digi24.ro
1 zi în urmă 1.607

Creștinii ortodocși îl sărbătoresc, sâmbătă, pe Sfântul Ilie Tesviteanul, celebrat drept făcător de minuni şi aducător de ploi în perioadă de secetă.

Distribuit de paginile:

wall-street.ro
1 zi în urmă 3.666

Doritorii pot participa la eveniment pe baza de bilet, ce poate fi achizitionat de pe site-ul planetariu.ro.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
1 zi în urmă 1.244

În anul Centenarului, Primăria București a achitat 93.000 de euro pentru jumătate de milion de vizualizări pe YouTube de la Pandutzu, Andreea. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

rfi.ro
3 zile în urmă 24.606

Pentru a 17-a zi la rând, platforma online care gestionează cardurile naționale de sănătate este total blocată. Pacienții reclamă că ”numai bolnavii în stare gravă mai beneficiază de serviciile medicilor de familie, care oricum riscă să plătească din...

Distribuit de paginile:
2

digi24.ro
1 zi în urmă 1.858

Un pui de urs, flămând și care nu mai putea merge, a fost luat, vineri, dintr-o pădure de pe Valea Cerbului din Bușteni, urmând să fie relocat în rezervația de urși din Zărnești.

Distribuit de paginile:

bihon.ro
18 ore în urmă 1.192

Plecată în SUA cu Work and Travel, o tânără din Oradea este în stare gravă după ce i s-a descoperit o tumoare pe creier.

Distribuit de paginile:


digi24.ro
1 zi în urmă 4.011

Președintele USR, Dan Barna, a fost desemnat candidatul Alianței 2020 USR-PLUS la alegerile prezidențiale. Președintele PLUS, Dacian Cioloș, va fi candidat pentru funcția de premier.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
1 zi în urmă 2.639

Deputatul PSD Florin Iordache a depus, vineri, la Senat, un proiect de modificare a legii referendumului care prevede că întrebările sunt verificate de Curtea Constituțională, care trebuie să

Distribuit de paginile:

opiniatimisoarei.ro
1 zi în urmă 923

TIMISOARA. Un nou start in razboiul cu tantarii, mustele si capusele, la Timisoara. CITESTE SI: ‘Sunteti o rusine’. Bataia de joc pe Podul de la Remetea Mare continua. Cu 2-3 muncitori la treaba, DRDP Timisoara prelungeste calvarul soferilor de la saptamana la saptamana. Foto Angajatii firmei Co...

Distribuit de paginile:
3