ebihoreanul.ro
12 ore în urmă 248

Indicatorii statistici ai Inspectoratului de Poliție Bihor relevă, pentru anul 2018, scăderea infracționalității sesizate cu 7%, menţinându-se astfel trendul descendent înregistrat în ultimii 7 ani. Analiza activității pe anul trecut, desfăşurată vineri, subliniază ca aspect pozitiv faptul că au fost identificați în procent de 100% autorii infracțiunilor de omor sau tentativă de omor, dar şi conducătorii auto care au părăsit locul accidentului.

Distribuit de paginile:

radiomures.ro
9 ore în urmă 30

Potrivit primelor informații, este vorba despre o femeie, care are aproximativ 62 de ani și a căzut într-un canal colector de pe strada Salcâmilor. Femeia este conștientă, rănile nepunându-i viața în pericol, spune purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, Cristian Virag: Bianca Tomuț

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
8 ore în urmă 92

Un tânăr în vârstă de 30 ani din localitatea Roşiori a murit decapitat de un utilaj agricol cu care măcina porumbul, după ce a fost prins de cardanul aparatului, racordat la motorul unui tractor. Cazul se află în ancheta Poliţiei Rurale Biharia, care efectuează cercetări pentru moarte suspectă.

Distribuit de paginile:

monitorulsv.ro
11 ore în urmă 115

Peste 2.500 de credinciosi ortodocsi de stil vechi din Falticeni si din zona au sarbatorit sambata Botezul Domnului sau Boboteaza. Evenimentul religios a inceput dimineata, la Catedrala Ortodoxa de Stil Vechi Sfintii Imparati Constantin si Elena din municipiu,cu o slujba arhiereasca. In jurul orei 11.

Distribuit de paginile:

ziarpiatraneamt.ro
7 ore în urmă 87

Radarele poliţiei pot rămâne „ascunse”. Curtea Constituţională a considerat întemeiate argumentele agenţilor, şi anume că presemnalizarea aparatelor radar

Distribuit de paginile:

gds.ro
6 ore în urmă 55

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor pentru intervalul 21 ianuarie - 3 februarie.

Distribuit de paginile:
5

desteptarea.ro
12 ore în urmă 94

Prima dată, Ziua mondială a îmbrățișărilor a fost sarbătorită, pe 21 ianuarie 1986 în Michigan, Statel Unite, iar de atunci s-a extins în mai multe țări. Initiativa acestui eveniment a fost a unui psiholog american, Kevin Zaborney, căruia i-a venit această idee după ce a observat că americanii se rușnează și se simt jenați atunci …

Distribuit de paginile:

monitorulcj.ro
6 ore în urmă 41

Zeci de şantiere rezidenţiale se află în plină desfăşurare în municipiul Cluj-Napoca, atât în zona centrală şi în cartierele clasice, cât şi

Distribuit de paginile:

turnulsfatului.ro
12 ore în urmă 172

Soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de elevi la un spectacol de teatru.

Distribuit de paginile:

monitorulsv.ro
11 ore în urmă 373

Un tanar in varsta de doar 20 de ani, din Bosanci, a murit la aproape trei saptamani dupa ce ajunsese la Spitalul Clinic de Urgenta din Iasi in stare grava, cu diagnosticul de anevrism cerebral rupt. Paul Dragoi s-a deplasat in seara primei zile din acest an la sala de sport din Ipotesti, alaturi de mai multi tineri.

Distribuit de paginile: