sport.ro
17 hours ago 25

O zi obișnuită în București se transformă într-o întâlnire de gradul trei când drumurile Cristinei Neagu și ale lui Connect-R se intersectează. În urmă cu ceva timp, cea mai bună jucătoare de handbal a lumii l-a invitat la o tură cu mașina și o conversație spumoasă pe Connect-R.


gsp.ro
16 hours ago 54

Directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, crede că Dan Șucu îl așteaptă degeaba pe Mircea Lucescu la Rapid și spune că viitorul tehnician al giuleștenilor ar putea fi „un antrenor de limbă engleză, în vârstă”.


gsp.ro
16 hours ago 21

Legendarul Cornel Dinu (75 de ani) a dat de pământ cu Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, după parcursul dezamăgitor al echipei din acest sezon


sport.hotnews.ro
10 hours ago 27

Germania va deschide Campionatul European pe data de 14 iunie, într-un meci contra naționalei Scoției, iar selecționerul Julian Nagelsmann a primit deja o veste proastă.


sport.hotnews.ro
6 hours ago 52

​Rapidul a ajuns la 9 meciuri consecutive fără succes în play-off-ul SuperLigii României. Giuleștenii au pierdut în deplasare la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-2 și încheie play-off-ul pe locul 6.


gsp.ro
12 hours ago 35

Ovidiu Ioanițoaia scrie în GSP despre ultimele evenimente de la Rapid și despre volumul pe care Valeriu Argăseală se pregătește să îl lanseze.



gsp.ro
15 hours ago 51

Raul Rusescu scrie în Gazetă despre ce urmează la Rapid


gsp.ro
7 hours ago 60

Caludiu Petrila (23 de ani) a fost extrem de supărat la finalul meciului pierdut de Rapid pe terenul lui Sepsi, scor 2-3, în runda cu numărul #9 din play-off-ul Superligii.