hotnews.ro
13 ore în urmă 373

Prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă, a susținut, în conferința de presă organizată în paralel cu dezbaterea președintelui Iohannis, că nu ea și-a angajat fiul la Curtea de Conturi și

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
19 ore în urmă 687

Circulaţia trenurilor prin tunelul Turdaş a fost deschisă pe una dintre cele două linii, iar în perioada următoare vor fi finalizate lucrările la cealaltă linie.

Distribuit de paginile:

europafm.ro
12 ore în urmă 465

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale Klaus Iohannis a declarat, la începutul discuției de la Biblioteca Centrală Universitară că nu există teme aranjate, continuând cu un bilanț al mandatului său, în care spune că obstacolul a fost un PSD puternic ostil.   Am venit în această poziție acum 5 ani și am spus că vreau să [...]

Distribuit de paginile:


adevarul.ro
21 de ore în urmă 848

Antreprenorul Ştefan Mandachi a fost profund impresionat de suferinţa ursului care a fost lăsat să agonizeze timp de 17 ore pe o şosea din Harghita, după ce a fost lovit de o maşină. Suceveanul reclamă un comportament similar al şoferilor în cazul câinilor maidanezi.

Distribuit de paginile:

romania.europalibera.org
18 ore în urmă 1.373

A încetat din viață colegul și prietenul nostru Victor Eskenasy, arheolog și istoric medievist, ziarist, redactor la Radio Europa Liberă din 1988.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
15 ore în urmă 531

Procurorii cercetează cum un liceu din Moreni a luat banii de bursă ai elevilor, dați de OMV Petrom! O bursieră a reclamat situația.

Distribuit de paginile:

g4media.ro
13 ore în urmă 220

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă a mutat în cele din urmă. Nu s-a dus peste dezbaterea contracandidatulului, dar încearcă să fure startul organizând, în

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
20 de ore în urmă 1.257

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova nu are nici căldură şi nici apă caldă. Bolnavii spun că sunt nevoiţi să-şi aducă de acasă pături sau calorifere pentru a putea sta în saloane. Inclusiv personalul medical se plânge de condiţiile în care trebuie să lucreze.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
13 ore în urmă 403

Candidatul PSD la prezidenţiale şi-a organizat marţi seară o proprie dezbatere cu jurnaliştii în care a vorbit, printre altele, şi despre susţinerea Ordonanţei 13.

Distribuit de paginile: