romania.europalibera.org
11 ore în urmă 225

Vasile Dîncu spune că Gabriela Firea poate să aibă succes în cariera politică, deoarece și Abraham Lincoln a pierdut mai multe alegeri până să ajungă președintele SUA.


romania.europalibera.org
13 ore în urmă 98

În Piața Operei, locul istoric al manifestărilor de revoltă sau de bucurie al timișorenilor, la lumina felinarelor, am înregistrat la cald primul interviu cu primarul Timișoarei ales la 27 septembrie.


g4media.ro
8 ore în urmă 1.103

Claudiu Năsui, președintele USR București, a anunțat pe Facebook că, potrivit datelor din numărătoarea paralelă a partidului, Clotilde Armand are peste 1.000 de voturi diferență...  Mai departe » G4Media.ro.


radioromaniacultural.ro
4 ore în urmă 30

În 2019, formația sud-coreeană BTS devine prima de la Beatles încoace care reușește să aibă trei albume pe primul loc în Billboard 200 pe parcursul unui singur an. În această […]


hotnews.ro
5 ore în urmă 70

Nicușor Dan este noul primar general al Bucureștiului. Este o victorie așteptată de 12 ani, însă dincolo de euforia momentului, greul abia acum începe. După 12 ani de administrație PSD, Bucureștiul este în colaps, și oricât ne-am dori ca lucrurile să se schimbe repede, să avem peste noapte apă caldă, căldură, să nu mai stăm blocați în trafic, să respirăm aer curat acest lucru nu se va întâmpla. Este nevoie de cel puțin 8 ani ca aceste probleme să fie rezolvate la un nivel decent.


digi24.ro
9 ore în urmă 537

Liberalii au câştigat alegerile pentru funcţia de primar în staţiunile de pe Valea Prahovei Sinaia, Buşteni şi Azuga. Potrivit rezultatelor parţiale postate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente, candidaţii PNL Prahova au câştigat funcţia de primar în şase oraşe, inclusiv municipiul Ploieşti.


hotnews.ro
16 ore în urmă 435

USR este surprinzătorul câștigător al alegerilor locale. Cum nimeni nu și-l poate însuși drept membru pe Nicușor Dan, USR dă lovitura cu primăria Timișoarei, se bate la primăria Constanței, iar câștigarea primăriei Iașiului de către Cosette Chichirău ar ține de domeniul incredibilului. USR se bate însă și pentru alte primării mari din țară.


digi24.ro
7 ore în urmă 367

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a susținut o declarație de presă, pe pagina sa de Facebook, după anunțarea rezultatelor parțiale care îl arată pe Nicușor Dan câștigător. Firea spune că nu are ce să își reproșeze pentru rezultatul din București și dă vină pentru eșec pe lipsa unei alianțe cu partidele de centru stângă.


hotnews.ro
23 de ore în urmă 1.470

Cunoscutul filosof Mihai Șora, un personaj emblematic al României ultimilor ani, a caracterizat succint pe Facebook victoria lui Nicușor Dan în Capitală: "A venit apa caldă".