economie.hotnews.ro
7 ore în urmă 100

FINANTE - BANCI Vineri, 02 Decembrie 2022, 07:44 Brexitul a mărit cheltuielile pentru alimente ale britanicilor cu 6% (studiu) HotNews.ro 9 0 `) }


stirileprotv.ro
21 de ore în urmă 100

Un polițist a provocat un accident de circulație chiar în fața sediului Poliției din Vicovu de Sus, unitate în care lucrează. Trei tineri din mașina pe care a lovit-o au fost răniți.


economica.net
1 zi în urmă 156

Hidroelectrica, cel mai mare și ieftin producător de energie electrică din România, va reîncepe livrările către Energocom, compania de stat din Moldova, care se ocupă de achizițiile de energie electrică, pe contract bilateral. Livrările se vor face toată luna decembrie.


gsp.ro
14 ore în urmă 98

Zoe Cristofoli (26 de ani), iubita starului francez Theo Hernandez (25 de ani), face spectacol în tribunele din Qatar.


vice.com
1 zi în urmă 186

Povestea, dacă n-ar fi adevărată, nu putea fi inventată. Iată realismul balcanic: schema Caritas a fost pentru români Rai și Iad – și una dintre cele mai mari scheme piramidale din lume.


cancan.ro
21 de ore în urmă 98

Cristina Pucean a rămas liberă de contract! Bogdan de la Ploiești a anunțat seara trecută că nu va mai colabora cu frumoasa blondină care i-a fost


stirileprotv.ro
1 zi în urmă 193

Horoscop 1 decembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro Tv. O zi frumoasă. E sărbătoare și în suflet și pe afara și o să găsim unde să mergem și cu cine, ca să ne bucurăm de ce se întâmplă în jurul nostru.  


stirileprotv.ro
1 zi în urmă 332

Un bar dintr-o comună din județul Bistrița-Năsăud s-a transformat într-un câmp de luptă, după ce mai mulți tineri s-au luat la bătaie.  


stirileprotv.ro
1 zi în urmă 325

Poliţiştii din Băile Olăneşti au fost sesizată, marţi seară, despre faptul că o femeie de cetăţenie ucraineană, în vârstă de 55-60 de ani, ar fi fost găsită spunzurată, într-o unitate de cazare din localitatea vâlceană.


gsp.ro
1 zi în urmă 96

Tanczos Barna, 45 de ani, fost președintele al Federației Române de Hochei pe Gheață, apare într-o fotografie de la o acțiune a Academiei Ținutului Secuiesc, entitate finanțată de guvernul de la Budapesta, în echipamentul naționalei de hochei pe gheață a Ungariei. Demnitarul explică faptul că „poza e din 216”, de la o vizită a unei delegații maghiare, „când am făcut schimb de tricouri”.