ebihoreanul.ro
11 ore în urmă 885

Caz şocant în localitatea bihoreană Ţeţchea, unde o tânără de doar 25 ani, proaspătă mămică, a murit, marţi după amiază, la scurt timp după ce s-a întors de la medicul de familie. Femeia, suferindă de astm bronşic şi multiple alergii, s-a simţit rău în ultimele două zile, iar doctoriţa ar fi diagnosticat-o cu o infecţie respiratorie pentru care i-a prescris şi o reţetă după care a trimis-o acasă, unde, tânăra, a intrat în stop cardio-respirator.

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
15 ore în urmă 3.921

Cele cinci hectare de teren viran de lângă Parcul Salca vor fi reamenajate sub forma unei grădini botanice cu seră, restaurant, centru de cercetare şi spaţii de joacă pentru copii. Amplasamentul urmează să fie expropriat de municipalitate, iar lucrările vor fi finanţate din fonduri europene.

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
15 ore în urmă 2.899

Miza turului II al alegerilor prezidenţiale a fost prezentată de primarul Ilie Bolojan în cadrul unei conferinţe de presă. Vezi aici îndemnul președintelui PNL Bihor!

Distribuit de paginile:

viata-libera.ro
8 ore în urmă 118

Schimbarea la faţă a intrărilor în Galaţi şi a centrului oraşului, sistematizarea zonei Colegiului "Mihai Kogălniceanu", construcţia parcării multieta...

Distribuit de paginile:

botosaneanul.ro
6 ore în urmă 94

Reeducarea celor care nu și-au lepădat credința și nu au aderat la Partidul Comunist presupunea bătăi și torturi zilnice. Se încerca transformarea victimelor în călăi. Când metoda a reușit, cei torturați ajungeau la rândul lor să tortureze.

Distribuit de paginile:

monitorulsv.ro
12 ore în urmă 899

Ultima ora: Ambulatoriul sectiei Boli Infectioase a Spitalului de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava a fost reabilitat si modernizat si va fi inaugurat miercuri. Iata primele imagini.

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
12 ore în urmă 848

Dealul Ciuperca fi refăcut în urma alunecărilor de teren din noiembrie 2016 de o asociere de firme reprezentată de constructorul Gavella, pentru suma de 2,6 milioane lei fără TVA. Lucrările de refacere a aleilor, treptelor, instalaţiilor electrice, punctelor de belvedere şi a tencuielilor clădirii Caffe Ciuperca au fost atribuite abia la a treia licitaţie şi vor trebui finalizate în termen de opt luni.

Distribuit de paginile:

ziaruldeiasi.ro
6 ore în urmă 64

Fabrica Electroputere Craiova isi inchide activitatea de productie incepand cu luna decembrie, astfel ca 180 de persoane vor fi disponibilizate.

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
14 ore în urmă 424

Tinerii judoka de la CSS LPS Bihorul Oradea și-au adjudecat nu mai puțin decât 18 medalii la întrecerile turneului internațional de la Satu Mare, dotat cu Cupa Unio. Dintre acestea, trei au fost de aur, șase de argint și nouă de bronz.

Distribuit de paginile:

stiridecluj.ro
15 ore în urmă 942

”Se taie în Pădurea Hoia iar primarul Emil Boc ignoră problema. Dar sunt mai multe tăieri legale decât ilegale, de pe proprietăți private. Toamna-iarna vor fi presiuni și mai mari de tăiere pentru lemn de foc.

Distribuit de paginile: