hotnews.ro
22 de ore în urmă 147

Guvernul german analizează posibilitatea de a reduce la "aproape zero" traficul aerian internațional, în încercarea de a limita răspândirea noilor variante de coronavirus, a afirmat ministrul german de Interne Horst Seehofer pentru cotidianul Bild, preluat de Reuters.


pressone.ro
18 ore în urmă 97

Acesta este primul material dintr-o serie de articole ce conține descrieri foarte personale ale unor lecții neașteptate, pe care anul 2020 le-a adus în viața oamenilor din domenii de activitate foarte diverse.


economie.hotnews.ro
20 de ore în urmă 107

Autoritatea Națională pentru Reglementare în Energie (ANRE) nu are vreo vină legată de modul dezastruos în care a fost gestionată liberalizarea pieței energiei electrice, a susținut Zoltan Nagy-Bege, vicepreşedintele instituţiei, în cadrul unei dezbateri pe tema prețului la electritate. Zoltan Nagy-Bege a încercat să prezinte câteva argumente, dar se dovedesc a fi contradictorii. Acesta acuză și "multiple presiuni" asupra ANRE de a impune prețuri mici furnizorilor de ultimă instanță, susținând că o intervenție ar fi ilegală. ANRE acuză presiuni în condițiile în care ordinele controversate legate de liberalizare au fost gândite și elaborate în întâlniri cu acești furnizori.


revistapresei.hotnews.ro
16 ore în urmă 152

Impozitul zero pe salariul minim ar putea deveni realitate cam în doi ani, dar doar după finalizarea unui studiu de impact și atunci când veniturile bugetare și creșterea economică permit, spune președintele Senatului, Anca Dragu (USR PLUS).


digi24.ro
23 de ore în urmă 178

Marius Șumudică a semnat cu Rizespor un contract valabil un an și jumătate, până la finalul sezonului viitor. Antrenorul român, care a pregătit-o pe Gaziantep până pe 10 ianuarie, a susținut prima conferință de presă la Rizespor, marți, eveniment unde a spus că este un fan al președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan.


digi24.ro
16 ore în urmă 350

O șoferiță a fost implicată marți seară într-un accident cel puțin inexplicabil. A căzut cu mașina într-o groapă realizată pentru repararea țevilor de apă.


economie.hotnews.ro
4 ore în urmă 28

Furnizorii de ultimă instanță (ENEL, CEZ, Electrica, E.ON) sunt obligați să trimită trei oferte către portofoliul propriu de consumatori casnici din serviciul universal, potrivit ultimului ordin al Autorității Naționale de Reglementantare în Domeniul Energiei (ANRE). Potrivit unei analize a Asociației Energia Inteligentă, în acest fel se induce în rândul consumatorilor ideea că în urma alegerii unei dintre ofertele primite consumatorul va beneficia de cea mai mică ofertă din piață existentă la acel moment, ceea ce este fals. Pe piață, la alți furnizori există oferte cu prețuri mult mai mici, cu până la 19%.


g4media.ro
15 ore în urmă 18

Trei profesori care predau în şcoala din Askole – punctul de plecare pentru expediţii către vârfurile de peste 8000 de metri din masivul Karakorum –...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
22 de ore în urmă 179

Kaja Kallas a devenit oficial prima femeie-premier din Estonia, după ce noul Guvern a depus jurământul. Executivul precedent a demisionat din cauza unui scandal legat de corupţie, relatează dpa, citată de Agerpres.


hotnews.ro
6 ore în urmă 53

Numărul global de cazuri de coronavirus a depășit miercuri 100 de milioane, potrivit unui calcul Reuters, această cifră fiind atinsă într-o perioadă în care multe țări se luptă cu noile variante ale virusului și cu livrările insuficiente de vaccinuri contra Covid-19.