Încearcă motorul de căutare Rubrika

Ai o știre sau o sursă de știri pe care vrei să o verifici? Cu noua funcție de căutare Rubrika descoperi imediat toate informațiile despre știrile, paginile de Facebook sau siteurile care te interesează.
ziare.com
2 ore în urmă 70

Maria Grapini a devenit peste noapte membra a PSD, cel putin pe site-ul Parlamentului European, dupa ce luni inca figura ca membra a Partidul Puterii Umaniste, formatiune fondata de Dan Voiculescu.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
9 ore în urmă 5.592

Un camion pe care au fost prinse mash-uri cu fotografia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, şi mesajul "Mi-e ruşine cu rectorul Toader", este plimbat pe străzile Iaşiului, iniţiatorii acţiunii susţinând că astfel îi cer demisia din funcţia de rector...

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
2 ore în urmă 105

Unul dintre cei mai cunoscuţi disidenţi antisovietici, autor şi activist politic, Vladimir Bukovsky (76 de ani) a acordat un interviu în exclusivitate pentru „Adevărul“, în care vorbeşte, printre altele, despre influenţa Moscovei în Revoluţia din decembrie 1989.

Distribuit de paginile:


g4media.ro
4 ore în urmă 251

Preşedintele Traian Băsescu deschide lista candidaţilor Partidului Mişcarea Populară la alegerile pentru Parlamentul European, se arată într-un comunicat

Distribuit de paginile:

europafm.ro
8 ore în urmă 1.000

Eurodeputata portugheză Ana Gomes condamnă în termeni duri angajamentul premierului Viorica Dăncilă a muta ambasada României din Ierusalim, după finalizarea tuturor analizelor. Într-un interviu acordat Europa FM, Ana Gomes, care este şi membră a Delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Statele Unite ale Americii, spune că relocarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim ar [...]

Distribuit de paginile:ziare.com
13 ore în urmă 10.101

Vizita lui Calin Popescu Tariceanu in Maroc a fost amanata la cererea partii marocane, informeaza un comunicat de presa al Senatului, remis marti Ziare.com.

Distribuit de paginile:

ziare.com
2 ore în urmă 27

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, anunta Guvernul intr-un comunicat de presa.

Distribuit de paginile: