libertatea.ro
11 ore în urmă 1.691

Trei fapte verificabile, după cele două ore și jumătate în care a vorbit Klaus Iohannis, cel care va deveni, cu mare probabilitate, președintele. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
10 ore în urmă 380

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis spune că, în opinia sa, Secția specială pentru investigarea infracțiunilor magistraților nu trebuie să existe. Declarația a fost făcută la dezbaterea de marți seara de la BCU.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
2 ore în urmă 34

Vremea se răceşte în următoarele zile când vom avea temperaturi cu 10 grade mai mici decât s-au înregistrat în ultima perioadă. Meteorologii anunţă ninsori nu doar la munte, ci în zonele joase, mai ales în Moldova. Frigul se va accentua de vineri, când vântul începe să-şi facă simţită prezenţa.

Distribuit de paginile:


hotnews.ro
5 ore în urmă 118

Indiferent cum e privită, dezbaterea e puțin anormală. Practic doi candidați se duelau în locații diferite ca atunci când eram în școală și ne jucam "avioane". Pentru

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
3 ore în urmă 34

Moştenirea lăsată de guvernul trecut privind creşterea salariului minim pe economie va aduce mulţi bani în plus anumitor categorii de bugetari, aşa cum a fost stipulat în Legea salarizării din 2017.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
19 ore în urmă 8.113

Mierea românească este un antibiotic chiar mai puternic decât mierea Manuka, produsă în Noua Zeelandă și celebră în lume pentru calitățile sale antibacteriene. Comparația a fost făcută în laboratoare din România și Elveția. Pe baza acestor rezultate, doi...

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
2 ore în urmă 26

Michael Schumacher (50 de ani) a suferit un grav accident de schi, la 29 decembrie 2013, iar acest episod tragic i-a schimbat viaţa şi l-a ascuns de ochii publicului.

Distribuit de paginile:

stiri.tvr.ro
12 ore în urmă 458

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a declarat, marţi, la dezbaterea cu jurnaliştii pe care a organizat-o la Palatul Parlamentului, că fiul ei a fost angajat la Curtea de Conturi înainte ca ea să devină premier.

Distribuit de paginile:

dw.com
8 ore în urmă 1.088

Dacă jignirea minorităților ar fi fost inclusă în programul de guvernare al PSD, ar fi fost singurul obiectiv realizat. De cinci ani, pesediștii nu văd decât naziști și trivializează suferința poporului evreu.

Distribuit de paginile: