sport.ro
6 hours ago 61

Urmărim și comentăm împreună meciul dintre AS Roma și Bayer Leverkusen LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.


gsp.ro
13 hours ago 136

Naționala României a trecut de Ungaria, liderul grupei, cu 2-1 (0-0, 0-0, 2-1) în al treilea său meci de la Campionatul Mondial, Divizia I, Grupa A, care are loc la Bolzano în Italia.


gsp.ro
17 hours ago 55

Într-o intervenție la GSP LIVE, Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani a reacționat după ce Nicu Grameni, crainic la meciurile de acasă disputate de Dinamo, a lăsat de înțeles că are dubii cu privire la corectitudinea partidei dintre Botoșani și Petrolul, câștigată de moldoveni cu 2-1.


sport.hotnews.ro
5 hours ago 54

Ronnie O'Sullivan a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de Snooker, după ce a fost învins de Stuart Bingham, scor 13-10.


sport.ro
9 hours ago 64

Tehnicianul are o datorie de 320.000 de euro față de club și până nu achită suma, nu poate antrena pe teritoriu european.



sport.hotnews.ro
19 hours ago 79

Rafael Nadal a jucat pentru ultima oară la Madrid Open, turneu pe care l-a câștigat de cinci ori în carieră, spaniolul fiind învins în optimi de Jiri Lehecka, scor 7-5, 6-4.



gsp.ro
15 hours ago 112

Xavi Pascual (56 de ani), antrenorul lui Dinamo, a revenit în țară după performanță impresionantă obținută de „Dulăi”, care s-au calificat în Final Four-ul European League după succesul din deplasare cu Skjern, scor 34-38, iar spaniolul a stabilit următorul obiectiv pentru trupa din Ștefan cel Mare.


sport.ro
15 hours ago 30

Denver Nuggets continuă cursa pentru apărarea titlului de campioană în NBA.