adevarul.ro
18 ore în urmă 28

Incendiul s-a produs în noaptea de luni spre marţi (22/23 iulie 2019). Mai multe persoane au fost intoxicate cu fum şi au ajuns la spital. Se pare că focul a pornit de la un scurt-circuit. Clădirea restaurantului nu era asigurată.

Distribuit de paginile:

rfi.ro
18 ore în urmă 37

În ultima vreme s-a observat o creştere alarmantă a discursului urii pe internet, cît şi înmulţirea ameninţărilor împotriva unor persoane publice. Serviciul de Informaţii Interne din Germania vorbeşte chiar despre extinderea infracţionalităţii virtuale,...

Distribuit de paginile:

radioromaniacultural.ro
18 ore în urmă 348

Nu rata primul film din lume pictat in intregime ! Un thriller captivant despre controversata moarte a lui Van Gogh si un triumf artistic ce trebuie vazut in sala de cinema!In filmul Cu drag, Van Gogh performanța unor actori de marca (Douglas Booth, Saoirse Ronan, Jerome Flynn si multi altii ) se co…

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
18 ore în urmă 202

Majoritatea sunt romi, dar în tabără există și români, și pe toți îi unește sărăcia și promisiunea: cei 20 de copii ai lor merg în fiecare zi. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
19 ore în urmă 316

După doar câteva zile liniștite, fenomenele meteo extreme fac din nou ravagii în România. În această dimineață, 11 județe și Capitala au ieșit de sub cod galben de ploi, vijelii și grindină. Multe zone ale țării s-au confruntat, ieri după-amiază și...

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
19 ore în urmă 57

Viorica Dăncilă e susţinută de aproape toţi liderii de filiale pentru candidatura la prezidenţiale, susţin surse politice pentru Adevărul. De partea Gabrielei Firea e doar Paul Stănescu, liderul PSD Olt. Mai sunt şi alţi lideri de filiale care sunt ostili Vioricăi Dăncilă, cum ar fi Radu Moldovan (Bistriţa), Lia Olguta Vasilescu (Dolj) şi Dumitru Buzatu (Vaslui), dar care nu o acceptă nici pe Firea.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
19 ore în urmă 117

Membri ai forţelor israeliene au început să demoleze, luni, case palestiniene considerate ilegale, la sud de Ierusalim, a constatat la faţa locului un jurnalist AFP.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
19 ore în urmă 677

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus luni la B1 TV că este convinsă că ar câştiga alegerile prezidenţiale dacă ar fi susţinută de o coaliţie electorală de tip USL 2, întrucât, potrivit sondajelor din ultimele două luni, este peste preşedintele Klaus Iohannis la capitolul încredere, doar că în acest moment este „doar un candidat la candidatură”. Pe de altă parte, Firea nu doreşte să-i trădeze pe bucureşteni renunţând la mandatul de primar.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
20 de ore în urmă 74

Fetiţa în vârstă de nouă ani pe nume Mary Ellen Wilson a fost primul copil din Statele Unite salvat printr-o decizie a instanţei din mâinile mamei care o abuza.

Distribuit de paginile:

agerpres.ro
20 de ore în urmă 169

În fiecare an, la 23 iulie, este sărbătorită Ziua presei militare

Distribuit de paginile:
2