rfi.ro
10 ore în urmă 68

Unii parlamentari neafiliați ar putea vota moțiunea de cenzură, crede deputatul PSD Valeriu Steriu. El declară la RFI că partidul său începe marți o serie de discuții cu alte grupuri parlamentare.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
23 de ore în urmă 103

Cântăreaţa Selena Gomez (27 de ani) a mărturisit că a fost victima unui abuz emoţional în relaţia cu Justin Bieber (25 de ani) pe care a descris-o drept „toxică“.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
21 de ore în urmă 57

Fanii Game of Thrones sunt în culmea fericirii. HBO a anunţat că, cel mai probabil, în 2022, vor putea urmări seria „House of the Dragon”, ce se va baza pe cartea ''Fire & Blood'' a aceluiaşi autor şi va spune povestea Casei Targaryen.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
11 ore în urmă 35

Convins că unul dintre prietenii săi în face soţiei avansuri sexuale, Florin Ardelean, un tânăr din Zalău, a pus la cale un plan diabolic prin care a vrut să îşi discrediteze amicul. Bărbatul, astăzi în vârstă de 36 de ani, a pregătit în detaliu scenariul desprins parcă din filme, părtaşă fiindu-i soţia, care s-a conformat orbeşte indicaţiilor.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
20 de ore în urmă 43

Cântăreaţa americană Billie Eilish, în vârstă de 18 ani, a făcut istorie la premiile Grammy 2020, ce au avut loc duminică seară, la Staples Center din Los Angeles. Artista a plecat acasă cu cele mai importante cinci trofee, iar fratele ei a fost desemnat cel mai bun producător.

Distribuit de paginile:news.ro
21 de ore în urmă 333

Fostul premier Viorica Dăncilă afirmă că nu a fost "instrumentul" lui Liviu Dragnea, fiind susţinută de toţi colegii pentru a deveni prim-ministru. "Nu am fost niciodată instrumentul lui Liviu Dragnea, pentru că mie nu a venit Liviu Dragnea să-mi spună să fac un anumit lucru şi eu l-am făcut", susţine Dăncilă.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
14 ore în urmă 46

Elevii din România cer respingerea OUG 51/2019, prin care transportul elevilor a fost eliminat din sfera serviciilor publice.

Distribuit de paginile: