zf.ro
11 ore în urmă 90

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că relaţia cu Executivul Orban este una foarte bună, existând dialog în câteva săptămâni cât a fost în 3 ani cu guvernele PSD. Întrebat dacă l-ar mai pune pe Dacian Cioloş premier, Iohannis a evitat spunând că acum Orban a fost soluţia bună.

Distribuit de paginile:

zf.ro
12 ore în urmă 45

Guvernul va lua o decizie privind salariul minim până la sfârşitul acestei săptămâni, conform unui anunţ făcut chiar de premierul României, pe pagina de Facebook a Executivului. Ludovic Orban a precizat că salariul minim pe economie ar putea creşte cu 7,2%.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
16 ore în urmă 93

Programele Comerț și Microindustrializare 2019, prin care statul ar fi trebuit să acorde firmelor mici și mijlocii românești finanțări de câte 52.000 euro, respectiv aproape 100.000 Euro, au fost anulate, pentru că lipsește sistemul informatic de înscriere în competiție, a declarat, marți, Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de afaceri, la solicitarea StartupCafe.ro.

Distribuit de paginile:

zf.ro
14 ore în urmă 68

Peste o treime dintre copiii din România trăiesc sub pragul sărăciei şi 150.000 adorm flămânzi, arată datele unui raport al Organizaţiei Salvaţi Copiii, împreună cu Avocatul Poporului. România înregistrează şi cea mai mare rată a mortalităţii în rândul copiilor din UE.

Distribuit de paginile:

businessmagazin.ro
10 ore în urmă 24

Iisus nu ar avea nicio şansă de a primi viză de intrare în Marea Britanie dacă s-ar lua în considerare sistemul de imigrare selectivă cu punctaj promovat de premierul Boris Johnson, este de părere...

Distribuit de paginile:

profit.ro
15 ore în urmă 31

Romgaz este interesat să cumpere un pachet minoritar de 15-20% în proiectul Neptun Deep de la Exxon Mobil, luni primind o propunere în acest sens de la consultantul angajat de compania americană pentru a-i reprezenta în negocierea exitului, a declarat, pentru Profit.ro, directorul executiv al Romgaz, Adrian Volintiru.

Distribuit de paginile:

zf.ro
15 ore în urmă 78

OMV Petrom anunţă finalizarea procesului de aducere la ţărm a platformei de foraj marin Gloria din zona de producţie a Mării Negre, după 40 de ani de funcţionare.

Distribuit de paginile:

wall-street.ro
20 de ore în urmă 140

Un crash test realizat de DEKRA cu masina electrica Nissan Leaf la o viteza de 75 km/h ne arata ca in cazul unui accident lateral, in care masina se loveste de un copac, modelul este avariat destul...

Distribuit de paginile:

zf.ro
16 ore în urmă 86

Fostul şef al Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, a fost reţinut, marţi, fiind acuzat de înşelăciune şi uz de fals, pentru că s-ar fi folosit de documente false care atestau studii necesare angajării în companie.

Distribuit de paginile:

businessmagazin.ro
12 ore în urmă 63

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în fiecare perioadă a acestui an s-a discutat despre scenariul ca iarna această...

Distribuit de paginile: