wall-street.ro
8 ore în urmă 192

BCR, alaturi de compania romaneasca Qualitance, au lansat prima platforma digitala pentru credite ipotecare, Casa Mea, prin care clientii bancii isi pot usura procesul de achizitie a unei locuinte.

Distribuit de paginile:

profit.ro
15 ore în urmă 444

Angajatorii care nu respectă regulile privind munca suplimentară vor risca amenzi de până la 3.000 lei pentru fiecare angajat aflat într-o astfel de situație, conform unui proiect de lege adoptat de Parlament și trimis spre promulgare șefului statului. În prezent, amenzile sunt în sumă fixă, indiferent de numărul angajaților care lucrează peste program mai mult decât permite legea.

Distribuit de paginile:


zf.ro
11 ore în urmă 74

România a înregistrat în august cea mai mare inflaţie din UE, de 4,1%, similar cu nivelul din iulie, fiind urmată de Ungaria, cu 32,%, Olanda şi Letonia, ambele cu 3,1%, în condiţiile în care media europeană a fost de 1,4%, la fel ca şi în iulie, arată datele Eurostat.

Distribuit de paginile:

newmoney.ro
16 ore în urmă 102

Simona Halep a declarat, la plecarea în China, unde va participa la turneele de la Wuhan şi Beijing, că este aptă din punct de vedere fizic după accidentarea suferită la gleznă.

Distribuit de paginile:

wall-street.ro
12 ore în urmă 57

Angajatorii care nu respecta prevederile legale privind munca suplimentara vor plati amenzi mai mari, dupa ce, miercuri, Camera Deputatilor a adoptat un proiect de lege in acest sens.

Distribuit de paginile:


wall-street.ro
1 zi în urmă 1.626

Gabriela Firea, primarul general al Bucurestiului sub a carei administratie Capitala a intrat in faliment, a anuntat ca va achizitiona, la 15.000 de euro bucata, 300 de parcometre.

Distribuit de paginile:

zf.ro
13 ore în urmă 42

O tânără de 22 de ani, aflată pe o trotinetă electrică, a fost rănită, miercuri, într-un accident de circulaţie produs în Cluj-Napoca. Potrivit poliţiştilor, tânăra ar fi intrat într-o intersecţie fără să se asigure.

Distribuit de paginile:

zf.ro
12 ore în urmă 325

Creşterea salariului minim din sectorul construcţiilor decisă de guvern la începutul acestui an a îmbunătăţit semnificativ indicatorii pieţei muncii din acest sector: în ultimul an, salariul mediu din construcţii a crescut cu 50% şi a depăşit valoarea de 3.000 de lei net pe lună, iar efectivul de sa…

Distribuit de paginile: