zf.ro
6 ore în urmă 375

Preşedintele ASF Leonardo Badea a încasat în 2018 venituri din salarii şi indemnizaţii în valoare de echivalentul a 175.563 euro, echivalentul unui câştig lunar de circa 14.600 euro, potrivit declaraţiei de avere publi­cată pe site-ul instituţiei.

Distribuit de paginile:

zf.ro
5 ore în urmă 122

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat că nu îşi va prezenta demisia în cazul în care cei 100 de kilometri de autostradă promişi nu vor fi gata, însa a asigurat că va lua măsurile necesare în privinţa constructorilor.

Distribuit de paginile:

zf.ro
11 ore în urmă 314

Varujan Vosganian a declarat că ALDE mai mult ca sigur îl va desemnat pe Călin Popescu Tăriceanu candidat la prezidenţiale. El a precizat că este mirat de faptul că Viorica Dăncilă vorbeşte despre responsabilitate, în condiţiile în care PSD a încălcat procedura desemnării prezidenţiabilului.

Distribuit de paginile:

zf.ro
8 ore în urmă 137

Viorica Dăncilă a declarat, la finalul CEx al PSD de marţi, în care a fost desemnată prezidenţiabilul partidului, că are şanse în faţa lui Klaus Iohannis şi că românii pot vedea că ar putea avea primul preşedinte femeie.

Distribuit de paginile:

wall-street.ro
14 ore în urmă 3.095

Viorica Dancila a fost votata de Biroul Permanent drept candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Ea urmeaza sa fie confirmata si de Comitetul Executiv, iar ulterior de Congres.

Distribuit de paginile:

zf.ro
9 ore în urmă 86

Producţia industriei auto din România în 2018 este de peste 470.000 de unităţi, o creştere cu 35% comparativ cu 2017.

Distribuit de paginile:

wall-street.ro
12 ore în urmă 281

Lantul de farmacii Tei si magazinele Bebe Tei, controlate de antreprenoarea Roxana Maftei, isi extinde acoperirea in Bucuresti cu o noua unitate in zona Rahova din Bucuresti.

Distribuit de paginile:

startupcafe.ro
10 ore în urmă 140

O serie de influenceri australieni care fac bani din reclame pe Instagram s-au plâns de decizia rețelei sociale de a ascunde publicului numărul de like-uri la postări, măsură luată în câteva țări, printre care și Australia, nu însă și în România.

Distribuit de paginile:

wall-street.ro
14 ore în urmă 375

Ministerul Finantelor Publice s-a imprumutat astazi, 23 iulie, 90 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a obtinut 706,6 milioane de lei.

Distribuit de paginile:

profit.ro
10 ore în urmă 62

Microsoft Corp a acceptat să plătească aproximativ 25,3 milioane de dolari, inclusiv o amendă penală, pentru a soluționa acuzațiile autorităților SUA că ar fi făcut plăți neadecvate care au fost folosite pentru a mitui oficiali guvernamentali în Ungaria și în alte țări, transmite Reuters.

Distribuit de paginile: