forbes.ro
17 ore în urmă 82

Autoritățile norvegiene au anunțat oprirea vaccinării copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani cu a doua doză de vaccin împotriva Covid-19 până la apariţia mai multor informaţii privind siguranţa acestora, parţial din cauza unui efect secundar rar care implică inflamaţia inimii. The post COVID-19: Norvegia opreşte vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 12-15 ani până la apariţia mai multor informaţii privind siguranţa acestora appeared first on Forbes.ro.


forbes.ro
13 ore în urmă 110

Cetăţenii croaţi care călătoresc în SUA pentru turism sau afaceri până la 90 de zile nu mai au nevoie de viză. The post De azi, croaţii pot călători în SUA fără viză appeared first on Forbes.ro.


forbes.ro
13 ore în urmă 18

Datele publicate pe site-ul Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) demonstrează că numărul societăţilor comerciale şi persoanelor fizice autorizate (PFA) intrate în insolvenţă a crescut cu 6,9% în primele nouă luni ale acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2020. The post Peste 4.300 de companii și PFA au intrat în insolvență în primele nouă luni din 2021 appeared first on Forbes.ro.


economica.net
13 ore în urmă 45

Casa de licitații Artmark organizează pe 28 octombrie licitația "Din Tată în Fiu". Licitația unei Colecții de Numismatică" unde vor fi scoase la licitație monede valoroase, de la 1860 și până în zilele noastre. The post Cea mai valoroasă monedă românească modernă bătută vreodată, scoasă la licitație alături de alte monede unice appeared first on Economica.net.


wall-street.ro
12 ore în urmă 22

Vulcanul Etna, situat în Sicilia, a erupt din nou, anul în curs fiind unul foarte activ pentru vulcan.


forbes.ro
15 ore în urmă 16

17 state NATO, printre care şi România, au convenit să înfiinţeze un fond care să contribuie la dezvoltarea de noi tehnologii până în iunie anul viitor. The post NATO: 17 țări, între care și România, au înființat un fond de 1 miliard de euro pentru dezvoltarea de noi tehnologii appeared first on Forbes.ro.


wall-street.ro
18 ore în urmă 179

Persoanele nevaccinate în Austria sunt ameninţate cu un potenţial lockdown dacă situaţia în unităţile de terapie intensivă ale ţării se agravează, conform noilor planuri guvernamentale.


forbes.ro
18 ore în urmă 26

În primele șase luni ale lui 2021, țara noastră a importat lapte, produse lactate, ouă şi miere în valoare de 348,3 milioane de euro, în creştere cu aproape 14% faţă de perioada similară a anului trecut. The post România, importuri de lapte, produse lactate, ouă și miere de peste 348 milioane de euro, în S1 appeared first on Forbes.ro.


economica.net
18 ore în urmă 38

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat, sâmbătă, un nou apel, pe pagina sa de Facebook, ca românii să meargă să se vaccineze, susținând că nu există alternativă pentru a lupta împotriva pandemiei de COVID-19. The post Klaus Iohannis a lansat un nou apel ca românii să se vaccineze appeared first on Economica.net.


forbes.ro
17 ore în urmă 23

Președintele Comisie Europene, Ursula von der Leyen, dă replica celor 12 state, printre care Lituania și Austria care doresc garduri de sârmă ghimpată şi ziduri la frontiere pentru a împiedica venirea migranților. The post Ursula von der Leyen: UE nu va finanţa „garduri de sârmă ghimpată şi ziduri” anti-migranţi appeared first on Forbes.ro.