vice.com
1 zi în urmă 270

În 2004, David a trecut prin prima operație, în Olanda. Șapte ani mai târziu a ajuns la Gheorghe Burnei ale cărui operații au fost catalogate de un alt medic astfel: „Ați cam fost caz de malpraxis”.


gsp.ro
1 zi în urmă 141

Ederson (29 de ani), portarul lui Manchester City, a susține că viitorul selecționer al Braziliei ar urma să fie Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid.
economica.net
12 ore în urmă 183

Operatorul sistemului național de transport al gazelor Transgaz caută avocați care să-l asiste în procesul care va fi demarat împotriva unei subsidiare a grupului rus Gazprom, potrivit datelor companiei.


economie.hotnews.ro
1 zi în urmă 139

Pe 13 martie, la Roșiori, un tren de călători lovea un tren de marfă încărcat cu mașini, iar CFR Călători a făcut declarații contradictorii, negând inițial că ar fi existat un impact. Mecanicul de la locomotiva CFR Călători este de vină, nu a apăsat deloc butonul de frână, iar viteza trenului coboară de la 50 km/h, la 0, într-o distanță de numai 117 metri, scrie Club Feroviar, citând documente din ancheta internă derulată de CFR Călători.economica.net
5 ore în urmă 134

Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Municipiul București (CPCMB) a oprit temporar, până la remedierea deficiențelor, activitatea magazinului Starbucks din centrul comercial București Mall, din sectorul 3 al Capitalei. De asemenea, a amendat Amrest Coffee SRL, compania care operează lanțul de cafenele, cu 5.000 de lei pentru unele nereguli constatate în cadrul unui control.