digi24.ro
14 ore în urmă 398

Importurile de gaze din ultima perioadă, care au crescut de sute de ori față de aceeași perioadă a anului trecut, avantajează România, în condițiile în care prețurile sunt cu mai scăzute decât iarna, afirmă Ministerul Energiei într-o postare pe Facebook.

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
18 ore în urmă 200

Horoscop 23 iulie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile: Horoscop 23 iulie 2019 - Berbec: Primești un sprijn important de. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

caleaeuropeana.ro
15 ore în urmă 49

Europarlamentarul Maria Grapini (PSD, S&D) și-a preluat onorant noul mandat, în condițiile în care, imediat după investire, a fost aleasă vicepreședinte al unei Comisii cheie a Parlamentului European, în speță Comisia pentru Piață Internă și Protecția Consumatorilor (IMCO), potrivit unui comunicat publicat pe pagina sa de Facebook. Eurodeputatul social-democrat va avea o serie de responsabilități […]

Distribuit de paginile:

caleaeuropeana.ro
15 ore în urmă 24

Președintele Franței, Emmanuel Macron a anunțat că un număr de 14 state membre ale Uniunii Europene, dintre care opt în mod activ, au convenit luni, la Paris, să pună în aplicare ”un mecanism de solidaritate” prin intermediul căruia să fie repartizați migranții salvați pe Marea Neagră, potrivit AFP, citat de Agerpres. ”În principiu, 14 state […]

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
15 ore în urmă 73

Simona Halep şi Toni Iuruc nu se mai feresc, ei formând un cuplu şi trăindu-şi frumoasa poveste de iubire începută acum câteva luni.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
16 ore în urmă 95

Românii care vor să ia calea străinătăţii şi să părăsească definitiv ţara trebuie să ştie ce costuri îi aşteaptă în noua ţară în care doresc să se relocheze.

Distribuit de paginile:

g4media.ro
16 ore în urmă 726

Prezent luni seară într-o emisiune Digi24, Dan Barna a spus despre oamenii care s-au uitat la concertul Bon Jovi gratuit, de pe pajiștea Parlamentului, că

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
16 ore în urmă 116

Un salvamar a depus o plângere penală la sediul Poliţiei staţiunii Costineşti reclamând că a fost agresat de un cetăţean marocan supărat că salvatorul i-a cerut prietenei acestuia să iasă din mare din cauza curenţilor puternici.

Distribuit de paginile:

9am.ro
16 ore în urmă 214

Andrei Caramitru, membru USR, sustine ca bani sunt, "insa vom intra in faliment din cauza pensiilor speciale si a salariilor pentru amante si politruci analfabeti".

Distribuit de paginile:

g4media.ro
17 ore în urmă 100

Fostul europarlamentar, Cristian Preda, a anunțat luni seară, pe pagina de Facebook, că PLUS a demarat procedura de alegere a candidatului pentru Primăria

Distribuit de paginile: