stirileprotv.ro
1 zi în urmă 187

Fiul unui consilier local este acuzat că ar fi violat o minoră de 15 ani și a fost arestat. Oroarea s-ar fi petrecut în comuna Ștefan cel Mare din Vaslui, iar suspectul a fost ridicat de polițiști la aproape doi ani de la faptă.


republica.ro
1 zi în urmă 213

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor.

stirileprotv.ro
1 zi în urmă 434

Un băiețel ale cărui dureri de cap s-au dovedit a fi cauzate de o tumoră a murit în brațele părinților la patru luni după ce a fost diagnositcat.g4media.ro
21 de ore în urmă 168

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a transmis Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) o solicitare pentru acordul necesar


republica.ro
1 zi în urmă 180

Vadym Omelchenko, ambasadorul Ucrainei în Franța, a anunțat pe 27 ianuarie la BFMTV că țările occidentale au promis Kievului 321 de tancuri grele pentru a face față atacurilor rusești pe frontul din Ucraina.


economica.net
1 zi în urmă 212

Guvernul României a primit de la Comisia Europeană răspunsul la solicitarea de clarificări legate de cum a impus taxa de solidaritate de 60% pe profitul companiilor petroliere, iar din ea rezultă că OMV Petrom, compania care ar fi urmat să fie cea mai afectată de această taxă, nu trebuie să o plătească. ANAF va face verificările.