europafm.ro
1 zi în urmă 167

Alianța nord-atlantică va continua să sprijine militar, economic și umanitar Ucraina. Obiectivul imediat al NATO este să se asigure că țara invadată d...


economica.net
21 de ore în urmă 113

Pe 1 decembrie 2028, la 110 de la Marea Unire, secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu invită românii să sărbătorească Ziua Națională pe Autostrada Sibiu - Pitești, prima peste Munții Carpați care va fi finalizată. Oficialul din Transporturi a fost în vizită pe lotul 2 Boița - Cornetu, unde stadiul forajelor geotehnice este de aproape 50%.


stirileprotv.ro
1 zi în urmă 112

În ziua sărbătoririi a 104 de la Marea Unire de la 1 decembrie 1918, Mihai Șora a postat o fotografie cu el din acea perioadă.


cancan.ro
1 zi în urmă 112

Jessie Baneș a lansat un colaj cu melodii patriotice, pe care îl dedică tuturor tinerilor de 1 Decembrie. Cu această ocazie, artista vrea să îi îndemne pe


manager.ro
1 zi în urmă 112

Oficialul anunta modificarea cupoanelor de pensie in asa fel incat pensionarii sa poata vedea negru pe alb cati bani primesc de la statul roman sub forma de ajutoare financiareCe trebuie sa stii daca ai o pensie mai mica de 3000 de lei pe lunaAmintim ca batranii ale caror pensii sunt mai mici de 3000 de lei vor primi de la stat ajutoare financiare care sa le fie de folos in traversarea acestei perioade dificile si pline de provocari economiceAstfel pensionarii vor beneficia de un sprijin in... citeste in continuare


stirileprotv.ro
1 zi în urmă 111

Marius Babias este de 10 ani directorul unui muzeu de arte vizuale din Berlin. Trăiește și muncește într-un mediu în care valoarea omului, a creatorului și a specialistului în artă este nu doar recunoscută, ci încurajată intens.


stirileprotv.ro
21 de ore în urmă 111

Comisia Europeană a organizat, marți seară, o petrecere în metaverse care a costat nu mai puțin de 387.000 de euro. Însă dezamăgirea a fost uriașă.


startupcafe.ro
1 zi în urmă 236

Atac la crypto: Doi șefi din Banca Centrală Europeană critică Bitcoin ca fiind „rar folosit pentru tranzacții legale”


economica.net
1 zi în urmă 111

Autorităţile ruse vor creşte preţurile la gaz şi electricitate, inclusiv pentru consumatorii casnici, mass-media locale relatând joi că preţul gazului va creşte cu 8,5%, iar cel pentru electricitate, cu 9%, transmite dpa.