wall-street.ro
6 ore în urmă 99

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, dezminte informaţiile potrivit cărora Primăria Capitalei ar urma să cheltuie un milion de lei pe un studiu despre ciori.


economica.net
5 ore în urmă 56

Secretarul general al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), Mathias Cormann, a afirmat vineri că România are una dintre cele mai mici rate de vaccinare din Uniunea Europeană şi a sugerat ca ţara noastră să extindă implementarea certificatului verde pentru mai multe activităţi sau chiar profesii.


economica.net
20 de ore în urmă 106

Agenția Națională pentru Administrare Fiscală (ANAF) intervine în ceea ce a fost scandalul ultimilor ani din piața brokerajului. Acuzat de mai mulți intermediari mari și medii că a încercat să ia oamenii concurenților prin metode ilegitime, Transilvania Broker (TBK), singurul intermediar de asigurări listat din România, a fost sancționat pentru publicitate înșelătoare, arată un document consultat de Economica.net. Președintele TBK susține că au fost doar chestiuni de nuanță și că au primit doar un avertisment.


economica.net
6 ore în urmă 60

Pasajul Berceni de pe Centura Capitalei va fi dat în trafic în toamnă, estimează secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu. Acesta a postat vineri noi imagini de pe șantier.


economica.net
5 ore în urmă 86

Jumătate dintre oamenii intervievaţi au spus că nu au fost niciodată la medicul dentist, iar cei care se duc investesc, în medie, 2.000 de lei pe an pentru vizitele stomatologice, cu 17% mai mult decât anul trecut, reiese din cel mai recent studiu de piață Kantar, reprezentativ pentru piața de stomatologie, comandat de rețeaua clinicilor dentare deţinută de dr. Leahu. "Indiferent câte resurse investim la nivel privat în educație, informare și pregătirea profesională a medicilor, nu putem acoperi golurile lăsate de faptul că statul a abandonat pacientul de stomatologie. Sănătatea generală începe cu dinții, imunitatea e influențată semnificativ de accesul la aceste servicii, care e determinat de susținerea autorităților publice. Până atunci, nu putem decât să le reamintim pacienților că igiena e critică, că nivelul de sănătate dentară se stabilește printr-un consult la medic și prin radiografie, nu prin autodiagnosticare și că solicitarea celei de-a doua opinii, și în acest domeniu, nu mai e doar o recomandare", semnalează medicul şi antreprenorul Ionuţ Leahu.


forbes.ro
7 ore în urmă 34

Oprirea tuturor importurilor de gaze rusești ar putea avea consecințe economice profunde pe termen lung și ar necesita măsuri urgente de reducere a cererii.  O analiză a grupului de reflecţie Bruegel, citată de Reuters, arată că, pe termen scurt, oprirea livrărilor din partea Rusiei ar fi suportabilă de către Uniunea Europeană. Pe termen lung, însă, ... The post Bruegel: Oprirea livrărilor de gaze rusești ar avea consecinţe profunde pentru economia UE appeared first on Forbes Romania.


forbes.ro
6 ore în urmă 20

Guvernul a aprobat un proiect de lege pentru Contractul de finanţare în valoare de 305 milioane de euro, între România și Banca Europeană de Investiții, fonduri destinate realizării Spitalului Regional de Urgență Cluj. Împrumutul contractat reprezintă aproximativ 67% din costul necesar construirii unui nou Spital Regional de Urgență Cluj, diferența de aproximativ 150,4 mil. euro ... The post 305 milioane euro pentru un nou Spital de Urgență din Cluj appeared first on Forbes Romania.economica.net
8 ore în urmă 20

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a afirmat, joi, că nu vede nicio problemă ca Federaţia Rusă sau orice altă parte să viziteze baza militară de la Deveselu, dar a evocat, în context, principiul reciprocităţii.


forbes.ro
7 ore în urmă 28

Praktiker Real Estate România, condus de omul de afaceri Omer Susli, a achiziționat unul dintre cele mai mari parcuri comerciale din București, Vitantis Shopping Center. Centrul comercial se întinde pe 50.000 mp (35.000 mp suprafață închiriabilă) și găzduiește retaileri precum Brico Depot, La Cocoș, Casa Rusu, Homefit, Proges și Arenele LaserMaxx. Fondul Revetas Capital deținea ... The post Vitantis Shopping Center, cumpărat de Omer Susli appeared first on Forbes Romania.