aradon.ro
1 zi în urmă 2.475

Vă vine sau nu vă vine să credeţi, municipiul Arad are cele mai mari suprafeţe de spaţii verzi dintre toate municipiile reşedinţă de judeţ.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 2.005

Dan Barna va fi candidatul Alianţei USR-PLUS pentru Cotroceni, iar Dacian Cioloş, actual europarlamentar și lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European, ar urma să fie premier.

Distribuit de paginile:

observatorulph.ro
12 ore în urmă 2.798

Agentul de poliție Laurențiu Lepădatu, angajat în cadrul Biroului Rutier Ploiești, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, aflat în concediu, la Costinești, a intervenit, sâmbătă dimineață, pentru salvarea unui tânăr care risca să se înece în mare.

Distribuit de paginile:

alba24.ro
1 zi în urmă 4.726

„Omul sfinţeşte locul” este zicala ce pare că se aplică cel mai bine într-o parcare de pe Autostrada A10 Sebeș – Turda, între Aiud și Turda. O toaletă aflată pe sensul de mers spre Cluj a devenit virală pe rețelele de socializare după ce persoanele care se ocupă de îngrijirea acesteia au transformat-o într-o adevărată […]

Distribuit de paginile:

g4media.ro
1 zi în urmă 3.357

Președinta PSD, Viorica Dăncilă, a declarat vineri la Bistrița Năsăud că președintele Klaus Iohannis trebuie să își asume și să plătească politic pentru

Distribuit de paginile:


zf.ro
4 zile în urmă 4.996

Distribuit de paginile:
2

digi24.ro
13 ore în urmă 1.567

Potrivit unui studiu, vizionarea conținutului video pornografic pe internet generează, în întreaga lume, tot atât dioxid de carbon cât o țară precum România.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 1.944

Un proiect de lege depus de senatorul PSD Liviu Pop prevede impozitarea cu 90% a sumelor ce depășesc 10.000 de lei din pensia lunară. Sumele de până în 10.000 de lei din pensia lunară sunt impozitate cu 10%, potrivit aceluiași proiect aflat în lucru la...

Distribuit de paginile:

observator.tv
21 de ore în urmă 1.283

A murit bărbatul gazat de la 5 cm, în faţă, de o jandarmeriţă, la Vatra Dornei. A suferit un infarct, a ajuns în comă la spital şi nu a supravieţuit.

Distribuit de paginile: