digi24.ro
14 ore în urmă 443

Eugen Safta, primarul comunei Sadova, din județul Dolj, a murit în cursul acestei nopți. Edilul, care candidase din partea PMP, tocmai fusese reales pentru un nou mandat, cel de-al treilea.


digi24.ro
22 de ore în urmă 239

Ministrul Mediului, Costel Alexe, candidatul liberal la preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi, a declarat duminică, după închiderea urnelor de vot, că PNL a câştigat la Iaşi pentru prima dată în 30 de ani atât Primăria, cât şi Consiliul Judeţean.


digi24.ro
6 ore în urmă 364

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a susținut o declarație de presă, pe pagina sa de Facebook, după anunțarea rezultatelor parțiale care îl arată pe Nicușor Dan câștigător. Firea spune că nu are ce să își reproșeze pentru rezultatul din București și dă vină pentru eșec pe lipsa unei alianțe cu partidele de centru stângă.g4media.ro
12 ore în urmă 286

Peste 1,8 milioane de tineri cu vârsta între 18 și 34 de ani au votat la alegerile locale, potrivit datelor de prezență de la Biroul...  Mai departe » G4Media.ro.


adevarul.ro
2 ore în urmă 36

Şoferul maşinii a refuzat să permită poliţiştilor să verifice autoturismul. La faţa locului a fost şi candidatul Mohammad Murad care a avut un schimb mai dur de replici cu oamenii legii. Totul s-a întâmplat chiar în ziua votului.


romania.europalibera.org
12 ore în urmă 96

În Piața Operei, locul istoric al manifestărilor de revoltă sau de bucurie al timișorenilor, la lumina felinarelor, am înregistrat la cald primul interviu cu primarul Timișoarei ales la 27 septembrie.


hotnews.ro
22 de ore în urmă 1.467

Cunoscutul filosof Mihai Șora, un personaj emblematic al României ultimilor ani, a caracterizat succint pe Facebook victoria lui Nicușor Dan în Capitală: "A venit apa caldă".


hotnews.ro
13 ore în urmă 354

UPDATE 09.30 Candidatul PNL- USR PLUS la Primăria Capitalei a obţinut 42,77% din voturi la alegerile locale de duminică, în timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul în funcţie Gabriela Firea are un scor de 37,95%, indică datele provizorii după numărarea a aproximativ 94% dintre voturi, potrivit centralizărilor făcute de Biroul Electoral Central.


digi24.ro
23 de ore în urmă 1.713

Dacian Cioloș l-a lăudat pe Vlad Voiculescu, pentru că s-a retras din competiția pentru Primăria Capitalei în favoarea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Declarația a fost făcută după ce exit-pollurile l-au dat pe Dan câștigător al alegerilor locale.