gsp.ro
14 hours ago 52

Andrada Manta este unul dintre cei mai de succes români care trăiesc peste hotare. A lăsat România în urmă cu mai bine de un deceniu și s-a stabilit în Spania. Fiind expert în reședințe și hoteluri de lux în Barcelona. Și unul dintre oamenii de încredere ai lui Lionel Messi. Andrada a ajuns în Spania ca alte sute de mii de români. Și a început de jos, dar n-a renunțat la visul de a reuși. A făcut curățenie în campinguri și a servit prin baruri. ...


gsp.ro
1 hour ago 17

Real Madrid - Borussia Dortmund este meciul serii în prima zi a etapei #3 din Liga Campionilor. Reeditarea finalei din sezonul trecut se joacă pe Santiago Bernabeu, de la ora 22:00. Meciul poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Prima Sport 1 și Digi Sport 1.


gsp.ro
13 hours ago 16

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor înaintea partidei de aseară cu Farul, câștigată de trupa de la malul Mării Negre cu un neverosimil 5-0, Benjamin Siegrist, 32 ani, elvețianul dintre buturile giuleștenilor, a discutat despre impactul plecării lui Neil Lennon, antrenorul care l-a adus în România, dar și despre importanța venirii lui Marius Șumudică, pe care îl numește „pasionat” și „extrem de apropiat de Rapid”.



gsp.ro
12 hours ago 27

La ce inginerie a apelat Marius Șumudică în meciul Rapid - Farul pentru ca giuleștenii să obțină victoria la scor, 5-0, în etapa a 13-a din Superliga. GSP a analizat tactica partidei


gsp.ro
8 hours ago 23

Gazeta prezintă cifrele detaliate pe care noii jucători ai Rapidului le-au înregistrat în Giulești, în victoria zdrobitoare obținută contra Farului, scor 5-0. E vorba despre Aaron Boupendza (28 de ani, atacant), Clinton N'Jie (31, extremă dreapta) și Alexandru Dobre (26, extremă dreapta).




gsp.ro
9 hours ago 33

Hans Pflugler, 64 de ani, a câștigat titlul mondial în 1990, cu naționala Germaniei, dar de la retragerea din fotbal a îndeplinit diverse funcții la clubul său de suflet, Bayern.