ziaruldeiasi.ro
17 ore în urmă 590

„Ziarul de Iaşi” prezintă astăzi, în exclusivitate, culisele plecării din ţară, din UMF şi de la Spitalul „Sf. Spiridon” a unuia dintre chirurgii ieşeni cunoscuţi din “noul val”. Doctorul Florin Grecu, cu 28 de ani vechime în spitale, „taie” efectiv cu bisturiul în sistemul medical ieşean, aducând acuze grave. Devenise cunoscut pentru că prelua cazuri pe care mulţi colegi le refuzau. Medicul a detaliat pentru „Ziarul de Iaşi” motivele deciziei sale: incompetenţă, numiri pe criterii politice, găşti care controlează totul în spital, decizii discreţionare ale şefilor şi, nu în ultimul rând, lipsa de moralitate din sistem. Doctorul spune că picăturile care au umplut paharul au fost două acţiuni disciplinare înscenate. „Am avut sentimentul că sunt trecut pe linie moartă”, ne-a spus Grecu. Managerul spitalului recunoaşte că, în ultima perioadă, au existat tensiuni între medic şi conducere

Distribuit de paginile:

g4media.ro
1 zi în urmă 1.941

Poliția de frontieră a anunat luni, într-un comunicat de presă, că duminică dimineață polițiștii de pe aeroportul Otopeni au verificat la sânge familia

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
14 ore în urmă 698

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, marţi, că Viorica Dăncilă este o soluţie pentru alegerile prezidenţiale, afirmând că aceasta are „şanse mari” în faţa lui Klaus Iohannis.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
19 ore în urmă 676

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus luni la B1 TV că este convinsă că ar câştiga alegerile prezidenţiale dacă ar fi susţinută de o coaliţie electorală de tip USL 2, întrucât, potrivit sondajelor din ultimele două luni, este peste preşedintele Klaus Iohannis la capitolul încredere, doar că în acest moment este „doar un candidat la candidatură”. Pe de altă parte, Firea nu doreşte să-i trădeze pe bucureşteni renunţând la mandatul de primar.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
14 ore în urmă 750

Ana Birchall a anunțat că a refuzat solicitarea fostului ministru al Justiției, Tudorel Toader, de a primi de la Agenţia Naţionale a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) un automobil pentru Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Distribuit de paginile:

specialarad.ro
17 ore în urmă 477

Stiri de ultima ora din Arad si din toate regiunile judetului. Ziar online cuprinzând știri din Arad, din țară și străinătate, investigații de presă și reportaje locale, sport, cultură, opinie, pamflete, administrație și monden.

Distribuit de paginile:

forbes.ro
11 ore în urmă 372

Lensa a lansat brandul Polarizen în anul 2017, iar sub umbrela acestuia se regăsesc numeroase modele de ochelari de soare și rame pentru ochelari de vedere. Produsele au un preț mediu de vânzare de 30 de euro, iar magazinul din … Continuă

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 1.130

Cea de-a șasea aniversare a prințului George, al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, a fost marcată, luni, prin mai multe fotografii oficiale realizate, ca de obicei, de mama acestuia, ducesa Catherine de Cambridge.

Distribuit de paginile:

obiectivbr.ro
18 ore în urmă 423

• mii de obiecte ceramice, din metal şi piatră, vechi chiar şi de 7.000 de ani au fost descoperite la Brăila, în urma unor ample cercetări arheologice • este vorba, mai exact, despre o descărcare arheologică, pe o suprafaţă de 5 ha, care a avut loc în cartierul Brăiliţa, zonă în c...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 890

Intrare liberă la concerte plătite. Este a doua zi consecutivă de concerte în Piața Constituției, la care zeci de oameni asistă absolut gratis. Au o vedere perfectă la scenă, chiar de pe esplanada Casei Poporului.

Distribuit de paginile: