ziare.com
9 ore în urmă 3.291

Scriitorul Mihai Sora a facut, luni, un apel pe Facebook, transmitand oamenilor sa iasa in strada si sa ceara anticipate.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
11 ore în urmă 2.971

Deciziile CCR şi modificările legislative din ultima perioadă au dat peste cap activitatea magistraţilor de la Curtea Supremă. Spre exemplu, dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, în care este judecat Liviu Dragnea, a ajuns la...

Distribuit de paginile:


digi24.ro
2 zile în urmă 12.623

Datele arată că în tot anul 2018, trenurile au avut întârzieri de nici mai mult, nici mai puţin de... 6 ani. În alte state, o întârziere de numai câteva minute e atât de ruşinoasă, încât ministrul Transporturilor îşi dă demisia. La noi, oficialii se...

Distribuit de paginile:


adevarul.ro
4 ore în urmă 3.245

O escrocherie folosită de angajaţii service-ului unei cunoscute reprezentanţe auto, care foloseau la reparaţii piese second-hand şi întocmeau facturi pentru produse originale noi, a fost demascată de instanţele de judecată din Bacău după un proces maraton.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 5.150

Ostropelul românesc de pui, pastrama şi sarmalele cu mămăliguţă i-au cucerit pe francezi, după ce doi români au deschis un mic restaurant în Paris.

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
6 ore în urmă 3.370

Suferinţă fără margini pentru părinţii lui Antonio, bebeluşul care era internat în Spitalul Municipal din Oradea, cu pneumonie şi rujeolă. Inima micuţului de doar 7 luni a încetat să bată luni.

Distribuit de paginile:

recorder.ro
9 ore în urmă 3.226

Proiectul laserului de la Măgurele - așteptat să pună România pe harta celor mai importante centre de cercetare din lume - s-a blocat în acuzații de incompetență care au căpătat proporțiile unui dosar înscris

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 7.870

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, va avea loc așa-numitul fenomen „SuperLuna sângerie a lupului”, o combinaţie între o eclipsă totală de Lună şi o SuperLună, care va fi vizibil parțial și în România.

Distribuit de paginile:
2