economie.hotnews.ro
17 ore în urmă 519

Gazele românești au ajuns să fie tranzacţionate pe Bursa Română de Mărfuri (BRM), în luna august, cu circa 106 lei pe MWh, prețul fiind dublu față de cel de pe bursa de la Viena.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
10 ore în urmă 34

Instantanee sfâșietoare au fost postate de Chris Simion pe Facebook: regizoarea, în brațele colegului de breaslă Ducu Darie, trecut de azi în. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:
2

adevarul.ro
13 ore în urmă 209

La puţin timp după împlinirea a 43 de ani, fotbalistul olandez Fernando Ricksen a încetat, astăzi, din viaţă. Acest lucru s-a întâmplat după ce, în ultimii şase ani, viaţa lui a fost „măcinată” de scleroza multiplă.

Distribuit de paginile:

biziday.ro
13 ore în urmă 329

Președintele Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă, ca reacție la deciziei Curții Constituționale de a admite parțial existența unui conflict

Distribuit de paginile:

digi24.ro
13 ore în urmă 767

Președintele Klaus Iohannis a susținut astăzi declarații de presă, la Palatul Cotroceni, după decizia CCR prin care este admis parțial conflictul constituțional dintre președinte și premier.

Distribuit de paginile:adevarul.ro
14 ore în urmă 87

Propunerea legislativă prin care se asigură gratuit accesul la servicii de sănătate pentru copiii fără CNP, iniţiată de deputata independentă Oana Bîzgan, a fost supusă la vot miercuri, 18 septembrie, în Camera Deputaţilor, şi a trecut 81 de voturi pentru, în unanimitate. Propunerea legislativă va trimisă Preşedintelui pentru a fi promulgată şi pentru a deveni lege.

Distribuit de paginile:

europafm.ro
9 ore în urmă 62

George Zafiu pornește experiența 90/oră din ceastă săptămână de la o contatare simplă: câte trupe suedeze au influențat anii 90 și nu numai!? Știam că Ace of Base și Roxette sunt din zonă, dar Rednex, Dr Alban, Cardigans, E-Type, Eagle Eye Cherry, Army Of Lovers, Meja, Yaki-da sau chiar Antique completează și ei lista cu [...]

Distribuit de paginile:

economie.hotnews.ro
14 ore în urmă 244

Un singur articol din proiectul lui Teodorovici, cu privire la închisoarea pentru antreprenorii care întârzie cu taxele la stat, a scandalizat opinia publică. Ce se afla la

Distribuit de paginile: