antenasatelor.ro
18 ore în urmă 79

Un seism poate elibera de sute de ori mai multă energie decât o bombă nucleară, precum cea care a lovit Hiroshima, în Japonia, în 1945. Majoritatea cu...

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
11 ore în urmă 59

Într-o comună de lângă Bucureşti trăiesc copii care nu fac parte din protipendadă. Există la Mogoşoaia copii care nu trăiesc în palate, nici în vile, nici măcar în case mai acătării. Deşi cresc în neajunsuri, ei merg la şcoală, merg duminica la biserică, cântă în cor, iar pe chipul unora nici nu ai vedea cât de grea le e, de fapt, viaţa.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
12 ore în urmă 144

Chiar dacă Lopez Obrador nu s-a angajat niciodată în timpul campaniei sale să pună capăt strategiei predecesorilor săi, el a fost foarte critic în ceea ce priveşte alegerea lor de a mobiliza armata pentru lupta împotriva traficului de droguri.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
8 ore în urmă 142

Micuţa de doi ani, care era cu mama sa în momentul în care au fost lovite pe zebră de un şofer tânăr, în Suceava, este internată în secţia de terapie intensivă a Spitalului „Sf. Spiridon“ din Iaşi.

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
12 ore în urmă 89

Executivul a aprobat cadrul legal de înfiinţare a fondurilor suverane de dezvoltare şi investiţii, ce vor fi organizate ca societăţi pe acţiuni, în condiţii care vor fi stabilite separat prin hotărâri de guvern şi vor fi administrate în sistem dualist de către un Consiliu de supraveghe...

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
12 ore în urmă 59

Gabriel Alexandru, tânărul care a murit în spitalul din Charleroi, Belgia, a fost condus pe ultimul drum de zeci de prieteni, cunoscuţi şi membri ai familiei.

Distribuit de paginile:

ziare.com
15 ore în urmă 62

Mai multi membri ai Guvernului britanic au demisionat, joi, in semn de protest fata de acordul pentru Brexit anuntat de premierul britanic Theresa May.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
19 ore în urmă 619

Sunt percheziţii la această oră, în Bucureşti. Poliţiştii şi procurorii din Capitală îi caută pe proprietarii a 3 apartamente în care, teoretic, locuiesc 15.000 de persoane. Este vorba, de fapt, despre o reţea care le cere bani celor care vor buletin de...

Distribuit de paginile:

ziare.com
11 ore în urmă 157

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca din partea Romaniei va exista, fara indoiala, un raspuns la rezolutia Parlamentului European si raportul MCV, mentionand ca el va trimite o scrisoare liderilor ALDE europeni pentru a-si exprima nemultumirea privind votul la rezolutie, dar si un document detaliat in care va atrage atentia asupra unor erori grave, care nu reflecta realitatea.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
11 ore în urmă 96

Palatul episcopal romano-catolic din Oradea, construit între anii 1762 şi 1776 cu ajutorul arhitectului de la curtea imperială a Mariei Tereza, este în plină restaurare, lucrările evaluate la peste 6 milioane euro fiind realizate din fonduri guvernamentale maghiare. De asemenea, parcul clădirii va fi reamenajat pe bani europeni.

Distribuit de paginile: