g4media.ro
6 ore în urmă 430

Gabriela Firea face declarații pe Facebook astăzi la ora 15.10, potrivit unui anunț al Primăriei București. Gabriela Firea nu a a avut nici o ieșire...  Mai departe » G4Media.ro.


g4media.ro
19 ore în urmă 559

Primăria Tulcea a fost adjudecată de Ștefan Ilie, primarul comunei Luncavița, localitatea în care oamenii au atras peste 15 milioane de euro fonduri europene cu...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
20 de ore în urmă 1.866

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat că, în perioada campaniei electorale, a fost asociată de adversarii săi politici cu foştii preşedinţi ai PSD Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Liviu Dragnea, ceea ce este "nedrept'' şi ''incorect", transmite Agerpres.


hotnews.ro
7 ore în urmă 148

PSD Țăndărei a serbat cu urale și artificii victoria anunțată a lui Cristian Roman, care a fost condamnat definitiv în 2017 la 2 ani și 9 luni închisoare cu suspendare pentru infracțiunile de abuz în serviciu şi fals intelectual.


radioromaniacultural.ro
14 ore în urmă 129

Sâmbătă (26 septembrie), in Amsterdam a fost prezentată cartea scriitorului olandez Ivo Valkenburg, “Nu cedez lumii – Tranziție pe urmele lui Kahlil Gibran” (titlul in neerlandeză este „Niet gezwicht voor […]


hotnews.ro
10 ore în urmă 374

Mai mulți locuitori din Deveselu s-au dus, după închiderea urnelor, la mormântul lui Ion Aliman, primarul PSD care a primit cele mai multe voturi la alegerile locale de duminică, deși a murit în urmă cu zece zile de Covid-19.adevarul.ro
5 ore în urmă 20

Chiar dacă nu au mai postat ca în anii trecuţi, buletinele cu ştampilele de votare ale vedetelor au fost în trend şi anul acesta. Vedetele s-au întrecut în mesaje menite să încurajeze românii să iasă la vor.


digi24.ro
6 ore în urmă 362

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a susținut o declarație de presă, pe pagina sa de Facebook, după anunțarea rezultatelor parțiale care îl arată pe Nicușor Dan câștigător. Firea spune că nu are ce să își reproșeze pentru rezultatul din București și dă vină pentru eșec pe lipsa unei alianțe cu partidele de centru stângă.


digi24.ro
20 de ore în urmă 1.151

Există posibilitatea, potrivit unor informații care se vehiculau pe surse politice, duminică seara, ca actualul lider al Consiliului Județean Vrancea,  Marian Oprișan, aflat de aproape două decenii la conducerea acestui județ, să fi pierdut alegerile.