adevarul.ro
11 ore în urmă 1.717

Dacian Cioloş a fost criticat pe o pagină de Facebook a comunităţii #Rezist, fiind publicat un mesaj în care fostul premier e atacat pentru că nu a fost atent în alegerea oamenilor care se ocupă de partid şi care ar fi trebuit să nu aibă probleme de imagine.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
7 ore în urmă 2.410

Partidele politice din opoziție din Turcia avertizează cu privire la posibile fraude pregătite pentru alegerile locale care vor avea loc în luna martie, alegeri la care partidul AK, al președintelui Recep Tayyip Erdoğan, va avea de înfruntat una dintre...

Distribuit de paginile:


revista22.ro
6 ore în urmă 1.761

Ordonanța care permite contestarea deciziilor definitive completurilor de 5 judecători începând cu 2014 sunt comentate de Augustin Zegrean, fost șef CCR: "S-a deschis cutia Pandorei și este greu de închis"

Distribuit de paginile:

botosaneanul.ro
12 ore în urmă 1.596

Are 22 de ani, patru copii şi nu mai ştie încotro să o apuce. Aşa că cere ajutorul oricui, pentru a reuşi să treacă iarna.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 4.419

Cantitatea mare de cocaină din Tamisa pune în pericol vieţuitoarele din râul care traversează Londra. Este concluzia oamenilor de ştiinţă, care au analizat apa cu o staţie de monitorizare de lângă Parlament.

Distribuit de paginile:


radioconstanta.ro
12 ore în urmă 1.685

Primul Radio din Dobrogea

Distribuit de paginile:

digi24.ro
9 ore în urmă 2.709

Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici, propuși din nou drept miniștri Premierul Viorica Dăncilă insistă cu numirea Liei Olguța Vasilescu şi a lui Mircea Drăghici la Dezvoltare şi Transporturi. A trimis a trei oară dosarele la Cotroceni, de această dată cu mai multe documente...

Distribuit de paginile: