adevarul.ro
4 ore în urmă 1.226

Încercare grea pentru una dintre cele mai numeroase familii din România. O femeie, mamă a 18 copii, a murit la 49 de ani, răpusă de cancer. Cel mai mic dintre copiii rămaşi orfani de mamă are cinci ani.

Distribuit de paginile:vremeanoua.ro
12 ore în urmă 908

RECUNOASTERE… Husenii au trãit ieri un moment special, când au vãzut cã, pe un post national de televiziune, la emisiunea Florentinei Fântânaru, este invitat un medic chirurg, Doctor în Stiinte Medicale, despre care se spunea cã ar fi… husean de origine. “Cum sã fie din Husi un medic cu o asemenea c…

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
1 zi în urmă 1.274

Când puterea cade pe umerii unuia nepregătit filosofic pentru ea, îi ia minţile. Aceasta este, în esenţă, explicaţia comportamentelor actualilor conducători de la noi. Interesant de văzut care sunt gafele şi prostiile care vor duce PSD la pierzanie. Mai rară situaţia în care un partid îşi anulează simpatiile alegătorilor prin acte şi acţiuni dincolo de limita raţionalului. Are consilieri nepricepuţi, nu ascultă de ei, nu se ştie.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
8 ore în urmă 983

Un pacient român cu scleroză multiplă a dat în judecată statul român pentru a beneficia de tratament medical și a câștigat în instanță, prin ordonanță președențială.

Distribuit de paginile:

pressone.ro
13 ore în urmă 768

Austriecii au făcut politică de stat din turismul dedicat schiorilor.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
1 zi în urmă 3.003

Fenomenul unei mici descărcări electrice apare uneori când atingem alte persoane. Ce se întâmplă, de fapt, ne explică fizicianul Cristian Presură, autorul cărții „Fizica povestită”.

Distribuit de paginile:

bihon.ro
3 ore în urmă 1.206

Luni, la ora 13:00, baietelul Antonio, internat la finele anului trecut cu pneumonie interstitiala, iar apoi reinternat la inceputul acestei luni, in stare extrema, cu suspiciune de rujeola, a decedat.

Distribuit de paginile: