economica.net
10 hours ago 27

Industria farmaceutică din România, care include în principal producători de medicamente generice, a înregistrat în a cincea lună din 2024 o scădere puternică, după o revenire înregistrată în luna precedentă, potrivit publicației specializate 360medical.ro.


wall-street.ro
10 hours ago 38

Temperatura maximă va fi de 40 - 41 de grade, luni, marţi şi miercuri, la Bucureşti, iar cea minimă, specifică nopţii tropicale, va fi de 20 - 23 de grade.


wall-street.ro
11 hours ago 24

Un Joe Biden însufleţit a alungat încă o dată speculaţiile cu privire la retragerea sa din cursa pentru Casa Albă, în campanie electorală, în Michigan, notează AFP.


forbes.ro
11 hours ago 16

Operatorul de turism de lux Red Savannah a lansat un sejur care explorează frumusețea orașului Marrakech, prin prisma legăturii acestuia cu fondatorul casei YSL. Yves Saint Laurent a petrecut mult timp în Marrakech, de unde s-a și inspirat în creațiile sale. Orașul găzduiește, de altfel, Muzeul Yves Saint Laurent, dedicat în întregime celebrului designer. Aici ... The post Pe urmele lui Yves Saint Laurent în Marrakech appeared first on Forbes Romania.


forbes.ro
14 hours ago 34

Curtea de Apel Bucureşti a anulat sentinţa prin care omul de afaceri Puiu Popoviciu şi alte persoane au fost condamnate în dosarul Ferma Băneasa, care viza retrocedarea unui teren din nordul Capitalei. Decizia Curţii de Apel Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile. Omul de afaceri Gabriel ... The post Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost achitat în dosarul „Ferma Băneasa”. Decizia nu este definitivă appeared first on Forbes Romania.


wall-street.ro
8 hours ago 36

Aflat în partea de nord-est a țării, Iașiul este unul dintre marile orașe ale României , pe care îl poți străbate într-o zi, dacă te străduiești puțin. Am surprins orașul din nordul României într-o vizită scurtă și iată care sunt poveștile care se...


forbes.ro
12 hours ago 30

Comisia Europeană a acuzat platforma de socializate X a miliardarului Elon Musk că înşală utilizatorii şi că încalcă regulile privind conţinutul digital, expunând compania riscului unei amenzi uriaşe. Anul trecut, Comisia a început o investigaţie pentru a evalua dacă X încalcă legea serviciilor digitale (Digital Services Act – DSA) – un regulament amplu care cere ... The post Comisia Europeană acuză platforma X că înșală utilizatorii și încalcă regulile privind conținutul digital (raport preliminar) appeared first on Forbes Romania.


forbes.ro
11 hours ago 23

Autovehiculele de peste 7,5 tone nu vor putea circula în acest weekend pe sectoarele de autostrăzi, drumuri expres şi drumuri naţionale din cele 28 de judeţe aflate sub avertizare Cod roşu de caniculă, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Restricţiile de circulaţie se vor aplica în judeţele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Argeş, Dâmboviţa, ... The post Restricţii de circulaţie, sâmbătă şi duminică, din cauza caniculei appeared first on Forbes Romania.


forbes.ro
14 hours ago 51

Institutul Naţional de Statistică (INS) a aniversat, vineri 12 iulie 2024, împlinirea a 165 de ani de la înfiinţarea sa. Data de 12 iulie 1859 marchează momentul în care domnitorul Alexandru Ioan Cuza semna Ordonanţa Domnească privind înfiinţarea Oficiului Central de Statistică Administrativă, actul de naştere a statisticii oficiale în România. Cu această ocazie, Institutul ... The post Institutul Naţional de Statistică a sărbătorit împlinirea a 165 de ani de la înfiinţare appeared first on Forbes Romania.


forbes.ro
12 hours ago 69

Grupul aeronautic Airbus a lansat un plan de îmbunătăţire a performanţei, ce include reduceri de costuri şi îngheţarea numărului de angajaţi la divizia care fabrică avioane, după recentele revizuiri în scădere ale obiectivelor privind producţia de avioane, conform unor surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul. Noua iniţiativă, având numele de cod „LEAD!”, ar urma ... The post Airbus are un plan pentru reducerea costurilor și înghețarea numărului de angajați appeared first on Forbes Romania.