economica.net
6 hours ago 33

Datele publicate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) arată că numărul firmelor care şi-au suspendat activitatea în primele cinci luni din 2024 a fost de 9.057, în creştere cu 31,28% comparativ cu perioada similară a anului trecut.


economica.net
12 hours ago 129

Sucursala Regională de Căi Ferate București a anulat și a treia procedură de achiziție în cazul dublării liniei de cale ferată spre Aeroportul Otopeni, din cauza lipsei de ofertanți, potrivit publicației specialziate Club Feroviar.


economica.net
10 hours ago 135

Codul portocaliu de caniculă de pe litoralul românesc a dus la o intensificare a fenomenului de înflorire algală în multe stațiuni de pe malul Mării Negre, arată Apele Române Dobrogea Litoral într-o postare pe facebook.


forbes.ro
11 hours ago 56

Premiera „La Clemenza di Tito”, cu care Opera Națională din București a închis stagiunea actuală, dând două reprezentații, 29 – 30 iunie 2023, a fost una așteptată cu interes major de către publicul meloman. Crenguța Manea, critic de teatru, membru al Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru (AICT) Spectacolul reprezintă premiera românească a operei lui Mozart ... The post În numele puterii appeared first on Forbes Romania.


economica.net
3 hours ago 27

Începând de sâmbătă, 13 iulie 2024, pe calea ferată din România sunt valabile primele bilete și abonamente metropolitane, a anunțat secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu.


wall-street.ro
8 hours ago 35

 Poliţiştii au intervenit la peste 3.500 de evenimente şi au constatat aproape 8.700 de fapte contravenţionale, în ultimele 24 de ore.


forbes.ro
8 hours ago 31

Radoslaw Sikorski, ministrul de Externe al Poloniei, a declarat că țara sa va cheltui 5% din Produsul Intern Brut (PIB) pentru apărare în 2025. Varşovia a majorat deja cheltuielile pentru apărare la peste 4% din PIB în 2024, ca reacție la invazia Rusiei în Ucraina. Radoslaw Sikorski: „Polonia cheltuieşte 4 (procente din PIB pentru apărare) ... The post Polonia va aloca 5% din PIB pentru apărare în 2025 appeared first on Forbes Romania.


economica.net
8 hours ago 60

Valorile de trafic sunt ridicate sâmbătă la prânz pe DN 1 Ploieşti - Braşov, pe raza staţiunilor Azuga şi Buşteni, pe sensul de coborâre spre Ploieşti, circulându-se în coloană şi între localităţile Breaza şi Comarnic, în direcţia de urcare către Braşov.


economica.net
11 hours ago 58

Penny România, lanț de magazine controlat de grupul german Rewe derulează o promoție inedită, prin care nu numai că se oferă să schimbe monede în bancnote, ba chiar îi și premiază cu un voucher cadou pe cei care fac asta.


economica.net
4 hours ago 40

Ministrul italian al Industriei, Adolfo Urso, a declarat că Stellantis NV ar trebui să facă alegeri „responsabile” privind locurile de muncă, fabricile sale şi furnizorii săi locali, după ce compania a lansat noul model Grande Panda care va fi asamblat în Serbia.