sport.ro
4 hours ago 24

Americanca de 27 de ani a revenit în competiție după depresia teribilă suferită.



sport.ro
17 hours ago 471

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice a avut loc vineri seară și a fost LIVE TEXT pe www.sport.ro - AICI.


sport.ro
16 hours ago 210

Meciul dintre FCSB și Oțelul Galați se dispută pe stadionul din Ghencea.


sport.ro
15 hours ago 28

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice începe vineri seară, de la 19:30. 


gsp.ro
16 hours ago 29.868

Oțelul Galați a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în runda cu numărul 3 din Superligă. Meciul s-a jucat pe stadionul din Ghencea, în fața a 4.754 spectatori. Cronică de George Nistor după FCSB - Oțelul 0-2: Dorinel nu se dezminte și bagă criza în casa roș-albaștrilor înaintea returului cu Maccabi Pe Ghencea, adierea de vânt n-a bătut ofertanta seară de vineri, astfel că în tribunele stadionului s-au regăsit puțin peste 4. ...


gsp.ro
16 hours ago 118

Jocurile Olimpice de la Paris 2024 vor avea festivitatea de deschidere astăzi, 26 iulie, de la ora 20:30, dar unele întreceri au debutat deja.


sport.ro
7 hours ago 16

Ceremonie de deschidere plină de surprize la Paris. Festivitatea a durat patru ore, iar Nadia Comăneci a fost printre protagoniste.


gsp.ro
6 hours ago 19

Moment de impact la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Celine Dion (56 de ani) a revenit pe scenă după o pauză de 4 ani și a oferit un moment emoționant. A fost o seară care va rămâne în istorie la Paris, cu multe evenimente memorabile. Unul dintre ele a fost revenirea pe scenă a artistei Celine Dion, diagnosticată cu sindromul de tulburare neurologică a persoanei rigide, o boală autoimună fără tratament. ...


sport.ro
18 hours ago 52

Florinel Coman, fostul atacant al FCSB-ului, a devenit titular la Al-Gharafa, echipa din Qatar, dar norocul nu pare să fie de partea sa în noua aventură fotbalistică.