ziare.com
19 ore în urmă 3.431

ONG-urile, fundatiile, asociatiile, entitatile de cult care doresc sa primeasca in continuare finantare - donatii si sponsorizari - de la cetateni, companii private sau de la stat trebuie ca, pana la 1 aprilie, sa se inregistreze intr-un registru nou infiintat la nivelul ANAF.

Distribuit de paginile:

g4media.ro
1 zi în urmă 3.556

UPDATE: Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, că procesul în care a fost trimis în

Distribuit de paginile:
adevarul.ro
1 zi în urmă 7.192

Dr. Simona Tivadar, medic primar de diabet, nutriţie şi boli metabolice, explică, într-un stil plin de umor, unde greşim sistematic atunci când ţinem post şi de ce la finalul acestei perioade de austeritate – care ar trebui să fie nu doar alimentară - ne trezim mai graşi şi mai bolnavi decât eram înainte.

Distribuit de paginile:

bucurestifm.ro
1 zi în urmă 3.028

Sportiva din România a obţinut calificarea în sferturile turneului de la Miami, mult mai uşor decât ne-am fi aşteptat. Eleva lui Daniel Dobre a etalat un tenis pe care Venus Williams nu l-a putut c…

Distribuit de paginile:

ziare.com
1 zi în urmă 13.260

Un al doilea complet de 5 judecatori de la Inalta Curte i-a dat luni castig de cauza Laurei Codruta Kovesi si a repins recursul declarat de Inspectia Judiciara, dupa ce Sectia pentru procurori din CSM a respins cererea IJ de a o sanctiona pe fosta sefa DNA, in cazul neprezentarii la audierile comisiei de ancheta din Parlament privitoare la alegerile din 2009.

Distribuit de paginile:

pressone.ro
1 zi în urmă 12.827

Adrian Iacob nu a plagiat doar în teză, ci şi în cărţi apărute în ultimii 13 ani.

Distribuit de paginile:

ziare.com
19 ore în urmă 2.478

Laura Codruta Kovesi a dovedit prin vocea ICCJ nu numai ca nu a comis abaterile disciplinare imputate de Inspectia Judiciara, ci si hartuirea la care este expusa de slugile actualei Puteri. Ea si acea parte a sistemului judiciar care nu a admis sa plece capul in fata politicului dezlantuit.

Distribuit de paginile: