libertatea.ro
23 de ore în urmă 126

PSD îşi alege, marţi, în forurile statutare, candidatul la alegerile prezidenţiale, care va fi, ulterior, validat în Congresul PSD din 3 august. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:
2

agerpres.ro
10 ore în urmă 47

Statul român va putea realiza autostrada Comarnic-Braşov cu bani de la bugetul de stat, iar impactul nu va fi unul mare, întrucât plăţile se vor face pe măsură ce lucrările vor avansa, a declarat, marţi, ministrul de resort, Răzvan Cuc, într-o conferinţă de presă

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
10 ore în urmă 23

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat, marţi, că Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) va achiziţiona în perioada următoare circa 300 de maşini de răspuns la incendii cu o capacitate de 4

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
23 de ore în urmă 42

Părinții Sorinei au pierdut avionul care trebuie să îi ducă în SUA, din cauza unui control amănunțit la care au fost supuși pe Aeroportul Otopeni. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:
2 2

digi24.ro
17 ore în urmă 88

Rezultatul alegerilor pentru noul prim-ministru al Marii Britanii și noul lider al Partidului Conservator va fi anunțat luni, favoritul pentru preluarea funcției fiind Boris Johnson, fost primar al Londrei.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
17 ore în urmă 145

Roger Federer, probabil cel mai mare tenismen din toate timpurile, este tată a patru copiii, pe care îi are cu soţia sa, Mirka.

Distribuit de paginile:

romania.europalibera.org
17 ore în urmă 91

Consiliul Superior al Magistraturii ( CSM) funcționează într-un sediul închiriat, pentru care plătește 50.000 de euro/lună pentru aproape 3000 de mp. Puțin pentru cei 286 de angajați și activitatea pe care instituția o desfăsoară în ultimii ani, consideră guvernul și CSM.

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
8 ore în urmă 59

Singurele partide care au decis să nu semneze Acordul Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României sunt PSD şi ALDE, care continuă să se îndepărteze de interesele cetăţenilor, a declarat marţi preşedintele Klaus Iohannis, care precizează că, prin pasivitatea ei...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
19 ore în urmă 72

Un incendiu de proporții a izbucnit azi-noapte, în orașul Galați. Un restaurant a fost cuprins de flăcări. Zeci de persoane au fost evacuate.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
19 ore în urmă 43

Primele rezultate la proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar vor fi afișate marți, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul titularizare.edu.ro...

Distribuit de paginile:
2