europafm.ro
1 zi în urmă 107

Aproape 700.000 de vaccin anti-Covid, adaptat noilor tulpini, au ajuns deja la centrele regionale de distribuție din țară, anunță ministerul Sănătății...


economie.hotnews.ro
7 ore în urmă 106

De multe ori apar în presă comparații între orașe: unde e mai bine să trăiești, în Cluj sau în București? În Timișoara sau la Iași? Răspunsul e mai complicat, pentru că trebuie să te uiți la mai mulți indicatori. Banca Mondială se raportează la venitul național brut pe cap de locuitor (Metoda Atlas), dar există și alte metode.


g4media.ro
21 de ore în urmă 171

Președintele Camerei Deputaților, liderul PSD Marcel Ciolacu, nu a fost prezent, joi seara, la ceremonia de Ziua Națională găzduită de către președintele


republica.ro
20 de ore în urmă 126

De 1 decembrie, după parada militară, ia-ți de mână copiii sau nepoții și cumpără ceva fabricat în România de la târgul de Crăciun. Oricât de imperfectă ar fi, România merge înainte și rămâne puternică pentru că tu îi stai alături.


pressone.ro
16 ore în urmă 106

Ce moment mai bun să discutăm despre cât de bine sau rău o ducem noi, Gen Z & co, decât de Ziua Națională? 


stirileprotv.ro
5 ore în urmă 105

Un băiat din Milwaukee, Wisconsin, și-a împușcat mama după ce aceasta a refuzat să-i cumpere o pereche de ochelari VR.


economica.net
1 zi în urmă 130

Ca în fiecare an, de 1 decembrie, constatăm că cele trei mari provincii istorice nu sunt încă legate printr-o șosea de mare viteză. Datorită semnării de contracte și finanțării prin PNRR, o parte din autostrăzile ce unesc vechile provincii istorice ar putea fi date în exploatare în următorii ani. ECONOMICA.NET prezintă stadiul la zi al proiectelor de infrastructură rutieră cu importanță deosebită de Ziua Națională.


vice.com
1 zi în urmă 109

În timpul sărbătorilor de iarnă, ne comportăm adesea din nou ca niște adolescenți. Sfaturile astea te vor ajuta să eviți situațiile rușinoase cu familia.


g4media.ro
1 zi în urmă 104

Christine McVie, care a cântat cu trupa Fleetwood Mac și a scris unele dintre cele mai cunoscute cântece ale acestora, a murit la vârsta de 79 de ani,


gsp.ro
16 ore în urmă 101

Valeriu Iftime (62 de ani), finanțatorul celor de la FC Botoșani, se arată mulțumit de jocul echipei pe care o conduce, în ciuda înfrângerii suferite pe teren propriu, scor 2-3, în fața celor de la FCSB, într-o restanță din etapa a șasea din Superliga.