ebihoreanul.ro
12 ore în urmă 1.381

După ce, în luna iunie, primarul Ilie Bolojan anunţa că ar vrea să demoleze stadionul Municipal Iuliu Maniu din Oradea, pentru a crea mai multe spaţii verzi pentru locuitorii din Rogerius, edilul a dat publicităţii, miercuri, detalii privind un nou stadion care urmează să fie construită ....

Distribuit de paginile:

digi24.ro
18 ore în urmă 1.389

Respectul pentru lucrurile care nu ne aparțin dispare pe zi ce trece, fie că ne referim la bănci rupte în parc, inimioare scrijelite pe copaci sau declarații de dragoste scrise cu graffiti pe geamurile tramvaielor.

Distribuit de paginile:

rfi.ro
17 ore în urmă 905

Actriţa franceză Marion Cotillard, deținătoare a unui premiu Oscar, a unui premiu BAFTA, a unui premiu Golden Globe și a două premii César, se află la București, unde, joi, va juca, pe scena Ateneului Român, în spectacolul "Jeanne d'Arc au bucher", în...

Distribuit de paginile:

romania.europalibera.org
19 ore în urmă 1.010

Curtea Constituțională (CCR) amână procesele unor foști demnitari de la instanța supremă de două luni și jumătate, refuzând să motiveze o decizie luată la începutul lui iulie 2019, când a hotărât compunerea nelegală a completurilor de 3 judecători de la ÎCCJ.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
22 de ore în urmă 1.264

Polițiștii bucureşteni fac percheziții la domiciliul lui Nuțu Cămătaru, în dosarul deschis după ce o maimuță a fost capturată în Sectorul 5. La percheziții au fost deja găsite alte două maimuțe și o cămilă.

Distribuit de paginile:


alba24.ro
1 zi în urmă 1.980

Senatul a adoptat tacit, în şedinţa plenului de luni, propunerea legislativă pentru modificarea unor acte normative în domeniul electoral, prin care se stabileşte că nu pot fi aleşi în demnitatea de membru al guvernului, europarlamentar, preşedinte al României, parlamentar, primar, consilier local şi consilier judeţean persoanele care „au suferit condamnări penale”. Termenul pentru dezbatere şi […]

Distribuit de paginile:

digi24.ro
11 ore în urmă 1.430

Bate deja furtuna semănată cu ordonanţa Vâlcov Teodorovici - 750 de lei pe megawatt preţul energiei înregistrat pe anumite intervale orare pentru livrarea de mâine, un record absolut şi încă e cald afară.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
22 de ore în urmă 733

Într-o țară în care transplanturile se mențin la minimumul istoric, se înmulțesc cazurile de părinți care ar vrea să primească un semn de la. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:
2

stiridecluj.ro
20 de ore în urmă 728

Un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc, miercuri dimineață, pe strada George Coșbuc, din Cluj-Napoca.

Distribuit de paginile: