe 31 octombrie, a anunţat un purtător de cuvânt al Guvernului Boris Johnson.

Distribuit de paginile:

zf.ro
2 zile în urmă 323

Un inginer agronom trebuie să sprijine CEO-ul în supravegherea fluxului de producţie, cu sfaturi tehnice şi punerea în practică a noilor tehnologii din agricultură şi a metodelor privind agricultura de precizie.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
12 zile în urmă 1.466

Eugen Teodorovici: Deficitul bugetar în mod clar nu este în pericol, deşi am auzit unele discuţii în ultima perioadă. Proiectul de rectificare bugetară prevede respectarea ţintei asumate de 2,76% a deficitului bugetar pentru întreg anul şi s-a făcut acest lucru având în vedere şi păstrarea echilibre…

Distribuit de paginile:

zf.ro
4 zile în urmă 622

Creşterea cu 23% a sectorului de construcţii pe primele cinci luni din 2019 arată că există rezultate atunci când este adoptat un program de impulsionare a unui sector prin facilităţi fiscale sau de altă natură.

Distribuit de paginile:

zf.ro
8 zile în urmă 203

Ministerul Muncii a lansat, în dezbatere publică, un proiect de Ordin pentru stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masă pentru semestrul II al anului 2019, care prevede ca valoarea maximală a tichetelor de masă să rămână neschimbată până în martie 2020.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
10 zile în urmă 1.185

„Lunar avem comenzi de 10.000-12.000 de euro. Nu reuşim să producem pe măsura cererii. Acum avem de lucru pentru următoarele patru luni.“

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 zi în urmă 237

„Este un trend în piaţa de îngheţată artizanală, se deschid multe gelaterii, iar clienţii pot să facă diferenţa.“

Distribuit de paginile:

zf.ro
6 zile în urmă 746

România a avut cele mai mari creşteri de preţuri din Uniunea Europeană în ultimele două decenii, arată datele Eurostat, însă majorările salariale au fost mult mai mari.

Distribuit de paginile:

zf.ro
10 zile în urmă 748

Creditele neperformante (non-performing loans -NPL) din bilanţurile băncilor s-au înscris din nou pe o tendinţă ascendentă, iar pentru 2019 BNR estimează că rata de nerambursare a finanţărilor se va înrăutăţi atât la nivelul companiilor, cât şi la nivelul populaţiei.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
1 zi în urmă 179

Numărul locurilor de parcare din Bucureşti a devenit de mult timp insuficient, astfel că decizia de a achiziţiona o casă sau un apartament trebuie să ia în calcul şi posibilitatea de a parca vehiculul personal în apropierea proprietăţii. Dacă în cazul blocurilor vechi şoferii stau mai ...

Distribuit de paginile:

zf.ro
22 de ore în urmă 189

Grupul danez Premium Porc, al doilea cel mai mare producător de carne de porc din România, a investit 32,5 mil. euro în mărirea capacităţii de producţie a fabricii de nutreţuri combinate (FNC), care a fost deschisă în localitatea Avrig, din judeţul Sibiu.

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 zi în urmă 180

„Am muncit, însă nu oricum, ci respectând regulile jocului în care mă aventuram. La momentul respectiv aveam o idee care prindea din ce în ce mai mult viaţă. Îmi doream să fac ceva mai bine decât vedeam că se face deja, altfel decât o făceau companiile care aveau să fie viitorii mei...

Distribuit de paginile:

zf.ro
3 zile în urmă 93

Oraşul german Bielefeld a anunţat că va oferi o recompensă oricui poate dovedi că adevărul unei obsesii conspiraţioniste mai vechi răspândită în mediul online potrivit căreia localitatea nu ar fi decât o proiecţie a unui grup misterios, arată Associated Press.

Distribuit de paginile:
2