profit.ro
4 ore în urmă 175

La instituirea stării de asediu, la declararea stării de mobilizare sau a stării de război, cetățenii români încorporabili și rezerviștii cu domiciliul în România, plecați temporar în afara țării, vor avea obligația de a se întoarce în țară pentru serviciul militar în cel mult 10 zile. Și cei care nu mai au domiciliul în România trebuie să contacteze centrele militare în cel mult 15 zile, prevede un proiect de lege al Ministerului Apărării. Conform proiectului, serviciul militar va putea fi efectuat și în calitate de militar voluntar de către cetățenii români, bărbați și femei, care au vârsta cuprinsă între 18 și 51 ani, la solicitarea acestora.

Distribuit de paginile:

zf.ro
1 oră în urmă 74

Bogaţia uriaşă pe care nu o băgăm în seamă: Romania deţine 60% din rezerva totală din Europa a celei mai dorite resurse de pe planetă şi cu toate astea românii o ignoră

Distribuit de paginile:

profit.ro
12 ore în urmă 451

O firmă cu profil imobiliar controlată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, de fiul ei cel mare, Tudor Ștefan Firea (23 de ani), și de 2 consiliere ale primarului va încasa despăgubiri de peste 200.000 de lei de la CNAIR drept despăgubire pentru exproprierea unei suprafețe de teren arabil intravilan de 550 mp situate în Voluntari, necesară pentru lucrările de construire a tronsonului București-Ploiești din cadrul autostrăzii București-Brașov.

Distribuit de paginile:

wall-street.ro
2 zile în urmă 51

M-am uitat la programa din Marea Britanie: ei invata de mici ce inseama banii, pentru ca sistemul in care noi traim si l-am implementat se numeste...capitalism.

Distribuit de paginile:
2

economica.net
10 ore în urmă 101

Proiectul de lărgire a şoselei Prelungirea Ghencea, cea mai aglomerată arteră din sud-vestul Capitalei, va costa 558 milioane de lei, potrivit indicatorilor tehnico-economici supuşi spre aprobare consilierilor generali în şedinţa din 26 septembrie. Lucrările sunt prevăzute să dureze doi ani, pe o porţiune de 5,7 kilometri. Vezi cum ar trebui să arate la final proiectul Primăriei Bucureşti.

Distribuit de paginile:
2

zf.ro
10 ore în urmă 86

Echinocţiul de toamnă 2018 - 23 septembrie, debutul toamnei astronomice

Distribuit de paginile:

zf.ro
4 ore în urmă 49

Simona şi-a mărit echipa, iar cel mai nou membru are doar 21 de ani. Cum o va ajuta pe Halep

Distribuit de paginile:

economica.net
10 ore în urmă 75

Podul Grant, unul dintre cele mai importante elemente de infrastructură din Bucureşti, va fi reabilitat, potrivit unui proiect de hotărâre a Consiliului General al Municipiului Bucureşti

Distribuit de paginile:

wall-street.ro
11 ore în urmă 54

Aproximativ 20.000 de persoane au manifestat sambata la Berna pentru a cere egalitate salariala intre barbati si femei.

Distribuit de paginile:

zf.ro
21 de ore în urmă 83

A renunţat să mai muncească pentru alţii, iar acum afacerea lui se îndreaptă spre 400 milioane de lei

Distribuit de paginile: