hotnews.ro
16 ore în urmă 79

Noul președinte american Joe Biden a avut o discuție cu omologul său rus Vladimir Putin pentru prima dată de la intrarea sa în Casa Albă pentru a vorbi despre mai multe probleme aflate în centrul tensiunilor dintre cele două țări rivale, relatează AFP.digi24.ro
22 de ore în urmă 198

Zeci de cameleoni dintr-o specie protejată se află sub îngrijire la grădina zoologică Schoenbrunn din Viena, după ce au fost descoperiți într-un bagaj pe aeroportul din capitala austriacă, informează BBC.


digi24.ro
6 ore în urmă 53

Un polițist a fost înjunghiat în timpul unei misiuni, în Eforie Nord. Agentul și un coleg au fost trimiși să găsească un individ care făcea scandal pe o stradă din stațiune.


digi24.ro
6 ore în urmă 34

FMI și-a majorat prognoza de creștere a economiei globale la 5,5% în acest an și 4,2% în 2022, pe fondul speranțelor induse de vaccinul împotriva COVID-19, relatează BBC, citată de Mediafax.


hotnews.ro
8 ore în urmă 46

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de miercuri modificarea OUG 57/2019 privind Codul administrativ referitor la statutul prefectului şi subprefectului, aceste funcţii urmând să fie unele de demnitate publică, notează Agerpres. "Prefecţii şi subprefecţii îşi vor păstra calitatea de înalt funcţionar public pentru o perioadă de maxim 30 zile de la intrarea în vigoare a actului normativ. Prin aplicarea noii reglementări, ocuparea unor funcţii de demnitate publică de către prefect şi subprefect, situaţie în care aceştia pot fi membri ai unor partide politice, este în concordanţă cu rolul prefectului de reprezentant al Guvernului pe plan local, Guvernul fiind o autoritate publică care are structură politică", se arată în nota de fundamentare a actului normativ.


digi24.ro
21 de ore în urmă 163

Adriana Pistol, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din INSP, a declarat marți că, din punct de vedere epidemiologic, toate persoanele depistate pozitiv cu coronavirus în cazul focarului de la școala din Capitală, sunt infectate cu tulpină britanică a virusului și, prin urmare, nu mai are rost să fie cheltuiți bani pentru secvențiere, având în vedere că analiza unei singure probe costă aproximativ 500 de euro.romania.europalibera.org
20 de ore în urmă 148

În timp ce toate statele sunt alertate în legătură cu noile tulpini ale coronavirusului și întăresc restricțiile, România stă liniștită, ba chiar se relaxează.


g4media.ro
20 de ore în urmă 110

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție anunță trimiterea în judecată sub acuzația de ucidere din culpă a organizatorului expediției din Retezat...  Mai departe » G4Media.ro.