gsp.ro
8 hours ago 22

Zvonimir Kozulj (30 de ani), mijlocaș central bosniac, este primul jucător din tabăra Universității Craiova care a părăsit formația din Bănie după numirea lui Constantin Gâlcă în funcția de antrenor principal.



gsp.ro
11 hours ago 20

Surse apropiate clubului Rapid au dezvăluit pentru GSP.RO cum au ajuns șefii giuleștenilor să îi pună pe banca tehnică pe Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi.


digisport.ro
11 hours ago 106

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Champions League, după ce s-a impus, în deplasare, scor 1-1 (3-4 d. l. d.) în fața celor de la Manchester City. Golurile din această partidă au fost marcate de Kevin de Bruyne (minutul 76) pentru ”Cetățeni”, respectiv Rodrygo (minutul 12) pentru spanioli. La loviturile de departajare, scorul a fost […]



sport.hotnews.ro
20 hours ago 41

​Emma Răducanu a obținut calificarea în optimile turneului WTA de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi pe Angelique Kerber, scor 6-2, 6-1.


gsp.ro
8 hours ago 29

Cu ocazia ultimei sedințe de analiză de la Rapid, când s-a lăsat cu despărțirea de Cristiano Bergodi, președintele Daniel Niculae a primit sarcina să fie mai activ pe partea sportivă și să preia și îndatoririle funcției de director sportiv.


gsp.ro
3 hours ago 42

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, transmite de la Salonic toate detaliile înainte de PAOK - Club Brugge


gsp.ro
5 hours ago 65

Radu Naum scrie în Gazeta despre numirea lui Bogdan Lobonț la Rapid