ziare.com
19 ore în urmă 3.509

Un sir nesfarsit de automobile ca un fluviu murdar curge prin oras pana spre cartierul Bucurestii Noi. Casa artistului e pe o strada linistita, lata, pe marginea caruia strajuiesc copaci tineri.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
12 ore în urmă 2.455

Preşedintele Franţei a dat o lecţie dură pe un ton glumeţ. Emmanuel Macron spune că Uniunea Europeană nu este un meniu „à la carte” din care îţi alegi numai ce îţi convine. Cine nu acceptă normele ei nu se mai atinge de fonduri europene.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
21 de ore în urmă 2.259

Protestarul #Rezist Cristian Dide a proiectat sâmbătă seară, cu un laser, mesajul "Jos PSD" pe Palatul Parlamentului, chiar în timp ce pe această clădire rulau proiecții din

Distribuit de paginile:

ziardecluj.ro
8 ore în urmă 1.802

Cand scriam acum cinci ani textul "De ce votez cu Victor Ponta (de aceasta data)", mi-am luat carne pe net cat sa ajunga si nepotilor.Cand i-am ars o ancheta lui Raed Arafat, luceafarul fals al medicinei de urgenta romanesti, era exact in momentul in care mai ca ne pregateam sa il sanctificam pe sir...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
21 de ore în urmă 2.216

Protestatarul Cristian Dide a proiectat sâmbătă seară cu laser, pe Palatul Parlamentului, mesajul ”Jos PSD”, informează g4media.ro.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
10 ore în urmă 2.247

În plin scandal pe scena politică, preşedintele Klaus Iohannis şi-a luat un răgaz şi a luat la pas munţii României.

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
1 zi în urmă 1.862

Elevii români au obţinut nouă premii la a IV-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Limba Franceză care a avut loc, în perioada 15-19 septembrie la Ohrid, Macedonia, informează Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN)

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
8 ore în urmă 1.748

Contratenorul Cezar Ouatu (38 de ani) a trecut de audiţiile show-ului „X Factor UK“ şi a reuşit să-i ridice în picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson, care au avut-o numai cuvinte de laudă privind interpretarea românului.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
5 ore în urmă 1.525

Reprezentantul PSD la Biroul Electroral Central (BEC) pentru referendum este Nicolae Vasilescu, fost deputat condamnat, în 2013, la doi ani de închisoare pentru trafic de influenţă. Vasilescu a fost eliberat condiţionat după un an şi jumătate de puşcărie.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
21 de ore în urmă 1.548

Fondatorul Mişcării România Împreună (RO+), Dacian Cioloş, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută, sâmbătă după-amiază, la Sibiu, că nu vede utilitatea organizării unui referendum pentru redefinirea familiei şi că banii folosiţi pentru acest...

Distribuit de paginile: