digi24.ro
1 zi în urmă 1.244

Un bărbat de 33 de ani și-a pierdut viața și alte două persoane au fost rănite într-un accident, în județul Călărași.

Distribuit de paginile:

bihon.ro
21 de ore în urmă 514

Reamintim că tragicul accident a avut loc în 18 decembrie, pe DN 76, în afara localității Tășad. Într-unul dintre autoturisme se afla Beniamin Judea și fratele său de 19 ani. Acesta din urmă se afla la volanul mașinii, iar polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza nead...

Distribuit de paginile:

playtech.ro
1 zi în urmă 399

La doar câteva săptămâni după ce a fost disponibil pe Netflix, serialul Lupin este acum proiectat să fie transmis în flux în 70 de milioane de gospodării

Distribuit de paginile:


hotnews.ro
20 de ore în urmă 489

Schimbare de plan la Pro România și ALDE după ce au rămas în afara parlamentului. Partidele lui Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu au decis să nu mai fuzioneze.

Distribuit de paginile:

radioconstanta.ro
16 ore în urmă 901

Ştiri online – Radio Constanţa

Distribuit de paginile:


pressone.ro
1 zi în urmă 639

PressOne a stat de vorbă cu profesori, creatori de conținut educațional și un expert de la TikTok, pentru a înțelege cum învață copiii lecțiile mai degrabă de pe rețelele sociale, decât de la școală.

Distribuit de paginile:

republica.ro
1 zi în urmă 464

„Era o întrebare pe care adresam tuturor pacienților. Și îmi spune: ministerul transporturilor din Bonn. Îi spun, ieri m-a sunat cineva să mă întrebe cutare și cutare. Zice: domnule doctor, faceți-mă bine și eu vă promit că vă dau în scris absolut punct cu punct ce are de făcut prietenul dvs”, a povestit antreprenorul Dragoș Anastasiu pentru podcastul „La bani mărunți”.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 511

Polițiștii din Sebeș au avut luni o intervenție mai puțin obișnuită. Ei au înapoiat unui proprietar un porc care sărise din remorca mașinii.

Distribuit de paginile: