digi24.ro
1 zi în urmă 109.105

Românii din diaspora stau la cozi uriaşe pentru a vota la alegerile europarlamentare și referendumul pe justiție. Oamenii nu s-au lăsat speriaţi nici de ploi, nici de vânt, nici de timpii mari de aşteptare sau de micile probleme apărute cu sistemul...

Distribuit de paginile:


ziarulunirea.ro
1 zi în urmă 33.898

Cozi la SECTIILE de VOTARE din principalele orașe din Europa pentru alegerile europarlamentare 2019 și pentru referendum. S-au format cozi deja la secțiile de votare din principalele orașe din Europa. Sute de români așteaptă să-și exercite dreptul la vot. La secțiile de votare din Munchen și Stuttgart, oamenii s-au adunat dinainte de ora 7 dimineața …

Distribuit de paginile:
2

adevarul.ro
1 zi în urmă 29.973

Incidentul s-a produs la o secţie de votare de pe strada Badea Cârţan din municipiul Constanţa. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Distribuit de paginile:

digi-fm.ro
19 ore în urmă 15.099

Teodor Meleșcanu este acuzat de proasta desfășurare a procesului de votare din diaspora, unde mii de români așteaptă și de 7 ore pentru a vota.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
6 ore în urmă 23.503

PNȚCD protestează pe Facebook și cere interzicerea Facebook în România pentru „prejudicierea alegerilor europarlamentare”.

Distribuit de paginile:


republica.ro
7 ore în urmă 19.790

Există ceva teribil de trist în această solidaritate, noi cu noi înșine, cei din prezent cu cei din trecut, prinși în cozi infinite pentru restaurarea fizică și morală a marelui nostru Bloc. Și totuși, există speranță... (Inquam Photos / Marius Zmarandescu)

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
1 zi în urmă 16.138

Mii de români care doresc să își exprime dreptul la vot în cadrul alegerilor europarlamentare 2019 au mers încă de la deschidere la secțiile. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:
4

adevarul.ro
1 zi în urmă 20.770

Filosoful Mihi Şora anunţă că a votat, inclusiv pentru referendum, spunând că a făcut-o pentru copii, pentru Europa şi pentru tot ce ne ţine împreună, pentru demnitate, cinste, dreptate.

Distribuit de paginile: