republica.ro
1 zi în urmă 3.828

„Noi avem șansa la opinie și putem să decidem cine dorim să ne conducă. Haideți să mergem cu toții la vot dumincă, în 26 mai, cu asumare și încredere într-un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri!”

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 2.482

Liviu Dragnea, președintele PSD, Răzvan Cuc, ministrul transporturilor, și Narcis Neaga, directorul CNAIR, au inaugurat, miercuri, cu mare fast drumul expres Craiova-Pitești. Liderul PSD a încărcat mai multe fotografii pe pagina de Facebook în care apar...

Distribuit de paginile:

vice.com
17 ore în urmă 784

Femeile care practică sportul ăsta sunt privite ca „anormale” și „ciudate” în România.

Distribuit de paginile:

monitorulsv.ro
1 zi în urmă 2.153

Sute de credinciosi si peste 100 de preoti si inalte fete bisericesti l-au condus pe ultimul drum, miercuri la pranz, pe regretatul parinte Gheorghe Saftiuc. Inmormantarea a avut loc la Parohia Invierea Domnului din orasul Dolhasca, unde parintele a pastorit in ultimii aproape 30 de ani.

Distribuit de paginile:

9am.ro
1 zi în urmă 1.013

Victor Rebengiuc ii indeamna pe oameni sa mearga la vot dimineata, el spunand ca, din experienta alegerilor trecute, majoritatea tinerilor merg la vot seara, cand cozile sunt foarte mari.

Distribuit de paginile:


g4media.ro
1 zi în urmă 910

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a declarat joi seară la Realitatea TV că formațiunea sa dorește alegeri anticipate în vara lui 2020, odată cu scrutinul

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
13 ore în urmă 1.035

Liviu Dragnea susține că partidul pe care îl conduce a ales să facă un alt tip de politică, „a păcii și a stabilității și a dezvoltării economice”. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
11 ore în urmă 1.036

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că nu va vota la referendum, precizând că a luat această hotărâre în urma ultimelor intervenţii publice ale preşedintelui Klaus Iohannis

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
1 zi în urmă 1.782

Un elev al Colegiului Tehnic Mihai Viteazul, Marian Cristian Olah, este cel mai bun din ţară la bucătărie. Adolescentul a câştigat premiul I, dar şi un premiu special la olimpiada meseriaşilor, mai precis Concursul pe Meserii, calificarea Bucătar, organizat de Ministerul Educaţiei.

Distribuit de paginile: