digi24.ro
8 ore în urmă 1.475

Moneda unică a fost cotată în prima ședință a acestei săptămâni la nivelul de 4,7081 lei, în creștere cu 0,23% față de valoarea de vineri.

Distribuit de paginile:

specialarad.ro
8 ore în urmă 789

Stiri de ultima ora din Arad si din toate regiunile judetului. Ziar online cuprinzând știri din Arad, din țară și străinătate, investigații de presă și reportaje locale, sport, cultură, opinie, pamflete, administrație și monden.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
2 zile în urmă 4.604

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, şi-a manifestat, sâmbătă, îngrijorarea faţă de poziţia PNL faţă de sistemul social din România afirmând că, în cazul în care ar accede la guvernare, liberalii ar putea îngheţa sau tăia salariile.

Distribuit de paginile:


bucurestifm.ro
23 de ore în urmă 782

Simona Halep va juca în turul trei la Australian Open, tot cu o sportivă din Statele Unite, după ce le-a învins pe Sofia Kenin și Venus Williams. Jocul sportivei noastre a marcat o creştere de la u…

Distribuit de paginile:

bucurestifm.ro
10 ore în urmă 857

Liderul mondial nu reuşeşte să treacă de Serena Williams şi se opreşte în optimi la turneul de la Australian Open. A fost un meci de mare luptă, în care Simona a reuşit să revină şi să egaleze situ…

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
1 zi în urmă 865

Senatorul ALDE Daniel Zamfir cere Băncii Naţionale a României să decidă ca ROBOR să se calculeze în funcţie de tranzacţiile care se fac, susţinând că indicele la care sunt calculate ratele românilor cu credite în lei este "trucat" printr-o întelegere între băncile comerciale cu "şt...

Distribuit de paginile:

economica.net
3 zile în urmă 3.422

Administraţia Fondului de Mediu invită firmele de instalatori să se înscrie, în perioada 25 ianuarie-1 martie, în programul de instalarea a panourilor fotovoltaice prin care 30.000 de persoane fizice pot primi o subvenţie de 20.000 de lei dacă îşi instalează un sistem fotovoltaic. Instituţia aminteşte persoanelor fizice că pot accesa programul guvernamental doar prin intermediul acestor instalatori.

Distribuit de paginile:
6


obiectivbr.ro
14 ore în urmă 736

• tânărul brăilean diagnosticat cu insuficienţă renală a suferit un transplant de rinichi, la un spital privat din Braşov • echipa de medici a fost formată din specialişti din Geneva, Gent, Cluj, Tg.

Distribuit de paginile: