digi24.ro
14 hours ago 78

Un șofer din Bistrița-Năsăud, cu dizabilități, a fost scos de pompieri din apă, după ce a rămas cu mașina în mijlocul râului Bistrița. Deși, inițial, s-a crezut că ar fi vorba despre un accident, șoferul de la volan le-a mărturisit salvatorilor că voia...


digi24.ro
19 hours ago 355

Un atac rusesc cu rachete a ucis trei persoane și a rănit alte trei la Odesa, miercuri dimineața, a anunțat guvernatorul regional Oleg Kiper. Doi oameni au murit și în regiunea Harkov, atacată de asemenea de ruși, relatează Reuters.


digi24.ro
16 hours ago 54

24 de oameni au murit în China, după ce o porțiune dintr-o autostradă s-a prăbușit, din cauza inundațiilor.


g4media.ro
19 hours ago 50

O manifestaţie islamistă care a avut loc sâmbătă la Hamburg, la care s-a îndemnat la înfiinţarea unui ”califat”, provoacă scandal în Germania, un




euractiv.ro
20 hours ago 45

Fără dezbateri și în unanimitate, parlamentarii au adoptat amendamentele la Legea jocurilor de noroc care interzic publicitatea pentru jocurile de noroc în mass-media, transmite BNR, postul național de radio din Bulgaria.




stirileprotv.ro
13 hours ago 71

Un șofer de 21 de ani din județul Suceava a făcut două greșeli majore miercuri dimineață. L-a lovit mortal, cu mașina, pe un pieton de 26 de ani, după ce s-a urcat băut la volan.