digi24.ro
11 ore în urmă 3.129

Co-președintele USR-PLUS, Dan Barna, a anunțat, vineri, la mitingul din București, că Alianța va avea candidat la alegerile prezidențiale.

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
1 zi în urmă 1.920

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că el a fost condamnat în dosarul referitor la referendum "pentru ceea ce face Iohannis acum"

Distribuit de paginile:

g4media.ro
14 ore în urmă 2.119

PSD a angajat în aprilie compania de consultanță Rud Pedersen Public Affairs pentru a-i îmbunătăți imaginea în presa internațională, scrie publicația

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
1 zi în urmă 5.913

Membrii PSD Iaşi au intrat miercuri după-amiază, pe 22 mai, în sediul contracandidaţilor de la PNL Iaşi, în timpul marşului de campanie pe care l-au desfăşurat prin oraş. Liberalii ieşeni susţin că social-democraţii au intrat în sediul lor pentru a se ascunde de furia oamenilor din stradă.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
21 de ore în urmă 1.220

Jurnalista Emilia Şercan a scris, joi seară, pe Facebook, după ce Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţie ar fi implicaţi în ameninţările cu moartea pe care le-a primit, că abia după ce dosarul va ajunge la instanţă şi va deveni public va putea vorbi despre ”dimensiunile diabolice ale acestei poveşti”.

Distribuit de paginile:

monitorulsv.ro
23 de ore în urmă 1.108

Ultima ora: Muzeul Bucovinei este invitat sa participe, in perioada 24-25 mai, la a V-a editie a Targului European al Castelelor. Evenimentul, unic in Romania, organizat de Primaria municipiului Hunedoara, impreuna cu Muzeul Castelul Corvinilor, se desfasoara la Castelul Corvinilor si are drept scop promovarea monumentelor istorice iconice, cu valoare cultural-turistica deosebita, din tara si din Europa.

Distribuit de paginile:
2

gds.ro
1 zi în urmă 1.084

Peste 2.000 de copii se nasc anual în Maternitatea Spitalului „Filantropia“ din Craiova. 9% dintre ei sunt prematuri, iar lupta lor pentru viaţă înc

Distribuit de paginile:

news.ro
1 zi în urmă 1.132

Mihai Şora a transmis un mesaj audio pe Facebook în care îndeamnă oamenii să meargă la vot, pentru că om cu om pot schimba ţara.

Distribuit de paginile: