digi24.ro
5 ore în urmă 400

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a anunțat, marți, verdictul în cazul asasinării lui Alexander Litvinenko, spionul ucis în 2006 prin otrăvire cu poloniu 210, un izotop radioactiv rar, relatează Reuters și BBC.
g4media.ro
19 ore în urmă 3.406

Poate că vor mai trece ani până când vom vedea rezultatele ambițiosului program prezidențial ”România Educată”, însă un nou proiect pare că se bucură deja...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
3 ore în urmă 171

Premierul Florin Cîțu le-a cerut marți ministrului Sănătății și șefului Departamentului pentru Situații de Urgență să facă o analiză a modului în care Primăria București,...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
6 ore în urmă 192

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a intervenit luni seara, la sediul Poliţiei Târgu Neamţ, unde un bărbat a dus un proiectil din Al Doilea Război Mondial, pe care l-a găsit în pădure.


g4media.ro
5 ore în urmă 119

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu şi comisari ai Gărzii de Mediu Giurgiu au descoperit, în urma unor controale făcute...  Mai departe » G4Media.ro.


hotnews.ro
2 ore în urmă 158

Sindicatul Europol din Poliție spune că la scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să descopere golful, în traficul din București a avut loc un conflict între șoferi care a degenerat, fiind aplicate lovituri cu crose de golf.digi24.ro
4 ore în urmă 205

Pentru că nu s-a vaccinat împotriva COVID-19, preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, se vede constrâns să se adapteze unei noi realităţi în cursul actualei sale vizite la New York la Adunarea Generală a ONU: să mănânce pe stradă, relatează marţi EFE, potrivit Agerpres.