zf.ro
11 ore în urmă 55

Te-ai saturat de Romania? Exista destule locuri in lumea asta unde vei fi platit doar sa stai acolo. Ba e posibil sa primesti si pamant si o casa, pe alocuri chiar si cate o vaca. Doar sa vrei sa schimbi aerul si peisajul.

Distribuit de paginile:
2

forbes.ro
18 ore în urmă 139

Metaforic vorbind, esența misiunii tatălui este tăierea cordonului ombilical dintre mamă și copil. Iar acest lucru presupune încurajarea și dezvoltarea autonomiei copilului, încă de la vârstă mică. Și copiii au mare nevoie de această libertate pentru a descoperi lumea și, … Continuă

Distribuit de paginile:

profit.ro
17 ore în urmă 58

Ministerul Finanțelor și ANAF, agenție din subordinea sa, dispun în prezent de 593 de aplicații și platforme IT, din care doar 499 sunt și funcționale, relevă informații analizate de Profit.ro. În ultimele 12 luni, ANAF a dezvoltat sau îmbunătățit 36 de noi aplicații, printre și cele care permit identificarea situațiilor de fraudă pentru comercianții care realizează achiziții intracomunitare, identifică locațiile unde funcționează mai multe firme cu comportament neadecvat sau alertează ANAF în privința procedurilor de radiere, dizolvare, insolvență a companiilor.

Distribuit de paginile:

zf.ro
16 ore în urmă 87

Simona Halep îşi prezintă la Constanţa trofeul obţinut la Wimbledon, prilej de sărbătoare pentru locuitorii oraşului, dar şi pentru turiştii aflaţi în aceste zile pe litoral. Mii de persoane sunt prezente.

Distribuit de paginile:

zf.ro
13 ore în urmă 128

Cum puteţi lua credit de 100.000 de lei de la Unicredit, cu dobânzi semnificativ mai mici. Care sunt condiţiile şi pentru ce puteţi folosi banii

Distribuit de paginile:

economica.net
21 de ore în urmă 71

Podul suspendat de la Brăila prinde contur pe partea tulceană a Dunării, conform unor imagini promovate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Vezi care este stadiul lucrărilor la cel mai complex proiect de infrastructură de la Revoluţie încoace.

Distribuit de paginile:

zf.ro
13 ore în urmă 67

Morgan Overholt, o tânără de 31 de ani din SUA, povesteşte despre impactul pe care l-a avut asupra carierei şi al vieţii sale renunţarea la jobul dintr-o corporaţie în favoarea lucrului în regim freelancing.

Distribuit de paginile:

profit.ro
14 ore în urmă 72

Un autobuz fără șofer, care se afla în teste în Viena, a lovit un pieton, iar autoritățile investighează acum cauzele accidentului.

Distribuit de paginile:

zf.ro
16 ore în urmă 40

Cel puţin trei persoane au murit sâmbătă în Germania, după ce un avion de mici dimensiuni s-a lovit de o clădire din sud-vestul ţării, au informat surse din Poliţia germană, citate de site-ul agenţiei DPA.

Distribuit de paginile:

zf.ro
18 ore în urmă 164

Iubitorii de aventură din întreaga lume vizitează parcul de distracţii tematic amenajat în Salina Turda. Acesta este situat la o adâncime de 122 metri sub pământ şi este o adevărată atracţie pentru turişti.

Distribuit de paginile: