digi24.ro
2 ore în urmă 120

Franţa a relaxat restricţiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus, după aproape o lună de carantină strictă care a făcut ca numărul de contaminări zilnice cu COVID-19 să scadă până la 12.450 de cazuri, comparativ cu peste 60.000, cât se înregistrau la începutul lui noiembrie, informează Agerpres.


hotnews.ro
4 ore în urmă 126

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, la o clădire unde erau cazate persoane, în stațiunea Moieciu de Sus, județul Brașov, iar flăcările s-au extins la alte două clădiri. Persoanele din interior s-au autoevacuat.


digi24.ro
1 oră în urmă 105

Una dintre persoanele care și-au pierdut viața a fost surprinsă de viitură în timp ce se afla în mașină, iar o altă victimă, un bătrân, a murit în propria casă.


hotnews.ro
5 ore în urmă 320

Premierul Scoției, Nicola Sturgeon, s-a declarat convinsă, sâmbătă, că va obţine independenţa Scoţiei faţă de Marea Britanie, în contextul în care majoritatea scoţienilor se opun ieşirii din Uniunea Europeană, conform cotidianului The Guardian.


stirileprotv.ro
12 ore în urmă 375

Un monolit misterios metalic a fost descoperit în urmă cu câteva zile pe platoul Bâtca Doamnei din Piatra-Neamț. Este vorba despre un obiect similar celui apărut într-o zonă izolată din statul american Utah.


digi24.ro
22 de ore în urmă 2.196

Cristian Tudor Popescu i-a dat replica lui Ilie Năstase, vineri seara, la Digi24, după ce fostul tenismen, indignat de un articol scris de gazetar despre Diego Maradona, își exprimase temeri că probabil și la moartea sa îi va face un portret nefavorabil. 


romania.europalibera.org
11 ore în urmă 113

Pentru ședința de Guvern de vineri, Secretariatul general al Guvernului a anunțat un proiect de OUG cu titlu misterios, care ascunde o măsură cu impact bugetar major: prelungirea tichetelor de vacanță pentru bugetari. Din întâmplare, programul a expirat fix înainte de campanie.


economie.hotnews.ro
12 ore în urmă 343

28 noiembrie este o zi foarte importantă pentru noi și ne place să o sărbătorim așa cum se cuvine. Ea marchează 102 ani de la Unirea Bucovinei cu țara, de aceea, această zi este dedicată dansurilor populare, cântecelor din străbuni și preparatelor delicioase care ies din mâinile dibace ale mândruțelor noastre.


g4media.ro
8 ore în urmă 260

Fostul primar al sectorului 3, Liviu Negoiță, este candidat pe listele PMP pentru Camera Deputaților. Domnule Negoiță, au trecut aproape 20 de ani de la...  Mai departe » G4Media.ro.