Încearcă motorul de căutare Rubrika

Ai o știre sau o sursă de știri pe care vrei să o verifici? Cu noua funcție de căutare Rubrika descoperi imediat toate informațiile despre știrile, paginile de Facebook sau siteurile care te interesează.
adevarul.ro
16 ore în urmă 1.528

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, că miza bătăliei cu preşedintele Klaus Iohannis este România, iar şeful statului este disperat, este împins de la spate de păpuşari, de statul paralel, îşi urăşte ţara şi îi e teamă că va da socoteală când nu va mai avea imunitate.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
16 ore în urmă 1.121

Mădălina Frăsineanu, jurnalist la revista Elle, a scris un text impresionant despre cum dezacordurile dintre noi nu trebuie să se transforme. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

romania.europalibera.org
14 ore în urmă 536

În apariția publică de luni seara, președinta Înaltei Curți, Cristina Tarcea, a spus clar: sesizarea la CCR făcută de Florin Iordache este un ”abuz”, o ”imixtiune în actul de justiție” și îi ajută pe toți cei care au fost judecați pentru corupție de un complet de trei judecători de la ÎCCJ.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
12 ore în urmă 576

PSD a depus, marţi, la Biroul Electoral Central lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, social-democraţii fiind aşteptaţi de câteva zeci de susţinători care au scandat numele partidului. Liviu Dragnea nu a fost prezent alături de echipa PSD la depunerea candidaturilor.

Distribuit de paginile:

romania.europalibera.org
9 ore în urmă 213

Președintele Iohannis va declanșa referendumul pe 26 mai, în același timp cu alegerile europarlamentare, au fost informați cei din societatea civilă, la Cotroceni. Iohannis nu s-a decis însă ce să întrebe exact. „Ceva de care să vorbească lumea la birt”, spune Ovidiu Voicu, participant la discuții

Distribuit de paginile:

economie.hotnews.ro
9 ore în urmă 376

Prețurile la gaze și la energie electrică pentru consumatorii casnici rămân neschimbate de la 1 aprilie, a anunțat, marți, vicepreşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare (ANRE), Zoltan

Distribuit de paginile:

ziare.com
9 ore în urmă 112

Pe 9 aprilie va avea loc, la Bruxelles, summitul UE - China, iar analistii economici se asteapta ca tonul Uniunii sa fie mai categoric, dupa ce Italia si-a anuntat saptamana trecuta intrarea in megaproiectul Belt and Road Initiative (BRI, sau Drumul Matasii).

Distribuit de paginile:

digi24.ro
8 ore în urmă 283

Procurorul general Augustin Lazăr spune că a primit spre analiză proiectul Ministerului Justiţiei de modificare a Codurilor penale şi a subliniat că unele dispoziţii din acest proiect „sunt suspecte de neconstituţionalitate”.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
11 ore în urmă 573

O sesizare făcută la Curtea Constituţională de Florin Iordache, lăsat la conducerea Camerei Deputaţilor de Liviu Dragnea cât a fost internat, ar putea să aducă încă o şansă la libertate unor controversaţi politicieni condamnaţi la închisoare. Este vorba...

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
7 ore în urmă 150

Un semafor s-a prăbușit, marți, pe șosea, lângă trecerea de pietoni din fața intrării principale în sediul Guvernului, chiar în fața unui biciclist, care a făcut și o fotografie cu

Distribuit de paginile: