forbes.ro
14 hours ago 39

Aceasta este prima mișcare majoră făcută de noul CEO al companiei, Hein Schumacher, care a preluat funcția în luna iulie: Unilever Plc a angajat băncile de investiții Morgan Stanley și Evercore Inc pentru a vinde un portofoliu de mărci din categoria produselor de înfrumusețare și de îngrijire personală, așa-numite non-core, care includ produse precum Q-Tips și Impulse, reluând un efort pe care l-a abandonat ... The post Unilever caută să vândă mărci non-core  appeared first on Forbes Romania.


wall-street.ro
12 hours ago 29

Anul acesta eMAG va organiza cea de-a 13-a ediție a Black Friday la nivel național. Ediția de anul acesta, dacă își dorește să aibă rezultate mai bune decât cea din 2022, va trebui să...


wall-street.ro
8 hours ago 24

Guvernul, prin măsurile fiscale propuse, transmite un semnal greşit către mediul de afaceri şi efectele acestor vor fi dezastruoase pentru economia românească, avertizează deputatul USR Cristina...


newmoney.ro
12 hours ago 26

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că 50 de staţii de încărcare pentru maşinile electrice, cu câte două puncte de reîncărcare, vor fi montate pe 11 amplasamente din Bucureşti. ”Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat astăzi proiectul de hotărâre privind Studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii «Staţii de […] Articolul Nicuşor Dan: 50 de staţii de încărcare pentru maşinile electrice, montate pe 11 amplasamente din Bucureşti apare prima dată în NewMoney.


forbes.ro
17 hours ago 43

Autoritatea Generală pentru Aprovizionare (GASC) din Egipt, responsabilă pentru achiziţiile strategice de grâu în numele statului egiptean, a cumpărat 60.000 de tone de grâu din România şi 110.000 de tone din Bulgaria, la o licitaţie internaţională. Achiziţia cuprinde 60.000 tone de grâu din România, care va fi livrat în perioada 10-20 noiembrie, şi 110.000 tone ... The post Egiptul cumpără 60.000 de tone de grâu din România appeared first on Forbes Romania.


forbes.ro
12 hours ago 28

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a afirmat joi, după şedinţa de Guvern, că rectificarea bugetară s-ar putea face, cel mai probabil, în luna noiembrie, subliniind că trebuie mai întâi ca proiectul de lege pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea în faţa Parlamentului să intre în vigoare. ”Rectificarea bugetară se va face, cel mai ... The post Mihai Constantin: Rectificarea bugetară s-ar putea face în luna noiembrie appeared first on Forbes Romania.


startupcafe.ro
19 hours ago 33

Utilizatorii vor vedea în curând mai mulți „chatboți” disponibili în aplicațiile dezvoltate de compania lui Mark Zuckerberg, potrivit News.ro.


economica.net
19 hours ago 34

Un “coridor energetic verde” între Grecia și Polonia ar permite transmiterea surplusului de energie fotovoltaică din Balcani către nord-vestul Europei și a energiei eoliene în direcția opusă. Țările implicate în această inițiativă, printre care și România, se pregătesc să o prezinte la ENTSO-E, scrie Balkan Green Energy News.


wall-street.ro
12 hours ago 26

Anul acesta eMAG va organiza cea de-a 13-a ediție a Black Friday la nivel național. Ediția de anul acesta, dacă își dorește să aibă rezultate mai bune decât cea din 2022, va trebui să...


startupcafe.ro
15 hours ago 31

Două companii, parte din grupul Autonom fondat de frații Marius și Dan Ștefan, investesc într-o firmă IT românească.