aradon.ro
16 ore în urmă 792

Numirea tinerei arădence s-a făcut prin ordinul prim-ministrului Viorica Dăncilă, ordin semnat la data de 17 septembrie.

Distribuit de paginile:

botosaneanul.ro
10 ore în urmă 60

Doi tineri care au fost trimiși în judecată pentru omor și tâlhărie calificată au fost condamnați la prima instanță de la Tribunalul Botoșani la închisoare cu executare.

Distribuit de paginile:

observatorulph.ro
23 de ore în urmă 3.553

A jonglat cu vorbele, a mânuit contracte și bani, dar chemarea sufletească i-a fost cu totul alta. La aproape 30 de ani, lăsa haina lumească pentru cea a preoției. A fost hirotonit în parohia de la Pleașa, acolo unde a găsit o biserică g

Distribuit de paginile:
2

bihon.ro
16 ore în urmă 448

Autorobotul unui site de piese auto şi-a făcut apariţia în amiaza mare, pe Corso.

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
14 ore în urmă 296

Traficul la intrarea în Oradea, prin Calea Aradului, va fi îngreunat pentru cel puţin două luni, din cauza lucrărilor la linia de tramvai, după ce Comisia de circulaţie din cadrul Primăriei Oradea a decis, miercuri, închiderea a două benzi. Şi pe Podul Dacia vor apărea restricţii de tra...

Distribuit de paginile:

aradon.ro
18 ore în urmă 1.414

Au donat sânge pentru a salva vieți. Este vorba despre polițiștii Biroului Rutier și despre colegii de la alte structuri.

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
11 ore în urmă 81

Cartierul Diasporei din Oradea, rezervat românilor care decid să se repatrieze, începe să se concetizeze. Consiliul Local va discuta săptămâna viitoare primele măsuri privind realizarea viitorului cartier în care vor fi atribuite 11 locuri de casă. Municipalitatea pregăteşte un regulament prin care solicitanţii vor trebui să se oblige că se stabilesc în Oradea şi că nu vor înstrăina imobilul timp de cinci ani.

Distribuit de paginile:

ziaruldeiasi.ro
18 ore în urmă 396

Voucherele de vacanţă vor fi acordate pe card, iar pentru lunile de extrasezon ar putea fi acordate vouchere cu o valoare mai mare, de 2.080 de lei, a anunțat vicepreşedinte al Federaţiei asociaţiilor de promovare turistică din Romania, Adrian Voican.

Distribuit de paginile:

gds.ro
14 ore în urmă 124

Universitatea Craiova va susţine o conferinţă de presă. Vor participa antrenorul principal Victor Piţurcă şi unul dintre componenţi

Distribuit de paginile:

bihon.ro
12 ore în urmă 81

Prima întâlnire de lucru a reprezentanţilor industriei ospitalităţii şi ai producătorilor şi distribuitorilor de produse şi servicii gastro şi conexe din Bihor va avea loc joi, 19 septembrie, de la ora 18:00, la Complexul President din Băile Felix.

Distribuit de paginile: