adevarul.ro
9 ore în urmă 146

Delia a fost la înălţime, la propriu, în primul spectacol din seria „Acadelia“, de la Sala Palatului. Artista a cântat suspendată la o înălţime de 7 metri, a schimbat mai multe ţinute extravagante şi a oferit momente emoţionante alături de mama şi de sora sa, însărcinată pentru a doua oară.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
15 ore în urmă 136

MAE salută acordul privind Brexitul, afirmând că acesta va garanta drepturile cetăţenilor români stabiliţi în Marea Britanie înainte de 31 decembrie 2020, aceştia putând continua să lucreze, să locuiască şi să studieze în Marea Britanie în baza obţinerii unui nou statut special.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
15 ore în urmă 90

Un român a distins cu premiul Nobel pentru juniori. Cristian Bodnar, un tânăr din Bistrița, a primit, la Dublin, cea mai importantă distincție care poate fi cucerită de studenți - Global Winner în Computer Science la Undergraduate Awards, premiul cunoscut și drept premiul Nobel pentru Juniori (Junior Nobel Prize).

Distribuit de paginile:

revista22.ro
12 ore în urmă 54

După reacția agresivă la cel mai înalt nivel a Puterii de la București, CE precizează că raportul MCV nu are rolul de a pedepsi România ci de a o ajuta, de a realiza progrese pentru independența justiției.

Distribuit de paginile:

economie.hotnews.ro
12 ore în urmă 179

Yoshitaka Sakurada, ministrul japonez însărcinat de strategia de cybersecurity, a uimit multă lume după ce a admis că nu a folosit niciodată un computer și părea să nu știe ce este un stick

Distribuit de paginile:

digi24.ro
13 ore în urmă 49

În prezent, Little se află într-o închisoare din Wise County, Texas.

Distribuit de paginile:

radioromaniacultural.ro
13 ore în urmă 298

Scriitorul Radu Vancu a fost LIVE la Oraşul vorbeşte cu Ioana Bâldea Constantinescu, cu o zi înaintea lansării oficiale a romanului „Transparența“. Cartea a apărut la Editura Humanitas şi va fi lan…

Distribuit de paginile:

rfi.ro
13 ore în urmă 47

”Recomandările din raportul MCV, odată parafate de toate instituțiile europene, vor avea caracter juridic, iar România va trebui să țină cont de ele”. Opinia îi aparține judecătorului Horațius Dumbravă, fost membru al CSM. Într-un interviu acordat RFI, el...

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
8 ore în urmă 80

Cătălin Rădulescu a intrat iar în vizorul opiniei publice, făcând o serie de declaraţii acide la adresa Uniunii Europene. Acesta a avertizat „colegii din alte ţări” că România este „locul în care a apărut prima scriere din lume” şi i-a somat, astfel, „să nu mai compare istoria românească cu istoria lor”. Rădulescu nu este, însă, la prima „perlă”, oscilând de-a lungul timpului între un limbaj agresiv şi unul presărat cu erori gramaticale.

Distribuit de paginile:

rfi.ro
14 ore în urmă 37

Procurorul general al Arabiei Saudite a anunţat joi că a cerut pedeapsa cu moartea pentru 5 din 11 inculpaţi în ancheta privind moartea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi.

Distribuit de paginile: