startupcafe.ro
6 ore în urmă 492

Europarlamentarii cer înființarea unei Gărzi Financiare și a unei Unități de informații financiare pentru toată Uniunea Europeană, pentru combaterea mai eficientă a infracțiunilor fiscale, potrivit unei foi de parcurs votate marți de Parlamentul European.

Distribuit de paginile:

wall-street.ro
5 ore în urmă 110

Zeci de silvicultori s-au strans marti in fata Camerei Deputatilor, cu scopul de a cere Parlamentului sa respinga proiectul de lege depus de Liviu Dragnea prin care bisericile primesc terenuri...

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
10 ore în urmă 608

Un leton a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru fraudă, furt de identitate și spălare de bani, după ce a recunoscut că a furat 99 de milioane de dolari de la Facebook și 23 de milioane de dolari de la Google între 2013 și 2015. Evaldas Rimasauskas a obținut banii trimițând facturi către…

Distribuit de paginile:

zf.ro
8 ore în urmă 264

O propunere legislativă iniţiată de Mihai Fifor, fostul ministru al Apărării, care a fost pusă în dezbatere la Senat, prevede reducerea vârstei de pensionare pentru mai multe categorii funcţionari publici cu statut special, militari şi poliţişti.

Distribuit de paginile:

profit.ro
5 ore în urmă 56

Prevederile OU 114/2018, care a introdus taxe în diferite industrii, au dat peste cap planurile de afaceri pentru acest an ale majorității companiilor și, pe fondul unor bugete construite cu prudență, piața curieratului a fost afectată, cu impact și asupra cifrelor Fan Courier, cel mai mare jucător privat de profil. Nu mai există același entuziam ca la începutul anului 2018", spune Adrian Mihai, unul dintre acționarii companiei.

Distribuit de paginile:

wall-street.ro
15 ore în urmă 756

FAN Courier, cel mai mare jucator de pe piata de curierat din Romania, a inaugurat la finalul anului trecut o noua investitie la hub-ul din Stefanestii de Jos, unde capacitatea de sortare a crescut...

Distribuit de paginile:

profit.ro
12 ore în urmă 597

Guvernul intenționează ca noul indice Robor să nu se mai aplice automat creditelor în derulare. Cel mai probabil, ratele românilor nu vor scădea.

Distribuit de paginile:

newmoney.ro
11 ore în urmă 176

Indicatorul de încredere macroeconomică al CFA România, calculat pe baza estimărilor membrilor organizaţiei, a crescut în februarie, faţă de luna anterioară, cu 10,6 puncte, până la 34,4 puncte, dar euro ar putea depăşi pragul de 4,84 lei în următoarele 12 luni, arată datele analiștilor, citate de News.ro. Luni, Banca Naţională a României (BNR) a afişat …

Distribuit de paginile:

economica.net
6 ore în urmă 31

Două companii chineze poartă ultimele negocieri pentru construcţia a două autostrăzi în Republica Moldova, a declarat, marţi, Vitalie Iurcu, secretar de stat în Ministerul Economiei şi Infrastructurii din Republica Moldova, într-un interviu publicat în cotidianul chinez South China Morning Post.

Distribuit de paginile:

profit.ro
8 ore în urmă 508

Fostul premier Mihai Tudose (52 de ani) a fost internat de urgență în urma unui infarct, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. El este internat în București.

Distribuit de paginile: