gsp.ro
13 hours ago 71

Suporterii FCSB îi acuză pe rapidiști că au „caracter murdar”, după ce alb-vișiniii le-au oferit doar 400 de bilete roș-albaștrilor la derby-ul din ultima etapă.


sport.ro
14 hours ago 53

Mircea Lucescu (78 de ani) e mândru de cum a reușit Răzvan Lucescu să încline balanța în favoarea lui PAOK Salonic pe final de sezon în Grecia.




sport.hotnews.ro
12 hours ago 34

​Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României după un meci de poveste împotriva celor de la Oțelul Galați (2-2, 3-2 d. l. d.), iar pentru unul dintre jucătorii hunedorenilor a fost ultimul joc în tricoul echipei.


gsp.ro
7 hours ago 20

Csikszereda, adversara lui Dinamo de la „baraj”, îi surclasează pe „câini” la un capitol important. Ciucanii dispun de una dintre cele mai puternice și moderne academii de juniori din România.


gsp.ro
13 hours ago 21

Marius Coman (27 de ani), golgheterul celor de la Corvinul Hunedoara în acest sezon, cu 16 goluri în Liga 2 și Cupa României, a semnat cu prim-divizionara Sepsi OSK! Anunțul a fost făcut chiar de antrenorul hunedorenilor, Florin Maxim. „Gașca nebună” construită de Florin Maxim la Corvinul va suferi schimbări în această vară. ...


sport.hotnews.ro
17 hours ago 19

Un invadator de teren cu blană a întrerupt miercuri un joc din campionatul american de fotbal - Major League Soccer. Este vorba de un raton care a intrat pe teren în timpul meciului dintre Philadelphia Union și New York City FC.