gsp.ro
8 hours ago 19

Wanda Nara (37 de ani) și Mauro Icardi (31 de ani), atacantul celor de la Galatasaray, s-au despărțit.digisport.ro
9 hours ago 38

Al-Nassr, clubul unde Cristiano Ronaldo (39 de ani) joacă din ianuarie 2023, ar dori să prelungească acordul starului portughez pentru încă un sezon, până în iunie 2026.


sport.ro
12 hours ago 103

Clubul italian Como a ajuns la un acord cu legendarul portar spaniol Pepe Reina. 


gsp.ro
6 hours ago 37

În cadrul acestei săptămâni premergătoare startului Superligii, atmosfera din lotul celor de la Petrolul a devenit tensionată, din cauza problemelor financiare ale clubului.


sport.ro
12 hours ago 51

Ianis Hagi (25 de ani) a fost împrumutat în sezonul precedent la Deportivo Alaves, unde nu a reușit să se impună.


gsp.ro
10 hours ago 57

Luis de la Fuente (63 de ani), selecționerul Spaniei, deține recordul de 6 victorii legate la Euro și cel mai mare procentaj de succese al unui antrenor al „Furiei Roja” # În martie 2023, era ținta criticilor, după 0-2 în Scoția # De la „Naufragiu” și „Care-i planul?” s-a ajuns la „Super Spania în finală!”, „Fantastici, fericiti, finaliști!” și „Lamine Final!” # Noul Del Bosque se află la un pas de titlul continental, de care-l mai desparte doar duelul cu Anglia!


gsp.ro
10 hours ago 32

Antonella Roccuzzo (36 de ani), soția lui Lionel Messi, a fost criticată în mediul online, după ce aceasta a postat un videoclip în care făcea genuflexiuni în sala de forță.


gsp.ro
9 hours ago 73

Dennis Politic (24 ani), unul dintre cei mai buni oameni ai „câinilor” în stagiunea precedentă, dar și eroul de la barajul cu Csikszereda, când a reușit o „doppietta” în partida de pe Arena Națională, a prefațat partida celor de la Dinamo cu CFR Cluj, care se va disputa mâine, de la ora 19:00, chiar înaintea ultimului act de la Campionatul European. ...


gsp.ro
8 hours ago 29

FCSB a oficiat parteneriatul de mobilitate cu MG Motor, firmă chinezească de automobile. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, s-a urcat doar în mașini roșii și albastre.