ebihoreanul.ro
15 ore în urmă 319

Ultimele sondaje de opinie, potrivit cărora UDMR nu va atinge procentul de 5% pentru a putea avea reprezentanţi în Parlamentul European, i-a determinat pe reprezentanţii Uniunii să ia măsuri disperate şi să apeleze la sloganuri alarmiste de campanie. Ele atrag atenţia asupra pericolului “participării masive a românilor” şi le cer alegătorilor să nu lase “să intre doar partidele româneşti în PE”.

Distribuit de paginile:

observatorulph.ro
18 ore în urmă 348

În condițiile în care românii își găsesc sfârșitul prin sistemul sanitar încă infect, senatorul căcăcios Virginel

Distribuit de paginile:

observatorulph.ro
1 zi în urmă 1.428

Echipa Centrului Județean de Excelență Prahova - Municipiul Ploiești, a obținut al doilea loc și medalie de argint la

Distribuit de paginile:
2

oradesibiu.ro
22 de ore în urmă 1.580

Cel mai mare producător de pâine din Sibiu, Trans Agape, a luat o decizie fără precedent. Patronul a decis ca toate pâinile comercializate în această perioadă să fie ambalate în pungi speciale, care îndeamnă oamenii să meargă la vot duminică, 26 mai. Patronul de la Trans Agape spune că atât pâinea, cât și prăjiturile au …

Distribuit de paginile:

aradon.ro
14 ore în urmă 102

Prima probă specială a Raliului Aradului, desfășurată la Frumușeni, a fost câștigată de echipajul S. Tempestini / S. Itu. Vineri seara (ora 20.17) este programat[ superspeciala din centrul municipiului.

Distribuit de paginile:

ebihoreanul.ro
19 ore în urmă 298

Consiliul Local Oradea va fi chemat să aprobe miercuri indicatorii tehnico-economici ai lucrărilor de construire a unei parcări supraetajate pe strada Iosif Vulcan. Parcarea, cu patru niveluri, va avea 145 de locuri şi va presupune o investiţie de 2,5 milioane euro. În această perioadă se mai lucrează la construcţia altor trei parkinguri supraetajate în Oradea, în afară de cel de pe Independenţei, dat fiind că reamenajarea centrului istoric presupune desfiinţarea multor locuri de parcare de pe carosabil.

Distribuit de paginile:

obiectivbr.ro
14 ore în urmă 119

* liderul UNPR la nivel național a semnat două protocoale cu președinții SNTM și APAP cu ocazia vizitei sale la Brăila * alături de Oprea a fost și gen. Anghel Iordănescu (vicepreședinte UNPR)

Distribuit de paginile:

turnulsfatului.ro
20 de ore în urmă 842

TransAgape vinde de astăzi pâini al căror ambalaj este inscripționat cu mesaje de încurajare a participării la alegerile europarlamentare.

Distribuit de paginile:

turnulsfatului.ro
21 de ore în urmă 327

Directorul Casei Corpului Didactic (CCD) Sibiu, Alexandru Dumbravă, a primit calificativul nesatisfăcător de către comisia întrunită la Ministerul Educației

Distribuit de paginile:

monitorulsv.ro
16 ore în urmă 172

Ultima ora: Sucevenii circula, incepand de joi, cu autobuze 100 electrice, care nu polueaza aerul municipiului resedinta de judet si au un consum foarte mic. Deocamdata, parcul auto electric al TPL Suceava este format doar din cinci autobuze Karsan Jest Electric, de capacitate mica, cu motoare de BMWi3 achizitionate de Primaria Suceava din economiile facute la implementarea proiectelor pe fonduri elvetiene.

Distribuit de paginile:
2