observator.tv
14 ore în urmă 13.199

Un bărbat acuzat că a agresat sexual o fetiţă de 13 ani a murit după o intervenţie controversată a jandarmilor. Pentru că a opus rezistenţă când a fost încătuşat, individul în vârstă de 55 de ani a fost imobilizat cu spray lacrimogen.

Distribuit de paginile:

observator.tv
9 ore în urmă 13.199

Şoferi drogaţi la volan şi oameni puşi în pericol. Într-o singură noapte, poliţişti din toată ţara au amendat mai mulţi tineri care conduceau sub influenţa substanţelor interzise.

Distribuit de paginile:

observator.tv
11 ore în urmă 13.197

Un bărbat a murit pe munte, în Maramureş, în timp ce aştepta intervenţia Salvamontului. Două ore le-a luat salvatorilor să ajungă la victimă, iar motivul este halucinant.

Distribuit de paginile:


radiocluj.ro
1 zi în urmă 7.459

Tânăra interpretă de pop-opera Laura Bretan va cânta sâmbătă, 20 iulie, în deschiderea concertului pe care Michael Bolton îl va susține la BT Arena din Cluj. Laura Bretan are doar 17 ani și s-a făc…

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
15 ore în urmă 4.090

Vasile Bolohan a avut o copilărie chinuită. A văzut cu ochii lui cum tatăl său i-a înjunghiat mama. Agresorul a fost arestat şi a făcut puşcărie. Vasile a ajuns pe drumuri şi s-a apucat de furat. Într-o vară, i-a spart casa vedetei Pro TV Cătălin Radu Tănase şi a fost arestat. În timp ce se afla după gratii, a promis că, după ce va fi eliberat, va face fapte bune şi s-a ţinut de cuvânt

Distribuit de paginile:

republica.ro
1 zi în urmă 4.796

Prin vocea președintelui Macron, Franța se raliază Germaniei în susținerea Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
18 ore în urmă 3.058

Dominic Samuel Fritz a câştigat campania internă a USR şi va intra, anul viitor, în lupta pentru Primăria Timişoara. Actualul primar, liberalul Nicolae Robu va avea un contracandidat venit tocmai din Germania.

Distribuit de paginile:


libertatea.ro
1 zi în urmă 2.334

Elevii prinși că încalcă regulile și încearcă să copieze la examenul de bacalaureat nu mai au voie să intre în examen timp de două sesiuni. Citește mai multe.

Distribuit de paginile: