click.ro
1 zi în urmă 1.230

Palatul Buckingham a făcut publică prima imagine cu Prințul Charles împreună cu întreaga lui dinastie, doi fii, trei nepoți și încă unul pe drum. Este vorba despre fotografia care marchează cei 70 de ani ai viitorului rege al Marii Britanii. Este prima oară când bunicii Charles și Camilla sunt fotografiați în această postură.

Distribuit de paginile:
2

ziuadevest.ro
15 ore în urmă 449

Fiica afaceristului Livius Ioja, Oana Ioja, a fost găsită spânzurată, joi dimineață, în casa din Arad în care locuia. Tânăra avea doar 32 de ani și urma să se căsătorească peste câteva luni. Ambulanța a fost chemată de urgență, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei. Polițiștii nu au …

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
1 zi în urmă 1.387

Fiul unor emigranţi români din Marea Britanie a făcut senzaţie în Camera Comunelor din Parlamentul britanic după un discurs în care a militat pentru drepturile tinerilor cu probleme mintale. La final, a rostit cuvinte de mulţumire în trei limbi, inclusiv în română. Mama lui a povestit în exclusivitate pentru „Adevărul” cum a ajuns Victor Ciunca la Palatul Parlamentului din Regatul Unit.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
13 ore în urmă 690

Paradox românesc. În România sunt printre cele mai mari preţuri la mâncare şi haine din toată Uniunea Europeană, deşi puterea de cumpărare a oamenilor este printre cele mai mici. Concluzia apare într-un raport al Consiliului Concurenţei, lansat miercuri.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
23 de ore în urmă 713

Un incendiu devastator a mistuit o casă din localitatea vasluiană Bulboaca (Deleni), în flăcări pierind şi proprietarul, un bărbat de 59 de ani.

Distribuit de paginile:

ziare.com
21 de ore în urmă 529

Guvernantii de la Bucuresti, in maniera lor specifica, smechereasca, fara a avea onoarea gestului asumat, au declarat ''razboi'' UE si, din pacate, lucrurile se desfasoara mult, mult prea repede, avertizeaza Iulian Fota, fost consilier prezidential pe probleme de securitate.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
16 ore în urmă 555

În prima ședință de guvern după raportul extrem de critic al Comisiei Europene, premierul Viorica Dăncilă a spus că este dezamăgită și că acesta aduce atingere suveranității naționale, opinia

Distribuit de paginile:

vice.com
13 ore în urmă 428

Conform ultimelor date, orașul a ajuns de la o populație de două sute de mii la una cu puțin peste o sută de mii locuitori.

Distribuit de paginile:

stirileprotv.ro
23 de ore în urmă 377
Distribuit de paginile:

adevarul.ro
1 zi în urmă 481

O analiză prezentată de Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi arată efectele devastatoare ale alcoolului asupra psihicului uman, dar şi creşterea alarmantă a numărului de persoane dependente de acest drog legal.

Distribuit de paginile: