digi24.ro
22 de ore în urmă 1.273

Viorica Dăncilă este dispusă oricând să susțină un discurs în limba engleză: „Îmi spuneți când vreți”, a întărit ea, luni seară, la Digi24, după ce în campania electorală la prezidențiale de anul trecut a anunțat că într-o lună va vorbi în această limbă...

Distribuit de paginile:
2

libertatea.ro
17 ore în urmă 234

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 25 – 31 ianuarie 2020. Citește Horoscop Leu Urania și vezi video Uranissima pentru Leu.

Distribuit de paginile:

rfi.ro
9 ore în urmă 29

Cursa pentru vaccinul contra coronavirusului ucigaș din China este în plină desfășurare. Dar până la a avea un vaccin, este bine să ținem seama de câteva măsuri de protecție.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
9 ore în urmă 65

Extremiştii maghiari Istvan Beke (foto dreapta) şi Zoltan Szocs (stânga) au formulat contestaţii la executare pentru a recupera fiecare 5 zile din pedeapsa de câte 5 ani pe care au primit-o pentru atentatul dejucat de la Târgu Secuiesc, planificat pentru data de 1 decembrie 2015.

Distribuit de paginile:

observatorcultural.ro
10 ore în urmă 55

Lautrec și Degas: femei, femei și dans | Două expoziții s-au deschis în toamna anului 2019 la Paris, fără că ele să fie explicit asociate, fără a se stabili programatic un dialog între cei doi

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
23 de ore în urmă 824

Cum iarna a fost blândă, în ultimele săptămâni, au început deja lucrările pentru refacerea totală a centrului civic din oraşul Reşiţa.

Distribuit de paginile:

revistapresei.hotnews.ro
17 ore în urmă 337

Primăria Capitalei nu a mai fost controlată de inspectorii fiscali de 10 ani, a declarat luni, la Digi 24, ministrul Finanțelor Florin Cîțu, care a precizat că i se pare ciudat ca o instituție

Distribuit de paginile:


rfi.ro
9 ore în urmă 67

Unii parlamentari neafiliați ar putea vota moțiunea de cenzură, crede deputatul PSD Valeriu Steriu. El declară la RFI că partidul său începe marți o serie de discuții cu alte grupuri parlamentare.

Distribuit de paginile: