presshub.ro
1 zi în urmă 103

UEFA a adus clarificări cu privire la folosirea simbolurilor „Ungariei istorice” de către fanii maghiari, la meciurile echipei naționale de fotbal.  „Pentru evitarea oricărui dubiu, UEFA nu a aprobat în niciun moment utilizarea unor astfel de steaguri sau bannere, iar prezența unor astfel de bannere poate duce la consecințe disciplinare. Federația maghiară de fotbal a fost […] Articolul UEFA: Folosirea însemnelor „Ungaria istorică” va atrage sancțiuni disciplinare apare prima dată în PRESShub.


g4media.ro
1 zi în urmă 190

Președintele rus Vladimir Putin nu a reușit să asigure parteneriatul bilateral „fără limite” cu China pe care probabil a sperat să îl obțină, a declarat


economica.net
7 ore în urmă 106

Un furnizor mai mic de gaze naturale, parte a unui grup energetic românesc, vine cu prima ofertă de gaze naturale pentru populație la preț mai mic decât plafonul maxim impus de Guvern.


republica.ro
14 ore în urmă 102

„Dacă vrei să construiești un vas, nu bate oamenii la cap să strângă lemn, nu le trasa sarcini și nu le da de munca ci, mai curând , vorbește-le despre imensitatea nesfârșită a mării.”
gsp.ro
1 zi în urmă 187

Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), atacantul suedez al lui AC Milan, a anunțat că a răspuns convocării la lotul Suediei pentru preliminariile Euro 2024 pentru „a face diferența și a le demonstra celor care m-au crezut terminat că s-au înșelat”.


g4media.ro
1 zi în urmă 109

Doi suporteri români ai echipei de fotbal Lazio Roma nu mai au voie să mai intre vreodată pe stadionul clubului după incidentele care au avut loc duminică