TERMENE ȘI CONDIȚIIAccesarea acestui site sau a oricărei părţi din el presupune acordul dumneavoastră cu termenele şi condiţiile de utilizare.

Ca vizitator sunteţi, implicit, utilizator al site-ului https://www.rubrika.ro şi prin continuarea accesării acestuia sunteţi de acord să respectaţi aceste reguli şi veţi fi răspunzător pentru tot ceea ce întreprindeţi în legătură cu https://www.rubrika.ro.

Prin accesarea acestui site, sunteţi de acord cu publicarea de către Rubrika a unui conţinut stabilit pe baza propriilor criterii de selecţie şi de abordare a subiectelor. Rubrika nu are nicio responsabilitatea în cazul în care acest conţinut poate fi prezentat într-o manieră neconformă cu dorinţele dumneavoastră.

Rubrika îşi rezervă dreptul de a modifica şi de a şterge orice text postat pe site, intrepretat ca fiind abuziv, defăimător, obscen ori de natură a aduce vreo atingere unui drept legal protejat. Rubrika susţine şi încurajează dreptul la liberă exprimare, dar va acţiona ferm în cazul oricărui material ilegal, ameninţător, defăimător, obscen, pornografic sau orice tentativă care violează legea sau lezează drepturile omului.

Autorii Rubrika pot modifica, şterge sau adăuga oricând informaţiile de pe acest site fără notificare prealabilă.

Aceste condiţii de utilizare pot fi modificate în orice moment, fără o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Aceste reguli sunt oricând accesibile pe site, iar dumneavoastră vă revine responsabilitatea să le cunoaşteţi şi să le respectaţi.

COPYRIGHT

Rubrika preia continut jurnalistic de pe site-uri de stiri, in limita a 500 de caractere, limita considerata ca fiind utilizare cinstita, neincalcand astfel drepturile de copyright ce apartin in continuare autorilor, mentionati inclusiv textual prin utilizarea de hyperlinks care conduc catre sursa originala.

Site-ul şi conţinutul acestuia sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România.

Logo-ul rubrika.ro nu poate fi utilizat fără acordul scris al deţinătorului drepturilor de autor.

Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a conţinutului este strict interzisă, fără acordul prealabil al autorului.

În cazul în care consideraţi că orice material publicat pe acest site încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne sesizaţi acest lucru folosind adresa de e-mail .

DISCLAIMER

Acest disclaimer se referă la informaţiile disponibile pe acest site.

Conţinutul generat de autorii acestui site este furnizat pentru informare generală şi nu se va confunda cu o consultare profesională de specialitate în orice domeniu. Înaintea oricărei acţiuni luate pe baza oricărui material din site, se va obţine sfatul unui specialist în domeniul aferent.

Autorii site-lui se străduiesc să se asigure că informațiile sunt fiabile și exacte la momentul publicării. De asemenea, autorii nu sunt reponsabili pentru conţinutul altor site-uri la care se face referire cu link activ.

Autorii Rubrika nu își asumă nicio răspundere, indiferent de motiv, pentru orice pierdere sau pagube care ar putea apărea în vreun fel prin utilizarea acestui site.

SECURITATE

Accesul neautorizat sau modificarea neautorizată a acestui site constituie infracţiune şi se pedepseşte conform legislaţiei române în vigoare.

Orice litigiu născut din sau în legătură cu Termenii şi condiţiile de utilizare va fi soluţionat pe cale amiabilă.