radioromaniacultural.ro
17 ore în urmă 48

Având tema ”MISTERUL MEDIEVAL”, cea de-a XXVI-a ediție își propune să aducă Festivalul Sighişoara Medievală la valoarea pe care o merită, și anume a celui mai vechi festival medieval din România care să se bucure de autenticitatea perioadei declarate prin spectacole, muzică și ...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
17 ore în urmă 48

Meteorologii au emis, marți, o avertizare Cod galben de ploi, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului, pentru București și 22 de județe din țară, valabilă de la ora 12.00 până la ora 23.00.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
17 ore în urmă 401

Un bărbat aflat pe peronul Gării Vaslui a fost împins pe şinele de cale ferată de una dintre femeile îmbrăcate în haine monahale, care în ultimele zile au îngrozit trecătorii prin comportamentul lor violent.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
17 ore în urmă 49

Impactul s-a produs în dimineaţa zilei de marţi, 23 iulie 2019, la ieşirea din localitatea Tudor Vladimirescu, din judeţul Galaţi. Două autoturisme, unul condus de un bărbat de 65 de ani, iar altul de unul de 81 de ani, s-au izbit frontal.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
17 ore în urmă 35

Fostul preşedinte Traian Băsescu crede că Viorica Dăncilă va fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale şi că fi votată de social-democraţi în primul tur, dar acest lucru nu va fi suficient pentru a intra în cel de-al doilea tur. El spune că PSD a ajuns “penibil” dacă discută despre a intra sau nu în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
17 ore în urmă 97

Nu există investitori interesați de Autostrada Unirii, pe care Guvernul vrea să o construiască parțial prin parteneriat public-privat. Data limită de depunere a ofertelor pentru tronsonul Târgu Neamț – Iași a fost prelungită până pe 5 august.

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
17 ore în urmă 38

Autorităţile din Singapore au declarat marţi că au confiscat 8,8 tone de fildeş - o captură record pentru responsabilii din acest oraş-stat considerat un punct de tranzit pentru comerţul ilegal cu animale sălbatice, informează Reuters

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
17 ore în urmă 214

Numai un militar din şapte a reuşit să ducă la bun sfârşit cursurile foarte dure ale primei promoţii a Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele pentru Operaţii Speciale (FOS), Vlădeni din judeţul Braşov.

Distribuit de paginile:

revista22.ro
18 ore în urmă 515

Gata, se duse și referendumul ăsta unde s-au dus și celelalte: la neaplicare.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
18 ore în urmă 146

Cilbirul este o reţetă turcească spectaculoasă vizual, sănătoasă, care se prepară rapid, necesită doar câteva ingrediente şi are o vechime de câteva sute de ani. Vorbim practic de ouă poşate cu cremă usturoiată de iaurt şi unt topit aromatizat, pe care sultanii obişnuiau să le mănânce în secolul al XV-lea.

Distribuit de paginile: