adevarul.ro
21 de ore în urmă 129

O judecătoare de la Curtea de Apel Iulia, infectată cu coronavirus şi internată în spital împreună cu soţul şi unul dintre copiii lor, a transmis un mesaj emoţionant celor care nu cred în existenţa virusului.


digi24.ro
10 ore în urmă 47

Repartizarea computerizată la liceu a absolvenților de clasa a VIII-a va avea loc vineri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.


hotnews.ro
10 ore în urmă 82

Care este efectul psihologic al pandemiei de coronavirus? Cum afectează comportamenul oamenilor, atitudinea lor, cum s-a schimbat stilul de viață și ce ar trebui să facem pentru ca efectele emoționale


digi24.ro
7 ore în urmă 169

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat noi reglementări pentru simplificarea procesului de înmatriculare, înregistrare și radiere a vehiculelor. Toţi dealerii de autoturisme, inclusiv producătorii, vor putea înmatricula direct autovehiculele noilor...


digi24.ro
6 ore în urmă 42

O tânără de 34 de ani din Ghana a fost prinsă la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici când voia să iasă din țară cu pașaportul altei persoane.


adevarul.ro
5 ore în urmă 71

Doctoriţa a pierdut procesul cu Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Nemulţumită că nu a fost externată după ce a fost diagnosticată cu Covid-19, medicul a dat în judecată toate autorităţile statului cu roluri în îngrădirea răspândirii virusului.


stiri.tvr.ro
8 ore în urmă 50

Orsova, sufocata de gunoaie


adevarul.ro
7 ore în urmă 31

Vitamina D are ca principal rol menţinerea unui sistem imunitar puternic prin activarea celulelor responsabile cu apărarea organismului de virusuri sau bacterii.


digi24.ro
8 ore în urmă 355

În ultimele 24 de ore, în Statele Unite ale Americii, s-au înregistrat 65.000 de cazuri de infectare cu coronavirus - un nou record, potrivit datelor publicate de Johns Hopkins University. Președintele Donald Trump susține că această creștere se...


adevarul.ro
8 ore în urmă 103

Infrastructurile de cercetare din Ungaria şi Cehia au depus, fără România, proiectul formării unui Consorţiu European de Infrastructură de Cercetare (ERIC), deşi laserul de la Măgurele era parte a proiectului de cercetare. Partea română a bătut obrazul celorlalte state, iar Academia Română a avut o poziţie şi mai dură. În prezent e aşteptat un răspuns din partea ELI-DC.