wall-street.ro
20 hours ago 22

Uber anunță lansarea UberX Share în București, cea mai ieftină opțiune de călătorie de până acum. Pe lângă capitala României, UberX Share este disponibil începând de astăzi în Varșovia și Stockholm.


forbes.ro
17 hours ago 45

Un număr tot mai mare de companii încearcă modalități noi de a rezolva o problemă veche de mult timp: scăderea productivității muncii din timpul zilei de vineri. Numite “vineri de flux” sau “vineri de concentrare” (e.g. Focus Fridays), zilele de vineri în care nu au loc ședințe de lucru cu echipele au rostul de a oferi ... The post Vinerile fără întâlniri de lucru pot spori productivitatea în scădere la sfârșitul săptămânii appeared first on Forbes Romania.


wall-street.ro
18 hours ago 77

Tatăl tânărului mort în accidentul de la 2 Mai de vara trecută a afirmat că judecătoarea care trebuie să soluţioneze acest dosar l-a întrebat dacă fiul său este în sala de judecată şi a precizat că nu a văzut în viaţa sa un asemenea judecător.


economica.net
13 hours ago 32

Instanțele de judecată au dat anul trecut 44 de soluții definitive în procesele intentate Consiliului Concurenței de diverse companii care au contestat amenzile primite în perioada 2014-2021. Dintre acestea, doar cinci dosare au fost câștigate de companiile sancționate. Mai bine de jumătate din valoarea sancțiunilor contestate în dosarele soluționate în 2023 a fost menținută definitiv de instanță.


newmoney.ro
18 hours ago 64

Autorităţile aşa-zisei regiunii separatiste transnistrene par a se pregăti să ceară anexarea la Federaţia Rusă. Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski a convocat la sfârşitul lunii februarie un „congres al deputaţilor de toate nivelurile” din stânga Nistrului, iar politicianul transnistrean de opoziţie Ghenadie Ciorba susţine că a făcut-o la ordinul Moscovei şi că s-ar pregăti […] Articolul Tiraspolul s-ar pregăti să ceară anexarea la Federaţia Rusă. Putin se adresează vineri Parlamentului rus apare prima dată în NewMoney.


forbes.ro
17 hours ago 39

Producătorii de mașini au început să compenseze companiile de leasing pentru scăderea valorii mașinilor electrice folosite, pe măsură ce reducerile de prețuri ale Tesla Inc. se răspândesc într-o industrie care trebuie să vândă mai multe mașini electrice sau să se confrunte cu amenzi usturătoare.  Potrivit Bloomberg, Ayvens, cea mai mare firmă de leasing multi-brand, a primit deja ... The post Prețurile în scădere ale mașinilor electrice forțează producătorii de mașini să compenseze firmele de leasing appeared first on Forbes Romania.


economica.net
20 hours ago 71

Republica separatistă Transnistria ar urma să solicite Moscovei alipirea regiunii separatiste la Federaţia Rusă, informează joi Deschide.md, citând o declaraţia făcută de opozantul transnistrean Ghenadie Ciorba, citat de INFOTAG.


startupcafe.ro
17 hours ago 56

Un startup danez de tip fintech, cofondat de un român, se lansează oficial, după o rundă de finanțare de 5 milioane EUR.


economica.net
20 hours ago 32

CFR SA informează că joi, 22 februarie, Consiliul Tehnico - Economic a aprobat variantele optime din cadrul Studiului de fezabilitate pentru obiectivul reabilitarea/ modernizarea liniei CF Reșița Nord - Timișoara Nord cu extensie Voiteni - Stamora Moravița - Frontieră.


economica.net
20 hours ago 91

Ministerul Energiei a elaborat un proiect de Hotârâre de Guvern pentru exproprierea câtorva proprietăți în scopul finalizării și racordării la rețea a hidrocentralei Dumitra și microhidrocentralei Livezeni.