adevarul.ro
21 de ore în urmă 140

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Cea care a alertat Poliţia a fost chiar mama fetiţei de 3 luni.

Distribuit de paginile:

observator.tv
15 ore în urmă 42

Motocicliştii nu sunt preocupaţi numai de caii-putere! Vor şi să facă viaţa mai uşoară oamenilor sărmani. Acum au ajuns la o bătrână din judeţul Hunedoara, care locuieşte singură într-un cătun. Nu are de niciunele, iar casa mai are un...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
20 de ore în urmă 84

Noul cosmodrom pe care Rusia îl contruiește la Vostochny - un mega-proiect important pentru președintele Vladimir Putin, este întârziat din cauza furturilor masive, care se ridică la sume astronomice.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
17 ore în urmă 96

Dezbaterea lui Klaus Iohannis, LIVE de la ora 19. Dezbaterea organizată de SNSPA are loc la Biblioteca Centrală Universitară. Cine sunt jurnaliștii invitați

Distribuit de paginile:
9

romania.europalibera.org
21 de ore în urmă 104

Marea dezbatere pe care a pregătit-o echipa lui Klaus Iohannis are loc în această seară și este programată să dureze între două și trei ore, după cum au anunțat membri ai echipei de campanie a președi

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
16 ore în urmă 47

Marinel Andrei Pelinar, un tânăr în vârstă de 31 de ani din localitatea suceveană Vatra Moldoviţei, a curmat două vieţi într-o singură noapte, după ce s-a urcat la volanul unei maşini, deşi nu avea permis de conducere.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
15 ore în urmă 69

Sistemele Patriot vor fi plătite cu banii care au rămas necheltuiți pentru corvete și bateriile de coastă, a anunțat, marți, la Deveselu, Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, potrivit Mediafax.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
22 de ore în urmă 423

Mai mult de un sfert din populaţia României locuia, în 2018, într-o casă care nu avea toaletă în interior, un record incontestabil printre celelalte ţări din Uniunea Europeană, arată datele publicate de Eurostat.

Distribuit de paginile:

europafm.ro
17 ore în urmă 396

Europa FM prezintă, de la ora 18, o Ediție Specială în care urmărește întâlnirile anunțate de Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă pentru marți seară. Cel mai așteptat moment al campaniei electorale. Confruntarea. Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis față în față cu jurnaliștii. Dar separat. În direct la Europa FM, de la ora 18:00, o ediție [...]

Distribuit de paginile:
3 2

adevarul.ro
20 de ore în urmă 313

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a publicat un mesaj în care îl compară pe preşedintele Klaus Iohannis cu Vladimir Putin, un lider politic controversat pentru faptul că de aproape 20 de ani conduce Rusia cu o mână de fier.

Distribuit de paginile: