adevarul.ro
16 ore în urmă 206

Cel mai mare utilaj în funcţiune al Exploatării Miniere Berbeşti - Alunu, din judeţul Vâlcea, s-a transformat joi, 23 mai, într-un morman de fier vechi. Nu au existat victime umane, dar s-a demarat o anchetă pentru a se afla cauzele care au dus la „avaria fără precedent din România post-decembristă”. Noi imagini postate pe net arată clar că minerii se aşteptau ca dezastrul să se întâmple din moment în moment.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
14 ore în urmă 260

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, vineri, la un eveniment organizat de PNL, susţin surse politice. Liberalii serbează 144 de ani de la înfiinţare. Va fi ultima acţiune de campanie a preşedintelui Klaus Iohannis, care a declanşat referendumul pe Justiţie concomitent cu alegerile europarlamentare. Potrivit unui sondaj comandat de PNL, liberalii au un mic avans în faţa PSD la alegeri. Rezultatul ar putea schimba majoritatea parlamentară.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
13 ore în urmă 77

Două persoane au murit, recent, pe Muntele Everest, după ce mulțimea de turiști a rămas blocată, pe pistă, într-o coadă care duce la vârful celui mai înalt munte din lume

Distribuit de paginile:

digi24.ro
23 de ore în urmă 626

Fiecare dintre viitorii europarlamentari români ar urma să primească 1 milion de euro, în 5 ani de mandat. Salariul lunar este de peste 6.000 de euro. La acesta se adaugă sume forfetare, diurne şi deconturi pentru cazare şi transport.

Distribuit de paginile:

rfi.ro
21 de ore în urmă 854

Theresa May a anunţat vineri că va demisiona din funcţiile de lider al Partidului Conservator şi de premier al Marii Britanii pe 7 iunie. Decizia sa vine pe fondul impasului politic în dosarul Brexit. Ea va rămâne la conducerea Guvernului până la...

Distribuit de paginile:

romania.europalibera.org
15 ore în urmă 154

Un grup de tineri din Timișoara au pus în scenă o piesă de teatru inspirată de scrisorile pe care românii le trimiteau Europei Libere în anii comunismului. Motivul? Să-i facă pe români să conștientizeze cât de importante sunt alegerile de duminică.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
19 ore în urmă 190

Pe data de 26 mai 2019 alegătorii români sunt chemați la vot pentru alegerile europarlamentare și pentru referendumul convocat de președintele României privind lupta anticorupție și

Distribuit de paginile:


romania.europalibera.org
14 ore în urmă 42

Campania electorală pentru alegerile europene a fost mai intensă anul acesta în Europa, ca și în România, însă marile teme europene au lipsit din dezbaterea locală.

Distribuit de paginile:

digi-fm.ro
14 ore în urmă 40

Soldații au fost atacați de insurgenți cu un dispozitiv exploziv improvizat.

Distribuit de paginile: