hotnews.ro
13 ore în urmă 882

​În plină pandemie de coronavirus, aproape 2.000 de oameni s-au înghesuit joi în parcarea Aeroportului Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la muncă în


stirileprotv.ro
12 ore în urmă 22

Autoritățile din Finlanda au achiziționat 2 milioane de măști din China, pentru a se proteja în fața coronavirusului, însă acestea nu sunt potrivite pentru utilizarea în spital.


digi24.ro
18 ore în urmă 321

Două companii românești din industria de apărare au dezvoltat și lansat în producție un termoscaner care permite scanarea rapidă pe fluxuri de persoane și alarmarea în cazul temperaturilor care depășesc limita febrei, informează Ministerul Economiei.


adevarul.ro
14 ore în urmă 578

Vederea lanţului montan Dhauladhar din Himalaya este o raritate într-o ţară care are probleme extrem de mari cu poluarea aerului, remarcă The Weather Network.


digi24.ro
13 ore în urmă 126

Noua Zeelandă a reușit să obțină situația în care multe state speră să ajungă: pentru a patra zi consecutivă a raportat un număr mai mic de cazuri de coronavirus. Cu toate acestea, a adoptat măsuri mai dure, scrie CNN.


stirileprotv.ro
14 ore în urmă 299

Judeţul Suceava rămâne zona din ţară cu cele mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus. Sunt 1487, aproape o treime din numărul la nivel naţional. Iar zeci dintre bieţii oameni s-au stins.


adevarul.ro
20 de ore în urmă 293

Deşi ne aflăm în plină criză de coronavirus, iar în unele state – inclusiv România – lucrurile nu au decolat în direcţia unei explozii a numărului de cazuri, au început deja proiecţiile şi analizele, dar şi dezbaterile, confruntările şi acţiunile pentru a planifica modul în care va arăta şi cum va fi condusă lumea de după criza pandemică adusă de COVID-19.


digi24.ro
1 zi în urmă 97

Directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a cerut miercuri ca pandemia de COVID-19 să nu fie "politizată", după ce marţi preşedintele american Donald Trump a acuzat agenţia ONU că este prea apropiată de China şi a gestionat prost epidemia, relatează AFP şi Reuters, preluate de Agerpres.


digi24.ro
10 ore în urmă 569

Guvernul pregătește suspendarea exportului de cereale și rechiziția de cereale acolo unde sunt stocuri, după ce a constatat că în luna martie s-au exportat 700.000 de tone.


adevarul.ro
11 ore în urmă 118

Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, a fost diagnosticat cu COVID-19 şi a fost internat în spital pe 25 martie. Până pe 1 aprilie a răspuns telefonic la întrebările jurnaliştilor, pentru a clarifica informaţiile care-l vizau. Ulterior, a fost imposibil de contactat.