gsp.ro
16 hours ago 126

FCSB, egala de marți a lui Maccabi Tel Aviv (1-1) în prima manșă a turului al doilea preliminar din Champions League, o va înfrunta pe Panevezys (ultima clasată din Lituania) în turul 3 preliminar din Europa League, dacă va pierde la Budapesta returul cu trupa israeliană # O calificare în play-off îi asigură cel puțin accesul în grupele Conference League # Dar există și varianta seriilor din Europa League, în cazul triumfului în ultima rundă de calificare, în funcție și de numele adversarului


sport.ro
12 hours ago 117

Meciul dintre FCSB și Oțelul Galați se dispută pe stadionul din Ghencea.



gsp.ro
11 hours ago 20

Vlad Chiricheș (34 ani) a fost aspru criticat de Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, imediat după partida cu Oțelul Galați, iar acesta a avut oportunitatea de a răspunde la flash-interviu.



gsp.ro
18 hours ago 17

Revenită în Europa după 2 ani, Universitatea Craiova e pe punctul de a-și încheia aventura în Conference League înainte de a fi început cu adevărat.


sport.ro
17 hours ago 89

România participă la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 cu cea mai mare delegație din ultimii 20 de ani. 106 sportivi vor reprezenta țara noastră în 18 discipline diferite, aproape egalând numărul de participanți de la Atena 2004, când au concurat 108 sportivi români.


gsp.ro
19 hours ago 30

Ana Maria Brânză (39 de ani) este la Paris în altă postură decât cea de sportiv. Ea a adunat cinci ediții consecutive de Jocuri Olimpice, la trei, 2008, 2016, 2021, urcând pe podium. # A avut însă de depășit și momente dificile, cum a fost cel de la Londra, când echipa feminină de spadă din care făcea parte a pierdut de la prima întâlnire, deși era favorită principală. ...


sport.ro
18 hours ago 22

O nouă plecare se anunță din Giulești.


gsp.ro
11 hours ago 51

În timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, a avut loc un moment extrem de controversat, criticat aspru de fanii din toată lumea pe rețelele de socializare.