romania.europalibera.org
1 zi în urmă 380

PNL va demara campania de strângere de semnături pentru candidatura la un nou mandat de președinte al lui Klaus Iohannis, după ce partidul se va reuni la Consiliul Național, pe 8 august.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 816

Președintele USR, Dan Barna, a criticat propunerea lui Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe, care a propus ca studenții să rămână câțiva ani să muncească în România după terminarea facultății.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
12 ore în urmă 685

100 de kilometri noi de autostradă şi nimic mai mult. Atât îşi asumă ministrul Transporturilor pentru 2019. Şi asta cu o condiţie: să nu plouă prea mult!

Distribuit de paginile:

gsp.ro
1 zi în urmă 394

DINAMO // MĂCEL LA MIEZUL NOPȚII! Florin Prunea l-a demolat din temelii pe Mircea Rednic: „E principalul instigator! El.

Distribuit de paginile:
2

adevarul.ro
17 ore în urmă 401

Un bărbat aflat pe peronul Gării Vaslui a fost împins pe şinele de cale ferată de una dintre femeile îmbrăcate în haine monahale, care în ultimele zile au îngrozit trecătorii prin comportamentul lor violent.

Distribuit de paginile:

radioromaniacultural.ro
18 ore în urmă 348

Nu rata primul film din lume pictat in intregime ! Un thriller captivant despre controversata moarte a lui Van Gogh si un triumf artistic ce trebuie vazut in sala de cinema!In filmul Cu drag, Van Gogh performanța unor actori de marca (Douglas Booth, Saoirse Ronan, Jerome Flynn si multi altii ) se co…

Distribuit de paginile:

rfi.ro
10 ore în urmă 405

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, astăzi, legea prin care votul în Diaspora pentru alegerile prezidenţiale este extins la trei zile, a anunțat șeful statului. Astfel, românii din afara ţării vor putea vota la alegerile prezidenţiale pe parcursul a...

Distribuit de paginile:

ziarulunirea.ro
8 ore în urmă 455

După Notre-Dame, mulți români s-au dat ”de ceasul morții”, dar la Râmeți, doar puțini inimoși au particpat la înlăturarea urmelor incendiului • ASCOR Alba

Distribuit de paginile:

economica.net
1 zi în urmă 485

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că urmează să aibă loc o discuţie transparentă privind facilităţile pe transport acordate studenţilor şi că aceştia ar trebui întrebaţi dacă nu ar fi corect ca după terminarea facultăţii să rămână să lucreze un număr de ani în România, scrie Agerpres.

Distribuit de paginile:
4

rfi.ro
15 ore în urmă 362

Eurodeputatul Rareș Bogdan declară la RFI că acceptă propunerea de a deveni prim-vicepreședinte al PNL: ”Arată că partidul m-a primit cu brațele deschise, iar eu am venit în PNL pentru a rămâne și pentru a fi un bun coleg”.

Distribuit de paginile: