digi24.ro
22 de ore în urmă 22.370

Ion Aliman, primarul din Deveselu, care a murit 17 septembrie din cauza COVID-19, a câștigat alegerile locale de duminică. A primit 1.020 de voturi din cele 1.600 exprimate în comună, relatează Gazeta Nouă.


hotnews.ro
1 oră în urmă 453

"Dovada că se fură voturile USR-PLUS. Iată cazul secției 127...", scrie pe Facebook Claudiu Năsui, preşedintele USR Bucureşti, prezentând discrepanțele descoperite între datele completate pe procesele verbale și cele urcate pe site-ul AEP.


digi24.ro
13 ore în urmă 12.739

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, îşi păstrează funcţiile, conform numărătorii PNL Cluj.


adevarul.ro
14 ore în urmă 9.706

Cristian Popescu Piedone este câştigător al Primăriei Sectorului 5, după numărarea a 94% din voturi, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central. Piedone, susţinut de partidul lui Dan Voiculescu, a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul Colectiv.


digi24.ro
2 ore în urmă 416

Anca-Alina Baciu, în vârstă de 24 de ani, a câştigat alegerile pentru funcţia de primar în comuna Corbi, județul Argeș, candidând din partea PMP, transmite Agerpres. Ea este fiica primarului în funcţie, Virgil Baciu.adevarul.ro
4 ore în urmă 774

Un candidat la funcţia de consilier local la Primăria Sectorului 1 a ajuns pe mâna poliţiei după ce a fost surprins când pleca din biroul electoral cu mai multe procese verbale. Poliţia a intervenit la sesizarea Candidatul USR PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand.hotnews.ro
3 ore în urmă 940

Președintele Klaus Iohannis cere PNL și USR-PLUS să continue dialogul în perspectiva formării unei echipe de guvernare după alegerile parlamentare, astfel încât să fie impuse "reformele legislative așteptate și necesare", printre care revenirea la alegerea primarilor în două tururi.


digi24.ro
7 ore în urmă 2.360

Reales ca primar al Clujului cu peste 70% din voturi, Emil Boc a spus la Digi FM  că asemenea rezultate îndeamnă mai mult la responsabilitate decât la sărbătoare. De asemenea, el a comentat și alegerile pentru Primăria Capitalei și a trimis un mesaj bucureștenilor.