adevarul.ro
20 de ore în urmă 136

PNL susţine că PSD este incapabil să se prezinte într-o campanie electorală fără să apeleze, în mod recurent, la atacuri la persoană, la minciună şi dezinformare, acuză liberalii, care susţin că PSD şi Viorica Dăncilă s-au transformat într-un lansator continuu de fake-news. Reacţia vine după ce Dăncilă i-a cerut lui Iohannis să precizeze dacă a utilizat resurse publice pentru acţiunile în calitate de candidat PNL la preşedinţie.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
22 de ore în urmă 69

Cartierele sărace din Istanbul au fost vizitate de un binefăcător anonim, care plăteşte datoriile de la magazinele alimentare şi care lasă plicuri cu bani la uşile locuitorilor, într-o perioadă în care disperarea legată de costul din ce în ce mai mare al traiului zilnic este considerată răspunzătoare pentru mai multe sinucideri recente.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
21 de ore în urmă 374

Prima lună de iarnă pare să nu aducă fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta să fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marţi, Elena Mateescu, director general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Distribuit de paginile:

digi24.ro
19 ore în urmă 979

Președintele Klaus Iohannis participă marți, de la ora 19, la o dezbatere cu analiști, politologi și jurnaliști, organizată de Partidul Național Liberal, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Univeristare Carol I. Dezbaterea va fi transmisă live...

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
16 ore în urmă 22

Un scandal de spionaj a izbucnit la graniţa României, după ce un bărbat descris drept agent GRU a fost surprins dând bani unui oficial sârb de rang înalt.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
16 ore în urmă 63

Patronul restaurantului din Constanța în care trei artiste au murit în urma unui incendiu, în 2014, a primit 8 ani și o lună de închisoare. Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă, potrivit Mediafax.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
16 ore în urmă 49

Cântăreţul britanic Elton John (72 de ani) a vorbit, într-un nou interviu, despre perioada în care se lupta cu cancerul de prostată şi despre greutăţile pe care le-a întâmpinat în timpul recuperării, mărturisind că se consideră norocos că a supravieţuit.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
16 ore în urmă 90

Cristian Tudor Popescu, Dan Tapalagă şi Magda Grădinariu au refuzat invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis de a veni la dezbaterea electorală care are loc la BCU. Dacă primul s-a plâns că invitaţia a venit pe numele său şi nu pe cel al redacţiei, explicând că nu-şi doreşte să fie cunoscut drept un „jurnalist preferat de Iohannis”, ceilalţi doi, care au fost chemaţi doar să asiste, au spus că nu vor să umple lojele fără să poată pune întrebări.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
1 zi în urmă 100

Oameni din întreaga lume îşi încep ziua savurând o ceaşcă de cafea. Cu toate acestea, modul în care beau sau în care o prepară poate varia foarte mult.

Distribuit de paginile:

radioromaniacultural.ro
1 zi în urmă 255

Marţi, 19 noiembrie, se împlinesc 200 de ani de la inaugurarea Muzeului Prado din Madrid, cel mai important muzeu de artă din Spania, una dintre principalele pinacoteci ale lumii şi un autentic Patrimoniu al Umanităţii.

Distribuit de paginile: