gsp.ro
2 hours ago 54

Gazeta Sporturilor a asistat la primul antrenament al Ucrainei în Germania, adversara noastră de luni, de la Munchen, oferind o întâlnire cu proprii fani în această dimineață la Wiesbaden # Aproximativ 2.000 de spectatori au asistat la sărbătoarea locală de pe stadion, amintindu-și de vremurile bune și liniștite, exacerbându-și orgoliul național și condamnând războiul lui Vladimir Putin # Puștii cu tricouri cu Mudryk, scandând numele lui Zincenko și Lunin, au avut bucuria de a-și întâlni live eroii de pe gazon


gsp.ro
17 hours ago 197

Gigi Becali (65 ani), patronul celor de la FCSB, a anunțat că Marius Ștefănescu este noul fotbalist al campioanei României.


gsp.ro
17 hours ago 220

Ionuț Popa, președintele Clubului Sportiv Dinamo, a făcut un anunț uriaș pentru întreaga suflare dinamovistă: astăzi s-a disputat ultima partidă pe Stadionul Dinamo, Nicolae Badea, fostul acționar al „câinilor” și-a dat acordul pentru demolarea tribunei oficiale.


gsp.ro
4 hours ago 66

Soțiile și iubitele „tricolorilor” vor veni în Germania pentru a-și vedea partenerii doar la meciuri. În cantonament, Edi Iordănescu le-a dat interzis.sport.ro
9 hours ago 46

Pe parcursul EURO 2024 un număr de 56 de jucători își vor sărbătorii ziua de naștere. Printre aceștia se numără și patru componenți ai echipei naționale a României.
sport.ro
19 hours ago 72

Marius Ștefănescu a impresionat în acest sezon la Sepsi OSK, iar fotbalistul de 25 de ani ar putea părăsi în această vară gruparea covăsneană.


digisport.ro
4 hours ago 30

Edi Iordănescu (45 de ani), selecționerul României, a transmis un mesaj fanilor echipei naționale.