digi24.ro
1 zi în urmă 8.732

Șoferii care își vor mai lăsa mașinile pe trotuar, în zonele pietonale sau pe spații verzim se vor alege nu numai cu amendă, ci vor fi nevoiți să plătească și taxa suplimentară care vine cu ridicarea mașinii.

Distribuit de paginile:

rfi.ro
2 zile în urmă 10.465

În luna octombrie a anului trecut, Consiliul European anunța că a ajuns la un acord prin care Laura Codruța Kovesi fostă șefă a Direcției Naționale Anticorupție din România, Laura Codruța Kovesi urma să fie desemnată în funcția de procuror-șef european.

Distribuit de paginile:
2

digi24.ro
23 de ore în urmă 1.794

Un urs a fost rănit după ce a fost lovit de o maşină pe DN1, în afara localităţii Scoreiu, judeţul Sibiu, informează Agerpres.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
1 zi în urmă 1.797

Pentru că avem o oportunitate istorică: 80 miliarde euro pentru dezvoltarea României și investiții în anii ce vin. Pentru că am rupt zăgazurile neputinței și, în acest an, în

Distribuit de paginile:

republica.ro
9 ore în urmă 2.142

„Avem oameni puși pe pile, amante, nepoți, oameni pentru care singurul criteriu pe care au intrat în administrația publică este că au ceva legătură de partid, și consecința acestui mod de a recruta oameni este mediocritatea. Nu spun că nu există și oameni buni în administrația publi...

Distribuit de paginile:

ziarulunirea.ro
1 zi în urmă 2.066

Locotenentul Toma Mihai, un tânăr din Alba Iulia, este medic rezident chirurgie generală la început de carieră, la Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr.

Distribuit de paginile:

aradon.ro
10 ore în urmă 1.679

ARAD. Deşi imaginile par desprinse de prin alte lumi, ele pot fi văzute, totuşi, la Arad. Chiar astăzi se montează, în oraş, primele igluri menite să sprijine industria HoReCa în aceste vremuri triste de pandemie. 9 astfel de sfere din sticlă sunt instalate la Art Cafe, în Piaţa Avram Iancu, şi 15 – la Roca …

Distribuit de paginile:


digi24.ro
1 zi în urmă 3.810

Președintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un comunicat de presă în care reacționează la o anchetă jurnalistică în care este prezentat un caz din Mureș în care un inginer a fost înlocuit din funcție cu o persoană fără experiență, numită politic.

Distribuit de paginile: