Încearcă motorul de căutare Rubrika

Ai o știre sau o sursă de știri pe care vrei să o verifici? Cu noua funcție de căutare Rubrika descoperi imediat toate informațiile despre știrile, paginile de Facebook sau siteurile care te interesează.
hotnews.ro
14 ore în urmă 1.474

Ambasada Suedei la București, cunoscută pentru postările de pe Facebook, a transmis marți o urare amuzantă Serviciului Român de Informații, care împlinește astăzi, 26 martie, 29 de ani.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
7 ore în urmă 427

Fostul premier Mihai Tudose a suferit un infarct masiv, potrivit informaţiilor obţinute de Digi24.

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
7 ore în urmă 127

Politologul Cristian Pârvulescu, preşedinte de onoare al Asociaţiei Pro Democraţia, a declarat marţi că referendumul pe tema justiţiei nu este unul lipsit de riscuri, dar că preşedintele Klaus Iohannis îşi asumă aceste riscuri, arătând că cel mai probabil întrebarea care va fi pusă ...

Distribuit de paginile:


adevarul.ro
12 ore în urmă 575

PSD a depus, marţi, la Biroul Electoral Central lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, social-democraţii fiind aşteptaţi de câteva zeci de susţinători care au scandat numele partidului. Liviu Dragnea nu a fost prezent alături de echipa PSD la depunerea candidaturilor.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
8 ore în urmă 161

Forin Călinescu (62 de ani) continuă tirada la adresa lui PSD Liviu Dragnea (56 de ani), de această dată criticându-l pentru un proiect de lege iniţiat de liderul PSD şi care a ajuns în dezbatere la Camera Deputaţilor, care este for deicizional.

Distribuit de paginile:

ziare.com
5 ore în urmă 39

Alianta Nord-Atlantica si-a consolidat prezenta militara in zona Marii Negre, inclusiv in Romania, ca reactie la actiunile ''agresive'' comise de Rusia, a afirmat, in cursul vizitei in Georgia, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
7 ore în urmă 329

Antena 1 a primit o nouă amendă de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru emisiunea „Acces direct“ din cauza unor subiecte delicate abordate fără perdea la ore accesibile minorilor.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
8 ore în urmă 234

Bătaie de joc pe bani europeni şi pe nervii noştri, spun supăraţi şoferii din Râmnicu Vâlcea. Un sens giratoriu din oraş, construit cu fonduri de la Bruxelles ca să uşureze circulaţia, mai mult o încurcă: muncitorii nu l-au pus în mijlocul intersecţiei...

Distribuit de paginile:

romania.europalibera.org
9 ore în urmă 213

Președintele Iohannis va declanșa referendumul pe 26 mai, în același timp cu alegerile europarlamentare, au fost informați cei din societatea civilă, la Cotroceni. Iohannis nu s-a decis însă ce să întrebe exact. „Ceva de care să vorbească lumea la birt”, spune Ovidiu Voicu, participant la discuții

Distribuit de paginile: