tion.ro
9 ore în urmă 163

Opt polițiști locali se plimbă zi de zi prin centrul Timișoarei, în două schimburi, pentru a-i prinde pe cei ce aruncă mucuri de țigară sau alte gunoaie pe jos. Cu ajutorul lor, Poliția Locală a dat peste 200 de amenzi trecătorilor nesimțiți.

Distribuit de paginile:

specialarad.ro
13 ore în urmă 447

Stiri de ultima ora din Arad si din toate regiunile judetului. Ziar online cuprinzând știri din Arad, din țară și străinătate, investigații de presă și reportaje locale, sport, cultură, opinie, pamflete, administrație și monden.

Distribuit de paginile:

pressalert.ro
14 ore în urmă 307

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că una una din cele mai iubite formații rock din România este Cargo, formația care s-a născut în toamna anului 1985

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
12 ore în urmă 386

Noua Unitate de Primire a Urgenţelor va fi prima instituţie publică din Oradea cu fundaţie termică. Clădirea UPU se va sprijini pe 242 piloni cu dublu rol, nu doar de susţinere, ci şi energetic, armăturile acestora adăpostind sisteme de ţevi prin care iarna se va încălzi cu costuri de termoficare reduse cu până la o treime, iar vara se va răcori aproape gratis.

Distribuit de paginile:

ziarulunirea.ro
5 ore în urmă 39

Inspectorii de la Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) au verificat 175 de firme în cadrul operațiunii „Integrum”, în perioada 17–24 martie. Inspectorii antifraudă au identificat atât abateri minore, pentru care au aplicat cinci avertismente, dar și alte contravenții, care nu intră sub incidența Legii prevenirii, pentru sancționarea cărora au dispus …

Distribuit de paginile:

bihon.ro
7 ore în urmă 27

Evenimentul are loc ca urmare a faptului că C.T. „Mihai Viteazul” Oradea este membru în Rețeaua națională „17 licee-pilot din domeniul turism și alimentație”.

Distribuit de paginile:

ziaruldeiasi.ro
8 ore în urmă 54

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, luni, pe Constantin Nicolescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, la 7 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era acuzat de fapte de corupţie, decizia fiind definitivă.

Distribuit de paginile:

bihon.ro
15 ore în urmă 545

Tot mai multe ambalaje sufocă peisajul urban în Oradea. Că este vorba despre cartierele de blocuri sau chiar despre parcuri.

Distribuit de paginile:

radiocluj.ro
10 ore în urmă 160

Sute de clădiri importante din lume vor fi iluminate albastru în 2 aprilie, de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. La Cluj-Napoca, Casinoul din Parcul Central va fi iluminat albastr…

Distribuit de paginile:

monitorulsv.ro
15 ore în urmă 438

Ziua Politiei Romane a fost marcata, ieri, la Inspectoratul de Politie Judetean IPJ Suceava, prin avansarea in grad, la termen, a 117 agenti si 21 de ofiteri.

Distribuit de paginile: