digi24.ro
15 ore în urmă 283

Dosar penal în cazul morții pilotului care participa la campionatul național de off-road, în apropiere de Slănic Moldova. Adrian Cernea, pilotul echipajului, și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a fost luată de o viitură. Copilotul a reușit să se salveze.digi24.ro
8 ore în urmă 169

În Rusia e nevoie de curaj ca să te opui politicii președintelui Vladimir Putin. Forțele sale de securitate nu se feresc să-i intimideze și chiar să-i atace pe critici. Cu atât mai mult, povestea lui Serghei este ieșită din comun. Fost ofițer de poliție responsabil cu protejarea intereselor statului, Serghei a schimbat acum tabăra. Iar ceea ce l-a convins a fost tocmai soarta unor lideri ai opoziției ruse.


digi24.ro
17 ore în urmă 1.201

Un bloc de 10 etaje a fost ridicat în mai puțin de 29 de ore în China. Imobilul, aflat într-un oraș din centrul țării, a fost finisat complet, inclusiv cu instalații electrice și sisteme de țevi.


g4media.ro
19 ore în urmă 174

La aproximativ 25 de kilometri de Alba Iulia se află cel mai mare lac de baraj natural pe calcare din România. Aflat la capătul unui...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
9 ore în urmă 126

Fostul primar al Capitalei, social-democrata Gabriela Firea (în prezent senatoare) a fost întrebată la postul de televiziune Kanal D dacă a primit amenințări din partea...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
19 ore în urmă 266

Curtea Supremă din SUA a decis că marile companii americane Nestle USA și Cargill nu pot fi acuzate de folosirea copiilor-sclavi în plantațiile de cacao din Africa. Mai exact, Curtea Supremă a hotărât, cu un scor de 8-1, că marii producători de ciocolată nu pot fi trași la răspundere în Statele Unite pentru fapte de sclavie și trafic de minori comise pe continentul african, informează BBC.g4media.ro
13 ore în urmă 116

Prezentă la Sibiu, la o campanie de vaccinare în localitatea Porumbacu de Jos, ministrul Sănătății Ioana Mihăilă a ieșit ulterior într-o conferință de presă, catalogând...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
19 ore în urmă 190

Vulcanul Etna a erupt spectaculos sâmbătă noapte. Lava a fost aruncată la zeci de metri în aer, ca o veritabilă fântână arteziană de foc. A apărut și un nor mare de fum și cenușă.