g4media.ro
2 hours ago 23

Norvegia va restricţiona şi mai mult accesul pentru turiştii ruşi în contextul războiului declanşat de Kremlin împotriva Ucrainei şi va interzice intrarea pe teritoriul său...   G4Media.ro.observatornews.ro
1 hour ago 9.025

Citeste stirile de ultima ora de pe Observator News. Fii la curent cu ultimele stiri interne, externe, din sanatate, educatie, economice si politice.


science.hotnews.ro
18 hours ago 37

Un aisberg de mari dimensiuni s-a desprins din banchiza Brunt, în Antarctica, a anunţat British Antarctic Survey (BAS), un institut de cercetare din Marea Britanie, relatează agenția DPA, citată de Agerpres.
g4media.ro
20 hours ago 18

Comandantul-șef al forțelor armate suedeze a avertizat că președintele Rusiei, Vladimir Putin, vrea să controleze Marea Baltică și „are ambii ochi” pe insula Gotland, importantă...   G4Media.ro.
europafm.ro
16 hours ago 27

Alte zeci de localități au, de astăzi, acces la Sistemul Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civilă. Este vorba de localități în care certificatele de naștere sau de deces, de divorț sau de căsătorie, se pot înregistra doar în format digital. În prezent, cetățenii trebuie să se deplaseze la sediul oficiilor de stare civilă […]