digi24.ro
7 ore în urmă 59

Ministerul de Externe anunță că a ridicat nivelul de alertă privind călătoriile în China. Românii sunt avertizați să evite deplasările ce nu sunt necesare în China, deoarece există factori de risc, din cauza focarului de pneumonie virală.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
7 ore în urmă 103

România se împrumută, anul acesta, mai mult decât în timpul crizei economice. Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, declară că va folosi „jumătate din acel împrumut, peste 40 de miliarde de lei” pentru achitarea datoriilor ajunse la scadenţă făcute de guvernele anterioare. Restul împrumutului va acoperi deficitul bugetar.

Distribuit de paginile:

observator.tv
11 ore în urmă 71

Un poliţist a lovit 5 elevi în cancelaria şcolii, în Maramureş, iar mama unuia dintre ei a povestit prin ce a trecut fiul ei: "A spus şi ce n-a făcut, de frică".

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
23 de ore în urmă 580

Potrivit unei cercetări realizate de reprezentanţi ai industriei produselor de îngriire masculine, bărbaţii consideră mai importantă podoaba capilară decât mărimea penisului.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
20 de ore în urmă 182

La 75 de ani după eliberarea lagărului de exterminare Auschwitz, ducesa Kate Middleton a publicat o serie de fotografii emoţionante realizate chiar de ea cu doi dintre supravieţuitorii Holocaustului.

Distribuit de paginile:


digi24.ro
11 ore în urmă 296

China, angajată în lupta sa împotriva epidemiei ucigaşe de coronavirus, a amânat pe termen nelimitat începerea semestrului de primăvară în şcoli, colegii, licee, universităţi şi instituţii de învăţământ superior din ţară, a informat marţi Ministerul...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
10 ore în urmă 73

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat la Digi24 că nu se vor face schimbări la Codul Fiscal în 2020, dar că, după 2020, PNL va veni cu un program fiscal în care se va stabili care sunt priorităţile.

Distribuit de paginile:

dw.com
14 ore în urmă 613

A combate amnezia exterminării evreilor e azi, la aniversarea a 75 de ani de la eliberarea lagărului Auschwitz, nu doar o datorie morală. E şi debutul terapiei în stare să asigure supravieţuirea unei civilizaţii bolnave.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
11 ore în urmă 109

Influentul oficial şi fostul ministru iranian de externe, Mohammad-Javad Larijani, crede că, pentru Iran, Soleimani reprezintă o mare pierdere, dar susţinătorii regimului o vor putea depăşi

Distribuit de paginile: