adevarul.ro
16 ore în urmă 178

Vârsta la care copiii din România ajung să bea alcool a scăzut sub pragul de 10 ani, fapt care îi îngrijorează pe specialişti. Tulburările cognitive, izolarea socială, sexul neprotejat şi comportamentele la risc sunt doar câteva dintre efectele consumului timpuriu de alcool.

Distribuit de paginile:

stiri.tvr.ro
18 ore în urmă 37

Vine frigul!

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
18 ore în urmă 96

Abuzurile sexuale asupra celor două românce, angajate la Ambasada Republicii Irak în România, ar fi început în primăvară, spun femeile. Mohammed Ibraheem Waheed AL-AZZAWI a devenit şeful misiunii diplomatice a Irakului în ţara noastră în luna ianuarie, după ce ambasadorul a fost rechemat în ţara sa.

Distribuit de paginile:

dw.com
13 ore în urmă 125

E puţin probabil ca parlamentarii britanici să-şi distrugă credibilitatea, acceptând ceea ce s-a afirmat, fals, a fi un ”deal”, reglementând ieşirea din UE a Regatului Unit. E pentru toată Europa un acord perdant.

Distribuit de paginile:

rador.ro
8 ore în urmă 57

ROMANIAistorie oralaRadio România 90: Acea dorinţă de a lucra în Radio… Postat de V. Brădăţeanu - 14/11/2018 de Silvia IliescuIubit pentru mesajele pe care le transmitea şi respectat pentru ceea ce reprezenta în sine, Radioul public a fost, de la naşterea sa cu 90 de ani în urmă, prietenul apropiat…

Distribuit de paginile:

ziare.com
20 de ore în urmă 240

Nu era nevoie de iesirea publica a lui Frans Timmermans, vicepresedinte al Comisiei Europene, ca sa ne reaminteasca faptul ca Romania merge intr-o directie gresita.

Distribuit de paginile:

dilemaveche.ro
16 ore în urmă 257

Am încercat să înțeleg unde doresc reprezentanții PSD să ajungă cu această ofensivă împotriva presei libere. Iar concluzia e

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
8 ore în urmă 201

Este foarte posibil ca gestul domnului Iordache, descris drept mitocănesc şi obscen, să fie reinterpretat de generaţiile viitoare drept unul simbolic şi premonitoriu.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
17 ore în urmă 330

România este ţinţa unor acuzaţii grave prezentate într-o anchetă a televiziunii de stat din Suedia. Unii dintre asistenţii medicali români care lucrează în statul scandinav nu ar avea pregătirea necesară ca să se ocupe de bolnavi. Concret, au diplomă...

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
9 ore în urmă 103

Zeci de gospodari din localitatea gălăţeană Odaia Manolache au dat crezare unor zvonuri care circulau prin sat legat de suspiciunea că suinele au contactat virusul pestei porcine şi s-au apucat să îşi sacrifice animalele.

Distribuit de paginile: