stirileprotv.ro
23 de ore în urmă 79

Fostul europarlamentar social-democrat Cătălin Ivan şi-a depus, duminică, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidenţiale.


digi24.ro
23 de ore în urmă 65

Ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, prevăzută la 31 octombrie, „este un moment tragic pentru Europa”, a declarat preşedintele în exerciţiu al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, într-un interviu publicat duminică de cotidianul spaniol El...digi24.ro
6 ore în urmă 35

Președintele american Donald Trump a admis că a discutat cu omologul său ucrainean Volodimir Zelenski despre fostul vicepreședinte Joe Biden, susținând însă că nu a făcut nimic greșit, relatează Mediafax.


digi24.ro
22 de ore în urmă 49

Duminică, 22 septembrie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. La tragerile loto de joi, 19 septembrie 2019, s-au înregistrat 16.707 de câștiguri, în valoare totală de 718.354,13 lei. Aflați numere norocoase...


adevarul.ro
22 de ore în urmă 21

Trei oameni au murit şi patru sunt spitalizaţi după un „fel de incident medical“ în sudul Pittsburgh, a anunţat poliţia oraşului din Pennsylvania.


hotnews.ro
22 de ore în urmă 85

Regizorul Alexandru (Ducu) Darie, managerul general al Teatrului Bulandra din Capitală, care a murit miercuri, la vârsta de 60 de ani, a fost înmormântat cu onoruri militare,


adevarul.ro
9 ore în urmă 22

Şcoala centrală din comuna Santa Mare, judeţul Botoşani, a fost reabilitată de două ori în ultimii 10 ani cu sume colosale cheltuite din bugetul de stat, dar şi de la Banca Mondială. Reabilitarea a început în 2008, dar constructorul a abandonat lucrările. Primăria a luat-o de la capăt şi a reconstruit practic şcoala, lucrările anterioare fiind de proastă calitate.


observator.tv
18 ore în urmă 15.352

Adriana Feraru, fetița ucisă în Dâmbovița, a fost răpită la doar 350 de metri de casă, au transmis șeful IPJ Dâmbovița și șeful Parchetului Dâmbovița, într-o conferință de presă. Fetița a fost luată cu o mașină de ucigaș.