startupcafe.ro
54 de minute în urmă 43

S-a anunțat oficial și perioada de înscriere efectivă la finanțările de până la 100.000 de euro fiecare, pentru firmele mici și mijlocii din domenii diverse și pensiuni, restaurante, hoteluri și alți operatori HoReCa de orice dimensiune. Programul Electric-Up are acum și ghid oficial de finanțare.


wall-street.ro
3 ore în urmă 206

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România va primi 4,6% din cota lunară de vaccinuri pentru SARS-CoV-2, menţionând că vom avea o imunizare atunci când 60-70% din populaţie va fi vaccinată.


wall-street.ro
5 ore în urmă 104

Peste 1.300 de persoane din Marea Britanie au fost informate greşit că au fost infectate cu noul coronavirus după o eroare de laborator, a anunţat Departamentul pentru Sănătate şi Asistenţă Socială, relatează Agerpres.


forbes.ro
14 ore în urmă 136

The post Cotroceni, imobil de excepție în stil neobrâncovenesc appeared first on Forbes.ro.


wall-street.ro
4 ore în urmă 97

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, îi invită pe preşedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, membrii Guvernului, parlamentari, precum şi pe reprezentanţii autorităţilor locale să participe la manifestările religioase prilejuite de sărbătoarea...wall-street.ro
8 ore în urmă 98

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, cu ocazia vizitei la Staţia de comprimare gaze naturale Jupa, că România este al doilea mare producător de gaze naturale din Uniunea Europeană, dar cu toate acestea jumătate dintre gospodării sunt încălzite în...


wall-street.ro
21 de ore în urmă 58

În mijlocul scandalului legat de pelerinajul de la Constanța, cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei, Guvernul anunţă că slujbele de Crăciun se pot desfăşura atât în interiorul, cât şi în afara bisericilor, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.


economica.net
10 ore în urmă 17

Sporul pentru personalul medical şi auxiliar care îngrijeşte pacienţii cu COVID-19 a fost majorat, prin OUG şi Hotărâre de Guvern, până la 85% din salariul de bază, a declarat, sâmbătă, şeful Cancelariei premierului, Ionel Citește mai departe...


wall-street.ro
8 ore în urmă 23

O femeie de 55 de ani, internată cu COVID la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, s-a sinucis într-o baie de la etajul al patrulea al unității, potrivit unui comunicat de presă al spitalului.