digi24.ro
23 de ore în urmă 180

Kaja Kallas a devenit oficial prima femeie-premier din Estonia, după ce noul Guvern a depus jurământul. Executivul precedent a demisionat din cauza unui scandal legat de corupţie, relatează dpa, citată de Agerpres.


monitorizari.hotnews.ro
23 de ore în urmă 46

Lucrările la Secțiunea 1, Sibiu - Boița, parte a autostrăzii A1 Sibiu - Pitești, au fost reluate, iar constructorul e aproape de un stadiu de circa 30% pe cei 13,7 km. În această perioadă constructorul se concentrează pe ridicarea "picioarelor" celui mai spectaculos viaduct de pe traseu - viaductul Tălmăcel - după cum se observă dintr-o recentă filmare din dronă.


rfi.ro
21 de ore în urmă 37

„Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei, Împreună pentru A8” îi cere primarului Iașiului să își ceară scuze pentru afirmațiile prin care s-a referit disprețuitor la membrii asociațiilor civice care militează pentru construirea autostrăzii A8.


stirileprotv.ro
18 ore în urmă 73

Un bărbat din Vaslui și-a reclamat la poliție iubita cu 30 de ani mai tânără pe care a cunoscut-o pe Facebook, acuzând-o că l-a păcălit cu 40.000 de euro, bani pe care i-a trimis din Finlanda. În replica, fata îi aduce aminte că ea avea doar 15 ani.g4media.ro
8 ore în urmă 23

Numărul contaminărilor cu SARS-CoV-2, la nivel mondial, a depăşit 100 de milioane, la mai puţin de trei luni după ce a fost atins pragul de...  Mai departe » G4Media.ro.


economie.hotnews.ro
19 ore în urmă 17

Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã (ANAF) deruleazã Proiectul pilot privind stimularea conformãrii voluntare dedicat persoanelor fizice, se arată într-un comunicat al instituției. Astfel, spune Fiscul, va intensifica activitãțile de îndrumare și asistențã în domeniul fiscal, "manifestandu-și în acest sens rolul activ pentru sprijinirea contribuabililor în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale ce le revin".


digi24.ro
6 ore în urmă 99

Numărul cazurilor totale de coronavirus în lume a depășit 100 de milioane miercuri, potrivit unui bilanț al Reuters.


stirileprotv.ro
19 ore în urmă 30

Autoritățile amână cu 10 zile vaccinarea a peste 35.000 de români. Este vorba despre angajați din domenii esențiale care au fost programați deja. Oficialii recunosc că în acest moment nu au suficiente doze pentru toți.


g4media.ro
16 ore în urmă 19

Trei profesori care predau în şcoala din Askole – punctul de plecare pentru expediţii către vârfurile de peste 8000 de metri din masivul Karakorum –...  Mai departe » G4Media.ro.