Încearcă motorul de căutare Rubrika

Ai o știre sau o sursă de știri pe care vrei să o verifici? Cu noua funcție de căutare Rubrika descoperi imediat toate informațiile despre știrile, paginile de Facebook sau siteurile care te interesează.
digi24.ro
4 ore în urmă 177

Două aeronave de vânătoare și bombardament ruseşti de tipul Su-34 s-au ciocnit vinerea trecută deasupra Strâmtorii Tătare (care desparte insula Sahalin de Asia continentală şi care leagă Marea Ohotsk la nord cu Marea Japoniei), în regiunea Habarovsk...

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
3 ore în urmă 108

Când se lasă întunericul, zeci de oameni care colindă cotloanele de lângă gară pe timp de zi se retrag în clădirea mare a Gării Iaşi. Aceasta devine casa celor care, pe timp de iarnă, riscă să îngheţe în stradă. E unul dintre spaţiile cele mai râvnite de oamenii străzii din Iaşi, alături de ţevile de apă fierbinte din Canta sau terenul nesfârşit de la capătul cartierului Dacia.

Distribuit de paginile:

ziare.com
2 ore în urmă 65

Fostul lider PSD Adrian Tutuianu si-a anuntat, luni, inscrierea in Pro Romania, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bacau impreuna cu Victor Ponta.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
3 ore în urmă 171

Un elev în vârstă de 18 ani din judeţul Vaslui a fost înjunghiat, luni, în timpul unei pauze, incidentul având loc chiar lângă unitatea de învăţământ unde învaţă victima. Agresorul are 17 ani şi a avut iniţial un conflict cu fratele celui înjunghiat.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
5 ore în urmă 164

Opoziţia turcă acuză regimul Erdogan că pregăteşte fraude masive pentru alegerile locale din 31 martie, semnalând, ca exemplu, cazul unui bărbat născut acum 165 de ani, pe vremea Imperiului Otoman, şi aşteptat pentru prima dată la vot, relatează BBC News.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
6 ore în urmă 495

Marin Anton a fost demis din funcția de președinte al filialei PNL Giurgiu de Biroul Executiv al partidului, în ședința de luni, după ce afirmase că familia lui va vota cu PSD dacă acest partid

Distribuit de paginile:

g4media.ro
7 ore în urmă 517

UPDATE 14.21: Ministerul Fondurilor Europene a făcut public proiectul de ordonanță la câteva ore după apariția articolului pe G4Media.ro. Puteți citi aici

Distribuit de paginile:

rfi.ro
12 ore în urmă 604

A fost și cel de-al zecelea episod al Vestelor Galbene. Ce scrie presa franceză după manifestațiile de sâmbătă?

Distribuit de paginile:

ziare.com
8 ore în urmă 552

Tribunalul Bucuresti a decis ca probele au fost corect administrate in dosarul Belina, caz in care este judecat fostul vicepremier Sevil Shhaideh, actual consilier al premierului Viorica Dancila. Instanta a dispus inceperea judecatii, insa decizia poate fi contestata.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
5 ore în urmă 255

România înregistra în trimestrul trei din 2018 cel mai ridicat nivel al deficitului guvernamental din Uniunea Europeană, arată datele publicate luni de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

Distribuit de paginile: