gsp.ro
1 day ago 113

Oana Dușmănescu scrie în Gazeta despre filmul „Challengers”, care este un film cu tenis, dar în niciun caz despre tenis.


gsp.ro
1 day ago 234

Dinamo e într-o postură critică, ocupă penultimul loc în play-out și e în mare pericol să ajungă din nou în liga secundă, situația deteriorându-se drastic după ultimele două rezultate. Ar fi a doua retrogradare în decurs de trei ani pentru echipa aflată în continuare în insolvență, însă asta nu-i singura problemă: clubului i-ar putea fi interzis să mai folosească actuala siglă începând din sezonul următor! Vremuri noi, aceleași probleme interminabile pentru ...


sport.ro
23 hours ago 34

FCSB și Farul Constanța se întâlnesc sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 20:30.


gsp.ro
1 day ago 106

Fanii „câinilor roșii” și-au pierdut complet răbdarea față de favoriții lor la capătul meciului Dinamo - Voluntari, scor 1-1. Dinamo continuă să se afle pe locul 15 retrogradabil direct, după al treilea meci fără victorie în play-out-ul Superligii, iar suporterii și-au manifestat nemulțumirea.


gsp.ro
1 day ago 43

Dinamo a jucat cu peste 6000 de suporteri meciul încheiat la egalitate cu Voluntari, scor 1-1, în urma căruia „câinii” au rămas pe loc direct retrogradabil, cu două etape înainte de finalul sezonului. Chiar și în acest context, Peluza Sud Dinamo nu a participat în mod organizat la această partidă, iar ultrașii au postat un comunicat dur la adresa conducerii în care au explicat ce s-a întâmplat.


sport.hotnews.ro
1 day ago 36

​Sportivul român Ede Molnar (BikeXpert SuperBet) a câştigat cursa scurtă (XCE) de vineri, din cadrul etapei de la Barcelona a Cupei Mondiale de mountain bike Eliminator.


gsp.ro
1 day ago 71

Sunt zile dificile pentru Rapid. Daniel Niculae va fi urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice.


gsp.ro
1 day ago 48

Suedia e singura în fotbalul continental ce nu vrea să apeleze la asistentul video. 18 din cele 32 de cluburi din primele două ligi și două federații regionale au votat contra VAR. Voința fanilor, care controlează destinele cluburilor în proporție de 51%, a primat. „Allsvenskan va fi unica prima ligă din cele 30 europene fără VAR”, anunță Times.


gsp.ro
1 day ago 49

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre situația jucătorilor accidentați din lotul roș-albaștrilor.