g4media.ro
1 zi în urmă 2.672

După ce au aruncat economia în aer cu ordonanța lăcomiei, Vîlcov și Dragnea - adevărații șefi ai guvernului - au plecat într-un concediu prelungit.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
1 zi în urmă 1.372

Luminiţa Dobrescu (72 de ani), prima cântăreaţă din România care a câştigat trofeul Cerbul de Aur, a criticat-o aspru pe Andra (32 de ani) pentru o afirmaţie făcută pe scena Sălii Palatului.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
10 ore în urmă 1.806

Simona Halep a pierdut pentru a noua oară în zece meciuri cu Serena Williams (16 WTA), dar a chinuit-o în multe momente pe americanca de 37 de ani şi a părăsit terenul în aplauzele publicului.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
14 ore în urmă 1.262

Ministrul Educaţiei a venit cu recomandări pentru părinţii îngrijoraţi că şcolile sunt mediul ideal pentru răspândirea virusului - copiii să se spele pe mâini şi să aibă la ei şerveţele umede.

Distribuit de paginile:

protv.ro
5 ore în urmă 2.303

Acum câteva zile, Mihai Bobonete, interpretul lui Bobiță din Las Fierbinți , a suferit o intervenție chirurgicală de urgență.

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 zi în urmă 2.917

Începând de mâine, 20 ianuarie, va intra în vigoare Legea 30/2019 prin care orice vânzare de locuinţă de maximum 120 m2 şi cu o valoarea de maximum 450.000 de lei (exclusiv TVA, dar cu tot cu teren) va avea cotă de TVA de 5% dacă aceasta va fi achiziţionată de o persoană fizică.

Distribuit de paginile:

pressalert.ro
1 zi în urmă 2.432

Aproape 14.000 de oameni din tot județul Timiș au fost ajutați anul trecut de către centrul eparhial, parohiile și ONG-urile care funcționează cu binecuvân

Distribuit de paginile:

digi24.ro
8 ore în urmă 1.580

Diversiunea cu eliberarea puşcăriaşilor condamnaţi pentru crime, violuri, pedofilie ori tâlhării, ca şi lipsa de scrupule cu care se fac paşii esenţiali în direcţia albirii cazierelor unor înalţi demnitari şi oameni de afaceri ar putea să pară în curând...

Distribuit de paginile:

viata-libera.ro
8 ore în urmă 1.134

O premieră medicală pentru judeţul Galaţi a avut loc în cursul zilei de duminică la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”. O pacien...

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
8 ore în urmă 1.142

Gabriela Rîpan, o tânără de 20 de ani studentă la Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj, a murit într-un grav accident rutier provocat de prietenul ei. Tânăra era fiica unui important om de afaceri din Suceava. Prietenii care au aflat despre tragedie scriu mesaje pe Facebook.

Distribuit de paginile: