europafm.ro
1 zi în urmă 155

Circulația trenurilor este întreruptă în județul Vrancea, între stațiile Gugești și Sihlea, după ce două trenuri de marfă s-au ciocnit. Din cauza acestui incident, toate trenurile care urmau să tranziteze zona au traseu deviat. 80 de minute are întârziere un tren care a pornit din Iași și urma să ajungă în București la ora 12 […]


stirileprotv.ro
1 zi în urmă 153

Premiat la New York, Londra şi București. Arhitectul clujean Șerban Ţigănaş este mintea sclipitoare din spatele unora dintre cele mai spectaculoase clădiri publice construite în țara noastră după Revoluție.


stirileprotv.ro
1 zi în urmă 153

Alungat de mineri, când a înțeles că n-are timp de pierdut într-o Românie aflată în degringoladă după Revoluție, un medic român și-a clădit o carieră impresionantă în Franța.


gsp.ro
14 ore în urmă 156

Germania a învins Costa Rica, scor 4-2, însă rezultatul nu le-a fost de ajuns nemților, pentru a se califica în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar., deoarece Japonia a învins Spania cu 2-1 și a câștigat grupa E. Niponii și ibericii s-au calificat mai departe, în timp ce Germania și Costa Rica au plecat acasă.


gsp.ro
1 zi în urmă 150

UTA are probleme mari de lot înaintea meciului cu Sepsi (vineri, 2 decembrie, ora 15:30), duel contând pentru etapa #19 din Superliga.


europafm.ro
23 de ore în urmă 148

27 de companii care testează săptămâna de lucru de 4 zile au anunțat că este puțin probabil să se mai întoarcă vreodată la săptămâna de lucru de 5 zil...


pressone.ro
1 zi în urmă 239

„Românii își trăiesc viețile private în stilul european, nu și viețile publice. Ăsta este paradoxul. Refugiul în viața privată, urmând un tip de comportament și de atitudine europeană, a devenit regula pentru cei care vor să supraviețuiască”, constată Cristian Preda, într-un interviu pentru PressOne.


g4media.ro
7 ore în urmă 146

Ambasadorii statelor membre UE au discutat joi despre extinderea spațiului Schengen și propunerea de intrare a Croației, României și Bulgariei în


stirileprotv.ro
1 zi în urmă 141

Îşi doresc să schimbe România şi, de ce nu, o bucăţică de lume. Să adune în jurul lor oameni cu aceleaşi valori, cu idei şi iniţiativă, să formeze o masă critică pentru viitor.