economica.net
2 hours ago 60

Anul 2023 a marcat un record istoric în ceea ce privește numărul asigurărilor facultative de locuință vândute, dacă scoatem din calcul perioada în care falimentara Astra Asigurări vindea un produs pseudofacultativ și cu acoperiri limitate construit în jurul asigurării obligatorii PAD. Concret, s-au vândut peste 1,7 milioane de polițe, cu 300.000 mai mult decât în anul precedent.


economica.net
8 hours ago 104

Deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei între România şi Bulgaria este motivată de intensificarea traficului prin punctul rutier de trecere a frontierei Giurgiu și Ruse (Podul Prieteniei), precum și de creșterea duratei de așteptare și de producerea unor blocaje care ar putea fi evitate prin operaţionalizarea unui punct de trecere suplimentar, spune executivul într-un proiect de act normativ consultat de Economica.net.


economica.net
5 hours ago 44

Fostul politician Liviu Nicolae Dragnea a înfiinţat recent firma LND Trading, conform informaţiilor obţinute de Economica.net din Monitorul Oficial.


economica.net
7 hours ago 67

Trecerea consumului integral pe electric duce la cele mai mari costuri pentru cetăţeni, în timp ce costurile cele mai scăzute se obţin în situaţia trecerii parţiale pe maşini electrice, încălzirii cu pompe de căldură a clădirilor noi şi a unor case individuale şi dezvoltării unor reţele de termoficare, arată rezultatele unui studiu realizat de Asociaţia Energia Inteligentă (AEI).forbes.ro
7 hours ago 37

Google le transmite angajaților că dezbaterile politice interne sunt interzise, după ce a dat afară 28 de oameni, dintr-un motiv similar. Corporația americană nu mai vrea ca proprii angajați să creadă că au un cuvânt de spus în deciziile conducerii – o politică pe care acum regretă că a încurajat-o în urmă cu mai mulți ... The post Google interzice angajaților dezbaterile politice appeared first on Forbes Romania.


forbes.ro
6 hours ago 21

Pentru Model Y, Model X și Model S, prețurile au scăzut cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile după ce livrările din primul trimestru au ratat așteptările pieței, potrivit Reuters. Producătorul de vehicule electrice al lui Elon Musk a scăzut prețurile pentru varianta de bază Model Y la 42.990 de dolari, iar variantele cu ... The post Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale appeared first on Forbes Romania.


economica.net
6 hours ago 30

Mercedes-Benz EQS a beneficiat de câteva modificări care includ o baterie mai mare, mici artificii de design, dar și o ediție specială MANUFAKTUR Selection.


wall-street.ro
12 hours ago 22

După lungi şi dificile negocieri, Camera Reprezentanţilor din SUA a adoptat un uriaş plan de ajutor pentru Ucraina, Israel şi Taiwan, susţinut de aleşi ai ambelor partide, comentează AFP.


wall-street.ro
12 hours ago 23

Camera Reprezentanţilor a adoptat sâmbătă un proiect de lege care lansează un ultimatum către TikTok, ce prevede interzicerea aplicaţiei în Statele Unite, cu excepţia cazului în care reţeaua de...