republica.ro
14 ore în urmă 8.840

Pentru a demonstra că purtarea măștii de protecție nu scade saturația de oxigen, medicul MIhai Craiu a făcut de două ori un experiment: a purtat, concomitent, atât un pulsoximetru, cât și o mască.

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
1 zi în urmă 13.534

Micuțul Noel, copilul unei familii din satul bihorean Curtuișeni, a primit sâmbătă, într-un spital din Budapesta, vaccinul Zolgensma în valoare de peste 2 milioane de dolari. Tratamentul îl va ajuta să se vindece de boala cruntă SMA1. Anunțul a fost făcut de mama lui Noel, Hilda, pe contul său de Facebook.

Distribuit de paginile:

oradesibiu.ro
1 zi în urmă 7.243

Sebastian, un tânăr de 19 ani din Sibiu, și-a dorit din tot sufletul să devină medic. Mereu silitor și consecvent, băiatul, fost elev al Colegiului Național

Distribuit de paginile:
2

wall-street.ro
1 zi în urmă 7.571

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, duminică, în finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.098.290 dolari, după ce a învins-o greu pe...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 4.074

Pentru a preveni propagarea bolilor în cadrul grupului, animalele sociale, cum sunt de pildă furnicile, sunt capabile să urmeze măsuri sanitare stricte, de la cele mai altruiste până la cele mai radicale.

Distribuit de paginile:

republica.ro
1 zi în urmă 10.106

„Vrei, nu vrei, elevii te văd pe tine ca model. Dacă ei nu te văd că înveți, nici ei nu vor învăța”, crede profesorul Cătălin Ciupală, de la Colegiul Național „Andrei Șaguna” din Brașov.

Distribuit de paginile:

republica.ro
1 zi în urmă 7.827

„În momentul în care un copil îmi aude vocea, îmi vede zâmbetul, știe că l-am încurajat, lucrul acesta poate să facă învățarea mult mai eficientă”, spune Aida Frujină, învățătoare la școala 195 din București.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
6 ore în urmă 2.434

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță, într-un mesaj pe Facebook, că PSD va vota marți pentru majorarea pensiilor cu 40%. Conducerea Parlamentului a decis ca marți, de la ora 13, să aibă loc plenul reunit în care va fi votată rectificarea bugetară...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
11 ore în urmă 2.191

Un bărbat de 71 de ani, din Buzău, a murit după ce a fost lovit de o trotinetă electrică într-un parc din oraș, accidentul fiind acum anchetat de poliția din localitate.

Distribuit de paginile:

riseproject.ro
10 ore în urmă 2.930

Un proiect legislativ în Parlament poate arunca în aer întreaga pădure din proprietatea statului Pe motiv că procesul de retrocedare este blocat, un

Distribuit de paginile: