digi24.ro
23 de ore în urmă 628

Varianta în limba română a Tratatului de la Trianon, din 1920, va fi expusă din 15 noiembrie, la Muzeul Municipiului Bucureşti, documentul aparţinând fostului senator hunedorean Haralambie Vochiţoiu.

Distribuit de paginile:

economica.net
12 ore în urmă 396

Nuclearelectrica (SNN), societatea de stat care operează cele două reactoare ale centralei nucleare de la Cernavodă a anunţat că a încheiatr un contract cu Compania Naţională a Uraniului (CNU), pentru achiziţia de pulbere de dioxid de uraniu.

Distribuit de paginile:

alba24.ro
18 ore în urmă 362

În ediția din această lună, VCST vă prezintă oamenii din Departamentul IT.Mihaela, Andrei și Alin sunt cei trei colegi care susțin o fabrică de 380 de angajați, prin suportul lor extrem de valoros, de la soft până la hard, în acest domeniu fantastic care se numește IT.Mihaela – o persoană foarte plăcută, caldă, calmă – […]

Distribuit de paginile:

stirileprotv.ro
23 de ore în urmă 641
Distribuit de paginile:

desteptarea.ro
19 ore în urmă 461

Ieri a fost semnat contractul pentru asfaltarea Căii Bârladului, strada de la intrarea în Bacău dinspre Vaslui, a cărei stare a provocat manifestații de protest în vară. Calea Bârladului nu a mai fost asfaltată de 15 ani, situația ei fiind agravată de intervențiile unor companii de utilități, care au spart asfaltul și au acoperit șanțurile …

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
15 ore în urmă 503

O tânără care s-a dus miercuri seara la sediul Poliţiei Suceava a cerut poliţiştilor să îl sune pe iubitul ei şi să îl pună s-o ceară de soţie, arată Mediafax.

Distribuit de paginile:

ziaruldeiasi.ro
16 ore în urmă 351

Mama unui copil cu handicap, Oana Vasiliu, povestea zilele trecute că medicul din comisia care i-a expertizat copilul a acuzat-o că nu a umblat cu el pe la medici din dorinţa de a lua mai mulţi bani de la stat. Femeia a continuat să se lupte cu instituțiile statului.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 2.325

Liviu Avram, redactor-șef Adevărul a vorbit la Digi24 despre două decizii luate de CCR privind recomandările din Raportul MCV. Una dintre ele, din 2012, spune că toate recomandările din Mecanism sunt obligatorii și trebuie transpuse în legislația...

Distribuit de paginile:

ziare.com
1 zi în urmă 631

Parlamentul a adoptat, miercuri, in sedinta de plen, cu 220 de voturi pentru si 110 impotriva, numirea Claudiei Victoriei Nicolae in functia de director general al agentiei de stiri Agerpres pentru urmatorii 5 ani.

Distribuit de paginile: