ziare.com
23 de ore în urmă 606

Simona Halep s-a calificat, luni noaptea, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami dupa o victorie splendida cu Venus Williams.

Distribuit de paginile:

economica.net
14 ore în urmă 803

PIB-ul pe cap de locuitor la standardul puterii de cumpărare (PPS) al regiunii Bucureşti - Ilfov a depăşit 144% din media Uniunii Europene. Capitala României a lăsat mult în urmă Berlinul, a depăşit Helsinki şi se apropie rapid de Viena, după ultimele date calculate de Comisia Europeană. Restul României apare ca o paragină.

Distribuit de paginile:
5

observator.tv
12 ore în urmă 427

Sfârşit dramatic pentru o tânără de 20 de ani, în Iaşi. Fata s-a sinucis în casa iubitului din Țibănești, unde locuia împreună cu părinţii lui.

Distribuit de paginile:

ziuadevest.ro
14 ore în urmă 498

Bulversat de întrebările la testul teoretic privind regulile de circulație, un tânăr din Caraş pur şi simplu şi-a sunat un prieten ca să-l ajute. Poliţiştii se uitau perplecşi la tânărul care începuse să bifeze fericit raspunsurile corecte. Şi-a sunat un prieten în timpul testului ...

Distribuit de paginile:

ziare.com
23 de ore în urmă 1.716

Adunarea generala a judecatorilor de la Curtea de Apel Pitesti a votat astazi pentru initierea procedurii de revocare a Liei Savonea din CSM, in contextul adoptarii OUG 7/2019, potrivit unor surse din magistratura citate de Ziare.com.

Distribuit de paginile:

zf.ro
17 ore în urmă 607

Angajarea cu contract de muncă pe pe­rioa­dă nelimitată la o singură companie este pe cale să devină istorie, iar trendul care se pre­fi­gurează în următorii ani este ca angajaţii să de­vină parte­neri sau furnizori pentru mai multe proiecte.

Distribuit de paginile:

romania.europalibera.org
14 ore în urmă 536

În apariția publică de luni seara, președinta Înaltei Curți, Cristina Tarcea, a spus clar: sesizarea la CCR făcută de Florin Iordache este un ”abuz”, o ”imixtiune în actul de justiție” și îi ajută pe toți cei care au fost judecați pentru corupție de un complet de trei judecă...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
13 ore în urmă 594

Centrul Capitalei este acum cel mai păzit loc din ţară. Zeci de mascaţi înarmaţi ca de război au dus la sediul direcţiei anti-mafia cele peste o mie de kilograme de cocaină descoperite în Deltă, vineri, pe plaja de la Sfântu Gheorghe. Stupefiantele care...

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
17 ore în urmă 505

Dezastru pe drumurile judeţene din Bihor: dintr-un total de 28 şosele aflate în administrarea Consiliului Judeţean, 17 sunt în stare proastă, pline de gropi şi denivelări. După 3 ani de mandat, şefii judeţului se pot lăuda doar că au comandat lucrări după culoarea politică a primarilor, înlocuind asfaltul pe mici porţiuni în fiefuri PSD-UDMR, au atribuit abia luna trecută contractul pentru Drumul Apusenilor, proiect preluat de la predecesori, şi încă nu au terminat de licitat lucrări pe care chiar ei plănuiau să le înceapă sau să le termine anul trecut.

Distribuit de paginile:

monitorulsv.ro
15 ore în urmă 530

Constructia pistei pentru elicoptere pe corpul principal al Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceava ar putea incepe chiar in acest an, daca deliberativul judetean va aproba, in sedinta de joi, 28 martie, indicatorii tehnico-economici si studiul de fezabilitate pentru acest ob...

Distribuit de paginile: