digisport.ro
1 oră în urmă 526

Un moment spectaculos a marcat finalul partidei etapei a VI-a dintre PSG și Rennes. În prelungirile partidei, când Neymar a fost înlocuit de Nkunku, un puști a pătruns pe teren. Copilul a izbucnit în lacrimi, iar starul brazilian l-a însoțit pe micul fan...

Distribuit de paginile:

digisport.ro
1 oră în urmă 155

Liga 1 Foto Ce a postat Claudiu Niculescu pe Facebook, chiar înainte să intre la negocieri cu Negoiță 23.09.2018, 18:47

Distribuit de paginile:

digisport.ro
3 ore în urmă 113

Ovidiu Ionescu s-a calificat duminică în finala probei de simplu din cadrul Campionatelor Europene individuale de tenis de masă de la Alicante (Spania) şi va lupta pentru aur, cu valorosul jucător german Timo Boll.

Distribuit de paginile:
2


sport.ro
7 ore în urmă 61

Andrei Ivan si prietenul sau s-au amuzat incercand sa duca la capat o provocare. Ei au luat apa in gura si s-au uitat la clipuri amuzante. "Daca razi, te uzi", se numeste provocarea.

Distribuit de paginile:

digisport.ro
3 ore în urmă 52

Planul lui Florentino Perez a fost aprobat. Real Madrid va avea parte de o arenă ultra modernă, iar costurile acesteia vor fi suportate de clubul din capitala Spaniei, anunță ziarul de casă al "galacticilor".

Distribuit de paginile:digisport.ro
3 ore în urmă 68

Oboseala a ajuns-o pe Naomi Osaka, poate cea mai în formă jucătoare din circuit. Învingătoarea de la US Open a decis să se retragă de la Wuhan, competiție la care Simona Halep revine în circuit.

Distribuit de paginile:

digisport.ro
8 ore în urmă 34

Etapa a opta din Liga 2 începe încă de astăzi, în direct la Digi Sport 1, cu partida dintre una dintre revelaţiile debutului de sezon, Sportul Snagov (locul 2 în clasament), şi UTA.

Distribuit de paginile:
2