libertatea.ro
1 oră în urmă 16

Duminică a fost înmormântat un tânăr de 17 ani al cărui trup a fost recuperat printre ultimele în urma tragediei din Dnipro. O fotografă ucraineană stabilită în Islanda de ani buni, a documentat cazul și a vorbit cu părinții. Din apartament a rămas un frigider și un șorț, iar restul a fost distrus. 45 oameni au murit.


europafm.ro
1 oră în urmă 28

Parlamentarii se întorc miercuri din vacanță. Începe o nouă sesiune legislativă plină de provocări, care va dura până la finalul lunii iunie. Un eveni...
digi24.ro
3 ore în urmă 1.011

Medicii de la Spitalul Județean Suceava o apără pe fosta șefă a secției de oncologie care a luat mită de la bolnavi. Aproape 100 de medici au semnat o scrisoare adresată instanței.


digi24.ro
15 ore în urmă 640

Până nu demult un diagnostic precum cancer, tumoră sau boala autoimună reprezentau o condamnare la moarte. Astăzi medicina a evoluat atât de mult încât multe dintre afecțiunile grave pot fi ținute sub control, ba mai mult vindecate. Este și cazul unor...digi24.ro
18 ore în urmă 2.025

Pasagerii unui zbor Emirates cu destinația Auckland, Noua Zeelandă, care a decolat din Dubai la sfârșitul săptămânii trecute, au aterizat tot pe aeroportul de unde au plecat după 13 ore de zbor.


digi24.ro
3 ore în urmă 161

Oamenii de știință chinezi au reușit să cloneze cu succes „super vaci” pentru prima dată în istorie, relatează Newsweek. Experimentul are ca scop combaterea dependenței țării de import al vacilor de lapte.