ebihoreanul.ro
1 zi în urmă 11.660

La Secţia clinică de Neurochirurgie din Spitalul Clinic Judeţean Oradea s-a realizat primul implant de neurostimulator medular, o procedură inovatoarea care salvează pacienţii de durerile insuportabile la coloană. Intervenţia şi dispozitivul costă peste 25.000 euro, însă procedura este decontată în întregime prin Programele Naţionale de Sănătate.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
12 ore în urmă 4.559

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă (44 de ani) ia din nou poziţie faţă de ce se întâmplă pe scena politică din România, criticând în termeni extrem de duri guvernanţii, pe care îi acuză că sfidează Uniunea Europeană şi arată încă o dată că nu le pasă de ţară şi de cetăţenii ei.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 4.904

Cristian Mihai Dide, un protestatar care s-a făcut cunoscut în mișcarea #Rezist la manifestațiile recente, a avut o reacție incalificabilă la știrea că o femeie jandarm din Suceava a murit în urma unui accident rutier.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
1 zi în urmă 13.833

Primăria Sectorului 1 a premiat, miercuri, elevii care au obţinut 10 la Evaluarea Naţională şi la BAC, respectiv rezultate deosebite la olimpiadele internaţionale. Problema este că edilul din Sectorul 1, Dan Tudorache, nu a avut pe cine să premieze din rândul absolvenţilor de liceu deoarece tinerii nu mai sunt în ţară, în locul lor venind părinţii să preia distincţiile. Informaţia a apărut în spaţiul public în urma unei postări pe Facebook.

Distribuit de paginile:

stirileprotv.ro
1 zi în urmă 10.874
Distribuit de paginile:

adevarul.ro
18 ore în urmă 4.514

Scene ciudate au fost filmate într-un complex hotelier din Băile Felix, judeţul Bihor. Un primar vâlcean a fost surprins, cu ajutorul camerelor de supraveghere, furând un aparat de lustruit pantofii din hotel.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
1 zi în urmă 5.991

La Spitalul Judeţean din Oradea s-a realizat prima intervenţie chirurgicală pentru realizarea unui implant de neurostimulator medular, menită să salveze de dureri pacienţii de durerile insuportabile la coloană, intervenţia fiind efectuată de o echipă complexă formată de medici din Oradea, Cluj, Bucureşti şi Szeged.

Distribuit de paginile:

republica.ro
1 zi în urmă 3.823

Mișcarea „România Împreună”, fondată de Dacian Cioloș, și Uniunea Salvați România au dat marți un comunicat comun prin care cer declanșarea alegerilor anticipate.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
19 ore în urmă 3.967

Un nou protest masiv este anunţat pentru data de 1 Decembrie, protestatarii reclamând ultimele evenimente, considerate anti-justiţie, care pot aduce României grave sancţiuni din partea Uniunii Euiropene.

Distribuit de paginile:

republica.ro
1 zi în urmă 8.045

Da, profesorii în Finlanda sunt mai riguros selectați, dar 25% dintre ei sunt dintre cei cu note mici, 50% mediocri academic și doar 25% crème de la crème.

Distribuit de paginile: