digisport.ro
18 hours ago 154

Vlad Chiricheș (34 de ani) a fost inclus în primul 11 al FCSB-ului la derby-ul cu Rapid, scor 2-2, din etapa a cincea a play-off-ului SuperLigii. Fundașul central abia își revenise după o accidentare care l-a ținut multă vreme în afara terenului și reușise să lege trei meciuri ca integralist, dar la derby-ul de pe […]


gsp.ro
6 hours ago 37

După o săptămână în care a fost internat la spitalul Elias, Luca Mihai (20 de ani), mijlocașul celor de la Poli Iași, accidentat grav de dinamovistul Josue Homawoo în prima jumătate de oră a partidei din 14 aprilie, a ajuns ieri seară acasă.
sport.ro
7 hours ago 21

Ares Căpățână de la CD Leganes, liderul din Segunda, și Raul Andrei Perțea de la Real Madrid vor debuta pentru selecționata Under 15 iberică, acolo unde deja a jucat Ioan Robert Precup de la Villarreal.


sport.ro
19 hours ago 22

FCSB și Rapid au încheiat la egalitate, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii României.


sport.ro
9 hours ago 195

FCSB a remizat cu Rapid, scor 2-2, pe Arena Națională, în etapa a 5-a din play-off-ul Superligii României.


sport.hotnews.ro
3 hours ago 45

A patra favorită la startul turneului de categorice „WTA 500” de la Stuttgart, kazaha Elena Rybakina s-a impus în finală în fața ucrainencei Marta Kostyuk (27 WTA) în doar două seturi, scor 6-2, 6-2.


sport.hotnews.ro
19 hours ago 24

Dinamo București a cucerit sâmbătă matematic un nou titlu la handbal masculin, al patrulea consecutiv, cu două etape înainte de finalul sezonului din Liga Națională.