g4media.ro
20 de ore în urmă 62

Ambasadorul Rusiei în Marea Britanie, Andrei Kelin, a declarat pentru BBC că opozantul Alexei Navalnîi nu este în pericol să moară în închisoare. “Bineînţeles că...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
20 de ore în urmă 203

Înainte de pandemie, Konrad Eggensberger plănuia să deschidă un nou centru de închiriere schiuri. Munca este aproape terminată acolo, dar are vești proaste pentru muncitori.


g4media.ro
19 ore în urmă 74

Administrația președintelui Joe Biden a semnalat recent că este sceptică în ceea ce privește relatările că Rusia a oferit bani militanților talibani pentru a ucide...  Mai departe » G4Media.ro.


digi24.ro
3 ore în urmă 35

Un incendiu de proporții a izbucnit în parcul național de pe muntele Table din Cape Town. Flăcările s-au extins rapid și au ajuns și în campusul universității, unde mai multe clădiri au ars.


g4media.ro
22 de ore în urmă 322

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, afirmă că pandemia trebuie gestionată în sfata sistemului medical, dar, de multe ori, datele pe care se bazau deciziile...  Mai departe » G4Media.ro.


hotnews.ro
23 de ore în urmă 33

O şcoală din municipiul Botoşani a avut cel mai scăzut procent la simularea Evaluării Naţionale pentru clasa a VIII-a, potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, citate de Agerpres.


digi24.ro
19 ore în urmă 53

Imaginile din satelit arată cum ceea ce cândva a fost cel mai mare ghețar din lume, acum s-a rupt în bucăți și se topește rapid, scrie BBC. Cunoscut sub numele de A-68, ghețarul acoperea circa 6.000 km pătrați, un sfert din suprafața Țării Galilor, în momentul în care s-a desprins din calota Antarcticii, în 2017. Acum însă, el a dispărut, spărgându-se în nenumărate mici fragmente.


hotnews.ro
5 ore în urmă 26

Facebook a început se testeze o nouă aplicaţie de dating, numită Spark, ce ar urma să funcţioneze în afara reţelei sale sociale, punând accentul pe video. Aplicația ar fi destinată "oamenilor buni", utilizatorii urmând să spună de ce se consideră buni. Facebook susține că răspunsurile acestora sunt verificate de o echipă de angajaţi, înainte ca un utilizator să fie acceptat.


hotnews.ro
21 de ore în urmă 137

Premierul Florin Cîțu spune că nu există la Ministerul Sănătății un grup de lucru care se ocupă cu verificarea modalității în care sunt raportate oficial decesele de Covid-19, așa cum a declarat fostul ministru Vlad Voiculescu, el anunțând că acest grup de lucru va fi înfiinţat și se va investiga.