digi24.ro
13 ore în urmă 1.596

Raţele dintr-o mică fermă din Franţa au dreptul să măcăne în continuare, a hotărât marţi un tribunal, respingând astfel plângerea unor vecini nemulţumiţi de zgomotul produs de aceste păsări, informează Agerpres, care citează Reuters.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 1.344

Primăria din Turda a obținut, în ultimii doi ani, finanțare europeană de 100 de milioane de euro pentru proiectele sale. Este cea mai mare sumă primită de un municipiu din România care nu este reședință de județ. Edilul spune că nu avea altă soluție...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 3.117

Un al treilea urs a murit după ce a fost lovit de o maşină, de data aceasta în judeţul Mureş. De această dată, însă, animalul nu ar fi agonizat precum cel care a fost lovit de maşină, sâmbătă, în judeţul Harghita.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
20 de ore în urmă 1.218

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova nu are nici căldură şi nici apă caldă. Bolnavii spun că sunt nevoiţi să-şi aducă de acasă pături sau calorifere pentru a putea sta în saloane. Inclusiv personalul medical se plânge de condiţiile în care trebuie să lucreze.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
1 zi în urmă 1.359

Avocatul administratorului firmei de deratizare Bistim Dera a explicat pentru "Adevărul" că substanţele folosite la deratizare şi dezinsecţie au fost cumpărate ilegal de pe piaţa neagră.

Distribuit de paginile:

republica.ro
1 zi în urmă 1.992

Sunt convins că dacă am vedea tot filmul ursului rănit și ignorat de autorități timp de 18 ore pe marginea drumului, acesta ar descrie aceeași imagine jalnică a serviciilor publice precum filmul accidentului din Apuseni sau filmul crimelor de la Caracal.

Distribuit de paginile:

republica.ro
19 ore în urmă 1.825

„Eu nu am văzut încă pe cineva care să fie judecat în țara asta și condamnat pentru că a călcat legea ca să salveze viețile unor oameni, ca să mă duc si eu cu el la puscărie”.

Distribuit de paginile:

romania.europalibera.org
18 ore în urmă 1.340

A încetat din viață colegul și prietenul nostru Victor Eskenasy, arheolog și istoric medievist, ziarist, redactor la Radio Europa Liberă din 1988.

Distribuit de paginile:


digi24.ro
21 de ore în urmă 1.113

Imaginile şocante publicate de medicii dintr-un spital din China dezvăluie cum arată plămânii unui fumător înrăit, care nu a putut să scape de cumplitul obicei timp de 30 de ani

Distribuit de paginile: