adevarul.ro
9 ore în urmă 1.382

Preşedintele Klaus Iohannis se va consulta, marţi, 26 martie, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanţi ai societăţii civile pe tema referendumului pentru justiţie. Potrivit agendei şefului statului, consultările vor avea loc la ora 15.00.

Distribuit de paginile:

digi-fm.ro
9 ore în urmă 1.474

Săptămâna trecută, Klaus Iohannis a spus că e „aproape hotărât” să convoace un referendum pe marginea justiției, odată cu alegerile europarlamentare.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
16 ore în urmă 1.116

Mădălina Frăsineanu, jurnalist la revista Elle, a scris un text impresionant despre cum dezacordurile dintre noi nu trebuie să se transforme. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

biziday.ro
1 zi în urmă 5.695

Liviu Dragnea a declarat, după ședință Comitetului Executiv al PSD, în care s-a stabilit lista candidaților partidului social democrat la alegerile

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
1 zi în urmă 1.547

În weekend-ul următor, mai exact în ultima sâmbătă din luna martie, România trece oficial la ora de vară, astfel că ceasurile se dau înainte cu o oră.

Distribuit de paginile:

ziare.com
20 de ore în urmă 820

Viorica Dancila chiar a mintit in SUA cand a anuntat mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, afectand astfel atat parteneriatul Romaniei cu Israel, cat si relatia cu lumea araba, afirma Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe si consilier prezidential.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
16 ore în urmă 934

Au început consultările la Cotroceni cu societatea civilă privind referendumul pentru justiţie. Preşedintele Klaus Iohannis a chemat la discuţii reprezentanţi ai aosciaţilor şi organizaţiilor neguvernamentale privind oportunitatea organizării unui...

Distribuit de paginile:
2

digi24.ro
1 zi în urmă 5.060

Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică, la Antena 3, că afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis ca reacţie la anunţul său privind mutarea ambasadei României la Ierusalim şi modul în care acesta s-a exprimat nu au făcut decât să o dezmăgească.

Distribuit de paginile:
2

rfi.ro
23 de ore în urmă 881

Simona Halep a câștigat pentru a doua oară în carieră Heart Award, oferit de Fed Cup pentru evoluţia sa remarcabilă din meciul cu Cehia,din primul tur al Fed Cup, potrivit site-ului oficial al competiţiei.

Distribuit de paginile: