digi24.ro
11 ore în urmă 263

Anunțul vine după ce în anul 2017, în timpul preşedinţiei lui Donald Trump, arhivele naţionale ale SUA au declasificat în trei tranşe o serie de dosare referitoare la acest caz.


stirileprotv.ro
19 ore în urmă 131

Un preot de doar 46 de ani din Dolj și soția lui, au murit la o zi distanță, răpuși de Covid-19. Nu erau vaccinați, iar acasă plâng acum după mama și tata, doi băieți.


g4media.ro
8 ore în urmă 60

Marea Britanie a înregistrat în ultima săptămână cel mai mare număr de noi cazuri de COVID-19 după luna iulie, confirmând trendul ascendent al pandemiei în...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
8 ore în urmă 49

România cere sprijin internaţional pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, iar CNSU a adoptat, sâmbătă seară, o decizie pentru solicitarea de medicamente, echipamente, echipaje şi echipe...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
8 ore în urmă 70

Morgile spitalelor din Capitală nu mai fac față numărului mare de decese ale pacienților infectați cu coronavirus, motiv pentru care, Arhiepiscopia București a anunțat că pune la dispoziție capelele de exterior din cadrul spitalelor, capelele mortuare din apropiere și capelele cimitirelor parohiale.


g4media.ro
9 ore în urmă 17

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU), reunit în ședință, sâmbătă seară, a adoptat o hotărâre prin care statul român, prin Ministerul Afacerilor Externe (MAE),...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
9 ore în urmă 91

Deputatul PSD Alexandru Rafila afirmă, sâmbătă seară, că este nevoie de o lună de solidaritate pentru oprirea pandemiei. Medicul face apel la vaccinare şi respectarea...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
11 ore în urmă 16

Doi tineri din Târgu Frumos care făceau cărăuşie ilegală de persoane Iaşi – Marea Britanie au fost prinşi de poliţişti falsificând şi certificate verzi Covid-19,...  Mai departe » G4Media.ro.


rfi.ro
8 ore în urmă 31

La nivelul campaniei de comunicare provaccinare este nevoie de o detașare mai clară între decizia politică și recomandările specialiștilor. Din păcate, s-au amestecat aceste planuri de la început, spune la RFI Flavia Durach, lector universitar doctor la...


hotnews.ro
19 ore în urmă 234

​Lista cu noile restricții care vor intra în vigoare de luni, 25 octombrie a apărut în Monitorul Oficial. Reamintim că acestea vizează printre altele: interzicerea, pentru o perioadă de 30 zile, circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22:00-05:00 (cu anumite excepții); interzicerea, pentru o perioadă de 30 zile, desfășurării activității firmelor care activează în domeniul comerțului/prestărilor de servicii în spații închise și/sau deschise, în intervalul orar 21:00-05:00; activitatea restaurantelor, cafenelelor etc. în interiorul clădirilor și la terase să fie permisă până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 05:00-21:00 și interzicerea activității în baruri, cluburi și discoteci pentru o perioadă de 30 zile. After-school-urile vor fi închise timp de două săptămâni, începând de luni - decizia CNSU Decizia CNSU privind vacanța de două săptămâni: Grădinițele și școlile închise. Ministerul Educației va emite ordinul pentru modificarea structurii anului școlar UPDATE Magazinele, restaurantele se vor închide la ora 21.00, începând de luni. La fel și sălile de sport sau locurile de joacă pentru copii / Barurile, cluburile și discotecile, închise pentru 30 de zile DOCUMENT Unde va fi obligatoriu certificatul digital și cum ar putea avea acces la serviciile instituțiilor publice ori la bănci cei nevaccinați Accesul la malluri, restaurante, hoteluri, doar pentru cei vaccinați sau trecuți prin boală / La Biserică pot merge și nevaccinații