digi24.ro
2 zile în urmă 4.853

Pe întreaga suprafaţă a câmpiei, din coşul „incineratorului aflat în incinta parcului industrial Brazi, se răspândeşte un parfum prevestitor de rele.

Distribuit de paginile:
2

oradesibiu.ro
14 ore în urmă 2.998

Un eveniment caritabil are loc, în acest weekend, la Bradu. Cei interesați să meargă vor avea parte de o zi nemaipomenită: vor mânca cele mai bune preparate, vor participa la workshop-uri creative și vor vizita obiectivele turistice din zonă. La plecare, vor putea face o donație, atât cât doresc, pentru…

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
15 ore în urmă 2.759

Miza turului II al alegerilor prezidenţiale a fost prezentată de primarul Ilie Bolojan în cadrul unei conferinţe de presă. Vezi aici îndemnul președintelui PNL Bihor!

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
1 zi în urmă 2.854

Lavinia-Nicoleta Coțofană a înaintat către DNA, în nume propriu, denunțul făcut din calitatea de director juridic al ASSMB.Fosta judecătoare. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
18 ore în urmă 1.829

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a avertizat că nu se va feri să înlocuiască Poşta Română drept canal de distribuţie a pensiilor, în cazul în care se dovedeşte că poştaşii fac campanie electorală în beneficiul PSD, anunță...

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
21 de ore în urmă 1.823

Aurelian Pavelescu a pus toate tunurile pe preşedintele României, Klaus Iohannis. Liderul ţărăniştilor îl acuză de nazism şi explică de ce o susţine pe Viorica Dăncilă în alegerile prezidenţiale.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
1 zi în urmă 4.009

Paznicul unei instituţii de stat din Iaşi a fost amendat de un poliţist local pentru că a ţipat prea tare după ajutor, după ce hoţii au intrat în clădirea pe care o supraveghea.

Distribuit de paginile:

click.ro
1 zi în urmă 5.281

Papa Francisc a luat masa alături de 1.500 de persoane fără adăpost duminică, 17 noiembrie, pentru a marca Ziua Mondială a Săracilor, instituită de conducătorul bisericii catolice.

Distribuit de paginile:

alba24.ro
22 de ore în urmă 2.062

Tânărul artist Andrei Ioan Haneș a obținut Trofeul Festivalului ,,Dumitru Fărcaș – Taragotul de aur”, la secțiunea Soliști instrumentiști. Ioan Andrei Haneș este un tânăr din Valea Mică, deja foarte cunoscut în zona Munților Apuseni, prin talentul său extraordinar. Andrei cântă la taragot, fiind remarcat chiar de către Dumitru Fărcaș, care, după ce l-a auzit, […]

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
22 de ore în urmă 1.469

Viorica Dăncilă, candidat al PSD la preşedinţia României, a avut un mesaj critic la adresa lui Klaus Iohannis, pe care îl acuză că nu a făcut în cinci ani de mandat la Palatul Cotroceni.

Distribuit de paginile: