hotnews.ro
23 de ore în urmă 1.200

Președintele PNL, Ludovic Orban, a salutat duminică seara rezultatele de la alegeri și a afirmat că, pentru prima oară de la Revoluție până astăzi, după 30 de ani, PNL înregistrează o victorie clară în alegerile locale și bate PSD fără drept de apel".


adevarul.ro
2 ore în urmă 26

Liberalii exclud orice colaborare cu PSD-ul la Consiliul local şi, mai mult decât atât, aşteaptă demisii de onoare. Primul pe listă este Felix Stroe.


digi24.ro
10 ore în urmă 326

Rezultatele parțiale ale votului la alegerile locale din 2020 arată schimbări importante la conducerea orașelor reședință de județ. După numărătoarea parțială a voturilor, configurația politică a primăriilor municipiilor reședință de județ arată după cum...


digi24.ro
5 ore în urmă 56

Din 1 octombrie, cardul de sănătate redevine obligatoriu, cu excepția consultațiilor la distanță, transmite, luni, într-un comunicat, Casa Națională de Asigurări de Sănătătate. Se mențin până la finalul anului consultațiile la distanță.


hotnews.ro
22 de ore în urmă 761

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea și primarul din Voluntari, pune eșecul Gabrielei Firea pe seama echipei de miniștri a PSD din 2017 și până la pierderea alegerilor. Acesta acuză ELCEN și pe foștii miniștri ai Energiei care au lăsat ca vina lipsei apei calde din București să cadă asupra primarului general.


stirileprotv.ro
11 ore în urmă 234

Situație incredibilă într-o localitate din județul Olt. În Deveselu, acolo unde este amplasat scutul antirachetă, pe lista candidaților la primărie a rămas și numele primarului decedat în urmă cu două săptămâni din cauza noului coronavirus.


hotnews.ro
9 ore în urmă 360

Mai mulți locuitori din Deveselu s-au dus, după închiderea urnelor, la mormântul lui Ion Aliman, primarul PSD care a primit cele mai multe voturi la alegerile locale de duminică, deși a murit în urmă cu zece zile de Covid-19.


adevarul.ro
5 ore în urmă 22

Părinţii dintr-o comună botoşănenii sunt revoltaţi că elevii trebuie să facă din nou ore on-line în perioada alegerilor. Aceştia spun că este umilinţa supremă, având în vedere că nu au nici internet şi nici dispozitive pe care copiii să înveţe. Aceştia nu au făcut nicio oră, nici în timpul pandemiei şi au pierdut foarte multă materie.


radioromaniacultural.ro
13 ore în urmă 114

Sâmbătă (26 septembrie), in Amsterdam a fost prezentată cartea scriitorului olandez Ivo Valkenburg, “Nu cedez lumii – Tranziție pe urmele lui Kahlil Gibran” (titlul in neerlandeză este „Niet gezwicht voor […]


digi24.ro
7 ore în urmă 526

Liberalii au câştigat alegerile pentru funcţia de primar în staţiunile de pe Valea Prahovei Sinaia, Buşteni şi Azuga. Potrivit rezultatelor parţiale postate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente, candidaţii PNL Prahova au câştigat funcţia de primar în şase oraşe, inclusiv municipiul Ploieşti.