observatornews.ro
17 hours ago 9.109

Citeste stirile de ultima ora de pe Observator News. Fii la curent cu ultimele stiri interne, externe, din sanatate, educatie, economice si politice.


digi24.ro
13 hours ago 328

Sebastian Burduja a spus vineri seara, la emisiunea LIVE de la Digi24, că din punctul său de vedere Nicolae Ciucă este un candidat foarte bun pentru alegerile prezidențiale, iar partidul nu ia în calcul scenariul în care liderul PNL nu ar ajunge în turul...


observatornews.ro
16 hours ago 9.094

Sunt unii care îşi doresc relaxare şi linişte deplină atât de mult, încât evită cazările unde sunt şi copii, pentru a nu avea parte de gălăgia specifică. Aşa că hotelurile pentru adulţi prind tot mai mult teren şi în ţara noastră. Sunt primiţi numai turiştii care au peste 18 ani, iar locurile sunt create şi amenajate în aşa fel încât să nu auzi mai mult decât valurile mării.


observatornews.ro
16 hours ago 9.109

Patru dealeri care vindeau droguri de tip cristal în județul Sibiu au fost arestați preventiv vineri. Drogurile erau vândute inclusiv copiilor.


observatornews.ro
12 hours ago 9.109

Patru copii din judeţul Constanţa au fost daţi dispărutţi de familie, vineri, la trei zile după ce au plecat de acasă. Poliţia cere sprijinul cetăţenilor pentru găsirea lor şi a emis o alertă ”dispariţie copil”.



digi24.ro
15 hours ago 185

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns la București în această dimineață și s-a întâlnit cu premierul Marcel Ciolacu. Pe agenda discuțiilor a fost și aderarea deplină a României la Spațiul Schengen.




stirileprotv.ro
12 hours ago 81

Un cutremur de magnitudine slabă a avut loc, vineri, la ora 20:18, ora locală a României.