libertatea.ro
14 ore în urmă 164

Un bărbat i-a tăiat mâinile soției cu toporul, într-o pădure. Cazul Șocant s-a întâmplat în Rusia, după ce legile privind violența domestică s-au îmblânzit. Soțul era gelos și bănuia că partenera lui îl înșeală dar a vrut și să se răzbune pe ea pentru că l-a reclamat la Poliție pentru bătăile pe care i le dădea.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
20 de ore în urmă 861

De săptămâna viitoare, metroul ar putea să circule abia după ora 16:00, în fiecare zi. Sindicaliştii, care au făcut o grevă de avertisment de două ore în această dimineaţă, ameninţă cu greva generală. Sunt nemulţumiţi de blocarea negocierilor pentru noul...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
11 ore în urmă 368

Mai mult de jumătate dintre români (60%) declară că au credite, în timp ce peste o treime (37%) susţine că are cheltuieli lunare obligatorii identice cu venitul încasat, reiese dintr-un studiu sociologic referitor la obiceiurile financiare ale românilor...

Distribuit de paginile:

dilemaveche.ro
19 ore în urmă 82

Prin anii ’90, mai încoace, cînd treceai cu autobuzul pe lîngă groapa Văcăreștilor, tot ce puteai vedea erau turme de oi p

Distribuit de paginile:

revista22.ro
19 ore în urmă 288

Comisarul european Corina Crețu a criticat guvernul pentru incapacitatea de a trage fondurile pentru infrastructură și a exclus categoric posibilitatea ieșirii României din UE.

Distribuit de paginile:

revista22.ro
19 ore în urmă 250

Comunitățile ”Corupția ucide” și ”Rezistența” organizează pe 1 Decembrie, de Ziua Națională, un proces antiguvernamental.

Distribuit de paginile:

europafm.ro
19 ore în urmă 448

Cristian Tudor Popescu: "Comisia Europeană, în Raportul MCV, a transmis guvernării PSD-ALDE 8 solicitări „imperative”, cum buchisește premierul Dăncilă. Vă pun și eu, stimați Europeni FM, 8 întrebări, deloc obligatorii, răspundeți dacă vreți, dacă nu, vedeți-vă de viață liniștiți – cât o să mai puteți. Din cele 8 cerințe cu privire la Justiție, pe care [...]

Distribuit de paginile:

vice.com
14 ore în urmă 87

„Copilul nou-născut e exact ca un adult drogat. Cască, îi curg ochii, se zbate,” mi-a spus mama unui bebeluș născut într-o maternitate din România.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
8 ore în urmă 136

Activiștii din Rusia se îngrijorează după ce o variantă mai blândă a legii privind violența domestică ar putea intra în vigoare, relatează BBC, care a realizat un reportaj cu o victimă a violenței domestice.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
12 ore în urmă 136

15 angajaţi ai Centrului de plasament Sf. Andrei din Ploieşti, care găzduieşte copii cu handicap grav abandonaţi de părinţi, au recunoscut că aveau un comportament violent la serviciu. Aceştia învinovăţesc sistemul, care nu ar oferi suficient de multe medicamente necesare copiilor.

Distribuit de paginile: