Încearcă motorul de căutare Rubrika

Ai o știre sau o sursă de știri pe care vrei să o verifici? Cu noua funcție de căutare Rubrika descoperi imediat toate informațiile despre știrile, paginile de Facebook sau siteurile care te interesează.
observator.tv
12 ore în urmă 501

Miracol pentru Bogdan, tânărul ajuns la tratament în Turcia, după o mobilizare impresionantă a oamenilor. A fost trimis să moară acasă, după mai multe internări în România, dar a luptat să trăiască şi a ajuns la o clinică din Turcia,...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
11 ore în urmă 766

Sâmbătă dimineaţa, serviciul de presă al Flotei a şasea americane a raportat că distrugătorul cu rachete ghidate USS Donald Cook din clasa Arleigh Burke a început să traverseze Strâmtoarea Dardanele spre Marea Neagră.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
9 ore în urmă 333

Cântăreţii de muzică populară Gheorghe Turda (70 de ani) şi Nicoleta Voicu (47 de ani) au decis să se despartă. Cei doi au oferit declaraţii în care au explicat care sunt motivele separării.

Distribuit de paginile:

romania-muzical.ro
9 ore în urmă 115

Muzicienii vor interpreta opusuri din creația unor compozitori români precum George Enescu, Theodor Rogalski, Grigoraș Dinicu, George Grigoriu sau Eugen Doga.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
4 ore în urmă 100

O femeie de 81 de ani şi fiul ei, în vârstă de 51 de de ani, din comuna Urecheşti, Bacău au fost găsiţi morţi, cu plăgi deschise la faţă şi gât. Se pare aceștia au fost mâncați de câinii familiei.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
6 ore în urmă 183

Peste 50 de blocuri şi 4 imobile din sectorul 2 al Capitalei au rămas, de luni dimineaţa, fără căldură şi apă caldă, după ce RADET a oprit agentul termic pentru remedierea unor avarii în reţeaua de termoficare.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
6 ore în urmă 154

Un filmuleţ inedit în care o fetiţă de doi ani coboară desculţă dintr-o maşină şi se îndreaptă cu mâinile ridicate spre poliţişti a devenit viral pe reţelele de socializare, relatează CNN.

Distribuit de paginile:

europafm.ro
10 ore în urmă 550

În prima ediție Medium Rare din 2019, chef Adi Hădean s-a întrebat ”care e legătura dintre crabul din Sri Lanka și porcul din România?”. ”În principiu, nu-i niciuna, dar felul în care această națiune insulară se raportează la resursele naturale a declanșat în mine un proces pe care-l simt ca ireversibil, acela de a căuta [...]

Distribuit de paginile:

digi24.ro
4 ore în urmă 87

Resturi din mașina condusă de Prințul Philip al Marii Britanii, implicată într-un grav accident rutier săptămâna trecută, au fost scoase la licitație pe eBay, scrie BBC News.

Distribuit de paginile:

rfi.ro
9 ore în urmă 104

Invitatul ediției emisiunii Art Cultura din această seară este Doru Trăscău, chitarist și solist vocal al trupei The Mono Jacks...

Distribuit de paginile: