digi24.ro
6 ore în urmă 63

Circulaţia autovehiculelor grele este restricţionată miercuri dimineaţă din cauza viscolului pe drumuri din judeţele Constanţa şi Tulcea. Ninge pe majoritatea drumurilor din sud şi sud-estul ţării, iar pe autostrada A2 este viscol. Pe de altă parte, 27 de trenuri nu vor circula astăzi, din cauza condițiilor meteo. stiri.tvr.ro
19 ore în urmă 19

43.747 de persoane au fost vaccinate anti covid cu serul de la Pfizer BioNTech în ultimele 24 de ore, anunță Comitetul naţional pentru coordonarea vaccinării, potrivit datelor puse la dispoziţie de Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional Citește mai departe...


digi24.ro
19 ore în urmă 536

În jur de 900 de supravieţuitori ai Holocaustului au murit de coronavirus în 2020, în Israel, a anunţat marţi Biroul Central pentru Statistici, cu o zi înainte de Ziua Internaţională de Comemorare a Victimelor Holocaustului, informează dpa, potrivit Agerpres.


digi24.ro
20 de ore în urmă 34

2020 a fost un an plin de provocări pentru toți administratorii locațiilor comerciale și HoReCa din România. Activitatea din interiorul restaurantelor sau hotelurilor a fost puternic afectată de pandemia COVID-19, iar locațiile frecventate cândva de turiști au supraviețuit din umbră. Ca răspuns al acestui șoc economic, o mare parte dintre ei își îndreaptă acum atenția către amenajările exterioare. Care este trendul în 2021? Construcțiile de terase, spații exterioare amenajate cu pergole retractabile și soluții anexe de acoperire și închidere prind acum avânt.


digi24.ro
20 de ore în urmă 372

Federaţia Naţională a Părinţilor a solicitat Ministerului Educației să elimine mai multe cerințe din programa de limba română pentru Evaluarea Națională, examenul care are loc la finalul clasei a VIII-a. Astfel, printre cerințele pe care părinții le vor scoase se numără textul dramatic, pronumele posesiv și negativ sau realizări propoziţionale ale unor funcţii sintactice, dar și să ajusteze alte cerințe, informează HotNews. De asemenea, părinții cer organizarea unei simulări a examenului în luna martie.


digi24.ro
4 ore în urmă 29

Doi dintre minerii chinezi salvați după ce au fost blocați două săptămâni la 600 de metri sub pământ au vorbit pentru prima dată. Unul dintre ei spune că simte că „s-a născut a doua oară”, relatează BBC.


hotnews.ro
16 ore în urmă 42

Poliţia Metropolitană a spus că 31 dintre ofițerii săi de poliție au încălcat regulile lockdown-ului și s-au tuns într-o secție de poliție, în timpul serviciului, relatează Theeconomie.hotnews.ro
21 de ore în urmă 62

Șoferii vor putea să se adreseze propriului asigurător la care au încheiat asigurarea RCA pentru a recupera daunele produse într-un accident auto de care nu sunt vinovați, urmând ca asigurătorul său să-și recupereze în totalitate sau în parte sumele achitate de la asigurătorul RCA al mașinii șoferului vinovat de producerea accidentului, se arată într-un proiect de ordonanță de urgență care introduce decontarea directă obligatorie la contractele RCA. Atenție însă! Sunt 5 condiții care trebuie îndeplinite cumulativ pentru aplicarea acestor reguli. Vezi în articol cum va funcționa și de ce spun autoritățile că anumite prețuri ar putea scădea.