economica.net
11 ore în urmă 113

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că măsurile de protecţie sanitară aferente sărbătorilor de iarnă vor fi luate, de Guvern, în următoarele zile, dar a atras atenţia că purtarea corectă a măştii va fi "absolut obligatorie", în spaţiile aglomerate, indiferent de incidenţa cazurilor de COVID-19.


economica.net
19 ore în urmă 45

Apărarea antiaeriană iraniană a tras o rachetă în timpul unui exerciţiu desfăşurat sâmbătă deasupra oraşului Natanz, unde se află o centrală cu instalaţii nucleare, a anunţat televiziunea de stat de la Teheran, după ce locuitorii acelui oraş au auzit o explozie puternică, transmite Reuters.wall-street.ro
13 ore în urmă 66

În România au apărut în urmă cu o zi primele cazuri de infecție cu varianta Omicron a coronavirusului. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății a declarat că se impun noi măsuri pentru limitarea...


economica.net
13 ore în urmă 91

Grand Hotel, un imobil vechi de 100 de ani din Galați, unde și-au avut sediile Securitatea și Primăria, a fost scos la vânzare. Prețul cerut este de 2,45 milioane de euro, potrivit anunțului publicat de Sotheby's România.


economica.net
9 ore în urmă 44

Engie, cel mai mare furnizor pentru persoane fizice din România, este furnizorul de ultimă instanță care a venit cu cel mai mic preț, deci va prelua potențialii clienți abandonați de furnizorii concurențiali și în luna decembrie.


wall-street.ro
9 ore în urmă 34

Ciocniri între manifestanţi şi forţele de ordine s-au produs duminică la Bruxelles, în cadrul unei manifestaţii împotriva măsurilor anti-COVID, la care s-au adunat circa 8.000 de persoane, potrivit...


forbes.ro
8 ore în urmă 42

După retinol, acid hialuronic sau colagen, alte ingrediente și-au câștigat dreptul de a sta la baza celor mai eficiente formule de îngrijire a pielii. Deși n-am auzit de majoritatea decât recent, se pare că multe dintre ele sunt considerate descoperirile mileniului... trecut. The post Noile vedete de pe etichete appeared first on Forbes.ro.


economica.net
7 ore în urmă 24

Cuvinte precum "parola", "qwerty" sau 123456 apar pe lista celor mai comune parole şi ar trebui cu siguranță retrase din uz întrucât chiar și o parolă mai specială poate fi ușor de spart dacă un program de calculator este sistematic antrenat să o spargă. The post Cât îi ia unui hacker să-ţi spargă parola. Un ghid simplu care face diferenţa de la o secundă la 34.000 de ani appeared first on Economica.net.


economica.net
7 ore în urmă 211

Viorel Vasile, președintele și fondatorul Safety Broker, cel mai mare intermediar local din asigurări, a vândut pachetul majoritar de acțiuni către Unilink, cel mai mare broker polonez, în cea mai importantă tranzacție a ultimilor ani din piața asigurărilor. Vasile rămâne CEO al companiei, dar și acționar minoritar, alături de Robert Niță, directorul juridic. Valoarea tranzacției ar putea depăși 125 de milioane de lei, mai ales că Safety vine după cel mai bun an din istoria sa.