digi24.ro
6 ore în urmă 75

Șoferul unui camion a primit o amendă uriașă după ce a fost oprit pe un drum județean din județul Iași, informează presa locală.digi24.ro
1 zi în urmă 1.363

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunță că, începând de joi, cetățenilor care se deplasează din România în Olanda „le este recomandată ferm autoizolarea la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile” din momentul intrării pe teritoriul Regatului Țărilor...digi24.ro
21 de ore în urmă 130

Guvernul a aprobat, joi, în primă lectură, programul „Noua casă”, care vine cu modificări față de varianta anterioară „O familie, o casă”, cunoscut și ca „Prima casă ”. Șeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a declarat că una dintre prevederi...


adevarul.ro
6 ore în urmă 64

Plajele din Mamaia sau cele din sudul litoralului sunt invadate de câteva zile de algele marine. Turiştii sunt deranjaţi de prezenţa acestora la mal, iar autorităţile fac eforturi să le adune în fiecare noapte. Totuşi, biologii marini consideră fenomenul apariţiei algelor drept un semn bun, care arată că Marea Neagră este sănătoasă.


adevarul.ro
3 ore în urmă 25

Anchetatorii care îl arestaseră pe individ pentru viol au descoperit imagini şi filmări  pornografice cu minore în telefonul acestuia. Bărbatul de 43 de ani a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru că s-a răzbunat pe un amic, răpindu-i şi violându-i de două ori fetiţa de 12 ani.


stirileprotv.ro
9 ore în urmă 32

România ar putea reveni la starea de urgență doar într-un scenariu catastrofal, în care înregistrează ”10.000 de cazuri în 3-4 zile”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.


adevarul.ro
9 ore în urmă 110

Infrastructurile de cercetare din Ungaria şi Cehia au depus, fără România, proiectul formării unui Consorţiu European de Infrastructură de Cercetare (ERIC), deşi laserul de la Măgurele era parte a proiectului de cercetare. Partea română a bătut obrazul celorlalte state, iar Academia Română a avut o poziţie şi mai dură. În prezent e aşteptat un răspuns din partea ELI-DC.


digi24.ro
7 ore în urmă 195

Deputatul PSD Adrian Solomon a făcut noi declarații cu privire la incidentul din șaormerie, în urma căruia a fost amendat de două ori și acum este anchetat de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru că l-ar fi jignit pe vânzător.