adevarul.ro
12 ore în urmă 98

Judecătorii Tribunalului Timiş au emis o primă sentinţă într-un dosar în care o fostă angajată a unei firme de confecţii, dată afară după 12 ani de activitate în cadrul societăţii, a contestat decizia de concediere.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
23 de ore în urmă 1.385

Guvernul Dăncilă a adoptat joi, în secret, fără a se fi făcut vreo referire sau a fi fost publicată pe ordinea de zi, o Ordonanţă de Urgenţă prin care permite unei instituţii publice controlate de ASF să preia administrarea activelor acumulate în conturile individuale de pensii private din Pilonul II.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
11 ore în urmă 101

Cel mai cunoscut loc din România care ar fi bântuit de fantome se află în Cicârlău, judeţul Maramureş. De-a lungul anilor, mulţi şofau au povestit că au văzut plutind o fantomă cu chip de fată pe Drumul European E 58. Zona este cunoscută drept una în care au loc frecvent accidente de circulaţie.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
11 ore în urmă 69

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, vineri seara, la evenimentul de aniversare a 144 de ani de la înfiinţarea PNL. El a mulţumit PNL pentru sprijinul pe care i l-a dat în ultimii ani şi a spus că România are nevoie de o guvernare responsabilă, iar aceasta poate să vină de la PNL.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
16 ore în urmă 357

Fostul premier PSD Mihai Tudose îl acuză pe LIviu Drganea că e duplicitar atunci când vorbeşte de dublul standard România-UE. „Nu vreţi să nu mai avem dublu standard la legi, la justiţie? Nici la ce înseamnă o pedeapsă pentru furturi de fonduri europene?“, se întreabă, retoric, Mihai Tudose, candidat Pro România la europarlamentare.

Distribuit de paginile:

g4media.ro
10 ore în urmă 100

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri seară, la RTV, în legătură cu anunțul pe care urmează să îl facă, duminică seară, liderul PSD

Distribuit de paginile:


digi24.ro
13 ore în urmă 226

Un autobuz al Societății de Transport București a fost inundat, vineri după-amiază, în urma ploii torențiale. Imaginile au fost surprinse în cartierul Colentina.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
11 ore în urmă 133

Protestele pe scară largă pentru diferite politici sau împotriva corupţiei, mitinguri la chemarea opozantului Aleksei Navalnîi, sunt curente la Moscova şi în marile oraşe ruse.

Distribuit de paginile:

rfi.ro
13 ore în urmă 47

Scriitorul și filozoful Gabriel Liiceanu vorbește la RFI România despre volumul său "Caiet de ricoșat gânduri sau despre misterioasa circulație a ideilor de-a lungul timpului", recent apărut la Editura Humanitas:

Distribuit de paginile: