zf.ro
10 ore în urmă 672

Preşedintele Klaus Iohannis a avut un dialog cu jurnalistul Radu Tudor, în timpul dezbaterii de marţi, cu privire la infrastructură, iar în momentul în care a fost întrebat cât face până la Sibiu, şeful statului a întrebat..."cât fac cu ce?"

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 oră în urmă 103

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în fiecare perioadă a acestui an s-a discutat despre scenariul ca iarna această să fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani.

Distribuit de paginile:

zf.ro
8 ore în urmă 100

Viorica Dăncilă a fost întrebată, la dezbaterea pe care a organizat-o marţi seara, în paralel cu cea a lui Klaus Iohannis, care este aria cercului. Răspunsul prezidenţiabilului PSD a fost oferit doar pe jumătate, în timp ce şeful statului a tăcut, însă a zâmbit.

Distribuit de paginile:

economica.net
15 ore în urmă 156

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, îi solicită demisia ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, invocând faptul că acesta ar fi "sabotat" cursul de schimb şi "a avut întâlniri ascunse cu reprezentanţii instituţiilor financiare internaţionale".

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
16 ore în urmă 430

Un nou program de finanțare pentru mici afaceri Start-Up Nation ar urma să fie lansat, cel mai probabil, în primele 3 luni ale anului 2020, iar pentru aceasta trebuie parcurși 5 pași instituționali, a informat, marți, Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, la solicitarea StartupCafe.ro.

Distribuit de paginile:

zf.ro
14 ore în urmă 236

Dragoş Damian, directorul Terapia, unul dintre producătorii de medicamente din România care a mai rămas în picioare, spune că o dezbatere prezidenţială nu ar trebui să aibă loc într-un hotel de 5 stele sau în sediul unei instituţii academice, ci mai degrabă ” într-o hală industrială a unei fabrici d…

Distribuit de paginile:

wall-street.ro
22 de ore în urmă 2.112

Astfel, Viorica Dancila a subliniat ca "nu din vina noastra nu s-au facut spitalele regionale".

Distribuit de paginile:

zf.ro
17 ore în urmă 937

Liderul PSD Viorica Dăncilă invită presa la o dezbatere, de la ora 18.00, în Parlament, înainte de evenimentul organizat de prezidenţiabilul PNL Klaus Iohannis.

Distribuit de paginile:

profit.ro
18 ore în urmă 173

Noua companie de furnizare de gaze naturale și energie electrică la care vor să se asocieze producătorul de gaze Romgaz, controlat de statul român cu peste 70% din acțiuni, și Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie (SAPE), deținută 100% de ministerul de resort, se va numi Romgaz Furnizare SA și va fi înființată cu un capital social de pornire de 67,5 milioane lei, care va fi majorat ulterior, în cel mult 12 luni, la 225 milioane lei, bani care vor asigura funcționarea companiei în primii 3 ani de activitate, relevă date analizate de Profit.ro.

Distribuit de paginile:

zf.ro
19 ore în urmă 843

Radu Tudor, Moise Guran, Cristina Şincai, sunt trei dintre jurnaliştii care au fost invitaţi să adreseze întrebări la discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis. La fel ca în cazul interlocutorilor, surse politice spun că lista de studenţi şi profesori prezenţi a fost aprobată în prealabil.

Distribuit de paginile: