digi24.ro
4 hours ago 164

Statele Unite au emis miercuri sute de noi sancţiuni vizând Rusia, din cauza războiului din Ucraina, într-o acţiune ce urmăreşte cu precădere să blocheze posibilităţile Moscovei de ocolire, inclusiv prin intermediul Chinei, a măsurilor occidentale deja...



stirileprotv.ro
13 hours ago 142

INTERVIU. Gabriela Firea: ”Nici măcar dacă m-ar ruga Marcel Ciolacu, personal, să preiau conducerea PSD, nu voi face asta”


digi24.ro
8 hours ago 253

Ucrainenii au lovit, marți, o tabără de antrenament a rușilor cu rachete ATACMS. Baza din regiunea Lugansk, aflată la aproape 100 de kilometri de linia frontului, adăpostea soldați ruși și tehnică militară.


republica.ro
19 hours ago 305

„Eram cu o mașină Mitsubishi cu tracțiune integrală, puternică, și a venit unul lângă mine cu o mașină tot așa. M-a recunoscut, a spus la semafor să facem liniuță și i-am spus că da.”



euractiv.ro
15 hours ago 45

Fără dezbateri și în unanimitate, parlamentarii au adoptat amendamentele la Legea jocurilor de noroc care interzic publicitatea pentru jocurile de noroc în mass-media, transmite BNR, postul național de radio din Bulgaria.


republica.ro
8 hours ago 171

Dl Burduja, candidatul uite-l, nu-i al PNL, s-a apucat să-l atace pe Nicușor Dan, după cum aflăm că i s-a indicat de la partid. Vasăzică, un candidat tânăr, școlit, liberal, deci, de dreapta, îl atacă pe celălalt candidat de dreapta. Nu zic că Burduja ar trebui să-i dea voturile lui Dan, dar, de pe locul 4, unde se află cu distanță mare, logic ar fi să critice candidatul de pe locul 3, în nădejdea că poate avansa un loc. Nu sunt nicidecum fan Nicușor Dan, îi văd bine punctele slabe, dar, constat că dând în el, Sebastian Burduja joacă în avantajul lui Piedone și Firea, nici el, nici PNL, neavând nimic de câștigat din asta.