gsp.ro
7 hours ago 600

Ianis Hagi (25 de ani) și Elena Tănase se căsătoresc religios duminică, 14 iulie. Nunta va avea loc la Buftea, într-un loc special.


gsp.ro
4 hours ago 89

Dragoș Balauru, 34 de ani, portar cu experiență în prima ligă, cu peste 130 de meciuri acumulate în prima divizie, fost la Rapid, Viitorul și UTA, e acuzat că a scris mai multe comentarii oripilante pe contul său de Facebook, pe care ulterior, din verificările site-ului, și l-a închis.gsp.ro
9 hours ago 69

Partida retur din primul tur preliminar al Champions League dintre FCSB și Virtus Acquaviva va avea loc marți, 16 iulie, de la ora 20:30, fiind transmisă în exclusivitate pe platforma Voyo. În tur, în micuța enclavă din Italia, roș-albaștrii s-au impus cu un neverosimil 7-1. Darius Olaru a reușit „hat-trick”-ul, în timp ce Daniel Popa și David Miculescu au semnat câte o „doppietta”. ...


gsp.ro
3 hours ago 62

Neil Lennon debutează pe banca Rapidului la Arad, împotriva celor de la UTA. Antrenorul nord-irlandez a schimbat sistemul, joacă cu 3 fundași centrali, însă foaia de joc arată altceva.


gsp.ro
7 hours ago 67

Florin Lehaci (25 de ani) și Florin Arteni (23 de ani), vicecampioni europeni la dublu rame anul acesta la Szeged, au încredere într-o evoluție valoroasă la Jocurile Olimpice de la Paris. La Tokyo 2020, în proba lor, Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă cucereau medalia de argint.


sport.ro
13 hours ago 103

"Briliantul" a jucat 29 de meciuri și 8 goluri pentru trupa din Emilia-Romagna și a fost considerat vedeta echipei. 


gsp.ro
12 hours ago 82

După Campionatul European, Ianis Hagi (25 ani) are mai multe oferte din Serie A.


sport.ro
30 minutes ago 34

UTA a remizat sâmbătă pe teren propriu, scor 1-1 cu Rapid, în runda inaugurală a Superligii.


sport.ro
9 hours ago 47

Inter a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor.