stirileprotv.ro
4 hours ago 34

A ajuns la București primul nou tren de metrou pentru magistrala 5 Drumul Taberei. Se numește „Giurgiu" și se află momentan în depou.


digi24.ro
11 hours ago 130

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru, transmite Agerpres.



g4media.ro
16 hours ago 117

Casa lui Lazăr Naftanailă (Casa de romi), transferată în Muzeul Naţional al Satului Dimitrie Gusti din satul braşovean Calbor şi Şura adusă din judeţul




digi24.ro
12 hours ago 72

Stilul de viață contemporan, activ și diversificat ne obligă să ne adaptăm oricărei situații cu rapiditate. Același lucru ne dorim și de la ochelarii de vedere pe care îi purtăm și fără de care nu ne-am putea descurca. Iată de ce este important să...


digi24.ro
16 hours ago 79

O cameră de bord a filmat momentul în care mai mulți șoferi din St. Paul, un oraș din statul Minnesota, s-au oprit în mijlocul unei autostrăzi pentru a încerca să salveze un bărbat care a rămas blocat într-o mașină ce tocmai luase foc.


economie.hotnews.ro
10 hours ago 193

RO e-Transport a fost prezentată mereu ca o măsură de combatere a fraudei. Prin acel sistem trebuie obținut de la CNIF (Centrul Național de Informații Financiare – Ministerul Finanțelor - ANAF), un cod UIT (e un cod unic generat de sistem). Companiile mari care transportă mult le obțin prin niște API, adică prin aplicații terțe.