g4media.ro
6 ore în urmă 28

Credința populară despre scoțieni și englezi este adevărată: sunt țările cu cele mai multe beții mari de pe planetă, scrie Mondo Deportivo, citată de Rador....  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
22 de ore în urmă 179

Kaja Kallas a devenit oficial prima femeie-premier din Estonia, după ce noul Guvern a depus jurământul. Executivul precedent a demisionat din cauza unui scandal legat de corupţie, relatează dpa, citată de Agerpres.


digi24.ro
23 de ore în urmă 34

O tânără din România, care lucrează ca hostess în Spania, este judecată pentru înșelăciune în formă continuată, după ce a „stors” de la un client al agenției la care era angajată aproape 1 milion de euro, până l-a adus pe acesta în pragul falimentului.


g4media.ro
4 ore în urmă 20

Autoritățile din Hong Kong au carantinat în mod inopinat, în noaptea de marți spre miercuri, un cartier care a fost închis pentru ca toți locuitorii...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
18 ore în urmă 240

Utilizatorii din nord-estul SUA și de pe coasta de est au avut întreruperi la conexiunea de internet, marți, pe măsură ce tot mai mulți încercau să se conecteze la Google, YouTube, Zoom, printre altele, și la servicii esențiale pentru muncă, potrivit Reuters.


economie.hotnews.ro
19 ore în urmă 16

Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã (ANAF) deruleazã Proiectul pilot privind stimularea conformãrii voluntare dedicat persoanelor fizice, se arată într-un comunicat al instituției. Astfel, spune Fiscul, va intensifica activitãțile de îndrumare și asistențã în domeniul fiscal, "manifestandu-și în acest sens rolul activ pentru sprijinirea contribuabililor în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale ce le revin".


digi24.ro
20 de ore în urmă 208

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a justificat, la o reuniune organizată de Forumul Economic Mondial, decizia impunerii restricţiilor antiepidemice dar a explicat că, deşi este un succes, modelul capitalist a generat și inegalităţi sociale, potrivit Mediafax.


stirileprotv.ro
18 ore în urmă 43

Un tigru de la o grădină zoologică din Suedia a fost eutanasiat după ce a contractat COVID-19, a relatat marţi televiziunea publică suedeză SVT, conform Xinhua.


digi24.ro
20 de ore în urmă 539

În jur de 900 de supravieţuitori ai Holocaustului au murit de coronavirus în 2020, în Israel, a anunţat marţi Biroul Central pentru Statistici, cu o zi înainte de Ziua Internaţională de Comemorare a Victimelor Holocaustului, informează dpa, potrivit Agerpres.


g4media.ro
20 de ore în urmă 88

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a precizat marți că le-a sollicitat reprezentanţilor agenţiilor judeţene pentru ocuparea forței de muncă să comunice zilnic rezultatele discuţiilor pe care...  Mai departe » G4Media.ro.