adevarul.ro
16 ore în urmă 1.524

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, că miza bătăliei cu preşedintele Klaus Iohannis este România, iar şeful statului este disperat, este împins de la spate de păpuşari, de statul paralel, îşi urăşte ţara şi îi e teamă că va da socoteală când nu va mai avea imunitate.

Distribuit de paginile:

ziaruldeiasi.ro
12 ore în urmă 1.973

O echipă de elevi din Iaşi s-a aflat printre câştigătorii etapei naţionale a Concursului internaţional „First Tech Challenge”, după ce s-a duelat cu peste 2.000 de elevi din 132 de licee.

Distribuit de paginile:

observatorulph.ro
11 ore în urmă 1.383

Mai știți omniprezenta întrebare a copilăriei: „ce te faci când vei fi mare?!“. N-a scăpat de ea nici Alexandra Veronica Stroe, din Ploiești. Doar că pentru ea, răspunsul n-a fost nicicând unul dat aleatoriu sau care să sune bine pentru a-și face părinții mândri.

Distribuit de paginile:
2

ziare.com
1 zi în urmă 1.410

Sefa Inaltei Curti, Cristina Tarcea, a catalogat, luni seara, sesizarea transmisa de vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache Curtii Constitutionale a Romaniei privind un conflict intre Parlament si Inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate in coruptie drept ''o presiune asupra instantelor de judecata si o imixtiune inacceptabila in actul de justitie''.

Distribuit de paginile:

ziare.com
11 ore în urmă 1.640

Zeci de silvicultori s-au strans marti in fata Camerei Deputatilor, pentru a cere Parlamentului sa respinga proiectul de lege depus de Liviu Dragnea si alti 6 social-democrati prin care care bisericile primesc terenuri forestiere pe care le-au avut in folosinta sau administrare, dar nu in proprietate.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
14 ore în urmă 1.474

Ambasada Suedei la București, cunoscută pentru postările de pe Facebook, a transmis marți o urare amuzantă Serviciului Român de Informații, care împlinește astăzi, 26 martie, 29 de ani.

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 zi în urmă 1.503

Patru licee din România vor participa la campionatul mondial de robotică din Detroit, SUA, după ce au câştigat competiţia naţională de Robotică „BRD First Tech Challenge”.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 4.443

Traian Băsescu susţine că anunţul premierului Viorica Dăncilă privind mutarea ambasadei Israelului „a aruncat pe apa sâmbetei 50 de ani de politică externă românească în Orientul Mijlociu” şi „ne singularizează în interiorul Uniunii Europene”. Fostul...

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
12 ore în urmă 1.153

Ediţia 2019 a Campionatelor Internaţionale – Master ale Ungariei a reunit, sâmbătă, în sudul Budapestei, peste 260 de judoka din 18 ţări. Clubul orădean Phoenix a adus 7 medialii, dintre care 3 de aur, două de argint și două de bronz.

Distribuit de paginile: