opiniatimisoarei.ro
17 ore în urmă 1.231

TIMISOARA. 'Poate ai vrea sa mergi la masina, pe Daliei. Sunt camere video la Profi si cred ca si la farmacia de langa. Ieri, pe la 19.25, cand am parcat langa tine, erai ok', e mesajul postat pe Facebook de un sofer care tocmai a observat, marti dimineata, o masina care a cazut victima, cel mai pro...

Distribuit de paginile:
2

tion.ro
17 ore în urmă 332

Cea de-a cincea fântână ornamentală anunțată de Robu în intersecțiile din Timișoara se va face în Piața Bălcescu și va costa aproape 230.000 de euro. Consilierii locali sunt puși să aprobe studiul de fezabilitate. Va avea jeturi de tip „snowy foam” și jeturi „laminare cristaline”.

Distribuit de paginile:

aradon.ro
20 de ore în urmă 765

Ales ca europarlamentar al României, fostul primarul Gheorghe Falcă răspunde la întrebări legate de decizia de a părăsi Primăria Arad, munca din Parlamentul European, așteptările arădenilor, despre veniturile câștigate aici și nu numai.

Distribuit de paginile:

turnulsfatului.ro
16 ore în urmă 27

O femeie a reclamat polițiștilor în urmă cu câteva săptămâni că ar fi fost jefuită de un băiat de 13 ani. Se pare că minorul ar fi avut și complici.

Distribuit de paginile:

monitorulsv.ro
16 ore în urmă 44

Retromobil Club Romania prin Retromobil Club Suceava, in colaborare cu Primaria Falticeni, a organizat duminica, 21 iulie, pe terenul de sport al Scolii Gimnaziale Mihail Sadoveanu, a treia editie a manifestarii Roti legendare - Falticeni, 123 de ani de la primul vehicul din oras, o manifestare prin care sute de falticeneni au putut saauda povestile de viata ale masinilor si ale posesorilor lor si sa admire adevarate.

Distribuit de paginile:

monitorulsv.ro
16 ore în urmă 52

Un tanar in varsta de 18 ani, din comuna Marginea, a ajuns la Spitalul Judetean Suceava, in stare grava, dupa ce motocicleta pe care era pasager, condusa de un alt tanar, fara permis de conducere, a fost scapata de sub control si a intrat pe contrasens, unde s-a lovit violent de un autoturism. Din cercetarile politiei rezulta ca un tanar de 19 ani, Cristian M.

Distribuit de paginile:

turnulsfatului.ro
16 ore în urmă 144

Localul, Petit Patis, este specific Franței și prezintă produse de cofetărie, brutărie și panificație.

Distribuit de paginile:

monitorulsv.ro
16 ore în urmă 344

Apa potabila nu mai curge la robinetele din casele locuitorilor orasului Dolhasca de circa 10 ani si in tot acest rastimp nu a fost identificata o solutie pentru ca situatia sa fie rezolvata. Reteaua de apa a fost construita in anul 2004 si probleme au fost inca de la inceput, deoarece proiectul initial a fost pentru cismele stradale.

Distribuit de paginile:

radioconstanta.ro
16 ore în urmă 184

Știri online – Radio Constanța

Distribuit de paginile: