Încearcă motorul de căutare Rubrika

Ai o știre sau o sursă de știri pe care vrei să o verifici? Cu noua funcție de căutare Rubrika descoperi imediat toate informațiile despre știrile, paginile de Facebook sau siteurile care te interesează.
digi24.ro
1 zi în urmă 7.870

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, va avea loc așa-numitul fenomen „SuperLuna sângerie a lupului”, o combinaţie între o eclipsă totală de Lună şi o SuperLună, care va fi vizibil parțial și în România.

Distribuit de paginile:
2

stiri.tvr.ro
10 ore în urmă 47

Tudorel Toader. declarație

Distribuit de paginile:
2

ziare.com
15 ore în urmă 284

Judecatorii cu paianjeni sau gandaci si fara toaleta pentru cetateni, arhive imbibate de microbi, judecatori ingropati in munti de dosare. Cam asta e realitatea din sistemul administrat de Tudorel Toader, ministrul care va ramane in istorie pentru preocuparea lui excesiva fata de soarta celor care incalca legea si dezinteresul fata de cei care o aplica si o respecta.

Distribuit de paginile:

rfi.ro
11 ore în urmă 34

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, îi recomandă senatorului ALDE Daniel Zamfir ”să aibă o audiere privată cu un profesor de economie, care să-i explice chestiuni simple de funcționare a pieței bancare”. Liberalul a făcut declarația la RFI, după ce...

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
11 ore în urmă 140

Armata israeliană a anunţat luni că a lovit ţintele iraniene Quds din Siria şi a avertizat forţele siriene să nu atace teritoriul sau forţele israeliene. „În urma loviturilor, infrastructura Aeroportului Internaţional Damas a fost parţial avariată", au declarat militarii ruşi.

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
11 ore în urmă 43

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a mers la un spectacol cu elevii ei din clasa a IX-de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr", unde este dirigintă, după care a postat un mesaj pe pagina ei de socializare, în care ne îndeamnă "să ne apreciem cultura"

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
13 ore în urmă 125

20 de români au murit din cauza gripei în condiţiile în care anul trecut, până pe 20 ianuarie, muriseră doar doi. Tulpinile care fac ravagii în acest sezon sunt cele de tip A, motiv pentru care specialiştii recomandă vaccinarea, deşi suntem în plin sezon gripal.

Distribuit de paginile:

observator.tv
12 ore în urmă 53

O fată în vârstă de 20 ani a murit, noaptea trecută, într-un cumplit accident rutier provocat de prietenul ei drogat care conducea cu viteză un bolid Mercedes.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
7 ore în urmă 48

În Rodna, o comună din Bistriţa-Năsăud, cinci persoane sunt diagnosticate lunar cu afecţiuni psihice. La Primăria Rodna s-au adunat deja peste 100 de astfel de dosare, cei bolnavi psihic cerând aproape în toate cazurile şi însoţitor, în ciuda faptului că îşi desfăşoară normal activitatea de zi cu zi şi conduc maşini. Cele mai multe astfel de dosare sunt întâlnite în comunitatea romă.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
8 ore în urmă 41

Euro a trecut oficial de 4,7 lei luni, atingând un nou maxim istoric, potrivit datelor prezentate de către Banca Națională a României (BNR).

Distribuit de paginile: