gsp.ro
13 hours ago 44

Presa din Serbia cere intervenția UEFA, după ce un steag al UCK a fost afișat de suporterii kosovari în spatele băncii României, în momentul intonării imnului „Deșteaptă-te române!”.


digisport.ro
9 hours ago 32

România a început perfect campania de Liga Națiunilor, cu o victorie clară în Kosovo, 3-0.



sport.ro
7 hours ago 181

În primul meci din actuala ediție UEFA Nations League, tricolorii s-au impus clar în Kosovo, 3-0.


gsp.ro
12 hours ago 252

Bănel Nicoliță, fostul internațional român, a fost prezent la un eveniment caritabil pe „Arcul de Triumf”. El a jucat pentru Old Boys România, într-un triunghiular cu Biserica Creștină Profides și Penitenciarul Rahova. Fostul mijlocaș dreapta de la FCSB a vorbit despre evenimentul la care a participat, despre debutul României în Liga Națiunilor, 3-0 cu Kosovo, dar și despre transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB. ...



gsp.ro
16 hours ago 88

Revenit în Superliga la începutul lunii trecute, fostul atacant al FCSB și CFR Cluj, Billel Omrani, a debutat astăzi la noua sa echipă, Politehnica Iași.


gsp.ro
6 hours ago 80

Aryna Sabalenka (2 WTA, 26 de ani) și Jessica Pegula (30 de ani, 6 WTA) luptă la New York pentru ultimul trofeu de Mare Șlem al sezonului. În 2023 jucătoarea din Belarus a fost învinsă în ultimul act de Coco Gauff. Americanca se află la prima finală în astfel de turnee.


gsp.ro
9 hours ago 31

Ion Marin, selecționerul României U19, i-a trimis acasă pe Gabriel Gheorghe (17 ani, Rapid) și Luca Băsceanu (18 ani, Farul). Cei doi nu au vrut să iasă la încălzire pe parcursul meciului cu Finlanda U19, scor 0-0.