gsp.ro
11 hours ago 23

După o pauză de opt ani, echipa națională a României a ajuns din nou la un Campionat European. Și nu ne-am făcut deloc de râs! Chiar dacă au existat o mulțime de cârcotași care s-au bătut cu pumnii în piept cu ce „mare brânză am făcut?!” # Ecourile despre România au ajuns în toată presa internațională, iar GSP.RO a întrebat direct la sursă cum s-a construit în interiorul Federației Române de Fotbal o astfel de participare a României la Euro, pe parte de comunicare


gsp.ro
13 hours ago 17

Chiar înaintea marii finale de la Campionatul European, unde se vor întâlni Spania și Anglia (duminică, ora 22:00, Olympiastadion), UEFA a anunțat modificări privind una dintre regulile turnelui final.


gsp.ro
5 hours ago 39

În ciuda apelului secretarul de stat Raed Arafat, care le-a transmis oamenilor din subordine să nu lase oamenii să intre pe stadioane în timpul codului roșu de caniculă, partida de la Arad se va juca cu casa închisă!


sport.ro
11 hours ago 176

Campionul mondial din 2010 a arătat cât de impresionat este de "perla" Barcelonei.


gsp.ro
8 hours ago 54

Daniel Paraschiv, atacantul lui Hermannstadt, va semna pe 3 ani cu Oviedo, din liga a doua spaniolă. Sibienii urmează să încaseze 750.000 de euro. Daniel Paraschiv n-a figurat nici ca rezervă, vineri seară, la Hermannstadt, în meciul cu Univrsitatea Craiova (0-0). Iar Gazeta Sporturilor a aflat că atacantul în vârstă de 25 de ani n-a fost luat în calcul de antrenorul Marius Măldărășanu pentru că se va transfera în Spania. +1 FOTO 750. ...


sport.ro
3 hours ago 18

Contract semnat azi de FCSB. Elias Charalambous, în prim-plan. 


gsp.ro
8 hours ago 34

Ne putem lua gândul că Bucureștiul va avea în urmărorii ani buni o sală polivalentă nouă. În schimb, provincia ne dă un exemplu că se poate.