agerpres.ro
1 zi în urmă 3.953

Postul Crăciunului, care începe miercuri, este de fapt 'un pelerinaj cu cei trei magi ai veşniciei - credinţa, nădejdea şi dragostea', susţine preotul Constantin Necula, consilier misionar-pastoral şi de imagine al Mitropoliei Ardealului, într-un interviu acordat AGERPRES

Distribuit de paginile:

ziare.com
20 de ore în urmă 2.149

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a semnat in 2014, cand era ministru al Dezvoltarii, un protocol de colaborare cu Departamentul pentru lupta antifrauda (DLAF), in baza caruia avea acces constant la o serie de informatii despre investigatiile in curs. Aceste date confidentiale trebuiau transmise lunar, iar DLAF trebuia sa mai informeze daca era sesizat DNA in vreunul din cazuri.

Distribuit de paginile:

stirileprotv.ro
1 zi în urmă 10.121
Distribuit de paginile:


adevarul.ro
23 de ore în urmă 2.255

Florin Iordache este autorul Ordonanţe 13, care a scos sute de mii de oameni în stradă. Ulterior, Iordache a fost instalat de Liviu Dragnea în fruntea Comisiei parlamentare care a modificat legile Justiţiei şi codurile penale. Vă mai amintiţi de „marţea neagră“ din 2013? Tot Iordache a dirijat-o. Azi, deputatul PSD a arătat Opoziţiei, României şi Europei degetul mijlociu, fără să ofere vreo explicaţie, dar cerând, ca de obicei, altă întrebare.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
16 ore în urmă 2.530

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, la începutul ședinței de Guvern, că este dezamăgită de concluziile raportului MCV și a amintit de asemenea, de rezoluția de marți din Parlamentul European, menționând că votul europarlamentrilor este „expresia...

Distribuit de paginile:

economica.net
18 ore în urmă 2.400

România are în prezent cel mai mic număr de beneficiari de alocaţie pentru susţinerea familiei din 2011 încoace, anul din care e vigoare legea în baza căreia se acordă acest beneficiu social oamenilor săraci. Avem un record pozitiv şi în privinţa numărului de oameni care iau ajutor social: suntem la cel mai mic nivel al acestui indicator din anul 2013 încoace, rezultă dintr-o statistică realizată de Economica.net pe baza datelor primite de la Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială care plăteşte aceste beneficii. Mai mult, sub 10% din banii plătiţi de stat pe asistenţă socială se duc pe ajutoarele şi alocaţiile acordate oamenilor săraci, reiese dintr-o comparaţie Economica.net. 

Distribuit de paginile:

digi24.ro
18 ore în urmă 2.052

Primăria Sectorului 1 a organizat, miercuri, o ceremonie pentru premierea elevilor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la examenul de Bacalaureat sau la Olimpiadele internaționale.

Distribuit de paginile:

republica.ro
1 zi în urmă 11.260

Deputatul PSD Florin Iordache și-a arătat azi disprețul față de opoziția din Parlament, arătând un semn obscen către aleșii din partea dreaptă a sălii de plen.

Distribuit de paginile: