economica.net
14 ore în urmă 102

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit asocierii conduse de francezii de la Egis un contract de 21,46 milioane de lei pentru supervizarea lucrărilor la lotul 2 din Autostrada de Centură București Sud (A0 Sud), potrivit informațiilor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Pentru loturile 1 și 3 din A0 Sud, supervizarea este asigurată de către Consitrans. The post Autostrada de Centură București Sud: Lucrările la lotul 2 vor fi supervizate de francezii de la Egis appeared first on Economica.net.


economica.net
19 ore în urmă 128

Ploile din ultima perioadă au, pe lângă efecte negative, și una pozitivă: electricitatea produsă în hidrocentrale asigură peste 50% din consumul naţional. The post Hidrocentralele asigură peste 50% din consumul naţional appeared first on Economica.net.


manager.ro
16 ore în urmă 122

Sefa EPPO sustine ca in acest moment nu se pot face angajari in parchet Ar avea nevoie de 50 de anchetatori in plus pentru a face fata volumului de munca3939Inca nu avem suficiente resurse Avem nevoie de mai mult personal inca cel putin 50 de persoane aici in Luxemburg pentru a putea avea mai multi analisti de caz si investigatori financiari si pentru a trata toate cazurile pe care le vom primiSper ca pentru anul viitor vom primi mai multe resurse Vom lupta pentru asta3939 a spus Kovesi in... citeste in continuare