adevarul.ro
16 ore în urmă 137

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai, s-a prezentat, vineri, la Penitenciarul Rahova pentru a-i aduce mâncare, acesta declarând că fostul edil este mulţumit de condiţiile din detenţie, spre deosebire de cele din Madagascar şi intenţionează să scrie la revista închisorii şi să iasă la muncă...

Distribuit de paginile:

digi24.ro
16 ore în urmă 102

Bijuterii în valoare de 3,5 milioane de euro, împrumutate artistei Rita Ora pentru a le purta la Festivalul de Film de la Cannes, au fost uitate într-un avion, scrie BFM TV.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
9 ore în urmă 139

Un american a murit la scurt timp după ce a ajuns pe vârful Everest şi şi-a îndeplinit visul de a fi urcat pe cei mai înalţi munţi de pe fiecare continent. Alţi doi oameni au murit la coborâre în condiţiile unor cozi foarte lungi formate la peste 8000 de metri la temperaturi extrem de scăzute în supranumita „Zonă a Morţii.”

Distribuit de paginile:

europafm.ro
16 ore în urmă 191

Ediție specială, azi, în Clubul de Weekend. Mirela Retegan, creatoarea Gașca Zurli, vine alături de fiica ei, cea care a inspirat-o să dea naștere unui adevărat fenomen pentru părinți și copii. De la ora 19:00, în direct la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM, fiica Mirelei Retegan, Maya Sorian, [...]

Distribuit de paginile:
2

adevarul.ro
16 ore în urmă 123

Mama a trei copii a fost condamnată vineri, 24 mai, de Judecătoria Vaslui, fiind acuzată de coruperea sexuală a minorilor. Sentinţa este una fără precedent: pe lângă pedeapsă, mama a şi-a pierdut drepturile părinteşti şi a fost obligată să achite daune morale copiilor.

Distribuit de paginile:

digi24.ro
21 de ore în urmă 895

Ambasada Danemarcei la București a scris, vineri, pe pagina de Facebook, un mesaj prin care spune că „va fi o duminică fierbinte”, referindu-se la alegerile europarlamentare care se vor desfășura în acea zi, precizând că după scrutin este „posibil să fie...

Distribuit de paginile:

libertatea.ro
19 ore în urmă 165

Imagini cu ceea ce pare a fi o tornadă formată între localitățile Slobozia Nouă și Iazu din județul Ialomița a stârnit controverse pe rețelele. Citește mai multe.

Distribuit de paginile:

dw.com
19 ore în urmă 361

Pentru Dragnea scrutinul european a debutat cu o victorie mai grea decât orice capitulare. Triumful lui Timmermans e semn rău pentru colegii PSDişti din PSE ai olandezului, blestemat de propagandiştii ciumei roşii.

Distribuit de paginile:

adevarul.ro
14 ore în urmă 138

Un nou serial realizat de HBO a reuşit, la doar trei săptămâni de la lansare, să depăşească mult mai celebrele producţii „Game of Thrones“ şi „Breaking Bad“ în scorul obţinut pe IMDB.

Distribuit de paginile:

romania.europalibera.org
22 de ore în urmă 142

Aerial photos reveal Romania’s hidden secrets and troubled past.

Distribuit de paginile: