digi24.ro
16 ore în urmă 715

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic (41 ani) şi-a anunţat încheierea carierei de jucător duminică seara, la finalul meciului echipei sale, AC Milan, cu Verona, din ultima etapă a Serie A, scrie AFP, potrivit Agerpres.


libertatea.ro
15 ore în urmă 54

În imaginile distribuite pe rețele de socializare, același tânăr lovește cu piciorul și o motocicletă. El este cercetat pentru distrugere.


digi24.ro
15 ore în urmă 77

Insula uriașă de gunoi din Oceanul Pacific, de trei ori mai mare decât Franța, își va tripla suprafața până în 2040.


g4media.ro
10 ore în urmă 285

Președintele Klaus Iohannis va merge spre finalul acestui an într-un turneu în Africa, unde va vizita mai multe state, printre care și Africa de Sud, au


digi24.ro
9 ore în urmă 80

Prețul petrolului a crescut cu peste un dolar pe baril, luni, ca efect al anunțului Arabiei Saudite că va tăia producția cu încă un milion de barili pe zi începând cu luna iulie pentru a contracara tendințele macroeconomice care au dus la scăderi pe...


libertatea.ro
19 ore în urmă 74

Un român livrator de colete a fost condamnat, după ce a furat pachetele pe care trebuia să le ducă unui vânzător de arme din Austria.


digi24.ro
8 ore în urmă 145

Departamentul american al Trezoreriei a anunţat luni, într-un comunicat, sancţiuni economice împotriva membrilor unui grup care ar avea legături cu serviciile de informații rusești pentru rolul lor în eforturile Moscovei de a destabiliza democrația și de...g4media.ro
20 de ore în urmă 468

Aproape o mie de etnici şvabi, adunaţi din întreg Banatul, dar şi din Germania, s-au întâlnit la Timişoara, la Zilele Culturale ale Germanilor din Banat.


digi24.ro
16 ore în urmă 287

Președintele Federației Spiru Haret, Marius Nistor, a declarat, la Digi24, că momentan, mesajul este că greva va continua, deoarece cei 300.000 de angajați care protestează nu pot accepta un compromis.