pressone.ro
19 ore în urmă 99

Acesta este primul material dintr-o serie de articole ce conține descrieri foarte personale ale unor lecții neașteptate, pe care anul 2020 le-a adus în viața oamenilor din domenii de activitate foarte diverse.


economie.hotnews.ro
21 de ore în urmă 109

Autoritatea Națională pentru Reglementare în Energie (ANRE) nu are vreo vină legată de modul dezastruos în care a fost gestionată liberalizarea pieței energiei electrice, a susținut Zoltan Nagy-Bege, vicepreşedintele instituţiei, în cadrul unei dezbateri pe tema prețului la electritate. Zoltan Nagy-Bege a încercat să prezinte câteva argumente, dar se dovedesc a fi contradictorii. Acesta acuză și "multiple presiuni" asupra ANRE de a impune prețuri mici furnizorilor de ultimă instanță, susținând că o intervenție ar fi ilegală. ANRE acuză presiuni în condițiile în care ordinele controversate legate de liberalizare au fost gândite și elaborate în întâlniri cu acești furnizori.


hotnews.ro
22 de ore în urmă 162

Prim-procurorul adjunct al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, Bogdan Pîrlog, s-a sesizat din oficiu, pentru infracțiunea de abuz în serviciu, în scandalul adjunctului Poliției Capitalei, amendat și cercetat disciplinar după ce Poliția l-a surprins în restaurantul Hanul lui Manuc alături de patru procurori, au declarat surse judiciare, pentru HotNews.ro. Conform acelorași surse, procurorul general Gabriela Scutea le-a cerut celor patru procurori rapoarte scrise legate de împrejurările în care au fost în restaurant la acel moment.


hotnews.ro
19 ore în urmă 44

România încearcă să introducă un venit minim de incluziune (VMI), cu ajutorul fondurilor europene din Facilitatea de Reziliență și Redresare, dar trebuie să convingă și Comisia Europeană


digi24.ro
23 de ore în urmă 100

Politologul Cristian Pîrvulescu și fizicianul Cristian Presură au explicat la Digi24 de unde vin și de ce apar teoriile conspirației și mai ales de ce au ele, totuși, succes.


digi24.ro
21 de ore în urmă 137

Guvernul portughez preconizează posiblitatea de a cere ajutor internaţional pentru a trimite pacienţi cu COVID-19 în spitalele din alte ţări ca urmare a aglomerării propriilor centre medicale şi a creşterii constante a numărului de spitalizări, relatează Agerpres.


digi24.ro
21 de ore în urmă 208

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a justificat, la o reuniune organizată de Forumul Economic Mondial, decizia impunerii restricţiilor antiepidemice dar a explicat că, deşi este un succes, modelul capitalist a generat și inegalităţi sociale, potrivit Mediafax.


stirileprotv.ro
19 ore în urmă 53

Iarna târzie de la malul mării a fost de bun augur pentru constructorii care refac, în sfârșit, Cazinoul din Constanța.


romania.europalibera.org
6 ore în urmă 40

Dezvoltarea într-un ritm rapid a vaccinurilor anticovid îi face pe oameni să-și pună întrebări cu privire la efectele secundare la care se pot aștepta. Un medic de familie și un diabetolog au explicat pentru Europa Liberă în ce constă efectele adverse și la ce se pot aștepta bolnavii cronici.


digi24.ro
17 ore în urmă 351

O șoferiță a fost implicată marți seară într-un accident cel puțin inexplicabil. A căzut cu mașina într-o groapă realizată pentru repararea țevilor de apă.