digi24.ro
5 ore în urmă 291

Ministrul Muncii Raluca Turcan a transmis un mesaj la responsabilitate și seriozitate din partea coaliției și subliniază că schimbul de declarații între fostul ministru Vlad Voiculescu și premierul Florin Cîțu este dăunător.


g4media.ro
4 ore în urmă 286

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a anunțat că premierul Florin Cîțu nu va pleca din fruntea guvernului și că va cere un vot de susținere a...  Mai departe » G4Media.ro.


hotnews.ro
21 de ore în urmă 553

Doi poliţişti au fost reţinuţi, duminică, pentru intervenţia în cazul bărbatului care a decedat în timp ce era evacuat de poliţişti de pe o terasă din municipiul Piteşti, unde avusese loc un incendiu, a anunţat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Marius Ştefan.


g4media.ro
5 ore în urmă 426

Guvernul anunță că nu a primit niciun document oficial prin care Ministerul Sănătății să informeze despre înființarea grupului de lucru privind raportarea deceselor de Covid,...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
5 ore în urmă 351

Ministerul Sănătății, condus interimar de premierul Florin Cîțu, recunoaște existența unei decizii a fostului secretar de stat, Andreea Moldovan pentru înființarea unui grup de lucru...  Mai departe » G4Media.ro.g4media.ro
7 ore în urmă 95

Un tânăr de 19 ani a fost condamnat în ianuarie la 4 luni de închisoare pentru că a refuzat, de două ori, să livreze o...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
5 ore în urmă 210

Doar 232.000 de persoane mai sunt înscrise pe listele de așteptare pentru vaccinare, iar 177.000 de locuri sunt libere la nivel național, însă cu discrepanțe...  Mai departe » G4Media.ro.


economie.hotnews.ro
20 de ore în urmă 511

Comisarul european pentru piața internă, Thierry Breton, a salutat duminică propunerea SUA de a stabili o cotă minimă de impozitare pentru companii de 21%, indiferent de țara în care se obțin


digi24.ro
7 ore în urmă 242

Există voci, în special dinspre PSD, care îl critică pe președintele Klaus Iohannis că nu intervine în scandalul izbucnit în coaliția de guvernare, dar profesorul Cristian Pîrvulescu este de părere că în acest moment, președintele trebuie să rămână „ultima instanță de recurs” în cazul acestui conflict, care, subliniază politologul, este în interiorul coaliției, nu este un conflict instituțional.