Încearcă motorul de căutare Rubrika

Ai o știre sau o sursă de știri pe care vrei să o verifici? Cu noua funcție de căutare Rubrika descoperi imediat toate informațiile despre știrile, paginile de Facebook sau siteurile care te interesează.
observator.tv
9 ore în urmă 204

Un tânăr de 30 de ani, din Roșiori, a vrut să-și ajute vecinul și s-a apucat să macine porumb, folosind un utilaj de mare putere, pentru măcinat porumbul.

Distribuit de paginile:


pressone.ro
13 ore în urmă 768

Austriecii au făcut politică de stat din turismul dedicat schiorilor.

Distribuit de paginile:

vice.com
7 ore în urmă 65

Un nou studiu sugerează că extrema dreaptă este cu un pas înaintea eforturilor de contracarare a mesajului său.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
4 ore în urmă 61

Eclipsa totală de Lună, un fenomen spectaculos, dar ratat de români din cauza vremii. Dacă în România nu s-a văzut de nori și de ceață, în alte țări eclipsa totală a oferit imagini spectaculoase.

Distribuit de paginile:

ziare.com
5 ore în urmă 66

Antrenorul belgian Thierry Van Cleemput, care va colabora cu Simona Halep in perioada urmatoare, a confirmat acordul pe care il are cu sportiva noastra.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
6 ore în urmă 82

Fostul premier Victor Ponta semnalează dezastrul din finanţe, subliniind politicile economice care au dus la creşterea peste măsură a nivelului monedei europene şi plafonarea nivelului pensiilor până în luna septembrie, dar şi a sporurilor de care beneficiază bugetarii, sugerând că guvernanţii nu sunt prea preocupaţi de starea populaţiei, ci de cea a partidelor care şi-au primit deja subvenţiile de la stat.

Distribuit de paginile:

economie.hotnews.ro
4 ore în urmă 34

FMI a prezentat luni, în fața elitei economice mondiale reunite la Davos, tabloul unei creșteri mondiale încă solide, dar care încetinește mai repede decât se estima, pe

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
7 ore în urmă 72

Românii care merg pe El Camino, drumul pelerinilor, și de două ori pe an și-au spus povestea pasiunii lor. Ion și Cornelia Nicolae au înființat și o asociație - "Prietenii Camino de Santiago", pentru a aduce spiritul acestui drum al pelerinilor și aici.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
8 ore în urmă 268

Cei mai bogaţi 26 de oameni ai lumii deţin tot atât de mulţi bani precum 3,8 miliarde dintre cei mai săraci pământeni. Este comparaţia făcută de cel mai nou raport al ONG-ul britanic Oxfam, care militează împotriva sărăciei.

Distribuit de paginile: