observatornews.ro
19 hours ago 9.077

Citeste stirile de ultima ora de pe Observator News. Fii la curent cu ultimele stiri interne, externe, din sanatate, educatie, economice si politice.


europafm.ro
5 hours ago 29

Elevii care deranjează orele de curs vor fi duși într-o sală specială din școală, unde de regulă se desfășoară activități cum ar fi lectura suplimenta...


economie.hotnews.ro
4 hours ago 39

ASF lucrează la o Ordonanță de urgență Trenuleț care intervine în mai mult de 8 legi cu schimbări, a anunțat Ovidiu Petru, director general în cadrul Autorității.


cursdeguvernare.ro
2 hours ago 21

Opt miniștri de externe ai Uniunii Europene, inclusiv cel al României, cer UE să interzică diplomaților ruși să se deplaseze liber în interiorul blocului comunitar și să le limiteze circulația la țările în care sunt acreditați. Apelul a fost formulat printr-o scrisoare, semnată de miniștrii din Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Letonia, Lituania, Olanda, Polonia și […] Articolul Opt țări UE, inclusiv România, cer limitarea dreptului de călătorie în Schengen a diplomaților ruși apare prima dată în CursDeGuvernare.ro.


stirileprotv.ro
19 hours ago 16

O furtună care a durat puțin peste o oră a paralizat aeroportul din Palma de Mallorca, o destinație frecventată de români.  observatornews.ro
19 hours ago 9.131

Citeste stirile de ultima ora de pe Observator News. Fii la curent cu ultimele stiri interne, externe, din sanatate, educatie, economice si politice.


stirileprotv.ro
6 hours ago 45

Firma minieră Rare Earths Norway spune că a descoperit cel mai mare zăcământ dovedit din Europa de elemente foarte apreciate de pământuri rare, reflectând poate un moment de cotitură atât pentru ţara nordică, cât şi pentru regiune, transmite CNBC.  


g4media.ro
6 hours ago 36

Forțele turce, române și bulgare vor începe operațiunile de îndepărtare a minelor din Marea Neagră în baza unui acord ratificat la începutul acestui an, a