digi24.ro
17 ore în urmă 108

Atacul ilustrează din nou tensiunile iraniano-americane într-o ţară ale cărei interese sunt prinse la mijloc între cei cele două puteri. Washingtonul acuză de obicei pentru aceste atacuri grupurile paramilitare irakiene apropiate de Iran.


digi24.ro
19 ore în urmă 178

Sindromul de burnout este asociat cu epuizarea fizică, emoţională şi mentală, provocată de expunerea excesivă şi prelungită la situaţii stresante. Potrivit specialiștilor, locul de muncă este mediul cel mai propice pentru dezvoltarea sindromului de burnout, dar există şi situaţii în care viaţa socială sau personală conduce la dezvoltarea acestei afecţiuni.


stiri.tvr.ro
19 ore în urmă 124

În plină pandemie, care a devastat lumea întreagă, apare o nouă alertă: tulpina indiană a coronavirusului a ajuns în Marea Britanie! Mai mult, Organizația Mondială a Sănătății avertizează că aceasta s-ar putea răspândi mult mai rapid și ar putea fi mult mai periculoasă. Citește mai departe...


g4media.ro
18 ore în urmă 654

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a declarat, duminică seară, la Antena 3, că documentul publicat în exclusivitate de G4Media referitor la grupul...  Mai departe » G4Media.ro.


stirileprotv.ro
22 de ore în urmă 249

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, afirmă că, de multe ori, datele în baza cărora s-au luat unele decizii privind măsurile anti Covid-19 au fost greșite.


digi24.ro
22 de ore în urmă 757

Premierul Florin Cîțu a afirmat că așteaptă ca USR PLUS să desemneze noul ministru al Sănătății, punctând că discuţiile politice vor avea loc în cadrul coaliţiei, iar până când această desemnare va fi făcută, va asigura interimatul și se va asigura că lucrurile funcționează așa cum trebuie.


hotnews.ro
22 de ore în urmă 138

Potrivit noilor date ale Deutsche Bundesbank, oamenii din Germania nu au fost niciodată atât de bogați ca acum, în ciuda crizei cauzate de pandemie. Activele financiare ale gospodăriilor private au atins un nivel record, de 6,95 trilioane de euro în 2020. Datele Bundesbank nu dezvăluie modul în care sunt distribuiți banii. Se stie însă, din studii anterioare, că bogații au devenit tot mai bogați, în timp ce peste jumătate din populația Germaniei deține doar 1% din averea privată.stirileprotv.ro
20 de ore în urmă 32

Un miliard de euro trebuia să investească România în irigaţii între 2016 și 2020. Finanţarea era stabilită prin lege.


stirileprotv.ro
5 ore în urmă 57

Mai multe vidre de la un acvariu din statul american Georgia au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, au anunţat duminică reprezentanţi ai acelei instituţii, potrivit DPA, transmite Agerpres.