pressone.ro
1 zi în urmă 4.271

Nu e neapărat vorba de a găsi un om perfect ci de a alege între doi imperfecți persoana care are șanse mai mici să facă greșeli majore.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
12 ore în urmă 3.597

Viorica Dăncilă a fost pusă în dificultate, marţi, în cadrul dezbaterii cu jurnaliştii organizată de PSD, de o întrebare de matematică. Candidata PSD la prezidenţiale a fost întrebată care este aria cercului, având în vedere că a menţionat anterior că a...

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
5 zile în urmă 51.622

Şase din zece pacienţi din Bucureşti au primit cel puţin o dată un diagnostic greşit sau un tratament neadecvat. Cel puţin aşa arată un studiu realizat de o clinică din Capitală. Potrivit raportului, cele mai multe diagnostice greşite au fost primite de pacienţi pentru afecţiuni oncologice (29,7%), ginecologice (13,5%), neurologice (13,5%), endocrinologice (10,8%) şi cardioligice (8,1%).

Distribuit de paginile:

republica.ro
1 zi în urmă 3.608

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a explicat, într-o intervenție telefonică, de ce Digi24 nu se află, momentan, pe lista participanților la dezbaterea organizată de președintele Klaus Iohannis înaintea turului al doilea al alegerilor prezidențiale de duminică.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
12 ore în urmă 4.474

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a afirmat, marţi seară, că luni va fi preşedintele României. "Cred în victoria binelui în faţa răului", a spus ea.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
19 ore în urmă 3.130

Secretarul general al PSD susține că între Vladimir Putin și Klaus Iohannis nu există nicio deosebire. În opinia lui Mihai Fifor, amândoi abordează subiectul dezbaterilor în același mod, respectiv „maraton cu jurnaliștii aleși pe sprânceană” cu întrebări...

Distribuit de paginile:

gds.ro
1 zi în urmă 3.073

Blestemul Electroputere se confirmă. Fabrica îşi închide activitatea. Încă 180 de persoane vor fi disponibilizate în decembrie.

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
15 ore în urmă 3.743

Cele cinci hectare de teren viran de lângă Parcul Salca vor fi reamenajate sub forma unei grădini botanice cu seră, restaurant, centru de cercetare şi spaţii de joacă pentru copii. Amplasamentul urmează să fie expropriat de municipalitate, iar lucrările vor fi finanţate din fonduri europene.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
1 zi în urmă 2.367

Fostul premier Viorica Dăncilă are o diplomă de inginer, o copie a acesteia fiind făcută publică. Dăncilă a absolvit o facultate unde doar jumătate dintre cei admişi reuşeau să o ducă la capăt.

Distribuit de paginile:

wall-street.ro
22 de ore în urmă 2.063

Astfel, Viorica Dancila a subliniat ca "nu din vina noastra nu s-au facut spitalele regionale".

Distribuit de paginile: