europafm.ro
3 ore în urmă 4.188

Conducerea PNŢCD susține că Facebook a prejudiciat alegerile europarlamentare şi solicită guvernului condus de Viorica Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la reţeaua de socializare în România. "Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reţeaua de socializare Facebook. Aşa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, [...]

Distribuit de paginile:

europafm.ro
4 ore în urmă 4.700

După ce au fost numărate 263.129 de voturi exprimate de cetățenii aflați în afara granițelor țării, echivalentul a 71.16% dintre voturile exprimate la alegerile europarlamentare de duminică, conduce detașat ALIANȚA 2020 USR-PLUS cu 42.56%, fiind urmată de PNL, cu 31.56%, și de PMP cu 9%. În diaspora, PSD a primit doar 2,76% din voturi, partidul [...]

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
2 ore în urmă 1.439

Senatoarea Gabriela Creţu, soţia liderului PSD Vaslui Dumitru Buzatu, a reacţionat prin intermediul unei postări pe contul de Facebook după anunţarea rezultatelor parţiale, care indică PSD-ul marele pierdant al alegerilor europarlamentare.

Distribuit de paginile:

caleaeuropeana.ro
2 ore în urmă 780

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, va deveni membru al Parlamentului European, potrivit rezultatelor provizorii ale alegerilor europarlamentare din data de 26 mai, unde lista Partidului Mișcarea Populară în top-ul căreia s-a aflat fostul șef al statului a primit 5,55% din voturi. ”Partidele mici la prezențe mari nu au nicio șansă. E un rezultat bun […]

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
3 ore în urmă 2.523

USR-PLUS a cîștigat alegerile de duminică în capitală, la mare distanță față de celelalte partide. Unul dintre primele gesturi politice ale noii. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:


digi24.ro
1 oră în urmă 1.471

Digi24 și site-ul digi24.ro au înregistrat audiențe de top și un trafic record în ziua scrutinului pentru Parlamentul European și a referendumului pentru justiție.

Distribuit de paginile:

revista22.ro
1 oră în urmă 1.143

Sentința lui Liviu Dragnea a fost anunțată la ora 13:30 la Înalta Curte. În primă instanță, Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Distribuit de paginile:


digi24.ro
3 ore în urmă 2.139

Președintele Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă, luni, după rezultatul alegerilor europarlamentare și al referendumului.

Distribuit de paginile: