Încearcă motorul de căutare Rubrika

Ai o știre sau o sursă de știri pe care vrei să o verifici? Cu noua funcție de căutare Rubrika descoperi imediat toate informațiile despre știrile, paginile de Facebook sau siteurile care te interesează.
revista22.ro
7 ore în urmă 167

Cursul de referință, anunțat, luni, de BNR, a sărit pragul psihologic de 4,7 lei/euro, până la 4,7081, un nou nivel-record istoric. Dolarul american urcă și el cu 0,45%, la nivelul de 4,1377 lei/dolar.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
6 ore în urmă 75

Autorităţile germane au retras luni companiei aeriene iraniene Mahan Air dreptul de a asigura zboruri cu plecarea din sau către Germania, a anunţat luni o sursă guvernamentală de la Berlin.

Distribuit de paginile:

observatorcultural.ro
8 ore în urmă 132

Un mare poet nedreptăţit | În legătură cu acordarea Premiului Naţional de Poezie „Mihai Eminescu“ din acest an, subsemnaţii, membri ai juriului, ne simţim obligaţi moral să facem

Distribuit de paginile:

biziday.ro
9 ore în urmă 229

Banca Națională a României a anunțat luni un nou maxim istoric pentru Euro, în raport cu leul românesc. Moneda unică europeană este cotată la 4.7081, după

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
5 ore în urmă 132

Incidentul s-a petrecut luni, în partea de nord a municipiului Galaţi (Bariera Traian), în zona capătului de linie a transportului în comun. Mai mulţi şoferi au încercat să împingă autobuzul, însă acesta a putut fi scos din şanţ doar după ce a fost tractat.

Distribuit de paginile:

hotnews.ro
7 ore în urmă 407

Pe pagina de Facebook a comunității Rezist a fost postat un mesaj foarte dur la adresa liderului PLUS Dacian Cioloș, ca urmare a scandalului provocat de articolul lui Marius Oprea. Cei de la Rezist

Distribuit de paginile:

digi24.ro
14 ore în urmă 601

Ce droguri dau cea mai mare dependență? Întrebarea e simplă, dar răspunsul depinde în funcție de persoana întrebată, întrucât părerile oamenilor de știință sunt împărțite.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
7 ore în urmă 124

În intervalul 21 ianuarie - 3 februarie vremea se va încălzi ușor. În unele zone, meteorologii anunță precipitații însemnate cantitativ sub formă de ploaie. Spre finalul celor două săptămâni, în unele zone ploaia se va transforma în lapoviță și ninsoare.

Distribuit de paginile:

ziare.com
21 de ore în urmă 4.467

Ordonanta de urgenta care sa ii repuna in termen pentru contestatie in anulare pe toti cei judecati din 2014 de completurile de 5 ale ICCJ, anuntata de Tudorel Toader, nu era decat o chestiune de timp. Pentru ca ea face parte, dupa cum am scris de nenumarate ori, din amnistia pe bucati, alternativa la amnistia explicita care din mai multe motive nu a putut fi decisa.

Distribuit de paginile:

biziday.ro
13 ore în urmă 637

Precizările lui Tudorel Toader vin după ce ieri, în cadrul unei emisiuni la România TV, a anunțat că Guvernul urmează să adopte o OUG prin care să extindă

Distribuit de paginile: