digi24.ro
19 ore în urmă 20

Cum stabilește motorul de căutare online al Google ordinea în care se afișează rezultatele căutării lor? Plățile pot influența această ordine? Sunt două dintre întrebările la care utilizatorii trebuie să afle răspunsul chiar de la compania Google, consideră Comisia Europeană.hotnews.ro
14 ore în urmă 20

Irakul a înregistrat 12.180 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr înregistrat vreodată de la începutul pandemiei, în martie 2020, potrivit datelor publicate luni de Ministerul Sănătăţii din această țară.


g4media.ro
16 ore în urmă 20

Comisia Europeană a decis să demareze procedura de infringement împotriva mai multor state membre, printre care şi România, pentru că nu au comunicat măsurile de...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
14 ore în urmă 34

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni referitor la poziţionarea unor preşedinţi de filiale liberale faţă de candidaţii pentru conducerea formaţiunii că în decizia privind...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
12 ore în urmă 28

Aflată în proprietatea Complexului Energetic Hunedoara, Termocentrala Mintia se va închide, începând din 26 iulie, astfel că 662 de salariați vor rămâne fără un loc...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
18 ore în urmă 409

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a anunţat, luni, că toţi delegaţii la Congresul partidului vor trebui să fie vaccinaţi anti-COVID, altfel aceştia vor fi înlocuiţi de supleanţi, neputând să voteze nici online. Barna spune că inclusiv la ședința Comitetului Politic vor participa doar liderii partidului care s-au vaccinat. 


hotnews.ro
17 ore în urmă 36

Despre ce vorbim, de fapt, când vorbim despre "Inteligența Artificială"? Ce fac mai exact roboții din zilele noastre, cum stabilesc algoritmii ce cumpărăm, cum votăm în alegeri sau dacă merităm sau nu un credit bancar? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care încercăm să răspundem în cadrul dezbaterii "Cât de inteligență este Inteligența Artificială?", marți, de la ora 12.00, la HotNews LIVE.


g4media.ro
13 ore în urmă 43

Premierul Florin Cîţu le-a cerut colegilor de partid să îşi facă datoria în funcţiile publice pe care le deţin, pentru a le arăta cetăţenilor că...  Mai departe » G4Media.ro.