alba24.ro
7 ore în urmă 449

Dorel „lovește” din nou la Alba Iulia. Se pare că de această dată s-a „infiltrat” printre muncitorii angajați sau contractați de Primăria Alba Iulia să marcheze locurile de parcare. Acest Dorel a uitat să se asigure că pe locurile marcate de el vor putea parca șoferii din oraș și a  trasat liniile  în așa fel […]

Distribuit de paginile:
3

ebihoreanul.ro
12 ore în urmă 1.157

Ediţia 2019 a Campionatelor Internaţionale – Master ale Ungariei a reunit, sâmbătă, în sudul Budapestei, peste 260 de judoka din 18 ţări. Clubul orădean Phoenix a adus 7 medialii, dintre care 3 de aur, două de argint și două de bronz.

Distribuit de paginile:


bihon.ro
8 ore în urmă 322

Executivul merge în Consiliul local pentru a cere aprobarea pentru declararea Oradiei ca staţiune turistică de interes naţional.

Distribuit de paginile:

specialarad.ro
13 ore în urmă 1.440

Stiri de ultima ora din Arad si din toate regiunile judetului. Ziar online cuprinzând știri din Arad, din țară și străinătate, investigații de presă și reportaje locale, sport, cultură, opinie, pamflete, administrație și monden.

Distribuit de paginile:

monitorulcj.ro
10 ore în urmă 666

Un medic din Cluj-Napoca a început în urmă cu doi ani să ducă cu mașina personală clujeni care nu pot să se deplaseze singuri la spital.

Distribuit de paginile:

aradon.ro
8 ore în urmă 579

După ce au fost sancţionaţi de poliţiştii locali, cei doi tineri contravenienţi au fost puşi să măture locul unde făcuseră mizerie.

Distribuit de paginile:

turnulsfatului.ro
5 ore în urmă 188

Compania MHS Trucks & Bus, deținută de omul de afaceri Michael Schmidt – importatorul BMW pe România, va construi în Sibiu autospeciale de pompieri.

Distribuit de paginile:

ziaruldeiasi.ro
12 ore în urmă 1.975

O echipă de elevi din Iaşi s-a aflat printre câştigătorii etapei naţionale a Concursului internaţional „First Tech Challenge”, după ce s-a duelat cu peste 2.000 de elevi din 132 de licee.

Distribuit de paginile:

ziarulunirea.ro
7 ore în urmă 62

Datele de la Ministerul de Finanţe arată că Pema Electrotehnic, compa­nie controlată de antreprenoarea Laura Moga (80%) şi de grupul german Pema Elektrotechnik (20%), a ajuns în 2018 la o cifra de afaceri de 8,3 milioane de lei, în creştere cu 36% faţă de anul precedent. Compania este specializată în asamblarea de cablaje, panouri electrice …

Distribuit de paginile: