oradesibiu.ro
1 oră în urmă 1.220

Procesul lui Liviu Dragnea, în dosarul angajărilor fictive, a ajuns la final. Cei cinci judecători au menținut sentința din primă instanță: trei ani și 6 luni de închisoare pentru Liviu Dragnea. Apelul lui Liviu Dragnea a fost admis doar pe latură civilă. Pentru partea penală magistrații nu au făcut nicio…

Distribuit de paginile:

opiniatimisoarei.ro
1 oră în urmă 914

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie s-au pronuntat luni in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu. Presedintele PSD a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare.

Distribuit de paginile:

opiniatimisoarei.ro
1 oră în urmă 252

TIMISOARA. A plecat de acasa in urma cu cateva zile, catre scoala, iar de atunci nu mai stie nimeni nimic de el. CITESTE SI: Liviu Dragnea merge la puscarie. A fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare de ICCJ Este vorba despre Robert Cristian Dinu, un tanar in varsta de 18 ani, care este elev....

Distribuit de paginile:

obiectivbr.ro
1 oră în urmă 570

Procesul în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleor

Distribuit de paginile:

observatorulph.ro
1 oră în urmă 242

O cititoare ne-a relatat o întâmplare petrecută ieri într-un cimitir din Ploiești, care a impresionat-o. Femeia a surprins un medic pensionar în

Distribuit de paginile:

turnulsfatului.ro
1 oră în urmă 595

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat, definitiv, la trei ani și jumătate de închisoare cu executare, în cursul zilei de luni.

Distribuit de paginile:
2

specialarad.ro
1 oră în urmă 498

Stiri de ultima ora din Arad si din toate regiunile judetului. Ziar online cuprinzând știri din Arad, din țară și străinătate, investigații de presă și reportaje locale, sport, cultură, opinie, pamflete, administrație și monden.

Distribuit de paginile:

monitorulsv.ro
4 ore în urmă 939

Spectacolul aniversar Alexandru Bradatan, desfasurat joi, 23 mai, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor, a transformat Suceava in capitala folclorului romanesc. Aceasta a fost si dorinta artistului Alexandru Bradatan, care si-a sarbatorit cei 15 ani in slujba folclorului si cei 30 de ani de viata impreuna cu prieteni, artisti consacrati si un public admirabil.

Distribuit de paginile:

bihon.ro
2 ore în urmă 324

Rezultatele obținute de PSD nu par a-l fi mulțumit nici pe europarlamentarul Emilian Pavel. În opinia sa, aceste rezultate trebuie discutate și analizate în interiorul partidului.

Distribuit de paginile:

tion.ro
1 oră în urmă 302

Trei ani și șase luni, atât timp nu va mai vedea președintele PSD, Liviu Dragnea lumea fără gratii. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, luni, să-i aplice acestuia o pedeapsă de 3 ani și jumătate, în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Distribuit de paginile: