adevarul.ro
6 ore în urmă 53

Cel puţin 40 militari şi câţiva civili au fost ucişi şi peste 100 au fost răniţi, în cele mai intense lupte între Armenia şi Azerbaidjan produse din 2016, readucând temerile legate de stabilitatea din sudul Caucazului, un coridor al conductelor care transportă petrol şi gaze către pieţele mondiale, transmite Reuters.


adevarul.ro
13 ore în urmă 278

Un nivel suficient de vitamina D în organism poate preveni deteriorarea stării pacienţilor cu COVID-19, arată un studiu al Universităţii din Boston. „Doar 9,7% din pacienţii cu vârsta peste 40 de ani, care aveau suficientă vitamina D în corp, au cedat infecţiei şi au avut nevoie de suport cu oxigen sau îngrijire la ATI”, au declarat cercetătorii de la Universitatea din Boston.


g4media.ro
7 ore în urmă 308

Marian Oprișan, care a pierdut alegerile pentru cel de-al șaselea mandat de președinte al Consiliului Județean Vrancea, a avut luni o primă reacție pe Facebook....  Mai departe » G4Media.ro.


hotnews.ro
4 ore în urmă 61

Nicușor Dan este noul primar general al Bucureștiului. Este o victorie așteptată de 12 ani, însă dincolo de euforia momentului, greul abia acum începe. După 12 ani de administrație PSD, Bucureștiul este în colaps, și oricât ne-am dori ca lucrurile să se schimbe repede, să avem peste noapte apă caldă, căldură, să nu mai stăm blocați în trafic, să respirăm aer curat acest lucru nu se va întâmpla. Este nevoie de cel puțin 8 ani ca aceste probleme să fie rezolvate la un nivel decent.


digi24.ro
5 ore în urmă 114

Platforma media Digi24 a fost principala sursă de informare a românilor despre alegerile locale. Cei mai mulți telespectatori din segmentul de public comercial au urmărit programele speciale difuzate de Digi24, în timp ce utilizatorii români de internet au preferat să se informeze despre scrutin din știrile de pe site-ul digi24.ro sau aplicația Digi24.


hotnews.ro
9 ore în urmă 369

Mai mulți locuitori din Deveselu s-au dus, după închiderea urnelor, la mormântul lui Ion Aliman, primarul PSD care a primit cele mai multe voturi la alegerile locale de duminică, deși a murit în urmă cu zece zile de Covid-19.


digi24.ro
19 ore în urmă 1.146

Există posibilitatea, potrivit unor informații care se vehiculau pe surse politice, duminică seara, ca actualul lider al Consiliului Județean Vrancea,  Marian Oprișan, aflat de aproape două decenii la conducerea acestui județ, să fi pierdut alegerile.


g4media.ro
2 ore în urmă 86

Președintele Klaus Iohannis a calificat luni, într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni, drept o victorie majoră a dreptei rezultatul alegerilor locale, precizând că PNL...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
5 ore în urmă 313

Adrian Gâdea, candidatul PSD la Consiliul Județean Teleorman, a câștigat alegerile, potrivit numărătorii parțiale, pe locul 2 situându-se candidatul Partidului Național Liberal, Eugen Pârvulescu. Într-un...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
2 ore în urmă 90

Principalele declarații ale președintelui: Subliniez că ce am văzut pe tot parcursul zilei de duminică în majoritatea secțiilor de vot a reprezentat o mobilizare exemplară...  Mai departe » G4Media.ro.