observator.tv
1 zi în urmă 16.233

Imagini înfiorătoare filmate în Bacău. Un bărbat care traversa pe trecerea de pietoni, dar pe culoarea roşie a semaforului, a fost spulberat de o maşină. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
22 de ore în urmă 9.136

Un polițist local din Iași va fi concediat după ce l-a amendat pe un paznic al Palatului Braunstein din centrul orașului, deoarece acesta ar fi tulburat liniștea publică atunci când a strigat că hoții de fier vechi au venit la furat.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
15 ore în urmă 10.293

Corina Untilă, preşedintele Asociaţiei „17 decembrie a Răniţilor şi Familiilor Îndoliate din Revoluţia din 1989”, a fost înmormântată marţi, 19 noiembrie, în Cimitirul “Rusu Şirianu” din Timişoara.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
2 zile în urmă 20.213

SNSPA certifică, cu numele și prestigiul său academic, dispariția dezbaterii electorale tradiționale și înlocuirea cu o formă pe placul unuia dintre candidați, cel mai puternic om din stat.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
19 ore în urmă 7.579

Mierea românească este un antibiotic chiar mai puternic decât mierea Manuka, produsă în Noua Zeelandă și celebră în lume pentru calitățile sale antibacteriene. Comparația a fost făcută în laboratoare din România și Elveția. Pe baza acestor rezultate, doi...

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
1 zi în urmă 6.130

Strigătul de ajutor al unei fetiţe din Republica Moldova a devenit viral pe Facebook. Copila speră să strângă banii necesari tratamentului tatălui ei, diagnosticat cu o leucemie.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
15 ore în urmă 6.981

Șefa PSD, Viorica Dăncilă, i-a numit pe românii din străinătate „ăștia” în timpul dezbaterii organizate cu jurnaliștii la Palatul Parlamentului.

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
1 zi în urmă 10.430

O cercetare independentă derulată de doi întreprinzători bihoreni demonstrează, în premieră, calităţile antibacteriene superioare ale mierii româneşti faţă de celebra miere de Manuka, considerată cel mai puternic antibiotic natural din lume. Rezultatele mai multor analize comandate de soţii Simona şi Ioan Bişboacă au arătat că e nevoie de o cantitate mai mică de miere românească decât de miere de Manuka pentru a neutraliza trei dintre cele mai comune bacterii.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
1 zi în urmă 8.655

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a spus, luni seară, că poate justifica fiecare dintre cele patru case pe care le deţine, ea fiind nouă ani europarlamentar. Dăncilă afirmă că situaţia este diferită în cazul lui Klaus Iohannis, care ar fi trebuit să aibă ”60.000 de ore de meditaţii pe an ca să poată justifica” cele şase case.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
15 ore în urmă 5.700

La doar nouă ani, Denis Andrei Gabriel Enulescu a trecut deja prin două operații complicate pe creier pentru a-i fi extirpată tumora care i-a. Citește mai multe.

Distribuit de paginile: