digi24.ro
6 ore în urmă 646

Marius Cristian Dumitru, un bărbat care a participat la protestul din 10 august și care se mutase acum aproximativ o lună în Marea Britanie, a murit după ce a fost lovit de o mașină în orașul Maidstone. Accidentul a avut loc la finalul săptămânii...

Distribuit de paginile:

turnulsfatului.ro
1 zi în urmă 975

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea a postat pe pagina oficială de facebook un mesaj în care bradul Sibiului este considerat mai mult decât derizoriu.

Distribuit de paginile:

radiocluj.ro
15 ore în urmă 298

60 de noi autobuze vor înnoi, la Cluj, parcul auto al Companiei de Transport Public. Pentru prima dată, ele vor fi dotate cu prize USB pentru încărcarea telefoanelor mobile. Primele 30 de autobuze …

Distribuit de paginile:

monitorulsv.ro
13 ore în urmă 546

Ultima ora: Copilul in varsta de un an si sase luni al Irinei Airinei, femeia care a murit, miercuri, dupa ce a fost spulberata de o masina pe trecerea de pietoni din fata Palatului de Justitie din municipiul Suceava, va fi transferata in cursul zilei de astazi la Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie din Bucuresti.

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
12 ore în urmă 321

Orădenii vor sărbători Centenarul Marii Unirii şi printr-un spectacol cu muzică populară cântată de artişti celebri. Primăria organizează, pe 25 noiembrie, concertul 'România ne uneşte' la Arena Antonio Alexe, iar pe scenă vor urca Maria Dragomiroiu, Traian Jurchelea, Viorica Flintaşu, Zinaida Bolboceanu, Ionuţ Fulea, Sava Neagrean Brudaşcu şi Nicolae Furdui Iancu.

Distribuit de paginile:

monitorulsv.ro
17 ore în urmă 392

O femeie si copilul ei in varsta de un an si sase luni au fost spulberati ieri la pranz pe trecerea de pietoni de langa Tribunalul Suceava, de o masina condusa de un tanar sofer grabit, care nu le-a acordat prioritate. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 13.00, martorii spunand ca in urma impactului puternic femeia a fost proiectata prin aer cateva zeci de metri.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 1.979

PSD riscă să piardă majoritatea în Senat, după ce un senator social-democrat a demisionat, miercuri. Iar plecările din PSD continuă.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
23 de ore în urmă 421

Americanii de la Ford au ieşit la recrutare de personal pentru uzina de la Craiova şi nu prea au succes, aşa că se uită după ajutor.

Distribuit de paginile:


europafm.ro
1 zi în urmă 1.695

Vlad Petreanu despre gesturile de o duritate extremă față de guvernarea de la București, venite dinspre partenerii europeni: De ce ni se întâmplă astea? Pentru că votăm hoți, escroci, ticăloși. Suntem primii responsabili.

Distribuit de paginile: