adevarul.ro
12 ore în urmă 82

Serviciul de Poştă a început să se dezvolte în zona de sud-est a Ţării Româneşti începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea, odată cu construirea drumului care făcea legătura între Bucureşti şi Ardeal prin Ploieşti şi Predeal.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
17 ore în urmă 389

Organizația civică Inițiativa România a elaborat un raport în care a semnalat care sunt, conform propriilor criterii, candidații “cu probleme. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
20 de ore în urmă 243

Primarul PSD al comunei vrâncene Garoafa l-a reclamat la Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei pe preotul Marin Radu, după protestul spontan de la începutul acestei luni pentru drumurile din comună.

Distribuit de paginile:

rfi.ro
21 de ore în urmă 314

„Trebuie să vă luptați în fiecare zi pentru liberate și asta este valabil în special pentru presă. Dacă dați înapoi un centimetru, dacă permiteți unui politician să vă manipuleze articolul sau să vă trunchieze investigația renunțați la libertate. Trebuie...

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
1 zi în urmă 1.823

Sportivul Marius Crăciun, în vârstă de 23 de ani, a fost desemnat câştigătorul reality show-ului Ferma 2019. Tânărul, care are o poveste de viaţă tristă, a mărturisit că va folosi premiul în bani pentru a-şi ajuta familia.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
23 de ore în urmă 2.578

Clisura Dunării poate fi la fel de importantă pentru turismul Românesc precum Marea Neagră, pentru că lungimea Dunării în acea zonă, de la intrarea în ţară până la Porţile de Fier, depăşeşte lungimea litoralului românesc.

Distribuit de paginile:

romania.europalibera.org
18 ore în urmă 335

În campania electorală pentru Parlamentul European PSD și-a dat peste măsură poalele peste cap. Peste orice măsură tolerabilă.

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
16 ore în urmă 357

Actorul Marcel Iureş apreciază că publicul de teatru din România este unul de calitate, unul din cele mai bune din Europa, sălile de spectacol fiind, de asemenea, pline

Distribuit de paginile:

dw.com
13 ore în urmă 57

Theresa May a aruncat prosopul în calitate de preşedintă a conservatorilor britanici. Ea nu a fost în stare să livreze Brexitul promis. Dar nici succesorului ei nu-i va fi posibil să-l livreze, consideră Barbara Wesel.

Distribuit de paginile:

digi-fm.ro
12 ore în urmă 32

A fost descoperit pește dezghețat, pește alterat, icre păstrate în condiții improprii, pește afumat expirat.

Distribuit de paginile: