hotnews.ro
22 de ore în urmă 180

Acesta este pronosticul unui profesor de științe politice care a prezis corect rezultatele în cinci din șase alegeri care au avut loc din 1996. „Modelul Primarelor îi dă lui Donald


digi24.ro
21 de ore în urmă 233

Aproximativ 260.000 de pensionari vor beneficia de tichete de masă electronice, bugetul proiectului fiind de circa 100 de milioane de euro, a declarat, joi seara, la finalul ședinței de Guvern, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, potrivit...


digi24.ro
9 ore în urmă 267

Cluburile de noapte și barurile din Tokyo vor primi aproape 5.000 de dolari pentru a rămâne închise, după ce capitala Japoniei a înregistrat joi 224 de cazuri de coronavirus, cel mai mare număr zilnic de la începutul pandemiei, scrie The Guardian.


adevarul.ro
23 de ore în urmă 293

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, într-un interviu pentru AGERPRES, că se impune reinstaurarea stării de urgenţă în România în momentul în care, la nivelul ţării, se înregistrează zece mii de îmbolnăviri în trei-patru zile. Joi, autorităţile au anunţat un număr record de noi cazuri de covid-19, de pe o zi pe alta: 614 noi pacienţi.


stirileprotv.ro
4 ore în urmă 18

În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor.


adevarul.ro
12 ore în urmă 17

Un grup de iniţiativă, Studio Govora, cu sprijinul unor ONG-uri , dar şi al unor instituţii precum Ordinul Arhitecţilor şi Administraţia Fondului Cultural Naţional, şi-a propus salvarea superbului patrimoniu arhitectural din Băile Govora.


adevarul.ro
4 ore în urmă 30

Ministerul Finanţelor susţine că este vina Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate pentru faptul că angajaţii în şomaj tehnic s-au trezit neasiguraţi la sănătate, deoarece instituţia trebuia să îşi adapteze sistemele informatice şi trebuia să se ocupe de înregistrarea corectă a datelor.


digi24.ro
13 ore în urmă 159

Recomandarea comisarului european pentru transporturi, Adina Vălean, este simplă: să urmărim și să ne informăm foarte bine în legătură cu destinațiile în care vrem să călătorim.


rfi.ro
21 de ore în urmă 57

Proiectul de lege al Guvernului privind carantina şi izolarea, modificat în Parlament, a fost adoptat joi seară de camera Deputaților. Au votat "împotrivă" deputații de la partidul Pro România. Printre prevederile legii carantinării, adoptate de Comisia...


adevarul.ro
7 ore în urmă 126

Un mare supermarket din România aduce în magazine prima infrastructură de reciclare a produselor de îngrijire personală şi a locuinţei şi recompensează clienţii cu 50% reducere.