sport.hotnews.ro
8 ore în urmă 53

Atletico Mineiro a câștigat la limită (1-0) în deplasare la Cruzeiro, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 9 din campionatul Braziliei. Hulk a adus victoria echipei cu o reușită în stilul său caracteristic.


sport.ro
11 ore în urmă 53

Ionel Ganea a dezvăluit un episod neplăcut cu Gigi Becali din urmă cu 7 ani.


digisport.ro
9 ore în urmă 40

România U21 se pregătește de turneul final din această vară, iar primul meci al elevilor lui Emil Săndoi va avea loc pe 21 iunie, contra Spaniei.digisport.ro
19 ore în urmă 86

După finalul plin de dramatism din primele două ligi din Germania, a venit rândul belgienilor să “fure” prim-planul. Campionatul în care mai mulți români și-au făcut un nume de-a lungul timpului are o câștigătoare care nu s-a mai atins de trofeu din sezonul 1956-1957.


gsp.ro
14 ore în urmă 33

La meciul UTA Arad - Gloria Buzău, scor 5-1, și-a făcut apariția și Miss Universe 2020. În tribune, Bianca Tirsin, fosta iubită a lui Adrian Petre care în februarie a fost pus pe liber de Levadiakos, a atras toate privirile.


sport.ro
8 ore în urmă 16

Tottenham este aproape de instalarea unui nou antrenor, după un sezon dezamăgitor, încheiat pe locul 8, în afara competițiilor europene.
sport.hotnews.ro
12 ore în urmă 29

În toată perioada petrecută în centrul de presă de la Roland Garros am fost înconjurat de jurnaliștii spanioli. Zâmbitori, puși mereu pe glumă, foarte amabili și amestecând de multe ori discuțiile despre tenis cu cele despre fotbal (subiecte despre Real Madrid, Barcelona, plecarea lui Benzema etc).