g4media.ro
5 ore în urmă 127

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență se reunește în ședință extraordinară, de la ora 9.00, pentru a adopta noi măsuri după ce Bucureștiul a intrat...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
3 ore în urmă 122

UPDATE 2: Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a anunțat măsurile adoptate: se închid restaurantele la interior, teatrele, cinematografele, sălile de jocuri de noroc, cafenelele,...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
1 zi în urmă 2.275

Primăria oraşului Zlatna (județul Alba) a cumpărat o instalaţie de dărăcit şi tors lâna, pe care a instalat-o în fostul cămin cultural din Pătrângeni, un...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
5 ore în urmă 305

Susținătorii monarhiei sunt furioși pentru că Meghan Markle atacă familia regală, la nici trei ani de când a fost primită în casa de Windsor.


digi24.ro
15 ore în urmă 1.519

Cel mai tânăr român care s-a vaccinat împotriva noului coronavirus este un adolescent care abia a împlinit 16 ani. Victor Gabriel Antonescu îi sfătuieşte pe români să se vaccineze împotriva noului coronavirus.


digi24.ro
2 ore în urmă 100

Guvernul SUA şi-a exprimat îngrijorarea în ceea ce priveşte un atac cyber îndreptat împotriva serviciului de mail Exchange dezvoltat de Microsfot, despre care compania americană susţine că a fost organizat de hackeri chinezi, informează BBC. Atacul a afectat zeci de mii de utilizatori ai softului, de la mici afaceri, primării şi până la agenţii guvernamental. Hackerii au declanşat atacurile în luna ianuarie, dar şi-au intensificat eforturile în ultimele săptămâni, conform New York Times.


stirileprotv.ro
22 de ore în urmă 1.342

Un raport publicat de Ministerul Sănătății din Israel arată că doar 153 de persoane (adică 0,0032 %) din mai mult de 4,7 milioane de persoane care au primit prima doză a vaccinulului anti Covid-19 de la Pfizer au avut efecte secundare grave.


digi24.ro
5 ore în urmă 231

Guvernul britanic are în plan să mai relaxeze din restricțiile vamale post-Brexit asupra importurilor de alimente dar și de alte importuri esențiale dinspre Uniunea Europeană pentru a evita situația în care se va ajunge la penurie și rafturi goale în supermarketurile din Regat, relatează The Guardian.


stirileprotv.ro
20 de ore în urmă 2.113

Şeful DSU, Raed Arafat, a anunţat că urmează să semneze ordinul de carantinare a Timişoarei şi comunelor periurbane, Giroc, Mosnita Nouă, Dumbrăviţa şi Ghiroda.


hotnews.ro
1 oră în urmă 23

Votanții elvețieni decid duminică în privința propunerii de interzicere a acoperitorilor faciale, referendumul fiind considerat un test al atitudinii față de musulmani, transmite Reuters.